- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.581
bizde bzim tarafta ilkiz ama eşimin amcasının oğluda halasının kızıyla evlendiaynen canım kazık yemeyince insan olgunlaşmıyor hayattaillaki bi kazığın tadına bakmak gerekli ekşimi acımı tatlımı tuzlumu diye
aaaa siz iki kuzenmisiniz ,, canım benım benim ailemde böyle şeyler ters diye (göçmeniz biz) başkalarında olan seyler itici gelmiyor yani ,herkesin aile yasayısı farklı neticede
Allahım yarebbimmbenden de ne rakip olur heh.. bide ben bu kuzenımle hep kavga etmişimdir kucuklukten kaynaklı bi gıcıkızzz 2 gün yanyana dursak 3.gün kavga etme potansiyeline sahibimiz ... nasıl beni rakip gördü anlamış değilim..
teyzem dolar dolar gelinin dedikodusunu yapmak için annemlere gelirdi bende anlattırtmazdım teyzeme ,her lafına bı karşılık bulurdumdüşündümde ay ne gıcıkmısım yaaa
aman daha ne karışırım ne korurum hiiiççç umrummmmm değilllllyiyin len birbirinizi dicem tempo tutcam,çekirdeğimi çıtlatcaaammm
Çok teşekkür ederim canım.Ben utandığım için bana dua okuyun diyememiştim.
Sıradakiler vardı çünkü.Çok düşüncelisin,sağol.
Heyecanla bekliyorum valla.Genelde bir iki gün gecikmeli olur.Bugün daha olmadım.
Sanki olacak gibi de gelmiyor,bakalım hayırlısı.
Bu arada ben 100 tane daha okumuştum.Kimin ki eksik kaldıysa ona yazarmısın.
rmzeynep
Ayet-El Kürsi
Kiraztepe:50
asbelove:100
WelFalt:100
oz_em:50
Reann:200
gumus19:30
lex:31
Kalan:440
firarperest
1001 Ayet-El Kürsi
rmzeynep:100
oz_lem:50
lex:31
gumus19:20
asbelove:100
kiraztepe:50
WelFalt:200
kalan:450
kabilarda
Reann:400
kalan:601
o nası doktormus kı öylee para manyagı biri anlaşılan...sakın canımm sakınn boyle insanlara moral bomzya bile gelmezzz sakınn canın sıkılmasınnn..boşverrrr...
benım yengem 40 yasında hamıle kaldı,41 yasında doğurdu ..hiçte bişey olmadı...
başka doktor bul benc ekendine bide..unıv hastanelerınde asılama yapılıyordur buyuk ıhtımal.. özel yerıne devlet dusunurmusun?
doktor mecbur kalmıs bence canım ustten gorunmeyınce alttan bakmak istemişler.. kanamam oldu demiştin oyuzden yazdım tatlışım..
ama Rainbow ablamın dediği gibide herşeye kulak verme inceleme arastırma..bu senın kaygını daha çok arttırır..üzüntün olursa bak bebeğinde üzülür sonra..sabırlı ol.. dua et.. Rabbime sığın .. 5 parmagımızın 5ibir değilse herkesin hamilelğide bir değil tatlımsen iyiye güzelliğe odaklan.. güzel günler göreceğim yakındır de
hadiyaa iyiymişşş :):)
benimde kuzenım orada yeni evli(2aylık evliler),ancak gelin teyzeme demişki burda kiralar yok yüksek ,1yıllık kirayı peşin verıyoruz zorlanıyoruz bize ev alın.. neyse teyzem arsası vardı sattı.. ama buseferde gelin demişki ben küçük ev alcam 1+1 bana kimse gelip gitmesin istemiyorum(gülüyorum ama Allah kımsenın basına vermesin zor bi durum olmalı)teyzem ikigözü iki çeşme ağlyor şimdi (teyzemde ankarada oturuo) sadece merakımdan sordum yani .. ama gidipte bunu teyzeme yetiştirmem aile içi beni alakar etmez.. haaa burda tek geline yüklenmekte hata..demek kuzeniminde işine böyle geliyorsa yapacak bişey yok..susmak gerekli sadece.. o teyzemle oğlu arasında beni yada bır başkasını ilgilendirmez sonucta.
evladın hayırlısı derken gelin/damatında hayırlısını istemek gerekli Rabbimden ben bunu anladım..
---
ben burda k.validem olsun görümcem olsun sayıp sövüyorum ama bikere bile olsun yüzlerine hakaret etmedim ,gücendirmedim ağlatmadım (itiraf ediyorum ben ikiz yüzlü bi gelinim)
yalnız kızlar bu kasık ağrısı neyin nesi biriniz tutun elimden
ptesi inş bende tutuyumKızlar bugün niyetliyim,şimdi de namaz kılmaya gideceğim.
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin,hiçbir kucağı
boş bırakmasın.AMİN.
Bebek için gelişimi geri diyolar bir de dün biraz kanamam oldu canım progestan verdi doktor düşük tehlikesine karşı özetle böyle.Şimdi yatıyorum bu hafta böyle geçecek.
şimdi hepimiz iyi düşünücez canım.
benim hikayemi biliyor musun bilmiyorum ama doktorlara pek güvenmiyorum açıkçası.
ve herşeyin en kötüsünü söylemelerine de uyuzum ilk olarak.
ben 10 haftalık hamileyken, doktorum bana 5 haftalık dedi.
muayene de etti.
testte yaptı.
kanamam oldu sonra.acil doktora gittim.
başka bi doktordu.
o bana 10 haftalık olduğunu ve ikiz olduklarını söyledi.
onuncu haftada düşün.
öbür doktora en son 8. haftada gitmişim ben meğer.kese falan göremedi.
tabi o doktoru sildim defterden.
bide bana hamile olduğum halde klomen kullandırdı.
şimdi ikili testte ne çıkıcak diye korku içindeyim.
eğer bebeklerimde bi sorun varsa ahirette bile yakasını bırakmıcam o karının.
onun için önce herşeyin güzel olucağına inanıcaz hep birlikte.
zaten okundu ama ben senin için 1001 dua daha okucam.
biliyosun ben okuyunca 3 kişi okuyorum, oluyor sana 3003
gönlünü ferah tut.herşey güzel olucak.
kabilarda için 101 alıyorum inşallahhayırlı haberler verir
Zeynepcim duanı bitirdim. Allah kabul etsin canım.
Canım benim de geçen ay reglimden önce 10 gün ağrıdı. Reglimde geçti, şimdi yine ağrıyor, ben de anlamıyorum:26:
kızlar merhaba nasılsınız
ameliyat ve raporlu olduğum sıralarda yerime bakacak arkadaşa yol gösterip yapılacakları anlatıyorum.o yüzden çok sık giremiyorum o oluyor sabahları.yarın daha da çok berraber çalışacağız.dua sırası kimde sevabına bir söyleseniz birde kim takip edecek
Canım şu an zeynep ve kabilarda'ya okunuyor.
Canım merak etme bir çok kişi hamileliğinde kanama geçiriyor.Sen olumlu düşün bir de çok iyi dinlen, hiçbir iş yapma, yat yuvarlan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?