RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ya valla anlamadım ki.daha 11. gündü.zaten bi o gün çalışma yapabildik.hergün aynı saatte yapıyorum testi.her gün biraz daha silikleşiyor.valla insan sıkılıyo haa.

selam kızlar nasılsınız

hoşgeldın canımmm..naposunnn

evet canım denedik şansımızı artık tüm yollar ameliyata çıkıyor benim için.bakalım ben dr.a 6 ay olayını sordum bana eğer hormon değerlerin çabuk normale dönerse2-3 ay bile yetebilir dedi:44::44:
aaa süperrrrr bı haberr buuuuu hadi bakalım insallah cokkk sevındımmmm canımmmm
Aynen benimkide zaten gündüz görüşmüyoruz bari akşam başka şeylerle ilgilenmeyelim diyor.neden okadar geç randevu aldinki istediğin özel bir dr mu vardı
yaa benım salaklığımm tamamen... ben saframı aldırmıstım ozaman doktor 6ay koruma vermişti .. 6 ay korumam bitti doktora gıttım.. doktorda bazı tahlıler yaptırttı ozamanda kanda pıhtılasmam cıktı.. haay allahım korunma surecınde yaptırtmadım böyle oldu işte kısaca ... (yani sey sanıyordum 6ay koruma bıttı doktora gidicem en fazla 1ay folik asit vs baslıcam sonrada hopp hamıle kalıcammm ,meger bölee olmuyomuşş ) üniversite hastanesindede 3.ayda ancak randevu bulabildim canım..şimdi işim genetiğe falan kaldı işte ocakta kan vercez mart gibi varsab baksan sonuc alcam yaww..bölee işte salaklığıma doymayayım
Cnm herşey bı yana da senin kvaldede hiç vicdan yok sanırım.bir cana kıymak bu kadar kolaymı yaa.anam sen onlardan uzak dur valla.töbe töbeee.

Allahtan korkusu yokki vicdana sahip olsa ne olur yaa o kadın bana neler neler saydı sövdü..şuan bunları yazarken bile gözlerim dolu dolu oldu yemin ederim dünyalık yasşıyorlar tek diyecegım bu.. ahirette iki elim yakalarında olacak o ayrı.. hiç bi şekilde hakkımı helal etmiyorum... Allah razı gelmesin.. çünkü hiç bi şeyimi haketmiyorlar canım..hiç bi şekilde hemde... ne k.valideme nede görümceme.. görümcemin mezarda yatacak yeri yok zaten..

neyse ben bu konuda cok fazla doluyum ..oyuzden uzun uzun yazıyorum biraz rahatlamaya ihtiyacım var sanki sizleride sıkbogaz edip durduysam kusura bakmayın kızlar..

aklıma şu geliyor sadece sanırım bızım bu ettiğimiz dualar kabul olacak ama Rabbim bizi sınıyor bi şekilde basımıza bela musibet dert uzuntu verıyor bakalım tepkımız ne olacak diye.. cayıp isyan mı edecez diye sınanıyoruz bu aralar ben bunu anladım..
hele perşembe hani kuzenıme ayetel okuyacagım zaman seytan durtuyor ...aman okuyupta ne olacak anlaşamıyordumkı zaten..benım basıma boyle bısey gelse okumazdı dıyorum ...sonra dusundummm tövbee yarabbım sen benı seytendan koru dedim.. şeytan benımle niye uğrasıyor???? demekki okudugumuz ayetel kursiler kabul oluyor! demekki bir faydamız oluyor ,sevap kazanıyoruz ki şeytan benımle uğrasıp duruyor... ve ben ne zaman kuzenımın tesbıhatını bıtırdım işte ancak ozaman randevu bulabildim.. (kuzenım yurtdısına gelın gitmişti bu aradA)

sonun sonu sizleride üzdüm kendi dertlerimle kusura bakmayın... k.valideme sinirrr olduk hepbirlikte :))) sinirlerinizi oynattım kısaca tekrar kusura bakmayın çok özür dilerim...

bu döllenme olayı ne kadar zamanda gerçekleşiyor?
peki döllenme olduysa rahme ne kadar zamanda yerleşiyor?
bu ovulasyon testinin ne dmek istediğini nasıl anlıcaz?

pff sıkıldım

ovu testi yumurtlamanın olup olmadığını gösteriyor, gebelik testi için adetini beklemen gerekiyor genelde

aynı zamanda ateş ölçümü de yapıyorum..
9-10. gün ateşim 36,2 idi.
11.gün sabahı birden 36,5 oldu.
sonraki gün 36,7
sonraki gün 36,8
sonraki gün yani bugün hooop 35,9 olmuş.ne ki bu şimdi.gidip tıp mı okusam napsam bilemedim

her geçen gün dahada silikleşiyor.hergün aynı saatte tekrarlıyorum testi.anlamıyorum ben bu işlerden bişi valla.

