RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

soğan kürü kulanabilirsin cnm

Canım hay Allah ya.Tamda kış geldi taşınmakta çok zor olacak.Dubleksten ziyade kutu gibi havadar bir yer olsa.Ama bulamıyoruz diyorsun.Ne kadar ki oranın kirası.

Allah kolaylık versin cnm yaa..üzüldm

zeynepppp sahi hamilemisin yoksaaa
ayyy keşkeeeee bi 15 gun oldu sanırım hamiş haberi alamadım olsa ne iyi olurrr,sevinirizzzzzz
ayyy kıyamammmmm balım benimmmm hadi bakalım insallah beyenırsın daha iyidir burdan...
bencede bir an önce çıkın ordan hasta olacaksınız Allah korusun..
dubleksi beyenmesen bile bu otudgunuz evle tartın iyice.. bak daha kışın başlangıcıyız..durmayın orda...
üzüldüm yaa..kıyamamm

Ozom yaaa canım kiyamam sana işin zor canım Rabbim güzel kullanışli bir ev sana nasip etsin ınş.internetfen falan baksan ilan yokmu hiç canım yaa

Özlemmm üzülme bacım yaaaa o şekilde küflü evde oturup eşyaların berbat olacağına taşının daha iyi. Biraz zor olucak tabi ama o evde oturdukça da Allah korusun romatizma falan olursunuz. Sen yarın o eve bir bak, inşallah beğenirsin de 2-3 güne taşınırsın yeni evine.. Hem Allah başka huzursuzluk vermesin tatlım bunlar halledilir

Canım hay Allah ya.Tamda kış geldi taşınmakta çok zor olacak.Dubleksten ziyade kutu gibi havadar bir yer olsa.Ama bulamıyoruz diyorsun.Ne kadar ki oranın kirası.

Allah kolaylık versin cnm yaa..üzüldm

Ablaaaa burası köy gibi bi yer zaten, oteller çok fazla, ev yok yani...Olan da iğrenç yapılı eski ve küflü evler aynı bura gibi...eşime diyorum ki baharı bekleyelim ama burda yaz aylarına doğru malesef o beğenmedin iğrenç evleri bile bulamıyorsun dubleks dediği yer 400 tlymiş, altında dükkan varmış, hiç ama hiç umutlu değilim...merkezden tutsak eşimin iş yerine uzak olacak...valla gör eşyalarımızı inceledik az önce nasıl küflenmişler bi bilsen..yarın öbürgün bazamın altındakiler, yorganım yastığım yatağım da küflencek, hatta belki küflenmiştir bile...salonda uyuyacaz artık yoksa ciğerlerimiz gidecek yatak odasında bi de düşünsene bu evde bebek olduğunu, sonuçta 4-5 yıl burdayız

Özlem olacak iş değil cnm.Değil bebek sizde hasta olursunuz.Güzelliğine çok bakmadan rutubet varmı yokmu ona bakın araştırın iyice.Bulursunuz inşAllah güzel bir yer.

özlem canım sakın sakın durma okadar sağlıksızki ben öğrencilik yıllarımda kaldım öyle bir evde ve çok hastalıklar geçirdim başta çamaşırların kıyafetlerine siniyor yaz tatiline gitmiştim eve döndüğümde heryer yemyeşildi birde bebiş düşünüyorsunuz aman diyim canım bir an önce çıkmaya bakın

benim başım ağrıyor cnm bugün.İnşAllah migrene çevirmez az daha bakıp yatacağım sanırım.Mutfağı bile toplamadım

Çok geçmiş olsun abla aman hiç durma git sessiz bir ortamda hiç bir şey düşünmeden uyumaya çalış ınş.migrene cevirmez mutfak her zaman toplanır ablam takma

tatlım bırak eşyaları evi falan senin sağlığını etkiliyor onlarrrrr Allah korusun sağlığına bişey olmasın inşallah dubleks iyidir de bir an önce rahata erersiniz canım çok zor bilirim benim evimde de pimapen yapılan ilk sene olmuştu biraz aman dikkatttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…