RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

selam şeker:) sen nasılsın bakalım yoksun bu aralar?

napıosunnn fıstıkımmmmm...annecin nasıl oldu?

çok fazla gelemiyorum ders çalışmaya başladım..rakiplerime yetişmem gerekiyor benim..çok geri kaldımmm evdede işlerim var.. ders calısmaya baslayınca duzenı tam oturtamadım mutfak tezganın ustu full bulaşık ,bu aksam artıkkkk mutfak dolaplarını filan silmem gerekiyor..

düzenimi bi oturtayım daha sık geleceğim inşallah

sen ne yaptın tez'i bitirdin mi?

gamyoncu hg kuzuuu

özlem nerde yaaauuu?

Kızzzzz hiç yanımda içirir miyimmmm, o da yapmıyo gerçi. ben oturma odasındayken, ya aspiratörü açıp mutfakta içiyoo yadaa balkonda dışarda falaann.. kendi adıma çook seviniyorummmm sağol bacımmmm

hoşbuldum sınavımm

savaş ne zaman ameliyat olacak? hoşgeldın kısss

yokk ablacımmm sen yazmazsan bizz hiç yazmayızzz... zaten benım sayfalar 20limi 40lımı ne öyle bişi.. yani ben daha 400lerdeyım 1000 oldugunu anlayamıycaaam

1000 olursa çelenk hazırlattım ona göreeee

asbelove ve rainbow ablam okuyunca ayak parmağıma kadar içimden birşey aktı gitti nerdeeeeeeeeee o günler ihtimali bile heycanlandırıyor keşke benimde düzenli adetlerim olsada vücudumu tanısam hamilemiyim acaba

iyidir tatlım sen ve bebişimiz nasıl
bu arada sigarayı bırakmışsın maşallah maşallah çok sevindim
darısı benim eşimin başına inşallah

iyiyiz teyzesi çok şükür bi sıkıntımız yok. Mide bulantılarım varla yok arası bişeydi zaten, iyice geçmeye başladıııı çok şükürrrr maşallaaaahhhh nazar değmesiiinnnn annem de bana hamileyken çok rahat bi hamilelik geçirmiş, ben de öle olucam sanırım ALLAH izin verirse... Bıraktım kuzumm çok şükürr, en başlarda canım çekiyodu napıcam felan diyodum ama yok artık tamamen bıraktım canım da istemiyo zateennn .. Amin canım inşallah tez zamanda eşinde bırakır şu lanet olasıca şeyiiii

Sigarayı bırakmana çok sevindim, çok iyi bir şey yapmışsın şekercim

Çok sağolasın canım yaaaaa, 29 senedir yaptığım en doğru 2 şeyden biri. İlki eşimle evlenmek

yehan tebrikler canım sigarayı bırakmakla süper bir şey yaptın

zeynepciğimya yumurtluyorsunyada hamilesin tatlım başka bir seçenek yok :)

ablacım çok şükür ağzıma sürmüyorum vallaaaaa, darısı bırakmak isteyip de bırakamayanların başına... bu hamilelik çok farklı bişeee yaaa, ister istemez bırakıyosun vallaaaaa değişik bi durumm

Tatlım annemin ameliyatı bir hafta ertelendi. Bakalım bekliyoruz heyecanla.
Tez mi ah o tezzz bir bitse neler yapıcam :118: :119: Yaza kadar çalışmaya devam bakalım.
Senin de ders çalışmana sevindim, ne yapalım mücadele bitmiyor malesef .

Zeynepciğim tüm kalbimle hamile olmanı diliyorum bitanem.Ama sen sakın ha ihmal etme yumurtluyrsan bu gece yarın sabah yarın gece hatta sonraki günde mutlaka çalışma :))

ayy çok sağolun kızlar ya özlemişim burayı

biz de seni tatlımmm

asbelove ve rainbow ablam okuyunca ayak parmağıma kadar içimden birşey aktı gitti nerdeeeeeeeeee o günler ihtimali bile heycanlandırıyor keşke benimde düzenli adetlerim olsada vücudumu tanısam hamilemiyim acaba

İnşallah canım inşallahhh bak o kadarını söyleyebilirim vücudunu tanımakla olmuyor işte ben geçen ay birebir belirtileri yaşadım ama geldi kırmızılarım yineee
Umarım bu ay bebişin gelir seninnnnn

hamile olsam hissederdim herhalde ben hiç hissetmiyorum yumurtluyorumdur inşallah eşim bugün eve erken gelse bari

çalışşşşşş çalışşşşşş öle hissetmiyorum diye bişi yokkkkkk, çalışmazsan bebek de yok ona göreeeee.. Emeksiz yemek olmuyo dahaaaaaa

allah bir terslik vermezse pazartesi yatış salı ameliyat.ama bugün boğazlarımda bir gıcık var geçer mi o gne kdar bilemiyorum inanki

çalışşşşşş çalışşşşşş öle hissetmiyorum diye bişi yokkkkkk, çalışmazsan bebek de yok ona göreeeee.. Emeksiz yemek olmuyo dahaaaaaa

inşallah canım yumurtladığımı bilsem bile rahatlıcam valla

aaa canım çalışmazmıyım hiç çalışıcam tabi ben bebek yoktur diyorum yoksa her fırsatta çalışmaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…