RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

bizde bzim tarafta ilkiz ama eşimin amcasının oğluda halasının kızıyla evlendi
bazen zor oluyo ama annemlerin kaynoşun yaşlılığını dşününnce iki tarafta cekinmeden gelir bakarız herkese
ama ilk gece fln cok utanmıştım aramızda 9 yaş var ben abi derdim kocama o cok rahattı hiç utanma fln yok açtı benide

rmzeynep

Ayet-El Kürsi

Kiraztepe:50

asbelove:100

WelFalt:100

oz_em:50

Reann:200

gumus19:30

lex:31

kabilarda:100

Kalan:340

kabilarda

Reann:400

kiraztepe:50

kalan:551

Canım benim kalbin temizmiş ki Rabbimde okunmasını nasip etti.Maaşallah Vardır unuda bir hikmetii..İnşAllah müjdende gelecek burası bayram yerine dönecek

bana da 100 yazar mısınnnn

yazık teyzene canım ama bende o 2-3 say say bitmez yani yüzlü gelinlerdenim yüzlerine bişey demem ama acaip saydırırım
hiç kırılmamışlardır bana henüz

rmzeynep

Ayet-El Kürsi

Kiraztepe:50

WelFalt:100

oz_em:50

Reann:200

gumus19:30

lex:31

kabilarda:100

Kalan:340

kabilarda

Reann:400

kiraztepe:50

rzneynep:101

kalan:350

Son düzenleme:
Kızlar bugün niyetliyim,şimdi de namaz kılmaya gideceğim.
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin,hiçbir kucağı
boş bırakmasın.AMİN.

Bebek için gelişimi geri diyolar bir de dün biraz kanamam oldu canım progestan verdi doktor düşük tehlikesine karşı özetle böyle. Şimdi yatıyorum bu hafta böyle geçecek.

Canım merak etme bir çok kişi hamileliğinde kanama geçiriyor.Sen olumlu düşün bir de çok iyi dinlen, hiçbir iş yapma, yat yuvarlan :)

Arkadaşlar şu an neler yaşadığımı anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum. Lütfen içinize sinen bir doktor bulun ve içinize sinmeyen birine itimat etmeyin. Bazı doktorlar (bence büyük çoğunluğu, arada elbette ki iyiler var) çok duyarsız. Karşısındaki insanın içinde ne fırtınalar kopabileceğini düşünmeden hödük gibi davranıyorlar. Sadece iyi doktor olmak değil, insan olmak da çok önemli.

kızlar merhaba nasılsınız

ameliyat ve raporlu olduğum sıralarda yerime bakacak arkadaşa yol gösterip yapılacakları anlatıyorum.o yüzden çok sık giremiyorum o oluyor sabahları.yarın daha da çok berraber çalışacağız.dua sırası kimde sevabına bir söyleseniz birde kim takip edecek

Canım şu an zeynep ve kabilarda'ya okunuyor.

Canım merak etme bir çok kişi hamileliğinde kanama geçiriyor.Sen olumlu düşün bir de çok iyi dinlen, hiçbir iş yapma, yat yuvarlan :)

İnşallah canım çok sağol. Çoğunlukla yatıyorum zaten demin mutfağa iki tabak götüreyim dedim hemen sağ kasığım ağrıdı. Korkuyorum hiç mi hareket etmemeliyim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…