RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Kızlaaaaaaarrr Afedersiniz balık pişirmiştik bugün e leş gibi kokuyodu...Ben de 10 dk. yumuşatıcı kaynattım mükemmel olduuuuuuu koku felan kalmadı valla hem de mis gibi koktuuuuuuuu

Rimelciğim Allahım ağzının tadını bomasın bebekle taclandırsın inşAllah.Gebelik cetveli ile ilgili yorumun ve güzel temennilerin için çok teşekkür ederim.

Asbeloveciğim ve Alppınciğim sizede çok teşekkürler canlarım atladığım varsa affedin lütfenn

Evet hamile kalana kadar her ay bu cetveli yenileyeceğim ve inşAllah bir gün gerçekten o cetvel bana ve yavruma ait olacak.Dilerim hepimiz bu duyguları en kısa zamanda yaşarız.

Arkadaşlar dün ve bugün bana okunan dualar Rabbim katında kabul gördü çok şükür.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Rabbim Sizinde gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin.

Sizi seviyorum Bugün bir kez daha anladım ki her gök dua ile ayaktaa...

dün burda olabilseydim okumayı çok isterdim. ama arkadaşlarımızın dualarınıda rabbimin kabul ettiğin bilmek mutlu etti.ayrıca burdaki herkesin herzaman dualarındasın bunu unutma sen bizim hep destekçimizsin hepimiz de seni çok seviyoruz en kısa zamanda mutlu haberlerini almak dileğiyle.

Canım benim bende seni çok seviyorummmmmmmmmm

aaaaaa ne ayıppp olurmu hiç öyle taşınma işlerinden giremedim sonra yazdım ettim kimse bana pas vermedi bide buara stres basmaya başladı ondan da pek sesim çıkmıyı

Kuzum beniiiiiimmm Allah ağız tadıyla oturmayı nasib etsin burda öyle bi sohbete kapılıyoruz ki arada kaynıyo beb bebişim bat ne zaman kızzz

Kuzum beniiiiiimmm Allah ağız tadıyla oturmayı nasib etsin burda öyle bi sohbete kapılıyoruz ki arada kaynıyo beb bebişim bat ne zaman kızzz

amin inşallah :):) ya bugün 24.günüm 4-6 arası gün kaldı işte ama kasıklarım ağrımaya başladı sankim gelecek benimkiler gecen ay daha ümitliydim bu ay olmayacak gibi ya

amin inşallah :):) ya bugün 24.günüm 4-6 arası gün kaldı işte ama kasıklarım ağrımaya başladı sankim gelecek benimkiler gecen ay daha ümitliydim bu ay olmayacak gibi ya

Hayırlısı canım yaaa üzme kendini Hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallaaaahhh

Hayırlısı canım yaaa üzme kendini Hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallaaaahhh

tabikide canım ya hayırlsı olsun kaderimizi değiştiremeyiz işte bu beklemek en kötüsü sürekli bir belirti arıyorum şimdide bir uyku bir uyku sürekli uyur oldum ama ovulasyon testi kullandım bu ay yumurtlamamış gibiyim bakalım beklicez artık

gümüs19
zerbas
kardelen03
leylam123
elfida
rmzeynep
Alppın
nese77
feryalnur
asbelove

için 100 er dua okudum.rainbow senin içinde 200 okudum.allah kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…