- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.281
canım 20 tane okumuş onu diyor.
benm oğluşum nasılbeğenmene sevindim abla :)) gel gel gel bebişim gel gel acımıcak
iyiyim bebeğim sen nasılsınçoookkk güzeeeelll olmuşşşşş avatarlarınızzzzz ve takvimlerinizzz şimdi gördümmmm
feryalim kuzum nasılsın görüşmeyeli
ablacım,gumus,savas, sizlerden ne haber?
kiraztepe sen varmıydın kıss :44:
paçalı iyidir iyi
ayy cok uğraştırıyo o ya ben çözümü buldum http den başlıyosun kopyalamaya png ye kadariyiyiymmmm habibte geryalnur su resimleri gordummmm ama cetvelimi degistirmek istiyorummmmmmmyapamadim gitti
paçalı donmu kızpaçalı iyidir iyi
hoşgeldinn habibteeeemmmmiyiyiymmmm habibte geryalnur su resimleri gordummmm ama cetvelimi degistirmek istiyorummmmmmmyapamadim gitti
ıyıyım kocasının balı:)) kız sahte balmı yoksa gerçekmi. 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil 5 değil 6 değil tammmmm 5 kavonaz bal hahahaha
hoşbuldum ablacımmmsen çağırmaya devam et feroşşş o gelecek elbet
sinav hg.bacım
hoşgeldinn habibteeeemmmm
tabekideee essaahhhh yawruuu ceylanımmmm
benim balım şurdan gelio kuzucummne zaman vapur,otobus,metroya bınmek istesek tesadüfen hep tam vaktinde orda oluyoruz hiç beklemiyoruz ..ancak eşim tek gittiği zamanlarda çok bekliyormuş oyuzden daha duraga /iskeleye varmadan eşim başlar hadii bal bal bal... .balını damlatta saati olsun der ..dediğim gibi tesadüfen yine tam vaktind eorda olmuş oluruz..
şanlıyımıyım neeeeeee
hoşbuldum ablacımmm
özleemmm gözümden kaçamazsın gördüm işteee seniiisen napıon gııııı hiç görüşemedik bu aralar
bende iyiyim tatlım... ohh nihayet topikçe eski enerjimize kavustuk dıyorum.. ben öyle hissettim yani
benm oğluşum nasıl
benm sıram erkekte allah bilir ama içime erkek doğdu birden
iyiyim bebeğim sen nasılsın
kime alıncak donpaçalı iyidir iyi
hayatım sınav soruma cevap ver :)????
gümüş oğluş çok tatlı hadi bakalım
kızlarrrrrrrrrr bulaşık yıkarken aklıma geldi..
topiğin enlerini bulalım..Ama önce hangi eni aradığımıza karar verelim..
özooo hoşgeldin bacımmmmmm
bu avatarlar iyi geldi bizebende iyiyim tatlım... ohh nihayet topikçe eski enerjimize kavustuk dıyorum.. ben öyle hissettim yani
kime alıncak don
lenn hayat hikayemi yazacaktımsabırsız kısa kestim işte görüyon mu
aaaa şanlıyım yazmısım sanslı olcak o sanslı
kıymetini bil feryalimmmbu açıklayıcı cevabın için çok çok teşekür ederim balına sağlık yavrummm
Kızzzzzzz asıl sen nerdesin 1 haftadır yoksun ortadaaaaaaaaa
bu 3-5 kişiden alıntı alıp ansıl cevap veriyorsunuz ben yapamıyorumda
acebaa ben bu kategoriyeee gircen mi diee düşünürkeeennnnnkızlarrrrrrrrrr bulaşık yıkarken aklıma geldi..
topiğin enlerini bulalım..Ama önce hangi eni aradığımıza karar verelim..
özooo hoşgeldin bacımmmmmm
en dalgacı pis kız ÖZLEMMMMMM
en paragrafta hayatım sınavvvvv
hahahaha
savaşım alaıntının yanındaki '' buna tıklıyosun kımden alıntı yapacaksan 5 kişi sonunda sadece alıntı yapa tıkla istedıklerın alt alta gelıo zqtenbu 3-5 kişiden alıntı alıp ansıl cevap veriyorsunuz ben yapamıyorumda
hoşgeldin fıstığımmmmMerhaba hanımlar nasılsınız bakalım bugün?
en dalgacı pis kız ÖZLEMMMMMM
en paragrafta hayatım sınavvvvv
hahahaha
canım alıntı ile cevaplanın yanında bir işaret varya ona tıkla istediğin mesajlarda sonra konuya cevap ver de direk karşına geliyor hele bi dene görek
acebaa ben bu kategoriyeee gircen mi diee düşünürkeeennnnnferyalin yazdıklarına gözüm ilişti
en paragraf heeaha böleee kalakaldım aşkol okadar mı düşük çenem
nesekiii tek deelimmmmmmmm özleeeeeeemmmm
savaşım alaıntının yanındaki '' buna tıklıyosun kımden alıntı yapacaksan 5 kişi sonunda sadece alıntı yapa tıkla istedıklerın alt alta gelıo zqten
hoşgeldin fıstığımmmmnapıon bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?