RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Maaşallah canım maaşallah çok sevindim darısı eşinin başına inşalllaaahhhhhhh

vallaaa canım o da bırakcak ötesi yokk. Ulan kadının karnına çocuğu koyup herşeye aynı önceki gb devam ediyolar. edemezzzzzz ettirmeeeeeemmmmmm ben dikkat ediyosam o da ediceeeekkk tek benim çocukumm değil ki buuu. Benim için önemli değil, senin dikkat etmen lazım diyo daha da sinirleniyorum valla. tek bi kişinin dikkatiyle olmuyo bu işlerrr.. eşim çok iyi ALLAH razı olsun ondan, hiç beni üzüp yıpratmaz ama şu sigara konusunda vallaaa cıngar çıkartacam heeeee

gerçektenmi bunun aynısını 13.gün ve 14.günde görmüştüm bugünde 27.günü kafam karıştı ya bi koyulaşmadı şu ikinci çizgi

valla canım ben ovu testi hiç kullanmadım ama burdan öğrendiğim kadarıyla söylüyorum bu resmen yumurtlama. ablam ve kullanmış olan diğer arkadaşlar daha iyi bilir tabi..

Onlar ancak bebişi kucaklarına aldıklarında anlıyorlar baba olduklarını tatlım dikkat etmeleri gerektiğini sen elinden geldiğince bağ kurmaya çalışsın bebişiyle konuşsun sevsin onuuuuu o zaman daha iyi anlarrrr

gerçektenmi bunun aynısını 13.gün ve 14.günde görmüştüm bugünde 27.günü kafam karıştı ya bi koyulaşmadı şu ikinci çizgi

Canım batın 28gün mü sürüyor acep?

canım işte sorun o ben hiç hasta olamıyorum bu ya soğan kürüyle olmuştum 27.gün oldu kaç günde bir oluyorum bilmiyorum ama hasta olcak gibiyim şuan belirtileri var yani şaşırdım kaldım yinede çalışma yapıcam mecbur

merhaba kızlar nasılsınız

gamyoncu hoşgeldin bacım nasılsın ?

napıyımmm yaaa yasak yerlerrrrr cezbedioooo beniiiiiiiiiiiiiii kafa tutuodum adminlere ne bilim yaa eğer öleee bi sistem uygulucaksa herkes kızılay olur yani duygularımızı nası ifade ediciiizzzz ayollll
farkettim damarlarına basdığımıııı :18: geri adım attım satennnn yoksaaaa aklımdaki sorulara cevap veremeslerdi hııhhh bende ne cevherler var harcanıom burda
canım sigarıyı bırakmana çok sevindim helal sana

oleeee..oleee....oleeeyyyyy yehancımmm bidaha başlamazsın umarım çokkk sevindimmmmmmm
neoluooo yaaaa fransız kaldım burdaaaaaa
kuzuucummm yinee jawslı bölgedeydimdeeee feryal tuttu çıkardı beni ordan
canımmm vallahiii çok sevindimmmmm kuzucummm insallah tekrardan baslamassın ,bebişin pasif içici olur yoksa.. eşinede söyleee içecekse balkonda filan içtsin evde içirtme sakın

ya seni ümitlendirmek istemiyorum tatlım ama gebelik durumunda da pozitif gösteriyor bu testlerrrr

geliyorum sohbet oluyor tam ortasına dalmak istemiyorum:26:
o yüzden gelip geri çıkıyorum

hoşbulduk feryalim

öyle şey olur mu tatlum yaaa atla muhabbeteee özlettin kendini vallaaaa

gamyoncu hoşgeldin bacım nasılsın ?

İnşallah o da olacak canımmm

amaninnnn kaç kaç bacımmmmmm:18::18:

ayy çok sağolun kızlar ya özlemişim burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…