- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.921
Maaşallah canım maaşallah çok sevindim darısı eşinin başına inşalllaaahhhhhhh
aaboooowwww yumurtluyosun bacım seeeennn , hadi kolay geleeeeee
gerçektenmi bunun aynısını 13.gün ve 14.günde görmüştüm bugünde 27.günü kafam karıştı ya bi koyulaşmadı şu ikinci çizgi
vallaaa canım o da bırakcak ötesi yokk. Ulan kadının karnına çocuğu koyup herşeye aynı önceki gb devam ediyolar. edemezzzzzz ettirmeeeeeemmmmmmben dikkat ediyosam o da ediceeeekkk tek benim çocukumm değil ki buuu. Benim için önemli değil, senin dikkat etmen lazım diyo daha da sinirleniyorum valla. tek bi kişinin dikkatiyle olmuyo bu işlerrr.. eşim çok iyi ALLAH razı olsun ondan, hiç beni üzüp yıpratmaz ama şu sigara konusunda vallaaa cıngar çıkartacam heeeee
gerçektenmi bunun aynısını 13.gün ve 14.günde görmüştüm bugünde 27.günü kafam karıştı ya bi koyulaşmadı şu ikinci çizgi
merhaba kızlar nasılsınız
Onlar ancak bebişi kucaklarına aldıklarında anlıyorlar baba olduklarını tatlım dikkat etmeleri gerektiğini sen elinden geldiğince bağ kurmaya çalışsın bebişiyle konuşsun sevsin onuuuuu o zaman daha iyi anlarrrr
Canım batın 28gün mü sürüyor acep?
naposunuzzzz bacılarrrrrraşaaadaaaa havalarrrr nasılll??? çıkın daa yukarıııı
valla canım ben ovu testi hiç kullanmadım ama burdan öğrendiğim kadarıyla söylüyorum bu resmen yumurtlama. ablam ve kullanmış olan diğer arkadaşlar daha iyi bilir tabi..
hoşgeldin tatlım hayırdır gözükmüyorsun bu ara
hoşgeldin bacım nerelerdesin?
geliyorum sohbet oluyor tam ortasına dalmak istemiyorum:26:
o yüzden gelip geri çıkıyorum
hoşbulduk feryalim
Onlar ancak bebişi kucaklarına aldıklarında anlıyorlar baba olduklarını tatlım dikkat etmeleri gerektiğini sen elinden geldiğince bağ kurmaya çalışsın bebişiyle konuşsun sevsin onuuuuu o zaman daha iyi anlarrrr
canım seviyo okşuyo falan ama tam bi bağ oluşmadı heralde aralarında ve ne kadar bağ olursa olsun bi anne gb olması mümkün değil canım.. sigarayı bıraktığı zaman anlarım çocuğunu ne derece sevdiğini..
Canım batın 28gün mü sürüyor acep?
aldınmı daveti uyuzzz ne işin var kız senin oralarda yazdığın mesaja da hayran kaldım bacım adamlar nasıl ayırt edecek omu bumu diyeben olsam sana ne derdim biliyonmu
Sana hiç ömür törpüsü diyen olmuşmuydu
yerim seni yaaaa
canım sigarıyı bırakmana çok sevindimhelal sana
kuzuucummm yinee jawslı bölgedeydimdeeeeneoluooo yaaaa fransız kaldım burdaaaaaa
canımmm vallahiii çok sevindimmmmm kuzucummm insallah tekrardan baslamassın ,bebişin pasif içici olur yoksa.. eşinede söyleee içecekse balkonda filan içtsin evde içirtme sakınferyaalllllll yaaa ben nasıl seviniyorum bi bilsennnn.. Arada kaçamak yapıyodum 2-3 nefes ama şimdi nefes bile yok hiç canım istemiyooo kocam da bi bıraksa çok iyi olcakkk içebildiğin kadar iç diyorum bazen de, 8 aylık raf ömrü kaldı diyorum. bebek olduktan sonra asla izin vermem, mis gb bir ortamda büyücek o. Pis kokunun içinde bırakamam yavrumu.. Ama şikayet etcem doktora görür o gününüüüü
aşkolsun ya dal muhabbetin ortasından özletme kendini nasıl keyfin canikom
gamyoncu hoşgeldin bacım nasılsın ?
canım işte sorun o ben hiç hasta olamıyorum bu ya soğan kürüyle olmuştum 27.gün oldu kaç günde bir oluyorum bilmiyorum ama hasta olcak gibiyim şuan belirtileri var yani şaşırdım kaldımyinede çalışma yapıcam mecbur
geliyorum sohbet oluyor tam ortasına dalmak istemiyorum:26:
o yüzden gelip geri çıkıyorum
hoşbulduk feryalim
gamyoncu hoşgeldin bacım nasılsın ?
napıyımmm yaaa yasak yerlerrrrr cezbedioooo beniiiiiiiiiiiiiiikafa tutuodum adminlere ne bilim yaa eğer öleee bi sistem uygulucaksa herkes kızılay olur yani duygularımızı nası ifade ediciiizzzz ayollll
farkettim damarlarına basdığımıııı :18: geri adım attım satennnn yoksaaaa aklımdaki sorulara cevap veremeslerdi hııhhhbende ne cevherler var harcanıom burda
oleeee..oleee....oleeeyyyyyyehancımmm bidaha başlamazsın umarım çokkk sevindimmmmmmm
kuzuucummm yinee jawslı bölgedeydimdeeeeferyal tuttu çıkardı beni ordan
canımmm vallahiii çok sevindimmmmm kuzucummm insallah tekrardan baslamassın ,bebişin pasif içici olur yoksa.. eşinede söyleee içecekse balkonda filan içtsin evde içirtme sakın
ya seni ümitlendirmek istemiyorum tatlım ama gebelik durumunda da pozitif gösteriyor bu testlerrrr
öyle şey olur mu tatlum yaaa atla muhabbeteee özlettin kendini vallaaaa
İnşallah o da olacak canımmm
amaninnnn kaç kaç bacımmmmmm:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?