- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.041
mutfagı halletim geldimmmsıra banyoda
az dinlenimm yaaa
yaaa canlar benimde sağ tüplerim/rahmimin sağ tarafı deyim yada çok ağrıyoryoğun iltihap var sanırım bu dr.ların verdiği fitil olsun kremdi şu bu vs geçirmiyorki
alternatif tıp olarak önerebileceğiniz bişey var mı? şu karışımı kullan iyi gelir diyebileceğiniz??
Kızlaaaaaaarrrr benim canım çok sıkkınBilen bilir yazlık bi yerde oturuyorum, evim de yazlık ev zaten, ama buralar çok nemli olduğu için girerken yepyeni boyattığımız evin tavanı ve duvarları küften yemyeşil oldu yatak odam ve misafir odama küf kokusundan girilmiyo artık eşyalarımız da küflenmeye başladı oturdum sinirden ağlıyorum artık, resmen küüff küüüfff kokuya, banyom zaten yeşilden siyaha döndü, havlularımız hatta ve hatta kirli çamaşır sepetinde bile 2 gün duran çamaşırlar 3. gün küflenmeye başladı.... zaten eski bir ev.... eşim de hastalanacaz çıkalım bu evden bir an önce diyo... ama dediğim gibi yazlık belde olduğu için ev yok, olan da apart tarzı...bugün bi ev söylemişler eşime dubleksmiş, 2 sokak arkadaymış, yarın bakalım diyor...inanın bu eve 500 kira veriyorum ama baksanıza halimize, küflendik, elbiselerimiz küf kokuyor, üstelik 3+1 diye tuttuk ev sahibimiz 1 odaya kendi eşyalarını koydu, kandırdı bizi yani dua edin de yarınki evi beğeneyim, buranın dubleksinden ne olur, beklentim çok değil, ben apartman istiyorum, bahçeli evde yaşamadım şu yaşıma kadar ama zemin, bahçeli, böceği eksik olmuyo oooooooooofffff delircem, ev taşıyacak kadar şuan elimiz bol değil ama her şeyim de elden gidiyo
ayyy keşkeeeeezeynepppp sahi hamilemisin yoksaaa
ayyy kıyamammmmm balım benimmmmKızlaaaaaaarrrr benim canım çok sıkkınBilen bilir yazlık bi yerde oturuyorum, evim de yazlık ev zaten, ama buralar çok nemli olduğu için girerken yepyeni boyattığımız evin tavanı ve duvarları küften yemyeşil oldu yatak odam ve misafir odama küf kokusundan girilmiyo artık eşyalarımız da küflenmeye başladı oturdum sinirden ağlıyorum artık, resmen küüff küüüfff kokuya, banyom zaten yeşilden siyaha döndü, havlularımız hatta ve hatta kirli çamaşır sepetinde bile 2 gün duran çamaşırlar 3. gün küflenmeye başladı.... zaten eski bir ev.... eşim de hastalanacaz çıkalım bu evden bir an önce diyo... ama dediğim gibi yazlık belde olduğu için ev yok, olan da apart tarzı...bugün bi ev söylemişler eşime dubleksmiş, 2 sokak arkadaymış, yarın bakalım diyor...inanın bu eve 500 kira veriyorum ama baksanıza halimize, küflendik, elbiselerimiz küf kokuyor, üstelik 3+1 diye tuttuk ev sahibimiz 1 odaya kendi eşyalarını koydu, kandırdı bizi yani dua edin de yarınki evi beğeneyim, buranın dubleksinden ne olur, beklentim çok değil, ben apartman istiyorum, bahçeli evde yaşamadım şu yaşıma kadar ama zemin, bahçeli, böceği eksik olmuyo oooooooooofffff delircem, ev taşıyacak kadar şuan elimiz bol değil ama her şeyim de elden gidiyo
soğan kürü kulanabilirsin cnm
Canım hay Allah ya.Tamda kış geldi taşınmakta çok zor olacak.Dubleksten ziyade kutu gibi havadar bir yer olsa.Ama bulamıyoruz diyorsun.Ne kadar ki oranın kirası.
Allah kolaylık versin cnm yaa..üzüldm
rmzeynep kesin hamileeeeeeeeeeeeee
zeynepppp sahi hamilemisin yoksaaa
feroş hg. cnm.
nasılsın bu akşam...
Ozom yaaa canım kiyamam sana işin zor canım Rabbim güzel kullanışli bir ev sana nasip etsin ınş.internetfen falan baksan ilan yokmu hiç canım yaa
Yok kuzum yoooooookkk bakıyoruz ama yoookkk
Yok kuzum yoooooookkk bakıyoruz ama yoookkk
benim başım ağrıyor cnm bugün.İnşAllah migrene çevirmez az daha bakıp yatacağım sanırım.Mutfağı bile toplamadım
Kızlaaaaaaarrrr benim canım çok sıkkınBilen bilir yazlık bi yerde oturuyorum, evim de yazlık ev zaten, ama buralar çok nemli olduğu için girerken yepyeni boyattığımız evin tavanı ve duvarları küften yemyeşil oldu yatak odam ve misafir odama küf kokusundan girilmiyo artık eşyalarımız da küflenmeye başladı oturdum sinirden ağlıyorum artık, resmen küüff küüüfff kokuya, banyom zaten yeşilden siyaha döndü, havlularımız hatta ve hatta kirli çamaşır sepetinde bile 2 gün duran çamaşırlar 3. gün küflenmeye başladı.... zaten eski bir ev.... eşim de hastalanacaz çıkalım bu evden bir an önce diyo... ama dediğim gibi yazlık belde olduğu için ev yok, olan da apart tarzı...bugün bi ev söylemişler eşime dubleksmiş, 2 sokak arkadaymış, yarın bakalım diyor...inanın bu eve 500 kira veriyorum ama baksanıza halimize, küflendik, elbiselerimiz küf kokuyor, üstelik 3+1 diye tuttuk ev sahibimiz 1 odaya kendi eşyalarını koydu, kandırdı bizi yani dua edin de yarınki evi beğeneyim, buranın dubleksinden ne olur, beklentim çok değil, ben apartman istiyorum, bahçeli evde yaşamadım şu yaşıma kadar ama zemin, bahçeli, böceği eksik olmuyo oooooooooofffff delircem, ev taşıyacak kadar şuan elimiz bol değil ama her şeyim de elden gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?