RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Savas5482

1001 Ayet-el Kürsi

rimel84:20

elfida:30

rmzeynep:81

oz_lem:50

ebal16:20

fatmaipek:50

kiraztepe:50

8scorpions:50

asbelove:100

kabilarda:50

ALPPIN:50

LEX:31

gumus19:30

Kalan:389

Sevdemm

1001 AYET-El Kürsi

rmzeynep:101

asbelove:100

kiraztepe:50

ALPPIN:50

ebal16:20

Kalan:680

Son düzenleme:
Hahahahahahaah ablaaaaaaaaaaaaa çok fenasıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sexiiii hatunnn seniiiiiiii

içim ürperiyor ya ben yoldayken 1000. sayfa olursa benimde 400 lerdeydi ayarımı değiştirdim

çok geç artık hatta iyice strese soktum yaın misafirler gelicek diye bu gece gelemeyecekti hadi gel hadi gel bide ağladım üstüne

ağladın bide neyse en azından ikna ettin.pozisyon yatma herşeye dikkat et hadi bakalım hayırlı haberlerinde gelsin inşAllahhh..

içim ürperiyor ya ben yoldayken 1000. sayfa olursa benimde 400 lerdeydi ayarımı değiştirdim
alll bendennnn deee okadarrrrr...ölüyommm acımdannnnnn ölüyooommmmm gel gör kalkamıommm burdannn yaa bensizzz olurda deyeee
allah bir terslik vermezse pazartesi yatış salı ameliyat.ama bugün boğazlarımda bir gıcık var geçer mi o gne kdar bilemiyorum inanki

hadi bakalım az kalmış stres yapma heyecanda yapma Rabbimin izniyle hemencik geçiverecek bu gunlerınde..

sabah ac karnına ve yatmadan önce tuzlu suyla gargara yap faydasını göreceksınc anımmm ,gecmıs olsun

bu ara hormonlardan mıdır nedir kayınvalideme sinir oluyorum yaaa, akşamdan beri kocamın başını yedim, valla ben hayatımda bu kadar ilgisiz bi kadın görmedim yaaaa ne biçim anne anlamadım gitti. 1 kez daha hak verdim anne olmak başka anaçlık başkaaa gerçekten.. Bak yine sinirlerim zıpladı yaaaa valla billaaa..

inşallah canım yumurtladığımı bilsem bile rahatlıcam valla

aaa canım çalışmazmıyım hiç çalışıcam tabi ben bebek yoktur diyorum yoksa her fırsatta çalışmaca

hakkında hayırlısı canım inşallah bebiş vardırrrrr inşallahhhhh

asbelove

bebişim sakın millete eksik fazla para verme şimdi aklın burda kalır felan aman ha

valla yapabilirim canımmmm sabrediyorum 10dk dahaaaaa

napıyım strese girdim biliyosun çalışmam lazım diyip durdu bende duyug sömürüsü yaptım işte

Allah seni ne etsin ağladın mı bi de adama amaninnnnnnn güldürdün beni kız

Anneannem herkes çocuk doğurabilir ama herkes anne olamaz derdiiiiiiiii
Haklılığını bir kere daha kanıtlıyorrrr

Bu konuda da bir tez yazabilirim Coming soon...

ben çıkıyorum cepten takip etçem ama çokmu inatçı hırslı ve güzelim benya hahaha bu size kimi hatırlattı yoksa özoyumu

topiğimizin en en en tatlısı güzeli adananın güzel kızı özocan özocan

asbelove

bebişim sakın millete eksik fazla para verme şimdi aklın burda kalır felan aman ha

valla yapabilirimmmm benden beklenirrrrrrr şekercimmmm:)))))

Canım annem inşallah haftaya bugün iyi olacak, inşallah.

Doktora tezi ve beni çıldırtıyorrrrrrrrr

İnşallah canım inşallahhhh şu tez de ne bitmek bilmez bişeymiş çok var mı daha tatlım yaaaa

özo nerde yaa ciddennnnn akşam bu saat oldu gelmediiiiii

napıyım canım gelmiyodu yoksa kaç zamandır bu anı beklemişim ben

ee kadın olmak kolay mı her türlü potansiyeli kullanmak lazımmmmm

Anneannem herkes çocuk doğurabilir ama herkes anne olamaz derdiiiiiiiii
Haklılığını bir kere daha kanıtlıyorrrr

yaa gayet objektif olarak yazıyorum yanlışsam söyleyin. Tarafsız yazıcam ki doğruları bende görebileyim. Şimdi kayınvalidemle aramızda sadece 1 durak var yakın sayılırız yani. Dün eşimin teyzesiyle teyzesinin kızı(eşi yeni ölen vardı hatırlarsınız) kayınvalideme gitmiş. Ulan beni de bi ara kızım gel de, evde yalnız ne yapacan de, biliyo yalnız olduğumu. ortama dahil etmiyo beni resmen ve sinir oluyorum. 6 aylık evliyim 1 kere bile gelin akşam yemeği bizde yiyelim veya gelin oturalım dediğini görmedim. Beni 40 yılda 1 arar, havadan sudan asılsız şeylerden konuşur kapatır. Kendisi de öle çok gelmez ama gelince yine alakasız şeylerden konuşur, bana açıklama yapması gereken şeylerden hiç bahsetmez(mesela evlendim 6 ay oldu ama hala gelin mevlüdü yapmadılar, buna bi açıklama getirebilir). 6 aydır zaten böle ama artık hamileyim yani, daha çok bekliyorum bazı şeyleri. ilk doktora gittiğimde o da benimle gelebilirdi. benim annem eşim ve ben gittik. bu çocuk onun bişesi olmuyo heralde. Bunun dışında eşim anlatıyo geçen akşam, annem hamileyken mutfağa giremezmiş midesi bulanırmış falan diyo. Ama gelinim mutfağa girebiliyo mu, bunlar ne yiyolar ne içiyolar diye bi düşünce yok. Ben ALLAH'a şükür çok kötü değilim her işimi görebiliyorum ama yapamaz olsaydım da sahip çıkmazdı biliyorum. 1 akşam çağır ya 1 tabak yemek yedir ne kaybedersin. Ben yapamasam, her akşam oğlu dışardan yemek getirse ne olcak ? beni düşünmüyosun hadi, oğlunu da mı düşünmüyosun. anlamıyorum valla. öle ya kızım canın bişe istiyo mu de bi sor, yazık valla. dün ağladım sinirimden.. nası bi mantık nası bi umursamazlık anlamadım gitti..

saol canım deeyeceğim inş. olsun zaten artık yaa mevlam bir terslik vermesin bu er yada geç olacak kurtuluşu yok.daha fazla büyümeden ne olması gerekiyorsa olsn

mevlam inş. bir aksilik ameliyat öncesi ve sonrası vermezde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…