RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

selam kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız
asbelovecum aşılama işini konuşmak için gitmiştim doktor bana çok yaşlısın direk tüp bebek yapalım ben de kabul etmedim

Sende çok şey bekliyorsun canım yaaa onlar bizleri kabullenmiyorlar kiiii benim yan apartmanımda oturuyorlar ben hastayım evde yatak döşek yatıyorum duyuyorlar da eşimi arıyorlar nesi var diye ameliyat oldum evde tekim bi kapımı çalmadılar kızım nasılsın diye bırak bişeye ihtiyacın var mı demeyii tebiye mi bozuyorlar benim yaaaa beklentilerini yüksek tutmazsan üzülmezsin tatlım ben en aza indirgedimmmm

selam kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız
asbelovecum aşılama işini konuşmak için gitmiştim doktor bana çok yaşlısın direk tüp bebek yapalım ben de kabul etmedim

aşılama denemeden neden direk tüp bebekmiş bence birkaç dr.la daha görüş

ne demekmiş o yaaa ne saçma şeyler bunlarrrr kesinlikle katılıyorum başka bir dr.la görüşmelisin hangi şehirdeydin canımmm

yaw iyi de istememezlik gb bi durum yokki. Kendisine de söylüyorum bi tuhaf bi ilgisizlik var vs die. asla kabul etmiyolar ama tavırlar bi tuhaf. Kayınvalidem yaşlı annesine bakıyo falan, en ufak bişede bunu öne sürüyolar. Annesine bakıyo da, yaşlı kadını yalnız bırakamıyo da vs. Tamam anlıyorum ama benim de bişelere ihtiyacım oluyo yani. ALLAH herkesin kalbine göre versin yaaa..

1000. sayfamız herkesee hayırlı uğurlu olsunn.. Şans getirsin ve bebişler gelsin inşallah. Hepnizin hakkında hayırlısını diliyorum..

yaşasın RainbowColors ve arkadaşları yaşasın 1000 rainbow sen bizim herşeyimizsin rainbow sen bizim herşeyimizsin ooooooooooooooooooooooooooooo ooley oley oley oley şiiiiiiiiiiitttttt 1 2 3 lay lay lay layyyyyy rainbooooowwwww rainbow bizi diskoya götür

canım yaa sen bu ameliyatı daha önce olmuştun galiba ne akdarlık bir ses kaybın oldu.yan, kaç gün konuşamadın

Canım ameliyattan çıktıktan sonra konuşmaya başlıyorsun fakat bir kaç kelime ve ksıık sesle.zaten sızlama falan oluyor bir kaç gün yemek yerken ve konuşurken rahatsızlık veriyor biraz.Ama çabuk geçiyor cnm.

ameliyat izi içi mutlaka flarla falan gez başörtülü değilsen cnm.ne kadar az güneş görürse o kadar az iz kalıyor çünkü.

şimdiden çoookkkk geçmiş olsun Rabbim şifaversinnnn

yaşasın 1000. sayfaaaaaaa hadi hep beraberrrrrrr teyyyyyyy teyyyyy teyyyyyyyyyyy

:81::81::81::81::81::118::118::118::118::124::124::124::124: hobaaaaaaa eller havayaaaaaaaaaa

Canım çok haklısın, yerden göğe kadar haklısın ama asbelove doğru söylüyor, çok şey bekliyorsun.
Ben de yeni evliyken senin beklediğin incelikleri bekliyordum ama malesef insanlar senin kadar ince düşünmeyebiliyor. Benim annem de kayınvalide ama çok özverili ince bir insandır.
Herkes onun gibi olamıyor.
Ben yeni evliydim senin kadar sanırım, 10 gün yatak döşek yattım, keçi gribimi domuz giribi ne oldum. Sadece telefon açtılar, bulaşır gelemeyiz, nasılsa annen var dediler.Bir kap çorba getirmediler. Bizim orda yeni gelinleri aile tek tek yemeğe alır beni kimse yemeğe almadı... vs. vs. vs.
Seni çooooooooooook iyi anlıyorum. Sana tavsiyem beklentilerini en aza indir veeeeee bu çok önemli sen de fedakarlık yapma. Yapman gereken kadar yap, kendini zorlama.

saol canım zaten o yüzden kışta olsun istiyorum boğazlı kazar giyerim ben kışın.

evet kızçeler 1000 sayfanın başına yazmış bulunmaktayım mesajıda bekelrsem eşimle papaz olacağız.

şimdilik hepinizw byee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…