- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.221
bal tarçın çörekotu çok işe yarıyor.
sarı akıntın varsa mutlaka soğan kürü uygula..
incir ye kuru.
havuç suyu iç.
diz dirsek pozisyonu uygula.
gün aşırı ilişkiye dikkat et.
bol bol dua et.
daha ne diim.
bal-tarçın-çörek otunu uygula şansın artar ama ha deyince olmuyor Allahım ol demeden canım hayırlısıyla nasip etsin Allahım
hımm incir çok severim zaten soğan suyunu adetten sonramı uyguluyorduk yoksa öncemi canım teşekkürler tavsiyeler için
işte canım istemiyor.millet hamilelikte kilo alır.ben üç kilo vermişim.halim falan yok.çok fenayım valla.
Yok canım sıkma kendini hamileliğin ilk aylarında 1-2 kilo veriliyo duymuştum ben
canım amin ALLAH isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşatsın..bu kürü yumurtlama günlerimdemi yapayım peki yoksa normal beslenmeme dahilmi edeyim
Kaç yaşındasın canımm bir de sorun neydi sizde hatırlayamadım kusuruma bakma merakımı da mazur gör:26:
Canım önce hayırlı olsun diyeyim ikiz yolcusu kalmasınnn
Benimde aşılama olacak sanırım ama önce eşimin test sonucunu almamız gerekecek
Siz direk aşılamaya başlayacaksınız herhalde anladığım kadarıyla süreci bizimle de paylaşırsın umarımmm
Özele mi gidiyorsun yoksa devlete mi canım bir de
Adetinin başladığı gün başlıyorsun yumurtlama gününden 2gün önce kesiyorsun sabah akşam 1tatlı kaşığı tahta kaşık kullan ama
işte canım istemiyor.millet hamilelikte kilo alır.ben üç kilo vermişim.halim falan yok.çok fenayım valla.
soğan kürünü adete 10 gün kala başlıcaksın 15 gün uygulucaksın.
bal-tarçın-çörekotunu adetin 2. günü başlıcaksın sabah akşam olmak üzere 10 gün uygulucaksın.
inciri ye işte ara ara.atı atıver ağzına.aslında suyunu içmek gerekiyor ama ben kendini yemiştim şahsen.
sonra havucun suyunuda içebilirsin.kaynatıp yarım litre suda 2-3 tane havucu.gün boyu içiceksin.onuda adetin ilk günü başlayıp 10 gün devam edebilirsin.
ovulasyon testide kullanabilirsin yumurtlama zamanlarını net anlamak için.
hadi rastgelsin inşallah
mide bulantıları olunca kilo veriliyor ama korkma, bulantılar geçince iştahta açılıyor verdiğin bütün kiloları fazlasıyle alırsın, yani benim öyle olmuştu
çok sağol canım ALLAH sanada bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
yaşım 37 benim aslında pek bi sorunum yok da nebiliyim olmuyor işte, özele gideceğim, aşılama sürecini de inşallah paylaşırım sizlerle
inşallah sizin sonuçlar da iyi çıkar da hep beraber ikizlere hamiş oluruz
rainbowcum aslında aşlamayı ben de istemiyorum ama yaşım geçiyor, beklemekten de sıkıldım onun için düşünmüştüm, eşimde beklemekten sıkılmış ki bişey demedi yoksa istemiyordu, kesin kararımızı doktorla görüştükten sonra vereceğiz
sen ikiz için ne yapmayı düşünüyorsun
cok fazla balık pişiren biri olarak bu förmülü gecen yıl öğrendm hayatımı kurtardı resmenKızlaaaaaaarrrAfedersiniz balık pişirmiştik bugün e leş gibi kokuyodu...Ben de 10 dk. yumuşatıcı kaynattım mükemmel olduuuuuuu koku felan kalmadı valla hem de mis gibi koktuuuuuuuu
benmki daha bitmedi cnm senden 50 daha yazdım sağolHerkese selam,kızlar işler çok yoğun,takip etmekte zorlanıyorum.
En son gümüşe dua okuyorduk.Ben 50 tane almıştım,100 tane okudum.
Eğer onun duası tamamlandı ise diğer 50 taneyi sıradaki arkadaşa yazabilir misin
Rainbow.Bir de malum reglime az kaldığı için dua sırasına ben de girmek istiyorum.
Regl belirtileri başlamış olsa da yine de umut işte bekliyorum.:)
Canım doğru karar vermişsin hayırlısı olsun inşAllahikizler geliyor demek:))
Canım bende nasip olursa gelecek ay dr.a gideceğim yumurta takibi ilaç kullanımı artık ne uygun görürse:) Kısmette varsa gelir ikiz.Ama tabi sağlıklı hayırlı olsunda tek çift kız erkek hiç mühim değil.Hayrlı sağlıklı ama Kalbimden geçen ikiz Rabbimde biliyor ya
1001 ayetel kürsi
neşe77 50
ebal16 20
elfida 30
savas5482 75
abelove 100
rimel84 30
kabilarda 100
rean 200
rmzeynep 76
wefalt 100
öz_lem 50
fatmaipek 50
ebal16 20
kalan 120
bende klomen kullanıp ikiz olsun diye düşünmüştüm ama klomen kist yapıyomuş korktum kullanmadımklomen kullanıp ikizlere hamiş kalan oluyormuş, inşallah sen de onlardan olursun canım
bana 30 yaz cnm okudukça eklerim
rmzeynep
Kiraztepe:50
asbelove:100
WelFalt:100
oz_em:50
Reann:200
Kalan:501
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?