RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canlarım yorucu bir gün geçirdim dnleneyim çok öptüm hepinizi.Zeynepcim yarın sana okuruz inş.Dua.Allah rahatık versin.öptüm sizi

bende çok öpüyorum amin Allah sanada rahatlık versin.amanınnn sıra banada mı gelmiş inşallah o güzel dualarınıza karşılık müjdeler verebilirim.yarın görüşmek dileğiyle iyi gecelerrrrr

ben geldım cok sukur memleketee bı hafta raporluyum şimdilik eşim polis ona ızın wermıyorlar bnde onun tek bırakamıyorummyolculuk korkunç gectı cnm köfte cektı eşim aldı we yedım ılk defa karnım doydu ama sonrası facıaya döndu agzımdan burnumdan geldı derlerya resmen onu yaşadım..Rabbım kımseye yaşatmasınn ... bn burdan cok gıremem herhalde..ama annemı görmek cok ıı geldııı..
..Rabbım bu gunlerı hayırlarla atlatmayı nasip etsın..

güzel haberlerınızı beklıyorummm..

Herkese günaydınn güzel bir gün diliyorum.

Reaanncım nerelerdesin hayatım.Merak ettim seni.Bak cetvelime bende

misscim Allahım yardım etsin inşAllah canım.Çok zor az daha sabır cnm ya.12.haftadan sonra çok hafifleyecek geçeckak hatta.Annen ilaç gibi gelecektir sana.Tadını çıkarın

Lex Annesi

1001 Ayetel Kürsi

Abelove:100

gumus19:50

ebal16 :20

8scorpions:50

rmzeynep:131

fatmaipek:50

WelFalt:300

Reann:100

Savas5482:50

Kalan:150

Son düzenleme:
rmzeynep

Kalan:1001

Arkadaşımızın regli yaklaştı inşAllah regl değilde gebelik haberi gelir.Dua almaya başlayabilirisniz arkadaşlar.Bugün takip edebilirim ikisinide.
Allah kabul etsin..

KIZLARR GÜNAYDIN

lexin annesi için 50 de ben alayım canım ama ancak akşama okuyabilirim.mevlam şifasını versin inş.

bende dr.la görüştüm dün net bir tarih yok ama sen pazartesi yatıp salı ameliyatını olacakmışsın gibi işlerini ayarla dedi:18::18::18:
dualarınızda benide eksik etmeyin nolurr.En çok korkum ses tellerimin zarar görmesi:18::18:

günaydın bonibonlarımm

ablacım bende almayı cok ıstıyodum dun aksam yıkandım ama yine lekelenme olmusss bugün bekleyeyim bakalım .. yarına insallah temizim

yaa dün yine tencere yaktım kabak tatlısı yapacaktım nası diyim üstünden kurtabıldıklerımı kurtardım o tencerenın yanığı zamanla atarmı (çelik tencereydı) yoksa atayım mı tencereyi???

Son düzenleyen: Moderatör:

bende ilk evlendiğim sene kemalpaşa yaparken yakmışltım çelik tenceremi ağda resmen çamsakızı olmuştu birde akşama rahmetli kayınvalidemler yemeğe gelecektti
zamanla yağ çözücüler ile kaynata kaynata gitti birkaç sefer dene olmazsa at gitsin yaa canına sağlık

Günaydın cnm
Bitsin okursun inşAllah:13:
Canım atma tabiki.Çelik tencere değil mi.ince telle ovsan cifle falan.

napıon ablacım iyisn insallah? sana okumaya cok ıstedim ama malum kırmızıların engeline takıldım

yaa baya bı kalın yanık dıyeyım ,ayy insallah cıkar yenı almıstım bide tencereyi

yaa ablacım bide aklıma geldi.. biz duaları okuyoruz ama zamanını yanlıs okuyoruz bence,bat a göre değil yumurtlama gününe göre okumalıyız.. yani yumurta spermle döllenme gününde yada 1gün öncesi okusak daha iyi olmazmı? dualar sayesinde spremler yumurtasyı bulması döllemesi daha kolay olur kanımca

ama yinede sen bılırsın ablacım,sen ne dersen ben onu yaparım uygularım

benide listenin sonuna yazıver

oyyy oyyyy ben okadar çok yaktımki ve halaaaa yakmaya devam ediyorummmm

yeni alığım tencerelere geldi sıra anlasılan bakalım artık eger gecmezse diğerler gibi atıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…