- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.521
aslında aşılamaya başlasan fena olmazdıbugün doktora gittim, aşılama için genel bir görüşme yapayım diye, ya doktor çok moralimi bozdu,çok yaşlıymışım direk tüp bebek önerdi, bir de diyor ki, kırkından sonra tüp bebek merkezleri de kabul etmiyor vs başka bir yere gittim orası da çok yüksek bir rakam söyledi, indirime de yanaşmıyor, şimdilik aşılamadan vaz geçtim, bir iki ay daha böyle deniyeceğim, Allah tan ümit kesilmez
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.selam kızlar nasılsınız
firarcım senin için 50 tane de ben alayım canım
Canım Allah razı olsun çokkk sağol.firarperest için 200 okudum ben.bilginize.
allah kabul etsin.
Ablacım sağol iyiyim çok şükür bi şey duyuyorum seviniyorum bi şey duyuyorum üzülüyorum abla yolk sac gözükse bile bebeği kaybetme riski var mı?ebal çok geçmiş olsun cnm Rabbim bir daha yaşatmasın inş.
firarcığım daha iyi olmana çok sevindim cnm
kuzucummmm ne olursa olsun asa moralini bozmaaaa... bebişini sev..burdasın biliyorum de.. ilgini alaknı göster içinde dualar et..eşinde oyle.. buyuk ihtimal senın gec dollenme...biraz daha beklee ve bidaha alttan muayene yaptırma mumkunse.. herşey Rabbimn takdiri bunuda unutmaa.. NurAllahıma sığın.. sabırlı ol
100den bi 31 aldım rainbowdA 29 OKUMIUŞ duam tamamlandı allah kabul etsincanım ben sana 100 daha okumuştum daha sonra.bitmiş seninki.allah kabul etsin.göbüş bebiş dolsun inşallah.
bakalım planlarımız var hayırlşısı olsunhoşgeldin kuzuuuu
yaa neler yapmadımki gelen misafire en pahalı pastanedne gidim (içinde katkı yok deye) kurabilerden aldım.. milletin yanında bilerek dedim ee fırını tamir ettirmessen bölee daha çok zarara ugrarsın dedim..yok.. yaptırmıo neye kime bu gıcıklıgı inadı bılmıyorum.. ayy şuan sinirliyim zaten bi sövesim var herifeee duble...
çok geçmiş olsun canımAllah hayırlısını versin... bazı şeyler maalesefki elimizde değil... nikahla ölüm saatı değişmez derler yaa.. Rabbim öyle uygun görmüş.. kuzenının bu acıyı yaşayacağı varış..Allah sabır versin ((
1yıl bekledim ben bak hala yok ortada.. bazı şeyleri kendim yapmam gerekiyor anlaşılan ne bilim.. kocamın bazı huylarını yeni çözüyorum :)))
beyaz dolaplar güzel olur ferah gosterır...olsun niyetine girmişsiniz nihayetinde .. olur insallah canım..
birde sen çorumdaydın dimiii ... çorumda kiralar 1 yıllık peşin alınıo diyorlar doğrumu? (çorum merkezde yani)
sağol cnm ekledim duam bitti benm sıradakine okuyalımgumuscuğum regl olmadan önce sana okumaya başlamıştım regl olunca dvam edemedim şimdi baktım 29 okumuşum onu kaydet cnm benim...
Canım eşinin gittiği gün yumurtladın sen.testtede ağrıylada akıntıylada bu kesin.eee çalışmada oldu.Bugünlerde yeniden yumurtluyor olabilirisn yada hissettiğin ağrılar hamileliktendir.Sen yinede dikkat et kendine cnm.
100den bi 31 aldım rainbowdA 29 OKUMIUŞ duam tamamlandı allah kabul etsin
QUOTE]
100den 31 aldım ne kız :44:
seaside bencee kıta değiştirdiiirainbow ablacığım hoş geldin.Seaside nerelerdesin canım naptın bu ay çalışmalar ne alemde
Ohhh ne güzel olur canım yaaaa bu arada sahlep düşük tehlikesine karşı çok iyiymiş
Al benden de o kadar yaaa sıralayıp yapıyorum işin aciliyetine göre şu anda
dur hesap karıştı benm toplam 200 okudun bana dimi100den bi 31 aldım rainbowdA 29 OKUMIUŞ duam tamamlandı allah kabul etsin
QUOTE]
gumuscuğum 1001 i gçsede okunan toplamı yaz cnm benim.o sana okundu çünkü.kısmetin taştı maaşallahh
dur hesap karıştı benm toplam 200 okudun bana dimi
evet canım.toplamda 200.çok mühim değil.bitmiş işte.allah kabul etsin inşallah.
ayy matematiğim berbat hesap makinesiyle toplayamadım1001 ayetel kürsi
neşe77 50
ebal16 20
elfida 30
savas5482 75
abelove 100
rimel84 30
kabilarda 120
rean 200
rmzeynep 76
wefalt 200
öz_lem 50
fatmaipek 50
ebal16 20
kiraztepe 50
rainbowcolors 29
Toplam:1070 [/FONT]
Arkadaşlar kabilardanın regli çok yakın okunmaya başlasın olur mu
Kabilarda
1001 Ayet-el Kürsi
Kalan:1001
Firarperestciğim biliyorum zor ama çok araştırma okuma.Herkesin hamileliği süreci farklı.Ben ısrarla geç döllenme diyorum kan değrindede bu belliydi.Canım ben şakır şakır kanama yaşadım bebeğin kalp atışınıda duydum ama dr.um bana herşeye hazırlıklı ol dedi.Ama ben inandım.İhtimalleri çok araştırma canım evet yolk sac görülsede bebeği kaybetme riski var fakat bu bir ihtimal Rabbim 1 damladan var ediyor bizi.Herşey onun kudretinde elinde.Sen hep olumlu düşün duanı eksik etme.O bebek gelişecek sonrada buradan heyy gidi günler nasılda boşu boşuna o kadar üzülmüştüm diyeceksin..
Hamilleiğimde testlerde neler yaşadım ben bilsen ki.Anlatıpta canınızı sıkmayayım ama Rabbim ol diyecek oluyor.Dr.da kimmiş...
Ablacım sağol valla şüphesiz haklısın ama çok zormuş bu işler. Şu bi haftayı hayırlısıyla bi geçirsem rahatlarım inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?