- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.141
gümüs19
zerbas
kardelen03
leylam123
elfida
rmzeynep
Alppın
nese77
feryalnur
asbelove
için 100 er dua okudum.rainbow senin içinde 200 okudum.allah kabul etsin inşallah.
bide ben bişi sorcam.ben ayın 30unda bi ovu testi yapmıştım.nerdeyse iki çizgide aynıydı.sonra devam ettim yapmaya hergün biraz daha silikleşti.ama bugün tekrar yaptım yine nerdeyse iki çizgide aynıydı.bu ne ki şimdi?
dün burda olabilseydim okumayı çok isterdim. ama arkadaşlarımızın dualarınıda rabbimin kabul ettiğin bilmek mutlu etti.ayrıca burdaki herkesin herzaman dualarındasın bunu unutma sen bizim hep destekçimizsin hepimiz de seni çok seviyoruz en kısa zamanda mutlu haberlerini almak dileğiyle.
Canım benim bende seni çok seviyorummmmmmmmmm
bide ben bişi sorcam.ben ayın 30unda bi ovu testi yapmıştım.nerdeyse iki çizgide aynıydı.sonra devam ettim yapmaya hergün biraz daha silikleşti.ama bugün tekrar yaptım yine nerdeyse iki çizgide aynıydı.bu ne ki şimdi?
zeynepciğim bitanemRABBİM kalbini en iyi bilendir o okundu kabul etti.Rabbimde senin kalbndekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin
asbemmmiyiki varsınız seviyorum siziii
canım aynısı bana oldu bu ay bende anlamadım 2 gün çizgiler eşitti ikinci çizgi koyulaşcak diye beklerken silik olmaya başladı bir kaç gün sonra yaptığımda yine eşitlerdi şimdi yine silik anlamadım gitti
Umut vermek istemem ama hamilelik oluşuncada ovulasyon testi çift çizgiyi görür.Yani lh hormonu hamileliktede yükselir...
valla bende anlamadım.
gümüs19
zerbas
kardelen03
leylam123
elfida
rmzeynep
Alppın
nese77
feryalnur
asbelove
için 100 er dua okudum.rainbow senin içinde 200 okudum.allah kabul etsin inşallah.
canım belkide yediklerimiz içtiklerimizle alakalıdır hergün aynı saatte mi yapıyordun? valla ben anladım en iyisi gün aşırı ilişki
Lex Annesi
1001 Ayetel Kürsi
Abelove:100
gumus19:50
ebal16 :20
8scorpions:50
rmzeynep:81
fatmaipek:50
Kalan:650
öyle olsa bile daha olur mu ki.zaten ben ne böyle takıosam.11. günde tek çalışma yapabildik.daha yok.anlamadım.11. günde nasılsa çizgiler bugünde aynıydı.anlamadım gitti.
Canım kaderinde bu ay hamile kalmak varsa o tek ilişki ile olur yoksada amuda kalksanda yapacak bişey yok.Çok düşünme cnm benim hayırlısı ise olacak zaten.Dualarımız hep seninleee
lex annesi derken ? hayırdır.
eşim yok.yapamıyorum ki çalışma.
hergün tam saat 15.30da yapıyorum evet.12den itibaren sıvıda tüketmiyorum hergün olduğu gibi.böyle oldu valla anlamadım.
11.gün nasılsa çizgiler bugünde öyleydi.
ben bide ateş takibi yapıyorum.
geçen ayda yaptım.
normalde ateşim 36.6-36.7 gidip gelir.
geçen ay reglime 2 sabah kala 36.3-36.2 ye düştü.
regl dönemi boyunca bu rakamlarda devam etti.
ama son iki gündür 35.9 ateşim.
bu ateş takibini de anlamadım gitti.
Canım arkadaşımızın annesi ne yazıkki ciddi bir rahatszılığı var bu yüzden cuma ameliyat olacak.Rabbim şifa versin inşAllah
canım benim ya bu testler oynattı bizi böylebende çok umut bağlamamıştım ama işte 13 ve 14.günler eşit gibi oldular ozaman bir çalıştım sonra 19.gündü sanırım tekrar bir koyulaştı ama ozaman yapmadım ikinci çizginin koyulaşması gerekiyormuş ama ben göremedim bende ne olduğunu çok merak ediyorum acaba yumurtladımmı hangisinde yumurtladım
ayh.annelere bişi olmasın lütfen ya.ben kahroluyorum.aldım ben 300.sabah okurum.şifa olur inşallah.çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?