RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım 20 tane okumuş onu diyor.

beğenmene sevindim abla :)) gel gel gel bebişim gel gel acımıcak
benm oğluşum nasıl
benm sıram erkekte allah bilir ama içime erkek doğdu birden
iyiyim bebeğim sen nasılsın

iyiyiymmmm habibte geryalnur su resimleri gordummmm ama cetvelimi degistirmek istiyorummmmmmm yapamadim gitti
hoşgeldinn habibteeeemmmm
ıyıyım kocasının balı:)) kız sahte balmı yoksa gerçekmi. 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil 5 değil 6 değil tammmmm 5 kavonaz bal hahahaha
tabekideee essaahhhh yawruuu ceylanımmmm

benim balım şurdan gelio kuzucumm ne zaman vapur,otobus,metroya bınmek istesek tesadüfen hep tam vaktinde orda oluyoruz hiç beklemiyoruz..ancak eşim tek gittiği zamanlarda çok bekliyormuş oyuzden daha duraga /iskeleye varmadan eşim başlar hadii bal bal bal....balını damlatta saati olsun der..dediğim gibi tesadüfen yine tam vaktind eorda olmuş oluruz..

şanlıyımıyım neeeeeee
sen çağırmaya devam et feroşşş o gelecek elbet

sinav hg.bacım
hoşbuldum ablacımmm

özleemmm gözümden kaçamazsın gördüm işteee seniii sen napıon gııııı hiç görüşemedik bu aralar

bu açıklayıcı cevabın için çok çok teşekür ederim balına sağlık yavrummm

benm oğluşum nasıl
benm sıram erkekte allah bilir ama içime erkek doğdu birden

iyiyim bebeğim sen nasılsın
bende iyiyim tatlım... ohh nihayet topikçe eski enerjimize kavustuk dıyorum.. ben öyle hissettim yani
paçalı iyidir iyi
kime alıncak don
hayatım sınav soruma cevap ver :)????

gümüş oğluş çok tatlı hadi bakalım

lenn hayat hikayemi yazacaktım sabırsız kısa kestim işte görüyon mu

aaaa şanlıyım yazmısım sanslı olcak o sanslı

bu açıklayıcı cevabın için çok çok teşekür ederim balına sağlık yavrummm
kıymetini bil feryalimmm kestirip atmadım cevabı
Kızzzzzzz asıl sen nerdesin 1 haftadır yoksun ortadaaaaaaaaa

yaauuu adetliyken durmadan uyuyorum ben çok hasta oluyorum sanki grip gibi bütün bedenim ağrıyor

bide ingilizceden 2.seviyeye gectimmmm çok mutluyummm eşim zeytinyağı ne demek dedi bilemedim :)))))) yaw ne demek zeytınygıı ?

hala sorunun cevabını vermedim farkındaım! (yandın 1 hafta boyunca neler yaptığımı en ince ayrıntısına kadar annatcam sana işteee -

ben geldiğimde sen okuldaydın büyük ihtimal ,akşamlarıda çok giremedim eşimden geldiğimdede kaynanamla olan hayat hikayemi annattım hatta gözlerim seni aradı nerde benim güzin abla statüsünde özlemim deye

oyüzden görüşemedik bi türlüü büük ittimal

aklıma gelmişken senin çam.mak ne oldu?? gelişme var mı?

kızlarrrrrrrrrr bulaşık yıkarken aklıma geldi..

topiğin enlerini bulalım.. Ama önce hangi eni aradığımıza karar verelim..

özooo hoşgeldin bacımmmmmm
acebaa ben bu kategoriyeee gircen mi diee düşünürkeeennnnn feryalin yazdıklarına gözüm ilişti
en dalgacı pis kız ÖZLEMMMMMM

en paragrafta hayatım sınavvvvv

hahahaha

en paragraf hee aha böleee kalakaldım aşkol okadar mı düşük çenem
nesekiii tek deelimmmmmmmm özleeeeeeemmmm
bu 3-5 kişiden alıntı alıp ansıl cevap veriyorsunuz ben yapamıyorumda
savaşım alaıntının yanındaki '' buna tıklıyosun kımden alıntı yapacaksan 5 kişi sonunda sadece alıntı yapa tıkla istedıklerın alt alta gelıo zqten

Merhaba hanımlar nasılsınız bakalım bugün?
hoşgeldin fıstığımmmm napıon bakem

canım alıntı ile cevaplanın yanında bir işaret varya ona tıkla istediğin mesajlarda sonra konuya cevap ver de direk karşına geliyor hele bi dene görek

galiba buldum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…