RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

sinavcım niyetlendinya Rabbim okundu kabul eder inş.

canım benim için bunu takip etmek çok zor.Ama isteyen arkadaş bu aralar yumurtlama günüm dua okutmak istiyorum derse seve seve öncelik alır:))

Lex Annesi

1001 Ayetel Kürsi

Abelove:100

gumus19:50

ebal16 :20

8scorpions:50

rmzeynep:131

fatmaipek:50

WelFalt:300

Reann:100

Savas5482:50

kiraztepe:50

Kalan:100

rmzeynep

Kiraztepe:50

Kalan:951

diğerleri gibi derken

ahh ahh somaaa tencereyelerin korkulu rüyasıyım bennn tencere katiliyimmm ne olacak bu ocakta yemek vs unutma halim bilmiyorum
sinavcım niyetlendinya Rabbim okundu kabul eder inş.

canım benim için bunu takip etmek çok zor.Ama isteyen arkadaş bu aralar yumurtlama günüm dua okutmak istiyorum derse seve seve öncelik alır:))

tamam ablacım dediğin gibi olsun bencede..çünkü yeri geliyor bat ı bile takiplemek zor oluyor..

kirazcığım hoşgeldin canım benim

Nasılsın seni gördüm aklıma geldi.DuALARA 50 şer ekledim

hoş buldum canım, iyiyim iyi yapmışsın ben de artık otomatik işini iptal edecektim, kimse yazmıyor diye, herkese ayrı ayrı yazacaktım beni de yazın diye
canım ben yarın için doktordan randevu aldım, kontrol için, aşılamayı konuşacağız
sen nasılsın canım

ben çıkıyorum kızlar sonra görüşürüzzz sonra

akşama etli bezelyeli yer elması yemeği yapıcam,,yanına klasık pirinç pilavı ..tabi önce düdüklüde haşlamam lazım eti..bu arada fırını temizlemem lazım

cnm tekrar yumurtluyor olabilirsin belki 2 yumurtalıktada vardı olgunlaşan yumurtan onlar çatlamış olabilir

Herkese selam,kızlar işler çok yoğun,takip etmekte zorlanıyorum.
En son gümüşe dua okuyorduk.Ben 50 tane almıştım,100 tane okudum.
Eğer onun duası tamamlandı ise diğer 50 taneyi sıradaki arkadaşa yazabilir misin
Rainbow.Bir de malum reglime az kaldığı için dua sırasına ben de girmek istiyorum.
Regl belirtileri başlamış olsa da yine de umut işte bekliyorum.:)

gümüs19
zerbas
kardelen03
leylam123
elfida
rmzeynep
Alppın
nese77
feryalnur
asbelove

için 100 er dua okudum.rainbow senin içinde 200 okudum.allah kabul etsin inşallah.

Canım ağzına yüreğine sağlık Allahım kabul etsinnnn

zeynepciğim bitanem RABBİM kalbini en iyi bilendir o okundu kabul etti.Rabbimde senin kalbndekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin

asbemmm iyiki varsınız seviyorum siziii

Canım sende iyi ki varsın sen olmasan bu güzel muhabbeti yakalayabilirmiydik
Allahım razı olsun senden.....

Canım yumurtluyor olabilirsin tekrar eğer 11.gün yumurtladıysan bir kaç güne belli olur zaten hadi hayırlısı

Canım az kaldı sabır biraz daha annenin yanındasın daha rahat olursun inşallahhh 4haftacık kaldı hayırlısıyla gidecek hepsi gidecek yerine bebiş tekmeleri gelecek inşallah

rmzeynep

Kalan:1001

Arkadaşımızın regli yaklaştı inşAllah regl değilde gebelik haberi gelir.Dua almaya başlayabilirisniz arkadaşlar.Bugün takip edebilirim ikisinide.
Allah kabul etsin..

Canım bana 100yazar mısın

Canım dualarımız seninle bence sana da okuyalım yatmadan tatlım hayırlısıyla girip çıkacaksın aklına kötü şeyler getirme lütfennn

İnşallah regl değil de bebiş belirtileridir tatlımmm

Bu arada bu sabah ben 1dilim tam buğday ekmeği peynir zeytin bal yedim
Öğlen de çorba-az yemek-salata var planımda
Akşamı da çorba ve meyveyle geçiştirirsek ne mutlu bana

Canım ağzına yüreğine sağlık Allahım kabul etsinnnn

Canım yumurtluyor olabilirsin tekrar eğer 11.gün yumurtladıysan bir kaç güne belli olur zaten hadi hayırlısı

amin inşallah kabul etsin allah.
canım bakıcaz görücez artık.ben bu ayı kafadan sildim.tabiki önümüzdeki 5 ayıda.allahın vardır bi bildiği.hayırlısı.

buradalardayım.daha çok uzanıyorum dinleniyorum falan.bazı sıkıntılarım var son zamanlarda.hiçbişi yiyemiyorum.bildiğin aç geziyorum.çok yorgunum sürekli uyku halindeyim.fenalardayım anlıcağın.

hazır sana yazmışken.sen için 300 okumuştum ben 2 gün önce.yazmayı unutmuşum buraya.ben gizli duacınızım sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…