- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.561
corumda 1+1 ev nahhhh buluro nası doktormus kı öylee para manyagı biri anlaşılan...sakın canımm sakınn boyle insanlara moral bomzya bile gelmezzz sakınn canın sıkılmasınnn..boşverrrr...
benım yengem 40 yasında hamıle kaldı,41 yasında doğurdu ..hiçte bişey olmadı...
başka doktor bul benc ekendine bide..unıv hastanelerınde asılama yapılıyordur buyuk ıhtımal.. özel yerıne devlet dusunurmusun?
doktor mecbur kalmıs bence canım ustten gorunmeyınce alttan bakmak istemişler.. kanamam oldu demiştin oyuzden yazdım tatlışım..
ama Rainbow ablamın dediği gibide herşeye kulak verme inceleme arastırma..bu senın kaygını daha çok arttırır..üzüntün olursa bak bebeğinde üzülür sonra..sabırlı ol.. dua et.. Rabbime sığın .. 5 parmagımızın 5ibir değilse herkesin hamilelğide bir değil tatlımsen iyiye güzelliğe odaklan.. güzel günler göreceğim yakındır de
hadiyaa iyiymişşş :):)
benimde kuzenım orada yeni evli(2aylık evliler),ancak gelin teyzeme demişki burda kiralar yok yüksek ,1yıllık kirayı peşin verıyoruz zorlanıyoruz bize ev alın.. neyse teyzem arsası vardı sattı.. ama buseferde gelin demişki ben küçük ev alcam 1+1 bana kimse gelip gitmesin istemiyorum(gülüyorum ama Allah kımsenın basına vermesin zor bi durum olmalı)teyzem ikigözü iki çeşme ağlyor şimdi (teyzemde ankarada oturuo) sadece merakımdan sordum yani .. ama gidipte bunu teyzeme yetiştirmem aile içi beni alakar etmez.. haaa burda tek geline yüklenmekte hata..demek kuzeniminde işine böyle geliyorsa yapacak bişey yok..susmak gerekli sadece.. o teyzemle oğlu arasında beni yada bır başkasını ilgilendirmez sonucta.
evladın hayırlısı derken gelin/damatında hayırlısını istemek gerekli Rabbimden ben bunu anladım..
---
ben burda k.validem olsun görümcem olsun sayıp sövüyorum ama bikere bile olsun yüzlerine hakaret etmedim ,gücendirmedim ağlatmadım (itiraf ediyorum ben ikiz yüzlü bi gelinim)
4 boyutluya girersende cd iste cdye cekip veriyolar biraz ücret farkıylaiyi fikir.aferim kız.yapalım onu
Oyy canım ya sağolasın ne güzel yazmışsın hamilelerin duası ayrıca kıymetli diye bilirim ben de Allah razı olsun.
Seninki de bi garipmiş. Benim aklım almıyo nasıl olur da doktordan doktora bu derece farklılık olabilir resmen biri var diyosa diğeri yok diyo.
Bi de öyle eminler ki kendilerinden ihtimallerle işleri yok her şey kesin onlara göre.
Duyduğumuz her kelime bizim için önemliyken savuruyolar olumsuzlukları yüzümüze yüzümüze.
Ben de diyorum olur da inşallah bugünleri mi atlatırsam daha da hiçbir doktora güvenmem.
corumda 1+1 ev nahhhh bulur
töbe töbe 2+1 bile cok nadir bulunuyo cünkü evler ucuz orta halli daireler 3+1 güneş alan üst katlar 70 80 arası o yüzden kmse 2+1 istemiyo
bende ikiz hatta üçüz yüzlüyüm kızıyorum ama cok kızmadıkça yüzlerine bişey söylemiyorum belli etmiyorum ama kızınca kulaklarımdan ateş çıkıyo kaynoşda anlıyo eşşek değil ya
4 boyutluya girersende cd iste cdye cekip veriyolar biraz ücret farkıyla
bnde prof hastası olduğum için biraz korku var yoksa devlet hastanelerine allah kmseyi düşürmesin çemkirip duruyolar gıcıklarcanım ben ilk hamileliğimde gitmiştim hastalara muamelelerini pek beyenmedim, hatta korktum diyebilirim:18:, hastaneden çıktım, tabiri caizse kaçtım özele, o gün bu gündür özele gidiyorum
bilen varsa bende yüklerim cok severim fal baktırmayıfal kapattımmmmmmm... bakmayı bileeennn varsaaaaa fincanı yukluceeemmm
sadece foto veriyolar ama cdyi isteyince veriyolar benm yeğenimin var ablam dediki kızım ilk doğduğunda aynı cd deki gibi uyuyodu dedi elleri kolları aynıydı dyoducdside mi var bunun.anaaaağm.kız ondan istiyim o zaman ben.tamam
firarperest
1001 Ayet-El Kürsi
rmzeynep:100
oz_lem:50
lex:31
gumus19:20
asbelove:100
kiraztepe:50
WelFalt:200
reann:1001
Toplam1552
Rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almanı nasib etsin inşAllah.Amin
herşey güzel olucak.sen sağda solda yazılanları okuma.allaha sığın.allah hakkında en hayırlısı neyse onu vericek sana.buna inan.gerisi yalan.
sadece foto veriyolar ama cdyi isteyince veriyolar benm yeğenimin var ablam dediki kızım ilk doğduğunda aynı cd deki gibi uyuyodu dedi elleri kolları aynıydı dyodu
senin bide ikiz cok ilgi ekici valla
Maşallah sizlere... Saatler içerisinde okudunuz dualarımı Allah razı olsun hepinizden. Rabbim gönlünüze göre versin. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kolay hamilelikler kolay doğumlar nasip etsin. Çok çok teşekkür ederim. Daha ne diyim hiç bilmiyorum hiç...
