RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

corumda 1+1 ev nahhhh bulur
töbe töbe 2+1 bile cok nadir bulunuyo cünkü evler ucuz orta halli daireler 3+1 güneş alan üst katlar 70 80 arası o yüzden kmse 2+1 istemiyo
bende ikiz hatta üçüz yüzlüyüm kızıyorum ama cok kızmadıkça yüzlerine bişey söylemiyorum belli etmiyorum ama kızınca kulaklarımdan ateş çıkıyo kaynoşda anlıyo eşşek değil ya
iyi fikir.aferim kız.yapalım onu
4 boyutluya girersende cd iste cdye cekip veriyolar biraz ücret farkıyla

firarperest

1001 Ayet-El Kürsi

rmzeynep:100

oz_lem:50

lex:31

gumus19:20

asbelove:100

kiraztepe:50

WelFalt:200

reann:1001

Toplam1552

Rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almanı nasib etsin inşAllah.Amin

Son düzenleme:

herşey güzel olucak.sen sağda solda yazılanları okuma.allaha sığın.allah hakkında en hayırlısı neyse onu vericek sana.buna inan.gerisi yalan.

cdside mi var bunun.anaaaağm.kız ondan istiyim o zaman ben.tamam

canım ben ilk hamileliğimde gitmiştim hastalara muamelelerini pek beyenmedim, hatta korktum diyebilirim:18:, hastaneden çıktım, tabiri caizse kaçtım özele, o gün bu gündür özele gidiyorum
bnde prof hastası olduğum için biraz korku var yoksa devlet hastanelerine allah kmseyi düşürmesin çemkirip duruyolar gıcıklar
fal kapattımmmmmmm ... bakmayı bileeennn varsaaaaa fincanı yukluceeemmm
bilen varsa bende yüklerim cok severim fal baktırmayı

cdside mi var bunun.anaaaağm.kız ondan istiyim o zaman ben.tamam
sadece foto veriyolar ama cdyi isteyince veriyolar benm yeğenimin var ablam dediki kızım ilk doğduğunda aynı cd deki gibi uyuyodu dedi elleri kolları aynıydı dyodu
senin bide ikiz cok ilgi ekici valla

Maşallah sizlere... Saatler içerisinde okudunuz dualarımı Allah razı olsun hepinizden. Rabbim gönlünüze göre versin. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kolay hamilelikler kolay doğumlar nasip etsin. Çok çok teşekkür ederim. Daha ne diyim hiç bilmiyorum hiç...

herşey güzel olucak.sen sağda solda yazılanları okuma.allaha sığın.allah hakkında en hayırlısı neyse onu vericek sana.buna inan.gerisi yalan.

İnşallah canım çok çok teşekkür ederim. Duaların için de ilgin için de.. Duygulandım inan ki herkes ne güzel ilgileniyo Allah razı olsun. Çok sağolun hepiniz. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın ikizlerini.

sağol canım benim.hepimiz insanız tabi birbirimize destek olucaz.sende inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alıcaksın.allah razı olsun.

Arkadaşlar kabilardanın regli çok yakın inş.Regl deilde bebiş haberi gelsin okunmaya başlasın olur mu

Kabilarda

1001 Ayet-el Kürsi

Kalan:1001

Çok teşekkür ederim canım.Ben utandığım için bana dua okuyun diyememiştim.
Sıradakiler vardı çünkü.Çok düşüncelisin,sağol.
Heyecanla bekliyorum valla.Genelde bir iki gün gecikmeli olur.Bugün daha olmadım.
Sanki olacak gibi de gelmiyor,bakalım hayırlısı.

