RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

İnşallah canım çok sağol. Çoğunlukla yatıyorum zaten demin mutfağa iki tabak götüreyim dedim hemen sağ kasığım ağrıdı. Korkuyorum hiç mi hareket etmemeliyim bilmiyorum.

Canım hiç hareket etmemek mümkün değil de işlerini biraz ertele ve zorunlu olmakça uzan, merak etme bu günleri de atlatacaksın. Benim yakınımda hamileliğinde kanama geçirenler oldu, bir hafta on gün dinlendiler.

Anladım canım haklısın bi şey yapmıyorum zaten her şey eşime kaldı. Okuldan gelecek de yemek yapacak bize düşün canım sıkılıyo bu duruma :2: Ama bu hafta yatıcam yapacak bi şey yok inşallah hayırlısıyla atlatırım bu durumu.

Selam arkadaşlar nasılsınız ?Benim bat çok az kaldı normalde göğüs uçlarım çok acırdı el süremezdim adete yakın. Bu ay hiç acımıyo neden olabilir acaba ?:18:

Rainbowcum, kızlar nasılsınız?

iyiyim şükür sen nasılsın annen nasıl canım.Morali nasıl.Rabbim şifa versin inş.

saol canım.

kabilarda ve zeynep bendende ikisine 45 er tane alın.Daha okuyabilirsem haber veririm inş.İşlerim çok yoğun gönlüm daha fazla istiyor amakısmet

Canım benim sanada başlıyoruz bugün hafta sonu diye düşündüm ama hafta sonu takip edemeyeblirim.Rabbim şifa ersin inşAllahhh

sevdem bilgisayarın tamir oldumu canım.Özledik seni

inşAllah hamilesindir cnm benim.Bu dualar bitsin sanada okuyalım inşAllah hamilesindir.

firarcığım bu hafta önemli cnm yat dinlen...

[QUO

rmzeynep

Ayet-El Kürsi

Kiraztepe:50

asbelove:100

WelFalt:100

oz_em:50

Reann:200

gumus19:30

lex:31

kabilarda:100

savas5482:45

Kalan:295

kabilarda

Reann:400

kiraztepe:50

rzneynep:101

Savas5482:45

Kalan:305

Savas5482

1001 Ayet-el Kürsi

Kalan:1001

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar nasılsınız ?Benim bat çok az kaldı normalde göğüs uçlarım çok acırdı el süremezdim adete yakın. Bu ay hiç acımıyo neden olabilir acaba ?:18:
,

selam sevdemm nerelerdesin kız düzelmedimi pcin.canım benim göğüsüm olmadığı için(minicikler) hiç o belirtileri yaşamadım ama inş hamişsindir canım varmı başka belirti felan

canım allah yardımcın olsun okudum biraz geçmişi.İnş. bebişin sana sımsıkı tutunacak.Aklına kötü bişey getirme.bırak eşin yapsın dert etme hayat müşterek öncelikle senin ve bebeğinin sağlığı önemli.mevlam yar ve yardımcın olsun

amin canım bebim yaa çok saol Allah razı olsun.

ne yapacağım bilmiyorum benim batım 14 aralık.adetim geçmeden ameliyat olacağım.ee biz bu ay korunmadıktaama öyle çok sıkı çalışma falanda yapmadık.23.aydan beri bebiş gelmiyor bu ayda geleceği yok ama şimdi beynimi kemiren birşey var.pazartesi sabahı yani ayın 10.da kanda baktırsam çıkarmı acaba yaa:18::18:

amin bitanem cümlemizden

Canım pazartesi kanda çıkar mutlaka baktır.24.ayda gelmiştir belkide kuzun.hayırlısı cnm..

Canım merak etme bir çok kişi hamileliğinde kanama geçiriyor.Sen olumlu düşün bir de çok iyi dinlen, hiçbir iş yapma, yat yuvarlan :)

İnşallah canım çok sağol. Çoğunlukla yatıyorum zaten demin mutfağa iki tabak götüreyim dedim hemen sağ kasığım ağrıdı. Korkuyorum hiç mi hareket etmemeliyim bilmiyorum.

Canım bir arkadaşımında hamileliğinde kanaması olmuştu.Doktor ilaç verdi bir sürede dinlendi şimdi kızı doğdu 6 aylık oldu bile.Sende olumsuz düşünme,dua et,rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sende bugünlerini biran önce atlatırsın.Ayrıca doktoruna güvenmen çok önemli bazı doktorlar durduk yere insanı korkutuyorlar.

[QUO

rmzeynep

Ayet-El Kürsi

Kiraztepe:50

WelFalt:100

oz_em:50

Reann:200

gumus19:30

lex:31

kabilarda:100

savas5482:45

Kalan:295

kabilarda

Reann:400

kiraztepe:50

rzneynep:101

Savas5482:45

Kalan:305

Savas5482

1001 Ayet-el Kürsi

Kalan:1001

İnşallah canım Allah razı olsun. Elimden geleni yapıyorum yalnız kasık ağrım beni korkutuyo. İnşallah siz de hayırlısıyla çocuk sahibi olursunuz.

sevdem bilgisayarın tamir oldumu canım.Özledik seni

inşAllah hamilesindir cnm benim.Bu dualar bitsin sanada okuyalım inşAllah hamilesindir.

firarcığım bu hafta önemli cnm yat dinlen...

Malesef ablacım henüz gelmedihergün eşime soruyorum ne oldu bizim bilgisayar diye dün görüşmüş daha servisten gelmedi demişler. Bende çok özledim sohbete katılamasamda kalbim sizlerle ablam Allah razı olsun inşallah hamileyimdir bu ay böyle bir farklılık oldu bakalım şu bi kaç gün inşallah çabucak geçer bende merak ediyorum.

amin bitanem cümlemizden

Canım pazartesi kanda çıkar mutlaka baktır.24.ayda gelmiştir belkide kuzun.hayırlısı cnm..

canım yaa aslında hiç umudum yok ama şimdi içimi kemiren birşey çıktı:26::26:

en azından gönlüm rahat olsun istiyorumda.p.tesi günü yumurtlama günüm geçeli 10-11 gün falan olacak.en azından dedim ya kafam rahat olur

Savaşcım öncelikle geçmiş olsun diyorum ve ameliyatının başarılı geçmesini diliyorum.Buarada mahsuru yoksa ne ameliyatı olacaksın?14 üne de baya var çıkmaz sanırım ama bilen arkadaşlar yazar şimdi

,

selam sevdemm nerelerdesin kız düzelmedimi pcin.canım benim göğüsüm olmadığı için(minicikler) hiç o belirtileri yaşamadım ama inş hamişsindir canım varmı başka belirti felan

Selam canım valla sorma pc serviste hala giremiyorum kaç gündür :2: Canım belirti olarak ilk farkettiğim şey göğüslerimden oldu. Normalde el süremezdim. Birde bi kaç gündür halsizlik var hiçbişey yapmak istemiyorum keyifsizim. Allahtan hayırlısı canım çokda umutlanıp sonra hüsran olsun istemiyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Sende varmı bişeyler seninde bat benle aynı ???

selam kızlarrr, canlarımm, çok canlılarııımmm... bu ara fazla giremiorum,kaynoşum ve eşi bisdeler... hepinizi çok özluorum..hayırlı haberler almanızı diliorum.. firarperestcimm canını sıkma,bebişin sen sakınken daha ii gelişirrrr.... :firarpereste 20, rmzeynepe 20, savas5482 ye 20 dua alıprummmm,bu duaları gormenızı dılıorummmm beni görrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…