RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

aslında aşılamaya başlasan fena olmazdı
ama hamile kalmama gibi bi durum olmaz gecen hastanede bi kadın menapozdayım zannettim 22 yaşında cocuğum var dedi hamile kalmış olmıycak diye bişey yok
ama aşılama şansını artırıdı fırsatcılar el mahkum kol gibi fatura cıkarıyolar cok kızıyorum bu tüp bebek merkexlerine devlet hastanesine git aşılama için olmazmı:26:

Canım eşinin gittiği gün yumurtladın sen.testtede ağrıylada akıntıylada bu kesin.eee çalışmada oldu.Bugünlerde yeniden yumurtluyor olabilirisn yada hissettiğin ağrılar hamileliktendir.Sen yinede dikkat et kendine cnm.

selam kızlar nasılsınız
firarcım senin için 50 tane de ben alayım canım
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.

firarperest için 200 okudum ben.bilginize.
allah kabul etsin.
Canım Allah razı olsun çokkk sağol.

ebal çok geçmiş olsun cnm Rabbim bir daha yaşatmasın inş.

firarcığım daha iyi olmana çok sevindim cnm
Ablacım sağol iyiyim çok şükür bi şey duyuyorum seviniyorum bi şey duyuyorum üzülüyorum abla yolk sac gözükse bile bebeği kaybetme riski var mı?

Canım ya sağol elimden geleni yapıyorum işte hayırlısı ne diyim. Ben de geç döllenme diyorum inşallah öyledir inşallah. Çok teşekkür ederim. Alttan muayene tehlikeli mi neden öyle dedin? Doktorlar hemen söyleyiveriyolar maşallah ben korka korka yaptırdım yeter ki iyi bi şey duyayım diye.

canım ben sana 100 daha okumuştum daha sonra.bitmiş seninki.allah kabul etsin.göbüş bebiş dolsun inşallah.
100den bi 31 aldım rainbowdA 29 OKUMIUŞ duam tamamlandı allah kabul etsin
bakalım planlarımız var hayırlşısı olsun
yoooo ben hiç duymadım ama önden 1 kira alıyolar evler cok ucuz ben 130 mt2 evde 3+1 sıfır dairede 275 e oturuyorum valla inanmazsınız kira ne kadar bilmiyorum 260 mı 275mi hatırlayamadım
ama 1 yıllık peşin diye bişey yok
gumuscuğum regl olmadan önce sana okumaya başlamıştım regl olunca dvam edemedim şimdi baktım 29 okumuşum onu kaydet cnm benim...
sağol cnm ekledim duam bitti benm sıradakine okuyalım

rainbow ablacığım hoş geldin.Seaside nerelerdesin canım naptın bu ay çalışmalar ne alemde
seaside bencee kıta değiştirdiii geçen konustugumuzda ortadoğu ülkelerinden birine gidecek bi sure yokum dıodu..

beni almadan gitti görüyon mu sen
Ohhh ne güzel olur canım yaaaa bu arada sahlep düşük tehlikesine karşı çok iyiymiş
Al benden de o kadar yaaa sıralayıp yapıyorum işin aciliyetine göre şu anda

aaa sahlepin bu yonunu bılmıyordum gerçi çok severim sahlepiii ben hamişilikte bolbol içerim ozaman :) Allah dusuk tehlikesi gstermesin ınsallah tabide.

Firarperestciğim biliyorum zor ama çok araştırma okuma.Herkesin hamileliği süreci farklı.Ben ısrarla geç döllenme diyorum kan değrindede bu belliydi.Canım ben şakır şakır kanama yaşadım bebeğin kalp atışınıda duydum ama dr.um bana herşeye hazırlıklı ol dedi.Ama ben inandım.İhtimalleri çok araştırma canım evet yolk sac görülsede bebeği kaybetme riski var fakat bu bir ihtimal Rabbim 1 damladan var ediyor bizi.Herşey onun kudretinde elinde.Sen hep olumlu düşün duanı eksik etme.O bebek gelişecek sonrada buradan heyy gidi günler nasılda boşu boşuna o kadar üzülmüştüm diyeceksin..

Hamilleiğimde testlerde neler yaşadım ben bilsen ki.Anlatıpta canınızı sıkmayayım ama Rabbim ol diyecek oluyor.Dr.da kimmiş...

1001 ayetel kürsi

neşe77 50

ebal16 20

elfida 30

savas5482 75

abelove 100

rimel84 30

kabilarda 120

rean 200

rmzeynep 76

wefalt 200

öz_lem 50

fatmaipek 50

ebal16 20

kiraztepe 50

rainbowcolors 29

benm hesap karıştı ya kalan 50ydi ama tutmuyo bi bakıver ablam
:44::44:

Son düzenleme:
1001 ayetel kürsi

neşe77 50

ebal16 20

elfida 30

savas5482 75

abelove 100

rimel84 30

kabilarda 120

rean 200

rmzeynep 76

wefalt 200

öz_lem 50

fatmaipek 50

ebal16 20

kiraztepe 50

rainbowcolors 29

Toplam:1070
[/FONT]

Son düzenleme:
Arkadaşlar kabilardanın regli çok yakın inş.Regl deilde bebiş haberi gelsin okunmaya başlasın olur mu

Kabilarda

1001 Ayet-el Kürsi

Kalan:1001

Son düzenleme:
1001 ayetel kürsi

neşe77 50

ebal16 20

elfida 30

savas5482 75

abelove 100

rimel84 30

kabilarda 120

rean 200

rmzeynep 76

wefalt 200

öz_lem 50

fatmaipek 50

ebal16 20

kiraztepe 50

rainbowcolors 29

Toplam:1070
[/FONT]
ayy matematiğim berbat hesap makinesiyle toplayamadım
okuyan okumak isteyipte okuyamayan herkesten allah razı olsun tez zamanda sağlıkla bebişlerimizi versin inş
yuvalarımıza mutluluk huzur versin allahım kocalarımza akıl fikir düşünce güzel huylar versin amin kısmetim taştı cok kısmetliyimdir her zaman tekrar sağolun:79::79::87::87::119::119::119:

Ablacım sağol valla şüphesiz haklısın ama çok zormuş bu işler. Şu bi haftayı hayırlısıyla bi geçirsem rahatlarım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…