RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

acebaa ben bu kategoriyeee gircen mi diee düşünürkeeennnnn feryalin yazdıklarına gözüm ilişti :

Sende bu yazma çoşkusu varken eminim girersin şekerim

hoşgeldin fıstığımmmm napıon bakem

Hoşbulduk canım aman ne olsun işgüç uğraşıyoruz işte saat 6 olsada evime gitsem diye bekliyorum.Sen nasılsın?Tencere temizliğindeki başarılarını okudum ve takdir ettim seni bir kez daha

ayy yerim seni dur bi lady havasına gireyim seni ne ka yanlış tanımışım beni affet

kız hemde ikiz hamile düşes bayılıyorum o kadına cok tatlı

bende gelinliğine bayılmıştım

sorma yaaa sadece üst sırada bulunan 5 tane kabagı kurtabıldım düşün sen yanığın kalınlığını ocaktaki yemeği unutma kabiliyetim var yetenek meselesi nede olsa evdeki başka işlere dalıyorum unutuyorum sonrada

hadi bakam son 15 dk az kaldı yuvana gitmene
Allah parmaklara kuvvet vermiş napem normalde soğuk nevaleyimdir
ayy yerim seni dur bi lady havasına gireyim seni ne ka yanlış tanımışım beni affet

herkes buradaaaaaaaaaaaaaaaaaaa merhaba yavrucanlarrrrrrr

hoşgeldinnnn fıstıgımmmmm.. hamişlik nası gidio ..

üleeennn yazana kadar 1 sayfa atlamıs bileeee

daha hızlı..seriii olcam... az yazcammm

feryalimmmm kuzummmm asıl ladyler senin havana girsinler dicem emme yetişemezler bilemmm.. maşallahın var çok efendisin efendi erkeklere denir ama kızlarında efendisi lady oluo kanımca

bende gelinliğine bayılmıştım

..
ayy oda harikaydı daha 3 yıl önce giydiğim gelinliğimi beğenmez durumdayım şimdi evlensem pudra rengi kuşaklı bide balık model giyerdim gelinlikçinin önünden gecerken kedinin ciğere baktığı gibiyim aynı böyle
merhaba canımm hoşgeldin

ennn ablacan RAİNBOWCANNNNNNN

çok mersi küçük hanım efendi

kız aslında cadıyımdır ama sevdiklerime karşı yani sizlere böyleyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…