- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.321
sağol tatlım nasılsın keyifler iyi mi ...merhaba canımm hoşgeldin
hoşgeldinnnn fıstıgımmmmm.. hamişlik nası gidio ..
aaa noldu kıssss ??
hayırlı olsun yenı tabakların canımmmmmmm
ölee demeee ruhunnnn gencc kirazımmm
:))) varyaa bende hala daha öyle bakıyorummm..yazzz çok güzel modeller var napıyımmmmayy oda harikaydı daha 3 yıl önce giydiğim gelinliğimi beğenmez durumdayım şimdi evlensem pudra rengi kuşaklı bide balık model giyerdim gelinlikçinin önünden gecerken kedinin ciğere baktığı gibiyim aynı böyle
kız aslında cadıyımdır ama sevdiklerime karşı yani sizlere böyleyim :)
hayırdır cnm..
en araştırmacı seaside:)
en nevri dönük gumus:)
sağol cnmda yanlış almışım birini kare birni yuvarlak almışım en nevri dönük benmaaa noldu kıssss ??
dönk diye biri girdi ya ona yaptım ne dediğini bile anlamadım selametle dedi gitti
hayırlı olsun yenı tabakların canımmmmmmm
ölee demeee ruhunnnn gencc kirazımmm
bnde paçalı don diyo zannetmiştimlafı çaktı kaçtı paçalı iyidir ama ne paçalısı canım kelle paçamı?
sağol cnmda yanlış almışım birini kare birni yuvarlak almışım en nevri dönük benm
bnde paçalı don diyo zannetmiştim
annem bile giymiyo artık tayt giyiyo bu daha havalı diyo eteğin altınaöyle diyo bana tavsiye ediyo uyuzz :))
3 gun oncesinden kirmizilar geldi
neyyse en azindan bu sefer belki adetkene yumurtlama olmaz
oyle iste listeden silebilirsiniz yani
kıymetini bil feryalimmmkestirip atmadım cevabı
yaauuu adetliyken durmadan uyuyorum bençok hasta oluyorum sanki grip gibi bütün bedenim ağrıyor
bide ingilizceden 2.seviyeye gectimmmm çok mutluyummmeşim zeytinyağı ne demek dedi bilemedim :)))))) yaw ne demek zeytınygıı ?
hala sorunun cevabını vermedim farkındaım! (yandın 1 hafta boyunca neler yaptığımı en ince ayrıntısına kadar annatcam sana işteee-
ben geldiğimde sen okuldaydın büyük ihtimal ,akşamlarıda çok giremedim eşimdengeldiğimdede kaynanamla olan hayat hikayemi annattım hatta gözlerim seni aradı nerde benim güzin abla statüsünde özlemim deye
oyüzden görüşemedik bi türlüü büük ittimal
aklıma gelmişken senin çam.mak ne oldu?? gelişme var mı?
en hamile REAANNN
oyy kıyamamm sanaaa tatlışımmsağol tatlım nasılsın keyifler iyi mi ...
hoşbulduk cnmm
valla şuan acayip kasığım ağrıyor cnm.ayağımı yere basınca acıyo resmen.dinleniyorum.hamdolsun iyiyiz ama.
tencereyi kurtarmışsın tebrikler
Size iyi muhabbetler hanımlar görüşürüz ben evime gidiyorum
alcaksanız kime neye ne için artıksa çiçekli alınnnlafı çaktı kaçtı paçalı iyidir ama ne paçalısı canım kelle paçamı?
35 olunca sana söylerimayy canım sağolasın,hayat 35 ten sonra başlıyor değil mi
3 gun oncesinden kirmizilar geldi
neyyse en azindan bu sefer belki adetkene yumurtlama olmaz
oyle iste listeden silebilirsiniz yani
bende cetvelini yiyebilirmiyimcok seker olmus yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?