- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.901
RainbowColors
1001 Ayetel Kürsi
Asbelove:100
gumus19:50
feryalnur:200
kiraztepe:100
savas5482:100
raginda:30
gumus19:15
Kalan:406
Rabbim okuyan okumayan duama amin diyen herkesin gönlündekini hayırlı kılsın nasip etsin inşAllah.Amin
canım ben ovulasyon testi kullanmadım hiç ama belki yumurtlamışsındır:44:, değerlendirmişmiydin o günleri
canım aynısı ilk kullandığım ay benim başımada geldi.birgün koyuya yakın oldu ikinci gün tekrar silikleşmeye başladı.2.ay o kuyuya yakın olduğu gün 2 sefer yaptım testi akşam en koyu halini gördüm.iki çizginin koyuluğu birbirinden ayrılmıyordu.seninde muhtemelen öyle olmuş olabilir.Hemen çatlamıştır yumurtan.
sen yarın falanda yap eğer koyu çizgi yakalamazsan çatlamıştır
selam kızlar nasılsınız
aaa süperrrrr bı haberr buuuuuevet canım denedik şansımızı artık tüm yollar ameliyata çıkıyor benim için.bakalım ben dr.a 6 ay olayını sordum bana eğer hormon değerlerin çabuk normale dönerse2-3 ay bile yetebilir dedi:44::44:
yaa benım salaklığımm tamamen... ben saframı aldırmıstım ozaman doktor 6ay koruma vermişti .. 6 ay korumam bitti doktora gıttım.. doktorda bazı tahlıler yaptırttı ozamanda kanda pıhtılasmam cıktı.. haay allahım korunma surecınde yaptırtmadım böyle oldu işte kısaca ... (yani sey sanıyordum 6ay koruma bıttı doktora gidicem en fazla 1ay folik asit vs baslıcam sonrada hopp hamıle kalıcammm ,meger bölee olmuyomuşşAynen benimkide zaten gündüz görüşmüyoruz bari akşam başka şeylerle ilgilenmeyelim diyor.neden okadar geç randevu aldinki istediğin özel bir dr mu vardı
Cnm herşey bı yana da senin kvaldede hiç vicdan yok sanırım.bir cana kıymak bu kadar kolaymı yaa.anam sen onlardan uzak dur valla.töbe töbeee.
bu döllenme olayı ne kadar zamanda gerçekleşiyor?
peki döllenme olduysa rahme ne kadar zamanda yerleşiyor?
bu ovulasyon testinin ne dmek istediğini nasıl anlıcaz?
pff sıkıldım
canım aynısı ilk kullandığım ay benim başımada geldi.birgün koyuya yakın oldu ikinci gün tekrar silikleşmeye başladı.2.ay o kuyuya yakın olduğu gün 2 sefer yaptım testi akşam en koyu halini gördüm.iki çizginin koyuluğu birbirinden ayrılmıyordu.seninde muhtemelen öyle olmuş olabilir.Hemen çatlamıştır yumurtan.
sen yarın falanda yap eğer koyu çizgi yakalamazsan çatlamıştır
ovu testi yumurtlamanın olup olmadığını gösteriyor, gebelik testi için adetini beklemen gerekiyor genelde
her geçen gün dahada silikleşiyor.hergün aynı saatte tekrarlıyorum testi.anlamıyorum ben bu işlerden bişi valla.
hayatimsinav .!.:yaa benım salaklığımm tamamen... ben saframı aldırmıstım ozaman doktor 6ay koruma vermişti .. 6 ay korumam bitti doktora gıttım.. doktorda bazı tahlıler yaptırttı ozamanda kanda pıhtılasmam cıktı.. haay allahım korunma surecınde yaptırtmadım böyle oldu işte kısaca ... (yani sey sanıyordum 6ay koruma bıttı doktora gidicem en fazla 1ay folik asit vs baslıcam sonrada hopp hamıle kalıcammm ,meger bölee olmuyomuşş) üniversite hastanesindede 3.ayda ancak randevu bulabildim canım..şimdi işim genetiğe falan kaldı işte ocakta kan vercez mart gibi varsab baksan sonuc alcam yaww..bölee işte salaklığıma doymayayım
Allahtan korkusu yokki vicdana sahip olsa ne oluryaa o kadın bana neler neler saydı sövdü..şuan bunları yazarken bile gözlerim dolu dolu oldu yemin ederim dünyalık yasşıyorlar tek diyecegım bu.. ahirette iki elim yakalarında olacak o ayrı.. hiç bi şekilde hakkımı helal etmiyorum... Allah razı gelmesin.. çünkü hiç bi şeyimi haketmiyorlar canım..hiç bi şekilde hemde... ne k.valideme nede görümceme.. görümcemin mezarda yatacak yeri yok zaten..
neyse ben bu konuda cok fazla doluyum ..oyuzden uzun uzun yazıyorum biraz rahatlamaya ihtiyacım var sankisizleride sıkbogaz edip durduysam kusura bakmayın kızlar..
aklıma şu geliyor sadece sanırım bızım bu ettiğimiz dualar kabul olacak ama Rabbim bizi sınıyor bi şekilde basımıza bela musibet dert uzuntu verıyor bakalım tepkımız ne olacak diye.. cayıp isyan mı edecez diye sınanıyoruz bu aralar ben bunu anladım..
