RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

yumurtlama takibinde genelde kulanılıyor yumurta sayısını arttırdığı için ve çatlatma iğnesi yapılıyor,
batına daha çok var belki yumurtlamamışsındır bile niye umutsuzsun ki :44:

ben geldimm kızlar s a nasılsınız?
hoşgeldn
iyiyim sen nasılsın
yumurtlama takibinde genelde kulanılıyor yumurta sayısını arttırdığı için ve çatlatma iğnesi yapılıyor,
batına daha çok var belki yumurtlamamışsındır bile niye umutsuzsun ki :44:
klomen hiç kullanmadım çok şükür gerek yok ama ikiz için kullanmak istiyodum aman ikizde zor allah vercekse 2 tane zaten olur dedim boşverdim
ama içimde öyle bi his var bakalım inş yanılırım
gumus feryal hg. fıstıklarr

kirazcım hayırlı inşAllah canım benimm
hoşbulduk napıyosunuz bakıyım
çarşıdaydım kendime yemek takımı aldım günlük kullanım için renkli seramik tabaklardan 2 takım aldım 6ya tamanlıycam ama kasenin birini kare birini yuvarlak almışım akıl yokki

GİDER DEĞİŞTİRİRSİN DERT ETME gumuscuğumm

feryal bir göründn kaçtın nerdesinnn :)
bugün takım yapıcaktım yanımda param yoktu kocamla gitcektik alcaktık devamını oda dükkanda bir sürü işi var makine arızalanmış uğraşıyodu gidemedim
neyse varmış bi hayır yarın gidiyim bari

Kızlar ben de ikiz olmasını çok isterdim.
Belki bakımı çok zor olacak ama yüreğimde hep bir
ikiz özlemi vardır.

Lex Annesi

1001 Ayetel Kürsi

Abelove:100

gumus19:50

ebal16 :20

8scorpions:50

rmzeynep:131

fatmaipek:50

WelFalt:300

Reann:100

Savas5482:50

kiraztepe:50

elfida:50

Kalan:50

rmzeynep

Kiraztepe:50

asbelove:100

WelFalt:100

oz_em:50

Reann:200

gumus19:30

Kalan:471

BAK SENNNNN

ye ye ikizlerimi teyzesiii çok istersem belkide gelirler.Kısmetttt..Ben çağırayımda değilmi ama

aynen öyle biz isteyelim iyi düşünelim öyle olsun bende erkek bebiş istiyorum ya tabiki hayırlı ve sağlıklı olsun ama nedense ilk aklıma gelen erkek bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…