İnşallah canım çok çok teşekkür ederim. Duaların için de ilgin için de.. Duygulandım inan ki herkes ne güzel ilgileniyo Allah razı olsun. Çok sağolun hepiniz. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın ikizlerini.
Arkadaşlar kabilardanın regli çok yakın inş.Regl deilde bebiş haberi gelsin okunmaya başlasın olur mu
Kabilarda
1001 Ayet-el Kürsi
Kalan:1001
hoşgeldınn tatlışşşşşşşşşşşşmerhaba kızlar nasılsınız?
Hamile bayanlara sormak istiyorum regliniz yaklışırken vücudunuzda neler hissettiniz?Yani regl ağrıları yada belirtileri varmıydı?Benim regl tarihimi az kaldı ama hiç bir belirti yok.Bu ay olmadığına dairde içimde büyük bir his var :44:
hakkaten özellıkle hemsırelerrr .çok gıcıklar devlette kendilerine bi mok sanıyorlarcanım ben ilk hamileliğimde gitmiştim hastalara muamelelerini pek beyenmedim, hatta korktum diyebilirim:18:, hastaneden çıktım, tabiri caizse kaçtım özele, o gün bu gündür özele gidiyorum
corumda 1+1 ev nahhhh bulur
töbe töbe 2+1 bile cok nadir bulunuyo cünkü evler ucuz orta halli daireler 3+1 güneş alan üst katlar 70 80 arası o yüzden kmse 2+1 istemiyo
bende ikiz hatta üçüz yüzlüyüm kızıyorum ama cok kızmadıkça yüzlerine bişey söylemiyorum belli etmiyorum ama kızınca kulaklarımdan ateş çıkıyo kaynoşda anlıyo eşşek değil ya
4 boyutluya girersende cd iste cdye cekip veriyolar biraz ücret farkıyla
anaaaaaaaaaaaaağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğm kıriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aldım ben 400 sabah namazından sonra okuyayım.
salak gelin baya kıskanmış ozaman seni kendine rakip görmüş acıda kuzeninle evlenme kocasını alma elindenhoşgeldınn tatlışşşşşşşşşşşşhadiii bakalımmmmm inşallahhhhhh bebiştirrrr
hakkaten özellıkle hemsırelerrr .çok gıcıklar devlette kendilerine bi mok sanıyorlartabi iş doktorda bitiyorrrr ,bu tarz olaylara göz yummaması gerekli.. devletteki dotor secımımde sanslıyım allahtan..
ne bilim canım yaa :44: zaten bunların nişan ayrı olay dugun ayrı olaydı.. bende bir gelin olarak daima kuzenimin eşini tuttum..teyzemle çok karşı karşıya geldık düşman olduk yerı geldi.. yapmayın etmeyin o toy daha dedim ..teyzeme başkalarının doldurusuna gelme bak böyle devam edersen oğlun sana düşman olacak dedim .ben kötü oldumbenim atrasksiyonlu evliliğimde sülalenin haberi var sonuçta..gelin hanımda şey sanmış ;nişanlısının gözüne girmeye calısan malum evliliğim bitti bitecek , elinden alacağım sanmış
bu bana iyi bir ders oldu.. dahada korumam kendi statüm gelin oldugu için diğer gelinleri,,kimse içinde başkalarıyla karşı karşıya gelmem.. şuan teyzemle hala küsüzkuzenle ara sıra muhabeet ediyoruz ,işi dusunce arıo beni telden megafon açık eşi yanında vaziyette..yaa bişiler konusuyosak gizli saklı hıhh yaa konusuosakkk bakemm gelinlede ben ne yaparsam o da tam zıttını yapıyor böyle yuvralanıp annaşıp gidiyoruz iştee
hem bizde akraba evliliği olmazki 8.kuşak sartı aranır töbee yaa sabırr diyorummm...
yaww konu neydi ne olduuuu yineee tutamaadımmmmm kendimiiiiiiiiii ,hayatımdan bi kesit paylaştımmm
ev içinde haklarında hayırlısı olsun ne diim yaww
Çok teşekkür ederim canım.Ben utandığım için bana dua okuyun diyememiştim.
Sıradakiler vardı çünkü.Çok düşüncelisin,sağol.
Heyecanla bekliyorum valla.Genelde bir iki gün gecikmeli olur.Bugün daha olmadım.
Sanki olacak gibi de gelmiyor,bakalım hayırlısı.
Bu arada ben 100 tane daha okumuştum.Kimin ki eksik kaldıysa ona yazarmısın.
salak gelin baya kıskanmış ozaman seni kendine rakip görmüş acıda kuzeninle evlenme kocasını alma elinden
şahsen ben kocamı hiçbi akrabamızdan kıskanmam şey bide bişey var bizde kuzeniz teyze cocuklarıyız ve evliyiz
ben anladım olayı hiç kmsenin arasına girmyceksin sonra herkes iyi sen kötü oluyosun 3 5 kere yaşadım olayı tecrübeliyim kazık yeme konusunda son olay eltimle küsüz bakalım nolacak
Çok teşekkür ederim canım.Ben utandığım için bana dua okuyun diyememiştim.
Sıradakiler vardı çünkü.Çok düşüncelisin,sağol.
Heyecanla bekliyorum valla.Genelde bir iki gün gecikmeli olur.Bugün daha olmadım.
Sanki olacak gibi de gelmiyor,bakalım hayırlısı.
Bu arada ben 100 tane daha okumuştum.Kimin ki eksik kaldıysa ona yazarmısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?