- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.161
Canım arkadaşımızın annesi ne yazıkki ciddi bir rahatszılığı var bu yüzden cuma ameliyat olacak.Rabbim şifa versin inşAllah
Lex Annesi
1001 Ayetel Kürsi
Abelove:100
gumus19:50
ebal16 :20
8scorpions:50
rmzeynep:81
fatmaipek:50
WelFalt:300
Kalan:350
Canlarım yorucu bir gün geçirdim dnleneyim çok öptüm hepinizi.Zeynepcim yarın sana okuruz inş.Dua.Allah rahatık versin.öptüm sizi
Lex Annesi
1001 Ayetel Kürsi
Abelove:100
gumus19:50
ebal16 :20
8scorpions:50
rmzeynep:131
fatmaipek:50
WelFalt:300
Kalan:350
Missyamancım Rabbim kabul etsin inşAllah
Çok iyi bir karar erdin cnm ne kadar rapor aldın cnm.Çok zorlanıyordun orada olmak daha iyi gelecektir sana.Oradanda girebilecekmisin peki.Allahım kolaylık versin hayırlı yolculuklar bitanem.Dualarım hep seninlee.
Savaşcığım hiç stres yapma herşey yolunda gidecek ve sen sağlığına kavuşacaksın tatlım.Zeynebin bitsin sana okuruz inşAllah.Dualarımız hep seninle..
günaydın bonibonlarımm
ablacım bende almayı cok ıstıyodum dun aksam okudum yıkandım ama yine lekelenme olmusssbugün bekleyeyim bakalım .. yarına insallah temizim
yaa dün yine tencere yaktım kabak tatlısı yapacaktım nası diyim üstünden kurtabıldıklerımı kurtardımo tencerenın yanığı zamanla atarmı (çelik tencereydı) yoksa atayım mı tencereyi???
Günaydın cnm
Bitsin okursun inşAllah:13:
Canım atma tabiki.Çelik tencere değil mi.ince telle ovsan cifle falan.
bende ilk evlendiğim sene kemalpaşa yaparken yakmışltım çelik tenceremi ağda resmen çamsakızı olmuştu birde akşama rahmetli kayınvalidemler yemeğe gelecektti
zamanla yağ çözücüler ile kaynata kaynata gitti birkaç sefer dene olmazsa at gitsin yaa canına sağlık
oyyy oyyyy ben okadar çok yaktımki ve halaaaa yakmaya devam ediyorummmm
yeni alığım tencerelere geldi sıra anlasılanbakalım artık eger gecmezse diğerler gibi atıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?