- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.941
selam şeker:) sen nasılsın bakalım yoksun bu aralar?
napıyımmm yaaa yasak yerlerrrrr cezbedioooo beniiiiiiiiiiiiiiikafa tutuodum adminlere ne bilim yaa eğer öleee bi sistem uygulucaksa herkes kızılay olur yani duygularımızı nası ifade ediciiizzzz ayollll
farkettim damarlarına basdığımıııı :18: geri adım attım satennnn yoksaaaa aklımdaki sorulara cevap veremeslerdi hııhhhbende ne cevherler var harcanıom burda
oleeee..oleee....oleeeyyyyyyehancımmm bidaha başlamazsın umarım çokkk sevindimmmmmmm
kuzuucummm yinee jawslı bölgedeydimdeeeeferyal tuttu çıkardı beni ordan
canımmm vallahiii çok sevindimmmmm kuzucummm insallah tekrardan baslamassın ,bebişin pasif içici olur yoksa.. eşinede söyleee içecekse balkonda filan içtsin evde içirtme sakın
napıosunnn fıstıkımmmmm...annecin nasıl oldu?
çok fazla gelemiyorumders çalışmaya başladım..rakiplerime yetişmem gerekiyor benim..çok geri kaldımmm evdede işlerim var.. ders calısmaya baslayınca duzenı tam oturtamadım mutfak tezganın ustu full bulaşık ,bu aksam artıkkkk mutfak dolaplarını filan silmem gerekiyor..
düzenimi bi oturtayım daha sık geleceğim inşallah
sen ne yaptın tez'i bitirdin mi?
gamyoncu hg kuzuuu
özlem nerde yaaauuu?
iyidir tatlım sen ve bebişimiz nasıl
bu arada sigarayı bırakmışsın maşallah maşallahçok sevindim
darısı benim eşimin başına inşallah
Sigarayı bırakmana çok sevindim, çok iyi bir şey yapmışsın şekercim
yehan tebrikler canım sigarayı bırakmakla süper bir şey yaptın
zeynepciğimya yumurtluyorsunyada hamilesin tatlımbaşka bir seçenek yok :)
napıosunnn fıstıkımmmmm...annecin nasıl oldu?
çok fazla gelemiyorumders çalışmaya başladım..rakiplerime yetişmem gerekiyor benim..çok geri kaldımmm evdede işlerim var.. ders calısmaya baslayınca duzenı tam oturtamadım mutfak tezganın ustu full bulaşık ,bu aksam artıkkkk mutfak dolaplarını filan silmem gerekiyor..
düzenimi bi oturtayım daha sık geleceğim inşallah
sen ne yaptın tez'i bitirdin mi?
gamyoncu hg kuzuuu
özlem nerde yaaauuu?
Zeynepciğim tüm kalbimle hamile olmanı diliyorum bitanem.Ama sen sakın ha ihmal etme yumurtluyrsan bu gece yarın sabah yarın gece hatta sonraki günde mutlaka çalışma :))
hamile olsam hissederdim herhalde ben hiç hissetmiyorum yumurtluyorumdur inşallah eşim bugün eve erken gelse bari
ayy çok sağolun kızlar ya özlemişim burayı
asbelove ve rainbow ablam okuyunca ayak parmağıma kadar içimden birşey aktı gittinerdeeeeeeeeee o günler ihtimali bile heycanlandırıyor keşke benimde düzenli adetlerim olsada vücudumu tanısam hamilemiyim acaba
hamile olsam hissederdim herhalde ben hiç hissetmiyorum yumurtluyorumdur inşallah eşim bugün eve erken gelse bari
eşine yumurtladığını söyleme cnm.stres yapar spermler etkilenir.cazibeni kullan :))
eşine yumurtladığını söyleme cnm.stres yapar spermler etkilenir.cazibeni kullan :))
savaş ne zaman ameliyat olacak? hoşgeldın kısss
yokk ablacımmm sen yazmazsan bizz hiç yazmayızzz... zaten benım sayfalar 20limi 40lımı ne öyle bişi.. yani ben daha 400lerdeyım 1000 oldugunu anlayamıycaaam
1000 olursa çelenk hazırlattım ona göreeee
içim ürperiyor ya ben yoldayken 1000. sayfa olursa benimde 400 lerdeydi ayarımı değiştirdim
biz de seni tatlımmm
İnşallah canım inşallahhh bak o kadarını söyleyebilirim vücudunu tanımakla olmuyor işte ben geçen ay birebir belirtileri yaşadım ama geldi kırmızılarım yineee
Umarım bu ay bebişin gelir seninnnnn
çalışşşşşş çalışşşşşş öle hissetmiyorum diye bişi yokkkkkk, çalışmazsan bebek de yok ona göreeeee.. Emeksiz yemek olmuyo dahaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?