RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canım maalesef sonuçta sen onun oğlunu aldın annelerde biraz kıskançlık söz konusuuuu
Hep bir bahaneleri vardır sen hiç merak etme ama sen şimdi stres yapma ki bebişinde sende rahatsız olmayasınızzz

Canım arkadaşlarım tanıştığımız ilk günden bu güne herşeyi büyüttük içimizde önce hayallerimizi bebek umutlarımızı sonra birbirimize olan muhabbetimizi dualarımızı öyleki 1ooo.sayfa ve 10.000. mesajını aştık çok şükür.Yanılmıyorsam 11 de hamişimiz var.Nice nice 10.000.mesajlara ve bu mesajlarda hep güzel haberler almak dileğiyle.

Maaşallah sayfamıza

bunlarda günün anlam ve önemine binaen havai fişeklerimiz,gördüğünüz gibi hiç bir masraftan kaçınmadım :))

Ayetel Kürsimizide unutmayalım

canım normalde çok fedakarım çok vericiyim eşimi çok sevdiğim için ailesi de baştacıdr ama yookkk artık aslaaaaaa.. Akşam eşim diyor ki gidelim de söle anneme şikayetlerini, ne gidecem be dedim ne işim olur. gitmem de, aramam da sormam da. madem öleee..

yehancım sigarayı bıraktığın için seni tebrik ediyorum inşallah eşin de en kısa zamanda bırakır
kayınvalidene gelince bence de çok şey bekleme mesafeli olmak bence daha iyi (aslında anne kız gibi olunmasını daha çok isterim ama olunmuyor malesef)

yehancım sigarayı bıraktığın için seni tebrik ediyorum inşallah eşin de en kısa zamanda bırakır
kayınvalidene gelince bence de çok şey bekleme mesafeli olmak bence daha iyi (aslında anne kız gibi olunmasını daha çok isterim ama olunmuyor malesef)

iyi akşmlar hatunlar....yemeğimi yedim geldim
rainbow havai fişekli mesajını çok beğendim cnm tabi konu sahibesi olarak masraftan kaçmamışsın.
kendime sonunda zikirmatik aldım

heehh benim derdim de oo. ne olur yani ana kız gb olsak. kayınvalidem bana daha yakın mesafe olarak. annem daha uzak kalıyor. annemin yokluğunu nasıl hissediyorum anlatamam. adam olsa insan olsa zaten bu yokluğu hissettirmez, valla kötü bozacam ağzımı.. şimdi böle yaa, bebek doğsun bakk sevmeye doluşup gelirler.. Önemli olan doğduktan sonra sevmek değil amaa.. naaahhh sevdiririm bendeee... hep bişeyi bahane edecem bende aynı onun gb..

rainbowcum savaşın 89 sevdemin 80 nini okuyorum cnm siliver bir zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…