- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.101
ben hamile kalmak değil doğurmak istiyorum biliyosun 4 jayıptan sonra benm için hamile kalmak değil doğurabilmek marifet olur korkuyorum içimde duygu seli var bibilsen bi yandan korku sevinc heyecan telaş hepsi bi arada
öylesin kuşum
ben hamile kalmak değil doğurmak istiyorum biliyosun 4 jayıptan sonra benm için hamile kalmak değil doğurabilmek marifet olur korkuyorum içimde duygu seli var bibilsen bi yandan korku sevinc heyecan telaş hepsi bi arada
öylesin kuşum
hahahahhahahahahahhah insallah sizi teyzos yapabilirim
bakın ne buldum facede
amaninnnnnnnn yerim seniiiiiiii
balımmmm o da olacak Allahın izniyle iyi bir dr. lazım sana sadece
ay inşallahhhhh anne olamadım teyze olam bari yaw
çok tatlı gülümmmmm
bakın ne buldum facede
doğru doktoru buldum inş doğru doktordur gercekten bakallım nolcazamaninnnnnnnn yerim seniiiiiiii
balımmmm o da olacak Allahın izniyle iyi bir dr. lazım sana sadece
ay inşallahhhhh anne olamadım teyze olam bari yaw
çok tatlı gülümmmmm
doğru doktoru buldum inş doğru doktordur gercekten bakallım nolcaz
inş teyzede olcaz annede
yavrum 6,30 da paydos ona göre kaçabilirim.Canım sebep kv faktörü oğlunu kışkırtıp üstüme saldı her zamanki gibi ben nelerle uğraşıyorum o nelerle çıldıracağım vallla yakında
buda yakından çekim canım
ben geldimmmmmm kimse yokmu huhuhu....habibtelerrrrrrr
Kızlar bu ovulasyon testi işe yarıyor mu ?eczaneden hangi markayı aldınız ve sorması ayıp ne kadara aldın mehlik. Bu ay bende mi denesem faydası olur mu ben hiç anlayamıyorum bu yumurtlama günümüdür her ne haltsa işte(((((7. Ay bu ay ya artık bebiş istiyorum ben noluuurr artık ya
tez zamanda bebişinin cetvelini görürüz inşallah cnmmmmgünaydınnn
evet rimelcim topikce diyete başlıyoruz.Bende senin gibi sıkı diyet yapmıyacağım cnm sadece dikkat edeceğim.Bu dönemde sıkı yapmak doğru olmaz.
Cetvelimi görmediniz sanırım henüz.Yorum yok
Allah kabuletsin cnm..gönlündeki senin olsun inşallahhh
Duam bitti çok şükür okuyan ,okumak isteyip okuyamayan duama amin diyen herkesten Allah razı olsun.Rabbimde siizn gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılsın nasip etsin inşAllah.Aminnnn
Arkadaşlar sıraya müsadenizle bir arkadaşımızı yazmak istiyorum lex daha doğrusu Lex annesi.Bir süredir benim rahatsızlığından haberim vardı siziizmek için topikte yazmak istemedi ama cuma ameliyatı olduğunu öğrendiğimde dua okumak istedim biliyorumki sizde bunu çok isteyeceksiniz.Rahatsızlığını lex yazmak isterse yazar.Şu kadarını söyleyeyim çok ciddi bir ameliyat.Rabbim şafi sıfatıyla şifa versin inşAllah.
Okuyamayacağım için çok ama çok üzülüyorum..
doğru doktoru buldum inş doğru doktordur gercekten bakallım nolcaz
inş teyzede olcaz annede
Lex Annesi
1001 Ayetel Kürsi
Abelove:100
gumus19:50
ebal16 :20
8scorpions:50
Kalan:781
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?