RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

hımm incir çok severim zaten soğan suyunu adetten sonramı uyguluyorduk yoksa öncemi canım teşekkürler tavsiyeler için

hımm incir çok severim zaten soğan suyunu adetten sonramı uyguluyorduk yoksa öncemi canım teşekkürler tavsiyeler için

soğan kürünü adete 10 gün kala başlıcaksın 15 gün uygulucaksın.
bal-tarçın-çörekotunu adetin 2. günü başlıcaksın sabah akşam olmak üzere 10 gün uygulucaksın.
inciri ye işte ara ara.atı atıver ağzına.aslında suyunu içmek gerekiyor ama ben kendini yemiştim şahsen.
sonra havucun suyunuda içebilirsin.kaynatıp yarım litre suda 2-3 tane havucu.gün boyu içiceksin.onuda adetin ilk günü başlayıp 10 gün devam edebilirsin.
ovulasyon testide kullanabilirsin yumurtlama zamanlarını net anlamak için.
hadi rastgelsin inşallah

canım amin ALLAH isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşatsın..bu kürü yumurtlama günlerimdemi yapayım peki yoksa normal beslenmeme dahilmi edeyim

Adetinin başladığı gün başlıyorsun yumurtlama gününden 2gün önce kesiyorsun sabah akşam 1tatlı kaşığı tahta kaşık kullan ama

Kaç yaşındasın canımm bir de sorun neydi sizde hatırlayamadım kusuruma bakma merakımı da mazur gör:26:

yaşım 37 benim aslında pek bi sorunum yok da nebiliyim olmuyor işte, özele gideceğim, aşılama sürecini de inşallah paylaşırım sizlerle
inşallah sizin sonuçlar da iyi çıkar da hep beraber ikizlere hamiş oluruz

işte canım istemiyor.millet hamilelikte kilo alır.ben üç kilo vermişim.halim falan yok.çok fenayım valla.

mide bulantıları olunca kilo veriliyor ama korkma, bulantılar geçince iştahta açılıyor verdiğin bütün kiloları fazlasıyle alırsın, yani benim öyle olmuştu

çok sağol canım ALLAH sanada bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

mide bulantıları olunca kilo veriliyor ama korkma, bulantılar geçince iştahta açılıyor verdiğin bütün kiloları fazlasıyle alırsın, yani benim öyle olmuştu

benim hiç bulantım yok çok şükür.ama yemek yeme isteğim yok.şöyle söylüyüm sana.iki gündür sadece süt içtim su içtim.bu kadar.yiyemiyorum.ağzımda büyüyor lokmalar.kötü oluyorum.

Lex Annesi

1001 Ayetel Kürsi

Abelove:100

gumus19:50

ebal16 :20

8scorpions:50

rmzeynep:131

fatmaipek:50

WelFalt:300

Reann:100

Savas5482:50

kiraztepe:50

elfida:50

Kalan:50

rmzeynep

Kiraztepe:50

asbelove:100

WelFalt:100

oz_em:50

Reann:200

Kalan:501

Canım doğru karar vermişsin hayırlısı olsun inşAllah ikizler geliyor demek:))
Canım bende nasip olursa gelecek ay dr.a gideceğim yumurta takibi ilaç kullanımı artık ne uygun görürse:) Kısmette varsa gelir ikiz.Ama tabi sağlıklı hayırlı olsunda tek çift kız erkek hiç mühim değil.Hayrlı sağlıklı ama Kalbimden geçen ikiz Rabbimde biliyor ya

Son düzenleme:
Kızlaaaaaaarrr Afedersiniz balık pişirmiştik bugün e leş gibi kokuyodu...Ben de 10 dk. yumuşatıcı kaynattım mükemmel olduuuuuuu koku felan kalmadı valla hem de mis gibi koktuuuuuuuu
cok fazla balık pişiren biri olarak bu förmülü gecen yıl öğrendm hayatımı kurtardı resmen
balık kızarttığın tavada türk kahvesi kaynat faydası oluyo
benmki daha bitmedi cnm senden 50 daha yazdım sağol

klomen kullanıp ikizlere hamiş kalan oluyormuş, inşallah sen de onlardan olursun canım

1001 ayetel kürsi

neşe77 50

ebal16 20

elfida 30

savas5482 75

abelove 100

rimel84 30

kabilarda 100

rean 200

rmzeynep 76

wefalt 100

öz_lem 50

fatmaipek 50

ebal16 20

kiraztepe 50

kalan 70

Son düzenleme:
klomen kullanıp ikizlere hamiş kalan oluyormuş, inşallah sen de onlardan olursun canım
bende klomen kullanıp ikiz olsun diye düşünmüştüm ama klomen kist yapıyomuş korktum kullanmadım
bu ay cok umutsuzum içimden bi ses olmıycak diyo ya
daha bata 20 gün var ama bilmiyorum hiç üstüne düşmüyorum salmış durumdayım

rmzeynep

Kiraztepe:50

asbelove:100

WelFalt:100

oz_em:50

Reann:200

Kalan:501

bana 30 yaz cnm okudukça eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…