- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.961
Hahahahahahaah ablaaaaaaaaaaaaa çok fenasıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sexiiii hatunnn seniiiiiiii
içim ürperiyor ya ben yoldayken 1000. sayfa olursa benimde 400 lerdeydi ayarımı değiştirdim
çok geç artıkhatta iyice strese soktum yaın misafirler gelicek diye bu gece gelemeyecekti hadi gel hadi gel bide ağladım üstüne
lex canım annenin morali nasıl iyidir inşAllah.Öpüyorum ellerinden
senin tez ne tei cnm az aç bakim
içim ürperiyor ya ben yoldayken 1000. sayfa olursa benimde 400 lerdeydi ayarımı değiştirdim
allah bir terslik vermezse pazartesi yatış salı ameliyat.ama bugün boğazlarımda bir gıcık var geçer mi o gne kdar bilemiyorum inanki
ağladın bideneyse en azından ikna ettin.pozisyon yatma herşeye dikkat et hadi bakalım hayırlı haberlerinde gelsin inşAllahhh..
inşallah canım yumurtladığımı bilsem bile rahatlıcam valla
aaa canım çalışmazmıyım hiç çalışıcam tabi ben bebek yoktur diyorum yoksa her fırsatta çalışmaca
asbelove
bebişim sakın millete eksik fazla para verme şimdi aklın burda kalır felan aman ha
napıyım strese girdim biliyosun çalışmam lazım diyip durdu bende duyug sömürüsü yaptım işte
bu ara hormonlardan mıdır nedir kayınvalideme sinir oluyorum yaaa, akşamdan beri kocamın başını yedim, valla ben hayatımda bu kadar ilgisiz bi kadın görmedim yaaaa ne biçim anne anlamadım gitti. 1 kez daha hak verdim anne olmak başka anaçlık başkaaa gerçekten.. Bak yine sinirlerim zıpladı yaaaa valla billaaa..
bu ara hormonlardan mıdır nedir kayınvalideme sinir oluyorum yaaa, akşamdan beri kocamın başını yedim, valla ben hayatımda bu kadar ilgisiz bi kadın görmedim yaaaa ne biçim anne anlamadım gitti. 1 kez daha hak verdim anne olmak başka anaçlık başkaaa gerçekten.. Bak yine sinirlerim zıpladı yaaaa valla billaaa..
hakkında hayırlısı canım inşallah bebiş vardırrrrr inşallahhhhh
valla yapabilirim canımmmm sabrediyorum 10dk dahaaaaa
Allah seni ne etsin ağladın mı bi de adama amaninnnnnnn güldürdün beni kız
asbelove
bebişim sakın millete eksik fazla para verme şimdi aklın burda kalır felan aman ha
Canım annem inşallah haftaya bugün iyi olacak, inşallah.
Doktora tezive beni çıldırtıyorrrrrrrrr
ben çıkıyorum cepten takip etçem ama çokmu inatçı hırslı ve güzelim benya hahaha bu size kimi hatırlattı yoksa özoyumu
topiğimizin en en en tatlısı güzeli adananın güzel kızı özocan özocan
napıyım canım gelmiyodu yoksa kaç zamandır bu anı beklemişim ben
ben çıkıyorum cepten takip etçem ama çokmu inatçı hırslı ve güzelim benya hahaha bu size kimi hatırlattı yoksa özoyumu
topiğimizin en en en tatlısı güzeli adananın güzel kızı özocan özocan
valla yapabilirimmmm benden beklenirrrrrrr şekercimmmm:)))))
İnşallah canım inşallahhhh şu tez de ne bitmek bilmez bişeymiş çok var mı daha tatlım yaaaa
Canım inşallah bu yaz bitecek, malesef yabancı kaynaklara bakıyorum, zor bir şey doktora yapmak. Ömür törpüsü
Bu arada bir de bebiş gelse ikisii bir arada çıkar diyorum
Anneannem herkes çocuk doğurabilir ama herkes anne olamaz derdiiiiiiiii
Haklılığını bir kere daha kanıtlıyorrrr
valla yapabilirimmmm benden beklenirrrrrrr şekercimmmm:)))))
İnşallah canım inşallahhhh şu tez de ne bitmek bilmez bişeymiş çok var mı daha tatlım yaaaa
Canım inşallah bu yaz bitecek, malesef yabancı kaynaklara bakıyorum, zor bir şey doktora yapmak. Ömür törpüsü
Bu arada bir de bebiş gelse ikisii bir arada çıkar diyorum
Valla mis olur misssssssValla yardımcın olsun Rabbim bacımmmmmm
alll bendennnn deee okadarrrrr...ölüyommm acımdannnnnn ölüyooommmmm gel gör kalkamıommm burdannn yaa bensizzz olurda deyeee
hadi bakalım az kalmış stres yapma heyecanda yapma Rabbimin izniyle hemencik geçiverecek bu gunlerınde..
sabah ac karnına ve yatmadan önce tuzlu suyla gargara yap faydasını göreceksınc anımmm ,gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?