- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.001
yaw iyi de istememezlik gb bi durum yokki. Kendisine de söylüyorum bi tuhaf bi ilgisizlik var vs die. asla kabul etmiyolar ama tavırlar bi tuhaf. Kayınvalidem yaşlı annesine bakıyo falan, en ufak bişede bunu öne sürüyolar. Annesine bakıyo da, yaşlı kadını yalnız bırakamıyo da vs. Tamam anlıyorum ama benim de bişelere ihtiyacım oluyo yani. ALLAH herkesin kalbine göre versin yaaa..
saol canım zaten o yüzden kışta olsun istiyorum boğazlı kazar giyerim ben kışın.
evet kızçeler 1000 sayfanın başına yazmış bulunmaktayım mesajıda bekelrsem eşimle papaz olacağız.
şimdilik hepinizw byee
Canım çok haklısın, yerden göğe kadar haklısın ama asbelove doğru söylüyor, çok şey bekliyorsun.
Ben de yeni evliyken senin beklediğin incelikleri bekliyordum ama malesef insanlar senin kadar ince düşünmeyebiliyor. Benim annem de kayınvalide ama çok özverili ince bir insandır.
Herkes onun gibi olamıyor.
Ben yeni evliydim senin kadar sanırım, 10 gün yatak döşek yattım, keçi gribimi domuz giribi ne oldum. Sadece telefon açtılar, bulaşır gelemeyiz, nasılsa annen var dediler.Bir kap çorba getirmediler. Bizim orda yeni gelinleri aile tek tek yemeğe alır beni kimse yemeğe almadı... vs. vs. vs.
Seni çooooooooooook iyi anlıyorum. Sana tavsiyem beklentilerini en aza indir veeeeee bu çok önemli sen de fedakarlık yapma. Yapman gereken kadar yap, kendini zorlama.
yehancım sigarayı bıraktığın için seni tebrik ediyoruminşallah eşin de en kısa zamanda bırakır
kayınvalidene gelince bence de çok şey bekleme mesafeli olmak bence daha iyi (aslında anne kız gibi olunmasını daha çok isterim ama olunmuyor malesef)
iyi akşmlar hatunlar....yemeğimi yedim geldim
rainbow havai fişekli mesajını çok beğendim cnm tabi konu sahibesi olarak masraftan kaçmamışsın.
kendime sonunda zikirmatik aldım
Savas5482
1001 Ayet-el Kürsi
rimel84:20
elfida:30
rmzeynep:81
oz_lem:50
ebal16:20
fatmaipek:50
kiraztepe:50
8scorpions:50
asbelove:100
kabilarda:50
ALPPIN:50
LEX:31
gumus19:30
Kalan:389
Sevdemm
1001 AYET-El Kürsi
rmzeynep:101
asbelove:100
kiraztepe:50
ALPPIN:50
ebal16:20
Kalan:680
ablaaaaa 1000. sayfa bensiz mi kutlandıçok kızgınım size, bi daaa gelmicem hadi ben gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?