RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Duada görünce aklına geliyorda insanın unutulabiliyorda ama inşAllah ekleyeceğim bundan sonra..
Doktora gitmene çok sevindim hadi hayırlısı olsun.Sende benim gibi gözünü ikizlere diktin yani :13: Sağlıkla hayırla nasip olsun inşAllahh.

Eşin ne düşünüyor peki bu konuda cnm.Dr.hemen başlayalım derse başlayacakmısın planın ne ?

Bende 50 tane okurum ama akşama okuyabilirim

Allah kabul etsin cnm benimmm

gümüşün duası henüz bitmedi sanırım cnm.Duada sıraya koyuyorum cnm

Bu arada bu sabah ben 1dilim tam buğday ekmeği peynir zeytin bal yedim
Öğlen de çorba-az yemek-salata var planımda
Akşamı da çorba ve meyveyle geçiştirirsek ne mutlu bana

Bende dikkat ediyorum ama senin kadar sıkı değil sanki

Canım yaa sendemi kötüsün.Tüh Rabbim yardım etsin..
Bilmesemde aualarınızın varlığını çok ama çok iyi hissediyorum.Rabbim güzel gönlüne göre versin evlatlarını sana bağışlasın inşAllah.

Lex Annesi

1001 Ayetel Kürsi

Abelove:100

gumus19:50

ebal16 :20

8scorpions:50

rmzeynep:131

fatmaipek:50

WelFalt:300

Reann:100

Savas5482:50

kiraztepe:50

elfida:50

Kalan:50

rmzeynep

Kiraztepe:50

asbelove:100

Kalan:851

rainbowcum aslında aşlamayı ben de istemiyorum ama yaşım geçiyor, beklemekten de sıkıldım onun için düşünmüştüm, eşimde beklemekten sıkılmış ki bişey demedi yoksa istemiyordu, kesin kararımızı doktorla görüştükten sonra vereceğiz
sen ikiz için ne yapmayı düşünüyorsun

Bende bugün böyleyim canım yaaa yoksa götürüyorum yani

herkese şimdiden çoooookkkkk teşekkür ederim :) iyiki varsınız okuyan dillerinize sağlık rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah şafak 3 :):)

merhaba kızlar sizce sağlıklı yumurtlayan bir kadın yumurtlama döneminde eşi ile birlilkte olduğunda neden hemen hamile kalamaz???sonuçta her şey uyumlu zaman iyi yumurtlama dönemindesin ama tutmuyor gebelik oluşmuyor...ne yapmak lazım

Canım önce hayırlı olsun diyeyim ikiz yolcusu kalmasınnn
Benimde aşılama olacak sanırım ama önce eşimin test sonucunu almamız gerekecek
Siz direk aşılamaya başlayacaksınız herhalde anladığım kadarıyla süreci bizimle de paylaşırsın umarımmm
Özele mi gidiyorsun yoksa devlete mi canım bir de

neden aceele ediyorsun diyeeceksiniz eşim ile görev sebebi ile ayrı şehirlerdeyiz ve ben hamile kalmak istiyorum her ne kadar herkes eşinin görevi bitsin bekle desede ben çok istiyorum artık eşimde istiyor ve ocakta bir araya gelicez artık olsun istiyorum birde daha önce 2 kez düşükte yaptım heralde birazda o yüzden istiyorum bu kadar korkuyorum daha beklersem ilerde olmazsa çocuğum diye ama yumurtlama gününde şöyle yap böyle yap hemen olur diyeceğiniz şeyler varmı

Kaç yaşındasın canımm bir de sorun neydi sizde hatırlayamadım kusuruma bakma merakımı da mazur gör:26:

bal tarçın çörekotu çok işe yarıyor.
sarı akıntın varsa mutlaka soğan kürü uygula..
incir ye kuru.
havuç suyu iç.
diz dirsek pozisyonu uygula.
gün aşırı ilişkiye dikkat et.
bol bol dua et.
daha ne diim.

Ne kadardır istiyorsun canım ki bu kadar acele ediyorsun bir de kaç yaşındasın?

Ne kadardır istiyorsun canım ki bu kadar acele ediyorsun bir de kaç yaşındasın?

canım 28 yaşımdayım 2 kere düşük yaptım daha önceleri hemen kalmıştım dikkat etmedim ama son bir kaç kere yumurtlama dönemim olmasına rağmen kalamadım birde zaten 2 3 ayda bir görüşüyoruz eşimin gelmesine 17 ay falan var ama çok istiyorum bebişimizin olmasını..ben bakarım ona çalışıyorum annemlerde yardım eder eşim gelene kadar le avuca gelri bile ama işte az görüşüyoruz extra yapabileceğim bişey vfarmı yumurtlama dönemimde??

bal-tarçın-çörek otunu uygula şansın artar ama ha deyince olmuyor Allahım ol demeden canım hayırlısıyla nasip etsin Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…