- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.021
ablaaaaa 1000. sayfa bensiz mi kutlandıçok kızgınım size, bi daaa gelmicem hadi ben gidiyorum
sorki tadı oldumu olmadııııııhavai fişekleri ateşlerden elim yandı..naar boncukları üzerime devrildi ..Şimdi anlıyorumki sen yoksun diyeee...
sensizlik işte bu kadar acıııı
aaaa abla üzüldüm şimdi bende sana süpriz yaptım ama beğenmedin bile1000.sayfada yazmak önemli değil önemli olan 1000.sayfayı kutlamak çünkü elbet 1000 sayfaya yazamayanlarımız olucaktı ama tad veremediysek üzüldüm gerçekten çok üzüldüm
sorki tadı oldumu olmadııııııhavai fişekleri ateşlerden elim yandı..naar boncukları üzerime devrildi ..Şimdi anlıyorumki sen yoksun diyeee...
sensizlik işte bu kadar acıııı
bak 3 ziyaretçi var biri kesin o ne yazcaklar die bekliogel kıs buraya
aaaa abla üzüldüm şimdi bende sana süpriz yaptım ama beğenmedin bile1000.sayfada yazmak önemli değil önemli olan 1000.sayfayı kutlamak çünkü elbet 1000 sayfaya yazamayanlarımız olucaktı ama tad veremediysek üzüldüm gerçekten çok üzüldüm
yaşasın RainbowColors ve arkadaşları yaşasın 1000 rainbow sen bizim herşeyimizsin rainbow sen bizim herşeyimizsin ooooooooooooooooooooooooooooo ooley oley oley oley şiiiiiiiiiiitttttt 1 2 3 lay lay lay layyyyyy rainbooooowwwww rainbow bizi diskoya götür
Bana bak tülaaaaaaaaaaayyy; Bikerem hiç de ziyaretçi değildim başka topikteydim taaaaammmmıııı
Tamam hadi geldim ablacımçok gerginim bugün sssaaattteeeennn
hıh özlem geldi 2 dkda pabucumuzu dama fırlattı sabahın ilk saatlerinden beri bekledim ben bi kere özlemm hanımmmmm getirtme beni oralara sana ağacındaki bütün mandalinaları yediririm bak ablacım alınmadım değil hani okadar hazırladım bekledim sırf sen sevin diye hiç bir şey yazmayınca üzüldüm sadece
hıh özlem geldi 2 dkda pabucumuzu dama fırlattı sabahın ilk saatlerinden beri bekledim ben bi kere özlemm hanımmmmm getirtme beni oralara sana ağacındaki bütün mandalinaları yediririm bak ablacım alınmadım değil hani okadar hazırladım bekledim sırf sen sevin diye hiç bir şey yazmayınca üzüldüm sadece
yedir bencedee hak etti
Canım benim ama o hyecanlagözümden kaçmış.Bende harıl harıl o ara mesaj hazırlıyordum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?