- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.181
diğerleri gibi derken
sinavcım niyetlendinya Rabbim okundu kabul eder inş.
canım benim için bunu takip etmek çok zor.Ama isteyen arkadaş bu aralar yumurtlama günüm dua okutmak istiyorum derse seve seve öncelik alır:))
kirazcığım hoşgeldin canım benim
Nasılsın seni gördüm aklıma geldi.DuALARA 50 şer ekledim
eşim yok.yapamıyorum ki çalışma.
hergün tam saat 15.30da yapıyorum evet.12den itibaren sıvıda tüketmiyorum hergün olduğu gibi.böyle oldu valla anlamadım.
11.gün nasılsa çizgiler bugünde öyleydi.
ben bide ateş takibi yapıyorum.
geçen ayda yaptım.
normalde ateşim 36.6-36.7 gidip gelir.
geçen ay reglime 2 sabah kala 36.3-36.2 ye düştü.
regl dönemi boyunca bu rakamlarda devam etti.
ama son iki gündür 35.9 ateşim.
bu ateş takibini de anlamadım gitti.
Lex Annesi
1001 Ayetel Kürsi
Abelove:100
gumus19:50
ebal16 :20
8scorpions:50
Kalan:781
feryalnurcum nasılsın canım
gümüs19
zerbas
kardelen03
leylam123
elfida
rmzeynep
Alppın
nese77
feryalnur
asbelove
için 100 er dua okudum.rainbow senin içinde 200 okudum.allah kabul etsin inşallah.
zeynepciğim bitanemRABBİM kalbini en iyi bilendir o okundu kabul etti.Rabbimde senin kalbndekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin
asbemmmiyiki varsınız seviyorum siziii
eşim yok.yapamıyorum ki çalışma.
hergün tam saat 15.30da yapıyorum evet.12den itibaren sıvıda tüketmiyorum hergün olduğu gibi.böyle oldu valla anlamadım.
11.gün nasılsa çizgiler bugünde öyleydi.
ben bide ateş takibi yapıyorum.
geçen ayda yaptım.
normalde ateşim 36.6-36.7 gidip gelir.
geçen ay reglime 2 sabah kala 36.3-36.2 ye düştü.
regl dönemi boyunca bu rakamlarda devam etti.
ama son iki gündür 35.9 ateşim.
bu ateş takibini de anlamadım gitti.
ben geldım cok sukur memleketee bı hafta raporluyum şimdilik eşim polis ona ızın wermıyorlar bnde onun tek bırakamıyorummyolculuk korkunç gectı cnm köfte cektı eşim aldı we yedım ılk defa karnım doydu ama sonrası facıaya döndu agzımdan burnumdan geldı derlerya resmen onu yaşadım..Rabbım kımseye yaşatmasınn ... bn burdan cok gıremem herhalde..ama annemı görmek cok ıı geldııı..
..Rabbım bu gunlerı hayırlarla atlatmayı nasip etsın..
güzel haberlerınızı beklıyorummm..
rmzeynep
Kalan:1001
Arkadaşımızın regli yaklaştı inşAllah regl değilde gebelik haberi gelir.Dua almaya başlayabilirisniz arkadaşlar.Bugün takip edebilirim ikisinide.
Allah kabul etsin..
KIZLARR GÜNAYDIN
lexin annesi için 50 de ben alayım canım ama ancak akşama okuyabilirim.mevlam şifasını versin inş.
bende dr.la görüştüm dün net bir tarih yok ama sen pazartesi yatıp salı ameliyatını olacakmışsın gibi işlerini ayarla dedi:18::18::18:
dualarınızda benide eksik etmeyin nolurr.En çok korkum ses tellerimin zarar görmesi:18::18:
Herkese selam,kızlar işler çok yoğun,takip etmekte zorlanıyorum.
En son gümüşe dua okuyorduk.Ben 50 tane almıştım,100 tane okudum.
Eğer onun duası tamamlandı ise diğer 50 taneyi sıradaki arkadaşa yazabilir misin
Rainbow.Bir de malum reglime az kaldığı için dua sırasına ben de girmek istiyorum.
Regl belirtileri başlamış olsa da yine de umut işte bekliyorum.:)
cnm tekrar yumurtluyor olabilirsin belki 2 yumurtalıktada vardı olgunlaşan yumurtan onlar çatlamış olabilir
Canım ağzına yüreğine sağlık Allahım kabul etsinnnn
Canım yumurtluyor olabilirsin tekrar eğer 11.gün yumurtladıysan bir kaç güne belli olur zaten hadi hayırlısı
Herkese günaydınn güzel bir gün diliyorum.
Reaanncım nerelerdesin hayatım.Merak ettim seni.Bak cetvelime bende
misscim Allahım yardım etsin inşAllah canım.Çok zor az daha sabır cnm ya.12.haftadan sonra çok hafifleyecek geçeckak hatta.Annen ilaç gibi gelecektir sana.Tadını çıkarın
amin inşallah kabul etsin allah.
canım bakıcaz görücez artık.ben bu ayı kafadan sildim.tabiki önümüzdeki 5 ayıda.allahın vardır bi bildiği.hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?