RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

yok yok asbelove teyzesine çeksin tatlı dilli olsun

canımmmmmmm

Çok sağol canım. İçimize sinmeyen bazı şeyler oldu, biz de bir hafta erteledik, Allah sonunu iyi etsin.

inşallah iyi sonuçlar alırsınız canımmmmm yaaaaaaaaa
rahatsızlığı ne bilmiyorum ama acil şifalar nasip etsinnn Allahımmmmmm

canımmmmmmm

inşallah iyi sonuçlar alırsınız canımmmmm yaaaaaaaaa
rahatsızlığı ne bilmiyorum ama acil şifalar nasip etsinnn Allahımmmmmm

Çok çok teşekkür ederim tatlım. Herkes sağ olsun, duasını yaptınız ameliyata girmeden.
Biz planlar yapıyoruz ama bir bakıyoruz ki hooop bir şey oluveriyor.
Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin, hepimiz için.

Bu bildiğin yemek oldu yaa ben ek yemek yapmam ki onun yanınaaa
aynen valla yanına ne makarna olur ne yemek tek başınada benm koca hayatta yemez tek yemeği :18:
savastan bi 30 alıyım bitince diğerine gecerim inş

Keşke elimizden gelen başka bişey olsa da yapsak canım Allahım dermansız dert vermesinnnnn
Annelerimiz babalarımız lazım bizeee Allahım eksikliklerini göstermesin

aynen valla yanına ne makarna olur ne yemek tek başınada benm koca hayatta yemez tek yemeği :18:

savastan bi 30 alıyım bitince diğerine gecerim inş

al benden de o kadar benim kocişte buna yemek mi diyorsun sen der bi de bana

Savas5482

1001 Ayet-el Kürsi

rimel84:20

elfida:30

rmzeynep:81

oz_lem:50

ebal16:20

fatmaipek:50

kiraztepe:50

8scorpions:50

asbelove:100

kabilarda:50

ALPPIN:50

LEX:31

gumus19:30

Kalan:389

Sevdemm

1001 AYET-El Kürsi

rmzeynep:101

asbelove:100

kiraztepe:50

ALPPIN:50

ebal16:20

Kalan:680

Son düzenleme:
arkadaşlar bildiğiniz değişik güzel çorba ve kolay bir tatlı varmı yarın misafir gelicekte :)

Canım benim de favorim bi çorbam var, her içen çok beğenir. Şöyle anlatayım tencereye yağı koy, eriyince 1-2 yemek kaşığı un ekleyip kavur iyice. O kavrulmuş unun kokusu çıksın. sonra içine 2-3 diş sarımsağı ince ince doğra, biraz da öle kavur. O sarımsağın miiisssss gb kokusu yayılıyooo. Üstüne 5-6 su bardağına denk gelecek şekilde suyunu koy, topaklanma olursa blender dan geçirirsin. iyice karıştır, kaynamaya başlayınca altını kıs ve diğer ocakta biraz tereyağla naneyi kızdır, çorbanın içine dök cozuratt Afiyet olsunn, çok güzel bir çorbadır. Biz un çorbası deriz buna ama başka adı var mı bilmiyorum..

sadece su mu hımmmmm sarımsak giriyorsa zaten güzel olur kokusu şimdiden eve yayıldı kolaymışta canım çekti resmen yehan çorbası koyayım bende ismini ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…