- 30 Ekim 2012
- 868
- 45
- 48
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.601
İnşallah canım çok sağol. Çoğunlukla yatıyorum zaten demin mutfağa iki tabak götüreyim dedim hemen sağ kasığım ağrıdı. Korkuyorum hiç mi hareket etmemeliyim bilmiyorum.
Canım hiç hareket etmemek mümkün değil de işlerini biraz ertele ve zorunlu olmakça uzan, merak etme bu günleri de atlatacaksın. Benim yakınımda hamileliğinde kanama geçirenler oldu, bir hafta on gün dinlendiler.
Rainbowcum, kızlar nasılsınız?
saol canım.
kabilarda ve zeynep bendende ikisine 45 er tane alın.Daha okuyabilirsem haber veririm inş.İşlerim çok yoğun gönlüm daha fazla istiyor amakısmet
,Selam arkadaşlar nasılsınız ?Benim bat çok az kaldı normalde göğüs uçlarım çok acırdı el süremezdim adete yakın. Bu ay hiç acımıyo neden olabilir acaba ?:18:
Anladım canım haklısın bi şey yapmıyorum zaten her şey eşime kaldı. Okuldan gelecek de yemek yapacak bize düşün canım sıkılıyo bu duruma :2: Ama bu hafta yatıcam yapacak bi şey yok inşallah hayırlısıyla atlatırım bu durumu.
iyiyim şükür sen nasılsın annen nasıl canım.Morali nasıl.Rabbim şifa versin inş.
Canım benim sanada başlıyoruz bugün hafta sonu diye düşündüm ama hafta sonu takip edemeyeblirim.Rabbim şifa ersin inşAllahhh
[QUO
rmzeynep
Ayet-El Kürsi
Kiraztepe:50
asbelove:100
WelFalt:100
oz_em:50
Reann:200
gumus19:30
lex:31
kabilarda:100
savas5482
Kalan:340
kabilarda
Reann:400
kiraztepe:50
rzneynep:101
Savas5482:45
Kalan:305
Savas5482
1001 Ayet-el Kürsi
Kalan:1001
canım allah yardımcın olsun okudum biraz geçmişi.İnş. bebişin sana sımsıkı tutunacak.Aklına kötü bişey getirme.bırak eşin yapsın dert etme hayat müşterek öncelikle senin ve bebeğinin sağlığı önemli.mevlam yar ve yardımcın olsun
amin canım bebim yaa çok saol Allah razı olsun.
ne yapacağım bilmiyorum benim batım 14 aralık.adetim geçmeden ameliyat olacağım.ee biz bu ay korunmadıktaama öyle çok sıkı çalışma falanda yapmadık.23.aydan beri bebiş gelmiyor bu ayda geleceği yok ama şimdi beynimi kemiren birşey var.pazartesi sabahı yani ayın 10.da kanda baktırsam çıkarmı acaba yaa:18::18:
Canım merak etme bir çok kişi hamileliğinde kanama geçiriyor.Sen olumlu düşün bir de çok iyi dinlen, hiçbir iş yapma, yat yuvarlan :)
İnşallah canım çok sağol. Çoğunlukla yatıyorum zaten demin mutfağa iki tabak götüreyim dedim hemen sağ kasığım ağrıdı. Korkuyorum hiç mi hareket etmemeliyim bilmiyorum.
canım allah yardımcın olsun okudum biraz geçmişi.İnş. bebişin sana sımsıkı tutunacak.Aklına kötü bişey getirme.bırak eşin yapsın dert etme hayat müşterek öncelikle senin ve bebeğinin sağlığı önemli.mevlam yar ve yardımcın olsun
sevdem bilgisayarın tamir oldumu canım.Özledik seni
inşAllah hamilesindir cnm benim.Bu dualar bitsin sanada okuyalım inşAllah hamilesindir.
firarcığım bu hafta önemli cnm yat dinlen...
amin bitanem cümlemizden
Canım pazartesi kanda çıkar mutlaka baktır.24.ayda gelmiştir belkide kuzun.hayırlısı cnm..
iyiyim şükür sen nasılsın annen nasıl canım.Morali nasıl.Rabbim şifa versin inş.
Canım iyi olmaya çalışıyoruz çok sağol. Bu aralar pek giremiyorum.
Bakalım bebek işlerini ne yapacağız. Ben pek bir acemiyim ve yumurtlama günümden de bihaberim. Geçen ay sanırım yumurtlama zamanı pek çalışmadık ve düşündüğüm zamandan çok sonra yumurtladım
Bu ay ovusyon testi aldım. Ne zaman yapmaya başlamalıyım? Kullanma talimatında çeşitli günler verilmiş, ona mı uymalıyım?
cnm kabilarda için 50 alıyım ben[QUO
rmzeynep
Ayet-El Kürsi
Kiraztepe:50
WelFalt:100
oz_em:50
Reann:200
gumus19:30
lex:31
kabilarda:100
savas5482:45
Kalan:295
kabilarda
Reann:400
kiraztepe:50
rzneynep:101
Savas5482:45
Kalan:305
Savas5482
1001 Ayet-el Kürsi
Kalan:1001
amin canım bebim yaa çok saol Allah razı olsun.
ne yapacağım bilmiyorum benim batım 14 aralık.adetim geçmeden ameliyat olacağım.ee biz bu ay korunmadıktaama öyle çok sıkı çalışma falanda yapmadık.23.aydan beri bebiş gelmiyor bu ayda geleceği yok ama şimdi beynimi kemiren birşey var.pazartesi sabahı yani ayın 10.da kanda baktırsam çıkarmı acaba yaa:18::18:
,
selam sevdemm nerelerdesin kız düzelmedimi pcin.canım benim göğüsüm olmadığı için(minicikler) hiç o belirtileri yaşamadım ama inş hamişsindir canım varmı başka belirti felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?