Ne özru canım anlat içini dok rahatla.tamam biz sinir olduk ama sen kendini daha iyi hissediyorsan yaz biz okuruz sıkıntı yok şekerim

bulantılarım yeni yeni başlıyo, biraz rahatsız ediyo bu ara ama atlatıcaz inşallah canımmm

kızlar ben kaçar.benim kociş biraz ilgi bekliyor sanırsam gideyim bir orta şekerli kahve yapayım içek karşılıklı

bakalım başka nasıl ilgileneceğiz

Geçen ay ben regl olunca esimde dedi sperm testi yaptırayim gidip dedi ama ben istemedim biraz daha zaman gecsin olmazsa gidersin dedim.bakalım bu ayda olmazsa git diyecegim

Engel olma cnm yaptırsın.ne mutlu bize ki anlayışlı eşlerimiz var.ama yaptıracağınız yeri araştırın eğer özele gidecekseniz.bulunduğun ile göre bakarsın güvenilir bi yer olmalı.hatta rainbowcum hep söyler en iyi tüp bebek merkezleri yapıyormuş
En önemlisi 3günlük cinsel perhiz.bizimki 4.gün vermişti.doktorum 3. De olmalı ölüyo zavallılar dedi

Cnm senin yumoş 13.gün çatlamış sanırım.yumoş çatladıktan sonra düşüşe geçiyor muş öyle duymuştum

hoş bulduk, ben de iyiyim hamdolsun

ya kızlar bir şey soracağım, iki kişiden birden nasıl alıntı yapıyorsunuz ben yapamıyorum:26:
canım alıntı yap yanındaki '' işaretli buton en sağdaki ona tıklıyosun kimden alıntı apacaksan..sonra en sonra alıntı yap dıyosun ve ard arda gelıyor alıntıladıkların ekrana
:) doğru soyluyosun canım , zaten bende ilk tursumu cope dokmustum :)) ıkıncıye ancak tutturabılmiştim :)))
canım mecburum yani yoksa bunlar benı sessiz ,sakin bu diye hepten ezerler ,eziklerler beni.zaten eşime hemen susturmak için senınde cocugun sana boyle yapar dıyorlar sinirrr oluyorummm... bende eşime diyorumki zaten yapmazsa salak..yapsın hakkını korusun diyorum
evlendim AMAZON olup çıktım görüyon mu sen
evet canım yakında kitap cıkarıcam..kaynanaya karşı savunma sanatı diye
inşallahhh..canımmm ama zorr yaaaa... eşimim çocukluk arkadaşları çoktan aklını çeldiler bile k.pederim destekli
ayyy canım ya... Allah yardım etsin sana, benim de senin gibi bir görümcem var, sen gine daha şanslısın kocan tutuyor seni, görümcemin kocası ablasının sözüne çok bakar
Allah ikimizede yardım etsin ozaman canım genelde baba modeli nasılsa erkeklerde onu yapıyor sanırım.cunku benım k.pederim hep eşini tutmuş.. k.pederim kendi ailesine karşı eşini hiç bi zaman ezdirmemiş..şimdi eşimde aynı şeyi bana yapıyor beni tutuyor ama bunu hazmedemiyorlar işte...
bu döllenme olayı ne kadar zamanda gerçekleşiyor?
peki döllenme olduysa rahme ne kadar zamanda yerleşiyor?
bu ovulasyon testinin ne dmek istediğini nasıl anlıcaz?

pff sıkıldım
rahme yerleşme daha doğrusu spermin yumurtayı dollemesi 5-7gunu bulur... 5.haftada sen hamıle oldgunu oğrenırsın canım
ovulasyonsa yumurtanın catladığını oğrenmek için kullanacaksın..zaten senın her ay yumurtan oluşuyor .. muhim olan yumustanın catlaması..oda kırmızı renk olunca teste ozaman ilişkiye gıreceksın (kaynak:rainbowcolors)
o günün gecesinde eşim şehir dışına gitti.benim bu ayım yalan oldu ve önümüzdeki 5 ayda tabi.çocuğum olana kdr yaşlanırım ben.zaten yaşlanınca da olmaz.kalırım böle dımdızlak
şiişştttt öleeee moralll bozmaa bakeeemmmm... hiç belli olmaz bu işler...Rabbim neylerse güzel eyler canımm
bizimkiler yine tepemde biz giricez sen çık diyolar, çıkmak zorundayım, size tatlı sohbetler diliyorum
iyi geceler canımmmm
Ne özru canım anlat içini dok rahatla.tamam biz sinir olduk ama sen kendini daha iyi hissediyorsan yaz biz okuruz sıkıntı yok şekerim
sağol canım benımmmmm...çok sağolllll hemde.... vala bu kadar anlatmak bile benı çok rahatlattı..çok iyi geldi banaaa... böyle ferahladığımı hıseettım sanki

hepinize çok tşk ederimmmm
bulantılarım yeni yeni başlıyo, biraz rahatsız ediyo bu ara ama atlatıcaz inşallah canımmm
insallah canımmmm şimdiden bi tahmının var mı?bebişinin cinsiyeti olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…