- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.541
hee dikkat ediyorum.evin tavanlarını boyuyorum
napıyosun cnm ikili test içn ne zaman gitceksin zamanın geldi:26:anaaaaaaaaaaaaağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğm kıriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aldım ben 400 sabah namazından sonra okuyayım.
napıyosun cnm ikili test içn ne zaman gitceksin zamanın geldi:26:
neyin vaaaaaaaaaaar
bebeği gec döllenmeden dolayı henüz görünmedi ama doktorlar saçma saçma konuşmuş oda üzüldü biraz ama hayırlı haberlerle gelecekneyin vaaaaaaaaaaar
bebeği gec döllenmeden dolayı henüz görünmedi ama doktorlar saçma saçma konuşmuş oda üzüldü biraz ama hayırlı haberlerle gelecek
inş cok güzel habelerle dönersin ultrason fotolarınıda yükle bizde bakalım ikzlere cok merak ediyorum anne karnında başlamışlarmı kardeş kavgasınarandevum pazartesi canım.gidicem.hayırlı haberlerle gelirim inşallah allahım izin verirse.
Bebek için gelişimi geri diyolar bir de dün biraz kanamam oldu canım progestan verdi doktor düşük tehlikesine karşı özetle böyle.Şimdi yatıyorum bu hafta böyle geçecek.
inş cok güzel habelerle dönersin ultrason fotolarınıda yükle bizde bakalım ikzlere cok merak ediyorum anne karnında başlamışlarmı kardeş kavgasına
doktor her zamanki doktor mu.tek doktora mı gittin ?
Ya arkadaş bu nasıl bir doktor nereden almış diplomayı sırf para kazanmak için yapılanlara bak.Yumurtalarımı biliyormusun eşimin değerine baktınmı.Direk tüp bebek.Saçmalığa bak...Canım aşılamaya diğer taraf ne kadar dedi.İstabuldaydın değilmi cnm sen.
beğenmezmiyiz yeriz ikisinide hatta eşin yannda olursa video ceksin size hatıra olurinşallah canım ya.yüklücem fotoğraflarını.bi bakın sizde beğencekmisiniz bakalım
cnm ndn bi devlet hastanesine gitmiyosun aşılama için :26:ya bizim bi sorunumuz yok, tahlillerimiz iyi çıktı dedikten sonra aşılamayı kabul etti ona da iki kere yapacağız diyo -anca tutar mı demek istedi bilmiyorum- adetin 3. günü gel dedi ama ben gitmiyeceğim, fiyatı çok uygundu, sperm yıkama 190 aşılama 150 ilaç vs 400 e olucaktı
diğer gittiğim yer 600 diyor 300 e yıkama 300 aşılama ilaç vs oda 700 ü bulur
evet canım istanbul dayım
İki farklı doktora gittim. İlki erkek doktor kese 4.9 tan 7.2 ye çıkmış yeterli değil boş gebelik olabilir kürtaj gerekir alttan bakıcam dedi. İstemedim.
İkincisi bayan doktor alttan muayene etti kese 10 mm boş gebelik değil emriyo parçaları var ama gelişimi geri 8 haftalık gibi değil dedi.
Bu arada bi doktordan diğerine giderken kanamam olmuş.
o nası doktormus kı öylee para manyagı biri anlaşılan...sakın canımm sakınn boyle insanlara moral bomzya bile gelmezzz sakınn canın sıkılmasınnn..boşverrrr...bugün doktora gittim, aşılama için genel bir görüşme yapayım diye, ya doktor çok moralimi bozdu,çok yaşlıymışım direk tüp bebek önerdi, bir de diyor ki, kırkından sonra tüp bebek merkezleri de kabul etmiyor vs başka bir yere gittim orası da çok yüksek bir rakam söyledi, indirime de yanaşmıyor, şimdilik aşılamadan vaz geçtim, bir iki ay daha böyle deniyeceğim, Allah tan ümit kesilmez
doktor mecbur kalmıs bence canım ustten gorunmeyınce alttan bakmak istemişler.. kanamam oldu demiştin oyuzden yazdım tatlışım..Canım ya sağol elimden geleni yapıyorum işte hayırlısı ne diyim. Ben de geç döllenme diyorum inşallah öyledir inşallah. Çok teşekkür ederim. Alttan muayene tehlikeli mi neden öyle dedin? Doktorlar hemen söyleyiveriyolar maşallah ben korka korka yaptırdım yeter ki iyi bi şey duyayım diye.
hadiyaa iyiymişşş :):)100den bi 31 aldım rainbowdA 29 OKUMIUŞ duam tamamlandı allah kabul etsin
bakalım planlarımız var hayırlşısı olsun
yoooo ben hiç duymadım ama önden 1 kira alıyolar evler cok ucuz ben 130 mt2 evde 3+1 sıfır dairede 275 e oturuyorum valla inanmazsınız kira ne kadar bilmiyorum 260 mı 275mi hatırlayamadım
ama 1 yıllık peşin diye bişey yok
sağol cnm ekledim duam bitti benm sıradakine okuyalım
beğenmezmiyiz yeriz ikisinide hatta eşin yannda olursa video ceksin size hatıra olur
cnm ndn bi devlet hastanesine gitmiyosun aşılama için :26:
beğenmezmiyiz yeriz ikisinide hatta eşin yannda olursa video ceksin size hatıra olur
şimdi hepimiz iyi düşünücez canım.
benim hikayemi biliyor musun bilmiyorum ama doktorlara pek güvenmiyorum açıkçası.
ve herşeyin en kötüsünü söylemelerine de uyuzum ilk olarak.
ben 10 haftalık hamileyken, doktorum bana 5 haftalık dedi.
muayene de etti.
testte yaptı.
kanamam oldu sonra.acil doktora gittim.
başka bi doktordu.
o bana 10 haftalık olduğunu ve ikiz olduklarını söyledi.
onuncu haftada düşün.
öbür doktora en son 8. haftada gitmişim ben meğer.kese falan göremedi.
tabi o doktoru sildim defterden.
bide bana hamile olduğum halde klomen kullandırdı.
şimdi ikili testte ne çıkıcak diye korku içindeyim.
eğer bebeklerimde bi sorun varsa ahirette bile yakasını bırakmıcam o karının.
onun için önce herşeyin güzel olucağına inanıcaz hep birlikte.
zaten okundu ama ben senin için 1001 dua daha okucam.
biliyosun ben okuyunca 3 kişi okuyorum, oluyor sana 3003
gönlünü ferah tut.herşey güzel olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?