- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 198
- 44
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.121
Lex Annesi
1001 Ayetel Kürsi
Abelove:100
gumus19:50
ebal16 :20
8scorpions:50
Kalan:781
1001 ayetel kürsi
neşe77 50
ebal16 20
elfida 30
savas5482 75
abelove 100
rimel84 30
kabilarda 50
rean 200
rmzeynep 76
kalan 400
Scorpiiiiiiiiii noldu kuzuuuuuuuuuummm
ayy sekerimm seni gorunce heyecandan yanlis amile yaptimmm
telden girince ezbere yapiyomda smilelariii.asil.buduuuu
hahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaayyyy çok güldüüüüüüüüüüüüüüüüümmm sen çok yaşa e miiiiiiiii
yaa hala yanlis smileee offf bayilajamm haa.
bak bakim bu dogru mu
Arkadaşlar dün ve bugün bana okunan dualar Rabbim katında kabul gördü çok şükür.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Rabbim Sizinde gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin.
Sizi seviyorumBugün bir kez daha anladım ki her gök dua ile ayaktaa...
Arkadaşlar dün ve bugün bana okunan dualar Rabbim katında kabul gördü çok şükür.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Rabbim Sizinde gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin.
Sizi seviyorumBugün bir kez daha anladım ki her gök dua ile ayaktaa...
Zeynooooooooo pas vermiyon bacım ayran içtik ayrı mı düştük
aaaaaa ne ayıpppolurmu hiç öyle taşınma işlerinden giremedim sonra yazdım ettim kimse bana pas vermedi bide buara stres basmaya başladı ondan da pek sesim çıkmıyı
Kuzum beniiiiiimmm Allah ağız tadıyla oturmayı nasib etsinburda öyle bi sohbete kapılıyoruz ki arada kaynıyo beb bebişim bat ne zaman kızzz
amin inşallah :):) ya bugün 24.günüm 4-6 arası gün kaldı işte ama kasıklarım ağrımaya başladı sankim gelecek benimkiler gecen ay daha ümitliydim bu ay olmayacak gibi ya
Hayırlısı canım yaaa üzme kendiniHayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallaaaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?