Bu arada ben 100 tane daha okumuştum.Kimin ki eksik kaldıysa ona yazarmısın.

hoşgeldınn tatlışşşşşşşşşşşş hadiii bakalımmmmm inşallahhhhhh bebiştirrrr
canım ben ilk hamileliğimde gitmiştim hastalara muamelelerini pek beyenmedim, hatta korktum diyebilirim:18:, hastaneden çıktım, tabiri caizse kaçtım özele, o gün bu gündür özele gidiyorum
hakkaten özellıkle hemsırelerrr .çok gıcıklar devlette kendilerine bi mok sanıyorlar tabi iş doktorda bitiyorrrr ,bu tarz olaylara göz yummaması gerekli.. devletteki dotor secımımde sanslıyım allahtan..

ne bilim canım yaa :44: zaten bunların nişan ayrı olay dugun ayrı olaydı.. bende bir gelin olarak daima kuzenimin eşini tuttum..teyzemle çok karşı karşıya geldık düşman olduk yerı geldi.. yapmayın etmeyin o toy daha dedim ..teyzeme başkalarının doldurusuna gelme bak böyle devam edersen oğlun sana düşman olacak dedim .ben kötü oldum benim atrasksiyonlu evliliğimde sülalenin haberi var sonuçta..gelin hanımda şey sanmış ;nişanlısının gözüne girmeye calısan malum evliliğim bitti bitecek , elinden alacağım sanmış

bu bana iyi bir ders oldu.. dahada korumam kendi statüm gelin oldugu için diğer gelinleri,,kimse içinde başkalarıyla karşı karşıya gelmem.. şuan teyzemle hala küsüz kuzenle ara sıra muhabeet ediyoruz ,işi dusunce arıo beni telden megafon açık eşi yanında vaziyette..yaa bişiler konusuyosak gizli saklı hıhh yaa konusuosakkk bakemm gelinlede ben ne yaparsam o da tam zıttını yapıyor böyle yuvralanıp annaşıp gidiyoruz iştee

hem bizde akraba evliliği olmazki 8.kuşak sartı aranır töbee yaa sabırr diyorummm...

yaww konu neydi ne olduuuu yineee tutamaadımmmmm kendimiiiiiiiiii ,hayatımdan bi kesit paylaştımmm

ev içinde haklarında hayırlısı olsun ne diim yaww

salak gelin baya kıskanmış ozaman seni kendine rakip görmüş acıda kuzeninle evlenme kocasını alma elinden
şahsen ben kocamı hiçbi akrabamızdan kıskanmam şey bide bişey var bizde kuzeniz teyze cocuklarıyız ve evliyiz
ben anladım olayı hiç kmsenin arasına girmyceksin sonra herkes iyi sen kötü oluyosun 3 5 kere yaşadım olayı tecrübeliyim kazık yeme konusunda son olay eltimle küsüz bakalım nolacak

kabilardacım sana da 50 alayım
günün gelmiş bir test yapsaydın, belki çıkardı

aynen canım kazık yemeyince insan olgunlaşmıyor hayatta illaki bi kazığın tadına bakmak gerekli ekşimi acımı tatlımı tuzlumu diye

aaaa siz iki kuzenmisiniz ,, canım benım benim ailemde böyle şeyler ters diye (göçmeniz biz) başkalarında olan seyler itici gelmiyor yani ,herkesin aile yasayısı farklı neticede

Allahım yarebbimm benden de ne rakip olur heh.. bide ben bu kuzenımle hep kavga etmişimdir kucuklukten kaynaklı bi gıcıkızzz 2 gün yanyana dursak 3.gün kavga etme potansiyeline sahibimiz ... nasıl beni rakip gördü anlamış değilim..
teyzem dolar dolar gelinin dedikodusunu yapmak için annemlere gelirdi bende anlattırtmazdım teyzeme ,her lafına bı karşılık bulurdum düşündümde ay ne gıcıkmısım yaaa

aman daha ne karışırım ne korurum hiiiççç umrummmmm değilllll yiyin len birbirinizi dicem tempo tutcam,çekirdeğimi çıtlatcaaammm

rmzeynep

Ayet-El Kürsi

Kiraztepe:50

asbelove:100

WelFalt:100

oz_em:50

Reann:200

gumus19:30

lex:31

kabilarda:100

Kalan:340

kabilarda

Reann:400

kiraztepe:50

kalan:551

Canım benim kalbin temizmiş ki Rabbimde okunmasını nasip etti.Maaşallah Vardır unuda bir hikmetii..İnşAllah müjdende gelecek burası bayram yerine dönecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…