- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.901
son 107 mesajj
kaptırmıcam benim olacak o msjjjjj
seninle paylaşabilirim bak
anlaşalım yarısını sen yarısını ben
hayırrrrrrrrrrrrrrr olamaz 1000. sayfa benim olucak binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı
yehan nasılsın şeker..Salıya az kaldı heyecan var mı
sadece su muhımmmmm sarımsak giriyorsa zaten güzel olur kokusu şimdiden eve yayıldı kolaymışta canım çekti resmen yehan çorbası koyayım bende ismini ozaman
Yehan çorbası güzelmiş bakk.. denemek için bi yaparsın eğer beğenilirse her yaptığında aklına ben gelirim ne güzelllll
feryalllliiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm tmmm kızzzz geldimmmmmm budaayımmmmmmmm
şu esra eroldaki tipe koptum burdaaaaa ayyyy valla izleyebilen varsa bi baksınnnnnnn oyyy oyyyyy hahahahaha
10.000 mesaj sizin olmalı kızlar ben yaklaşınca yazmam:)))
aldınmı daveti uyuzzz ne işin var kız senin oralarda yazdığın mesaja da hayran kaldım bacım adamlar nasıl ayırt edecek omu bumu diyeben olsam sana ne derdim biliyonmu
Sana hiç ömür törpüsü diyen olmuşmuydu
yerim seni yaaaa
canım sigarıyı bırakmana çok sevindimhelal sana
10.000 mesaj sizin olmalı kızlar ben yaklaşınca yazmam:)))
feryaalllllll yaaa ben nasıl seviniyorum bi bilsennnn.. Arada kaçamak yapıyodum 2-3 nefes ama şimdi nefes bile yok hiç canım istemiyooo kocam da bi bıraksa çok iyi olcakkk içebildiğin kadar iç diyorum bazen de, 8 aylık raf ömrü kaldı diyorum. bebek olduktan sonra asla izin vermem, mis gb bir ortamda büyücek o. Pis kokunun içinde bırakamam yavrumu.. Ama şikayet etcem doktora görür o gününüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?