RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

bide ben bişi sorcam.ben ayın 30unda bi ovu testi yapmıştım.nerdeyse iki çizgide aynıydı.sonra devam ettim yapmaya hergün biraz daha silikleşti.ama bugün tekrar yaptım yine nerdeyse iki çizgide aynıydı.bu ne ki şimdi?

canım aynısı bana oldu bu ay bende anlamadım 2 gün çizgiler eşitti ikinci çizgi koyulaşcak diye beklerken silik olmaya başladı bir kaç gün sonra yaptığımda yine eşitlerdi şimdi yine silik anlamadım gitti

Canım benim bende seni çok seviyorummmmmmmmmm

zeynepciğim bitanem RABBİM kalbini en iyi bilendir o okundu kabul etti.Rabbimde senin kalbndekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin

asbemmm iyiki varsınız seviyorum siziii

Umut vermek istemem ama hamilelik oluşuncada ovulasyon testi çift çizgiyi görür.Yani lh hormonu hamileliktede yükselir...

zeynepciğim bitanem RABBİM kalbini en iyi bilendir o okundu kabul etti.Rabbimde senin kalbndekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin

asbemmm iyiki varsınız seviyorum siziii

aminnn inşallahhhh.hepimiz birbirimiz için bu kadar çırpınıyoruz ya Allahım dualarımızı geri çevirmez gerçektende iyiki varız hepimiz

canım belkide yediklerimiz içtiklerimizle alakalıdır hergün aynı saatte mi yapıyordun? valla ben anladım en iyisi gün aşırı ilişki

eşim yok.yapamıyorum ki çalışma.
hergün tam saat 15.30da yapıyorum evet.12den itibaren sıvıda tüketmiyorum hergün olduğu gibi.böyle oldu valla anlamadım.
11.gün nasılsa çizgiler bugünde öyleydi.
ben bide ateş takibi yapıyorum.
geçen ayda yaptım.
normalde ateşim 36.6-36.7 gidip gelir.
geçen ay reglime 2 sabah kala 36.3-36.2 ye düştü.
regl dönemi boyunca bu rakamlarda devam etti.
ama son iki gündür 35.9 ateşim.
bu ateş takibini de anlamadım gitti.

öyle olsa bile daha olur mu ki.zaten ben ne böyle takıosam.11. günde tek çalışma yapabildik.daha yok.anlamadım.11. günde nasılsa çizgiler bugünde aynıydı.anlamadım gitti.

Canım kaderinde bu ay hamile kalmak varsa o tek ilişki ile olur yoksada amuda kalksanda yapacak bişey yok.Çok düşünme cnm benim hayırlısı ise olacak zaten.Dualarımız hep seninleee

Canım kaderinde bu ay hamile kalmak varsa o tek ilişki ile olur yoksada amuda kalksanda yapacak bişey yok.Çok düşünme cnm benim hayırlısı ise olacak zaten.Dualarımız hep seninleee

teşekkür ederim.sağolasın.ben sadece anlamaya bilmeye çalışıyorum ama hiçbişi anlayamıyorum valla.karmakarışık işler.

canım benim ya bu testler oynattı bizi böyle bende çok umut bağlamamıştım ama işte 13 ve 14.günler eşit gibi oldular ozaman bir çalıştım sonra 19.gündü sanırım tekrar bir koyulaştı ama ozaman yapmadım ikinci çizginin koyulaşması gerekiyormuş ama ben göremedim bende ne olduğunu çok merak ediyorum acaba yumurtladımmı hangisinde yumurtladım

amaaaaaaaaaaaan.karmakarışık ya.insan kafayı yer vallaha.bende hiçbişi anlamıyorum.zaten bu aydan umudum falan yok.bilmek istiyorum işte ne olunca ne oluyormuş falan diye.devam edelim bakalım testlere bitene kdr nolcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…