RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

sorki tadı oldumu olmadıııııı havai fişekleri ateşlerden elim yandı..naar boncukları üzerime devrildi ..Şimdi anlıyorumki sen yoksun diyeee...

sensizlik işte bu kadar acıııı

aaaa abla üzüldüm şimdi bende sana süpriz yaptım ama beğenmedin bile 1000.sayfada yazmak önemli değil önemli olan 1000.sayfayı kutlamak çünkü elbet 1000 sayfaya yazamayanlarımız olucaktı ama tad veremediysek üzüldüm gerçekten çok üzüldüm

Canım benim o heyecanla gözden kaçırdım çok özür dilerim...Özlemede şaka yaptım sadece.Tadı olmaz olur mu ...Sadece espriydi cnm benimmmmLütfen şaka yaptığını söyle yoksa çok üzüleceğimmmm(

sorki tadı oldumu olmadıııııı havai fişekleri ateşlerden elim yandı..naar boncukları üzerime devrildi ..Şimdi anlıyorumki sen yoksun diyeee...

sensizlik işte bu kadar acıııı

bak 3 ziyaretçi var biri kesin o ne yazcaklar die beklio gel kıs buraya

Bana bak tülaaaaaaaaaaayyy; Bikerem hiç de ziyaretçi değildim başka topikteydim taaaaammmmıııı

Tamam hadi geldim ablacım çok gerginim bugün sssaaattteeeennn

Ortalığı kızıştırmayalım leeeeeeeennn şaka yaptım sadece zeynnoooooo, ablam da anladı zaten ondan öyle söylediiiiiiiiiiiiiiiii

Zeynepciğimmm bitanemmm Ben kutlama mesajını hazırlarken bu sayfayı okumamışım bile diğer mesajlarıda az önce beğendim....Çok ama çoooooookkkkkkk teşekkür ederim..Ne güzel çoşkulu bir kutlama böyleee..

Siz yeterki isteyin dskoyada götürürüm bennn

Savas5482

1001 Ayet-el Kürsi

rimel84:20

elfida:30

rmzeynep:81

oz_lem:50

ebal16:20

fatmaipek:50

kiraztepe:50

8scorpions:50

asbelove:100

kabilarda:50

ALPPIN:50

LEX:31

gumus19:30

fatmaipek:89

Kalan:300

Sevdemm

1001 AYET-El Kürsi

rmzeynep:101

asbelove:100

kiraztepe:50

ALPPIN:50

ebal16:20

fatmaipek:80

Kalan:600

hıh özlem geldi 2 dkda pabucumuzu dama fırlattı sabahın ilk saatlerinden beri bekledim ben bi kere özlemm hanımmmmm getirtme beni oralara sana ağacındaki bütün mandalinaları yediririm bak ablacım alınmadım değil hani okadar hazırladım bekledim sırf sen sevin diye hiç bir şey yazmayınca üzüldüm sadece

yedir bencedee hak etti

Canım benim ama o hyecanlagözümden kaçmış.Bende harıl harıl o ara mesaj hazırlıyordum da

ohhh nenni koceri koceri benim yarimmm oh nennni koceriii.. nice 1000 sayfalara habibtelerim....kendimi iyi motive etmeliyim yarin doktor kontrolu ve altaan muayene var

rmzeynep kesin hamileeeeeeeeeeeeee

mutfagı halletim geldimmm sıra banyoda

az dinlenimm yaaa

yaaa canlar benimde sağ tüplerim/rahmimin sağ tarafı deyim yada çok ağrıyor yoğun iltihap var sanırım bu dr.ların verdiği fitil olsun kremdi şu bu vs geçirmiyorki

alternatif tıp olarak önerebileceğiniz bişey var mı? şu karışımı kullan iyi gelir diyebileceğiniz??

Kızlaaaaaaarrrr benim canım çok sıkkın Bilen bilir yazlık bi yerde oturuyorum, evim de yazlık ev zaten, ama buralar çok nemli olduğu için girerken yepyeni boyattığımız evin tavanı ve duvarları küften yemyeşil oldu yatak odam ve misafir odama küf kokusundan girilmiyo artık eşyalarımız da küflenmeye başladı oturdum sinirden ağlıyorum artık, resmen küüff küüüfff kokuya, banyom zaten yeşilden siyaha döndü, havlularımız hatta ve hatta kirli çamaşır sepetinde bile 2 gün duran çamaşırlar 3. gün küflenmeye başladı.... zaten eski bir ev.... eşim de hastalanacaz çıkalım bu evden bir an önce diyo... ama dediğim gibi yazlık belde olduğu için ev yok, olan da apart tarzı...bugün bi ev söylemişler eşime dubleksmiş, 2 sokak arkadaymış, yarın bakalım diyor...inanın bu eve 500 kira veriyorum ama baksanıza halimize, küflendik, elbiselerimiz küf kokuyor, üstelik 3+1 diye tuttuk ev sahibimiz 1 odaya kendi eşyalarını koydu, kandırdı bizi yani dua edin de yarınki evi beğeneyim, buranın dubleksinden ne olur, beklentim çok değil, ben apartman istiyorum, bahçeli evde yaşamadım şu yaşıma kadar ama zemin, bahçeli, böceği eksik olmuyo oooooooooofffff delircem, ev taşıyacak kadar şuan elimiz bol değil ama her şeyim de elden gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…