RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Son düzenleme:
:))) varyaa bende hala daha öyle bakıyorummm..yazzz çok güzel modeller var napıyımmmm eşimde çekiştirio kolumdan ne o dio bidaa mı evlencen yoksa
kız aslında cadıyımdır ama sevdiklerime karşı yani sizlere böyleyim :)

o zaman beni heeeppp seeeevvvvv (çıkar dünyası )

rimeeelll nerdesin yaaa hoşgeldin diceksin sanaaaa??

özlem nerde yaw?

ayy çıkıcam saat gelmiş gibi.. nese pat die çıkarsam şeyetmein emi

aaa noldu kıssss ??
dönk diye biri girdi ya ona yaptım ne dediğini bile anlamadım selametle dedi gitti
hayırlı olsun yenı tabakların canımmmmmmm

ölee demeee ruhunnnn gencc kirazımmm
sağol cnmda yanlış almışım birini kare birni yuvarlak almışım en nevri dönük benm
lafı çaktı kaçtı paçalı iyidir ama ne paçalısı canım kelle paçamı?
bnde paçalı don diyo zannetmiştim

1001 ayetel kürsi

neşe77 50

ebal16 20

elfida 30

savas5482 75

abelove 100

rimel84 30

kabilarda 120

rean 200

rmzeynep 76

wefalt 100

öz_lem 50

fatmaipek 50

ebal16 20

kiraztepe 50

kalan 50

Ayyyyyyyy sorma makinam servise gidecek hala boozuuuuukkk biz belde de yaşıyoz antalyaya 20 dk. kocam da gitmiş bi usta getirmiş bu köyden, yahu dedim merkez 20 dk çağıralım servisi gelsin yoooooookk pahalıymış bilmem ne...bu ustada bişeler yaptı etti makinaya salak saçma bi sürü yerini değiştirdi.. bugün de gelmiş diyoki ben yapamadım servise verelim en iyisi...ohh olsun benim kocama sinirden ağlicam şimdiiiiiiiiii

en hamile REAANNN

Hahahahaah ben de onu yazacktım zaten

oyy kıyamamm sanaaa tatlışımm ayaklarını uzatarak dinlen bitanemm .. rahim genişlemeye başladığı için sanırım böyle ağrıların oluyor :44: sonuç mutluluk olacaksa çekilen her cefa mübahtır diyorum (sözü tam hatırlamaydım ama bunun gibi bişeydi işte ) sen iyi olursan bizler daha iyi oluyurz tatlımm
Size iyi muhabbetler hanımlar görüşürüz ben evime gidiyorum

görüşmek üzereee sonradan ozaman
lafı çaktı kaçtı paçalı iyidir ama ne paçalısı canım kelle paçamı?
alcaksanız kime neye ne için artıksa çiçekli alınnn görsellik ön planda tutun bakem
ayy canım sağolasın, hayat 35 ten sonra başlıyor değil mi
35 olunca sana söylerim 9yıl sonraya ışınlanmak istiyorum

3 gun oncesinden kirmizilar geldi
neyyse en azindan bu sefer belki adetkene yumurtlama olmaz

oyle iste listeden silebilirsiniz yani

nie bu kadar karanmsarsınki canım... bu ay herkesın adetı erken geldi bak diyim sana.. bundada vardır bır hayır..

moralli ol,pozitif ol yanı kendine inan..bu iş olacak de.. ettiğin dualarada inan olur mu?

Feryal mi leeeydiiiiiii, dıııırrrtttt papucumun paçalı donlu leydiiiiiiiiiiiiiiisiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…