RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

selam habibtelerim nasilsiniz....ayyy ne guzel avatarlariniz varrr bende istioyrummm nereden buluyorssunuz gecenlerede aradim bulamadim...ins benimde ikizlerim olur bir kiz bir erkek...cok isterim,...allahimmm nasip etsin bizlereee

1001 ayetel kürsi

neşe77 50

ebal16 20

elfida 30

savas5482 75

abelove 100

rimel84 30

kabilarda 120

rean 200

rmzeynep 76

wefalt 100

öz_lem 50

fatmaipek 50

ebal16 20

kiraztepe 50

kalan 50

bende yemeklerimi yaptım geldim ,işleri bitirdim

yanan tencereyıde surte surte cıkarttım demekki esaslı çelikmiş
3 tane mandalina indirdim mideme açlıma iyi gelsin akşam vaktinde yemek yiyeyim şimdi yersem akşam olan vakitli yemeklerinde yiyemem cok acıkırım ve kilo alırım diye böleee bi yöntem işte benimkide

42de alarm verio bu 50ye kadar msj filan göndermiooo takipledim :)) bide gonderse 2-3-4kez aynı msjı gonderıo nieseee...

Son düzenleyen: Moderatör:
çoookkk güzeeeelll olmuşşşşş avatarlarınızzzzz ve takvimlerinizzz şimdi gördümmmm

feryalim kuzum nasılsın görüşmeyeli

ablacım,gumus,savas, sizlerden ne haber?

kiraztepe sen varmıydın kıss :44:

iyiyiymmmm habibte geryalnur su resimleri gordummmm ama cetvelimi degistirmek istiyorummmmmmm yapamadim gitti

ıyıyım kocasının balı:)) kız sahte balmı yoksa gerçekmi. 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil 5 değil 6 değil tammmmm 5 kavonaz bal hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…