- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.201
hoş buldum canım, iyiyim iyi yapmışsın ben de artık otomatik işini iptal edecektim, kimse yazmıyor diye, herkese ayrı ayrı yazacaktım beni de yazın diye
canım ben yarın için doktordan randevu aldım, kontrol için, aşılamayı konuşacağız
sen nasılsın canım
Bende 50 tane okurum ama akşama okuyabilirim
Herkese selam,kızlar işler çok yoğun,takip etmekte zorlanıyorum.
En son gümüşe dua okuyorduk.Ben 50 tane almıştım,100 tane okudum.
Eğer onun duası tamamlandı ise diğer 50 taneyi sıradaki arkadaşa yazabilir misin
Rainbow.Bir de malum reglime az kaldığı için dua sırasına ben de girmek istiyorum.
Regl belirtileri başlamış olsa da yine de umut işte bekliyorum.:)
Canım ağzına yüreğine sağlık Allahım kabul etsinnnn
Canım sende iyi ki varsın sen olmasan bu güzel muhabbeti yakalayabilirmiydik
Allahım razı olsun senden.....
Canım yumurtluyor olabilirsin tekrar eğer 11.gün yumurtladıysan bir kaç güne belli olur zaten hadi hayırlısı
Canım az kaldı sabır biraz daha annenin yanındasın daha rahat olursun inşallahhh 4haftacık kaldı hayırlısıyla gidecek hepsi gidecek yerine bebiş tekmeleri gelecek inşallah
Canım bana 100yazar mısın
Canım dualarımız seninle bence sana da okuyalım yatmadan tatlım hayırlısıyla girip çıkacaksın aklına kötü şeyler getirme lütfennn
Bu arada bu sabah ben 1dilim tam buğday ekmeği peynir zeytin bal yedim
Öğlen de çorba-az yemek-salata var planımda
Akşamı da çorba ve meyveyle geçiştirirsek ne mutlu bana
buradalardayım.daha çok uzanıyorum dinleniyorum falan.bazı sıkıntılarım var son zamanlarda.hiçbişi yiyemiyorum.bildiğin aç geziyorum.çok yorgunum sürekli uyku halindeyim.fenalardayım anlıcağın.
hazır sana yazmışken.sen için 300 okumuştum ben 2 gün önce.yazmayı unutmuşum buraya.ben gizli duacınızım sizin
Duada görünce aklına geliyorda insanın unutulabiliyorda ama inşAllah ekleyeceğim bundan sonra..
Doktora gitmene çok sevindim hadi hayırlısı olsun.Sende benim gibi gözünü ikizlere diktin yani :13:Sağlıkla hayırla nasip olsun inşAllahh.
Eşin ne düşünüyor peki bu konuda cnm.Dr.hemen başlayalım derse başlayacakmısın planın ne ?
Allah kabul etsin cnm benimmm
gümüşün duası henüz bitmedi sanırım cnm.Duada sıraya koyuyorum cnm
Bende dikkat ediyorum ama senin kadar sıkı değil sanki
Canım yaa sendemi kötüsün.Tüh Rabbim yardım etsin..
Bilmesemde aualarınızın varlığını çok ama çok iyi hissediyorum.Rabbim güzel gönlüne göre versin evlatlarını sana bağışlasın inşAllah.
Reaaaaaaaaannn nerdesin kızzzz niye gelmiyon
hoş buldum canım, iyiyim iyi yapmışsın ben de artık otomatik işini iptal edecektim, kimse yazmıyor diye, herkese ayrı ayrı yazacaktım beni de yazın diye
canım ben yarın için doktordan randevu aldım, kontrol için, aşılamayı konuşacağız
sen nasılsın canım
sürekli uykum var özlem.bide açım hiçbişi yiyemiyorum.sürekli yorgunum.yatıp uzanıyorum sürekli.
rainbowcum aslında aşlamayı ben de istemiyorum ama yaşım geçiyor, beklemekten de sıkıldım onun için düşünmüştüm, eşimde beklemekten sıkılmış ki bişey demedi yoksa istemiyordu, kesin kararımızı doktorla görüştükten sonra vereceğiz
sen ikiz için ne yapmayı düşünüyorsun
Hadi yaaa dikkat et canım kendine bol bol dinlen 3 canlısın, canının istediği şeyleri ye kuzum aç kalma
neden aceele ediyorsun diyeeceksiniz eşim ile görev sebebi ile ayrı şehirlerdeyiz ve ben hamile kalmak istiyorum her ne kadar herkes eşinin görevi bitsin bekle desede ben çok istiyorum artık eşimde istiyor ve ocakta bir araya gelicez artık olsun istiyorum birde daha önce 2 kez düşükte yaptım heralde birazda o yüzden istiyorum bu kadar korkuyorum daha beklersem ilerde olmazsa çocuğum diye ama yumurtlama gününde şöyle yap böyle yap hemen olur diyeceğiniz şeyler varmı
Ne kadardır istiyorsun canım ki bu kadar acele ediyorsun bir de kaç yaşındasın?
canım 28 yaşımdayım 2 kere düşük yaptım daha önceleri hemen kalmıştım dikkat etmedim ama son bir kaç kere yumurtlama dönemim olmasına rağmen kalamadım birde zaten 2 3 ayda bir görüşüyoruz eşimin gelmesine 17 ay falan var ama çok istiyorum bebişimizin olmasını..ben bakarım ona çalışıyorum annemlerde yardım eder eşim gelene kadar le avuca gelri bile ama işte az görüşüyoruz extra yapabileceğim bişey vfarmı yumurtlama dönemimde??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?