hele perşembe hani kuzenıme ayetel okuyacagım zaman seytan durtuyor ...aman okuyupta ne olacak anlaşamıyordumkı zaten..benım basıma boyle bısey gelse okumazdı dıyorum ...sonra dusundummm tövbee yarabbım sen benı seytendan koru dedim.. şeytan benımle niye uğrasıyor???? demekki okudugumuz ayetel kursiler kabul oluyor! demekki bir faydamız oluyor ,sevap kazanıyoruz ki şeytan benımle uğrasıp duruyor... ve ben ne zaman kuzenımın tesbıhatını bıtırdım işte ancak ozaman randevu bulabildim.. (kuzenım yurtdısına gelın gitmişti bu aradA)
sonun sonusizleride üzdüm kendi dertlerimle kusura bakmayın... k.valideme sinirrr olduk hepbirlikte :))) sinirlerinizi oynattım kısaca tekrar kusura bakmayın çok özür dilerim...
heheheiveett biraz ölee oldu sankiiii napiyim yazmayınca içimde kalıo sanki nasıl gidio hamilelik canım? bulantılarım bittimi?yoksa yenimi başlayacak?
napıon gıııııı?
özlemcim naparsın bakem?
bizimkiler yine tepemde biz giricez sen çık diyolar, çıkmak zorundayım,size tatlı sohbetler diliyorum
bende çok iyi anlamıyorum iki ay falan kullandım başıma gelen buydu:44::44::44:
inş. çatlamışsındır ve o birliktelikte tutmuştur canım
Geçen ay ben regl olunca esimde dedi sperm testi yaptırayim gidip dedi ama ben istemedim biraz daha zaman gecsin olmazsa gidersin dedim.bakalım bu ayda olmazsa git diyecegim
aynı zamanda ateş ölçümü de yapıyorum..
9-10. gün ateşim 36,2 idi.
11.gün sabahı birden 36,5 oldu.
sonraki gün 36,7
sonraki gün 36,8
sonraki gün yani bugün hooop 35,9 olmuş.ne ki bu şimdi.gidip tıp mı okusam napsam bilemedim
kızlar ben kaçar.benim kociş biraz ilgi bekliyor sanırsam gideyim bir orta şekerli kahve yapayım içek karşılıklı
bakalım başka nasıl ilgileneceğiz
canım alıntı yap yanındaki '' işaretli buton en sağdaki ona tıklıyosun kimden alıntı apacaksan..sonra en sonra alıntı yap dıyosun ve ard arda gelıyor alıntıladıkların ekranahoş bulduk, ben de iyiyim hamdolsun
ya kızlar bir şey soracağım, iki kişiden birden nasıl alıntı yapıyorsunuz ben yapamıyorum:26:
:) doğru soyluyosun canım , zaten bende ilk tursumu cope dokmustum :)) ıkıncıye ancak tutturabılmiştim :)))Yaparsın canım niye yapamayasin ilkinde olmazsa ikincide olur elbet onları yapanda insan değil mi?
Ay senin yazdıklarını okudukça bana fenalık geldi.iyi gene mücadele edebiliyorsun ben olsam ağla ağla içim çıkardı:)
evet canım yakında kitap cıkarıcam..kaynanaya karşı savunma sanatı diyehayatımsınav seninkide yazsan roman olur cinsinden.Allahh okudukça bana afakanlar bastı
inş.o taşınacağın zamanda yakın bir zamanda değildir.Mevlam bir çocuk nasip etsin sana en yakın zamandada yok eğitimi cartı curtu der eşinin aklını çelersin
Allah ikimizede yardım etsin ozamanayyy canım ya... Allah yardım etsin sana, benim de senin gibi bir görümcem var, sen gine daha şanslısın kocan tutuyor seni, görümcemin kocası ablasının sözüne çok bakar
rahme yerleşme daha doğrusu spermin yumurtayı dollemesi 5-7gunu bulur... 5.haftada sen hamıle oldgunu oğrenırsın canımbu döllenme olayı ne kadar zamanda gerçekleşiyor?
peki döllenme olduysa rahme ne kadar zamanda yerleşiyor?
bu ovulasyon testinin ne dmek istediğini nasıl anlıcaz?
pff sıkıldım
şiişştttt öleeee moralll bozmaa bakeeemmmm... hiç belli olmaz bu işler...Rabbim neylerse güzel eyler canımmo günün gecesinde eşim şehir dışına gitti.benim bu ayım yalan oldu ve önümüzdeki 5 ayda tabi.çocuğum olana kdr yaşlanırım ben.zaten yaşlanınca da olmaz.kalırım böle dımdızlak
iyi geceler canımmmmbizimkiler yine tepemde biz giricez sen çık diyolar, çıkmak zorundayım,size tatlı sohbetler diliyorum
sağol canım benımmmmm...çok sağolllll hemde.... vala bu kadar anlatmak bile benı çok rahatlattı..çok iyi geldi banaaa... böyle ferahladığımı hıseettım sankiNe özru canım anlat içini dok rahatla.tamam biz sinir olduk ama sen kendini daha iyi hissediyorsan yaz biz okuruz sıkıntı yok şekerim
insallah canımmmmbulantılarım yeni yeni başlıyo, biraz rahatsız ediyo bu ara ama atlatıcaz inşallah canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?