RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

yehan nasılsın şeker..Salıya az kaldı heyecan var mı

Ablacım iyiyim çok sağol, sende iyisin inşallah. Offf az kaldı ablam sorma çok heyecanlıyım hemdeeee. İnşallah güzel haberlerle dönerim, herşey yolundadır..Amiiiinnnn.. Hee bu arada sölim, ben sigarayı tamameeeeeennnn bıraktım canım çekmiyo tam tersine aciiiyyyiiipp tiksiniyorum. Eşim de azaltmıştı ama azıttı yine bu aralar. Dün akşam kızdım ona, salı günü doktora şikayet etcem seni, bi güzel kalaylasın da içimin yağları erisin dedim. Aha da buraya yazdım gerçekten şikayet etcemmmmm

sadece su mu hımmmmm sarımsak giriyorsa zaten güzel olur kokusu şimdiden eve yayıldı kolaymışta canım çekti resmen yehan çorbası koyayım bende ismini ozaman

Evet canım sadece su. Zaten unu kavurduğun için sadece su katınca o terbiyeli gibi oluyor, ama varyaaa kokusu misss misss taa burnuma geldi vallaaaaaa

Yehan çorbası güzelmiş bakk.. denemek için bi yaparsın eğer beğenilirse her yaptığında aklına ben gelirim ne güzelllll

feryalllliiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm tmmm kızzzz geldimmmmmm budaayımmmmmmmm

aldınmı daveti uyuzzz ne işin var kız senin oralarda yazdığın mesaja da hayran kaldım bacım adamlar nasıl ayırt edecek omu bumu diye ben olsam sana ne derdim biliyonmu

Sana hiç ömür törpüsü diyen olmuşmuydu

yerim seni yaaaa

şu esra eroldaki tipe koptum burdaaaaa ayyyy valla izleyebilen varsa bi baksınnnnnnn oyyy oyyyyy hahahahaha

canım sigarıyı bırakmana çok sevindim helal sana

feryaalllllll yaaa ben nasıl seviniyorum bi bilsennnn.. Arada kaçamak yapıyodum 2-3 nefes ama şimdi nefes bile yok hiç canım istemiyooo kocam da bi bıraksa çok iyi olcakkk içebildiğin kadar iç diyorum bazen de, 8 aylık raf ömrü kaldı diyorum. bebek olduktan sonra asla izin vermem, mis gb bir ortamda büyücek o. Pis kokunun içinde bırakamam yavrumu.. Ama şikayet etcem doktora görür o gününüüüü

Maaşallah canım maaşallah çok sevindim darısı eşinin başına inşalllaaahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…