- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.061
Kızlaaaaaaarrrr benim canım çok sıkkınBilen bilir yazlık bi yerde oturuyorum, evim de yazlık ev zaten, ama buralar çok nemli olduğu için girerken yepyeni boyattığımız evin tavanı ve duvarları küften yemyeşil oldu yatak odam ve misafir odama küf kokusundan girilmiyo artık eşyalarımız da küflenmeye başladı oturdum sinirden ağlıyorum artık, resmen küüff küüüfff kokuya, banyom zaten yeşilden siyaha döndü, havlularımız hatta ve hatta kirli çamaşır sepetinde bile 2 gün duran çamaşırlar 3. gün küflenmeye başladı.... zaten eski bir ev.... eşim de hastalanacaz çıkalım bu evden bir an önce diyo... ama dediğim gibi yazlık belde olduğu için ev yok, olan da apart tarzı...bugün bi ev söylemişler eşime dubleksmiş, 2 sokak arkadaymış, yarın bakalım diyor...inanın bu eve 500 kira veriyorum ama baksanıza halimize, küflendik, elbiselerimiz küf kokuyor, üstelik 3+1 diye tuttuk ev sahibimiz 1 odaya kendi eşyalarını koydu, kandırdı bizi yani dua edin de yarınki evi beğeneyim, buranın dubleksinden ne olur, beklentim çok değil, ben apartman istiyorum, bahçeli evde yaşamadım şu yaşıma kadar ama zemin, bahçeli, böceği eksik olmuyo oooooooooofffff delircem, ev taşıyacak kadar şuan elimiz bol değil ama her şeyim de elden gidiyo
özlem cnmmm inşallah biran önce taşınırsınız oradan yaaaa..hasta olursunuz Allah korusun..sen arada bazanın içindekileri falan havalandır cnm o küf kokusu sinerse çıkmaz vallaKızlaaaaaaarrrr benim canım çok sıkkınBilen bilir yazlık bi yerde oturuyorum, evim de yazlık ev zaten, ama buralar çok nemli olduğu için girerken yepyeni boyattığımız evin tavanı ve duvarları küften yemyeşil oldu yatak odam ve misafir odama küf kokusundan girilmiyo artık eşyalarımız da küflenmeye başladı oturdum sinirden ağlıyorum artık, resmen küüff küüüfff kokuya, banyom zaten yeşilden siyaha döndü, havlularımız hatta ve hatta kirli çamaşır sepetinde bile 2 gün duran çamaşırlar 3. gün küflenmeye başladı.... zaten eski bir ev.... eşim de hastalanacaz çıkalım bu evden bir an önce diyo... ama dediğim gibi yazlık belde olduğu için ev yok, olan da apart tarzı...bugün bi ev söylemişler eşime dubleksmiş, 2 sokak arkadaymış, yarın bakalım diyor...inanın bu eve 500 kira veriyorum ama baksanıza halimize, küflendik, elbiselerimiz küf kokuyor, üstelik 3+1 diye tuttuk ev sahibimiz 1 odaya kendi eşyalarını koydu, kandırdı bizi yani dua edin de yarınki evi beğeneyim, buranın dubleksinden ne olur, beklentim çok değil, ben apartman istiyorum, bahçeli evde yaşamadım şu yaşıma kadar ama zemin, bahçeli, böceği eksik olmuyo oooooooooofffff delircem, ev taşıyacak kadar şuan elimiz bol değil ama her şeyim de elden gidiyo
maşallahh Rainbowcuğummmmmmmmmmmm
Canım arkadaşlarım tanıştığımız ilk günden bu güne herşeyi büyüttük içimizde önce hayallerimizi bebek umutlarımızı sonra birbirimize olan muhabbetimizi dualarımızı öyleki 1ooo.sayfa ve 10.000. mesajını aştık çok şükür.Yanılmıyorsam 11 de hamişimiz var.Nice nice 10.000.mesajlara ve bu mesajlarda hep güzel haberler almak dileğiyle.
Maaşallah sayfamıza
bunlarda günün anlam ve önemine binaen havai fişeklerimiz,gördüğünüz gibi hiç bir masraftan kaçınmadım :))
Ayetel Kürsimizide unutmayalım
bende deeeeeeeeeeeee1000 sayfa hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuun
gerçi bende 500
cnm yaaa başka doktorlara gittt.olurmu öle şeyy sanki 50 yaşında menepoza az kalmış gibi muamele yapılırmı..selam kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız
asbelovecum aşılama işini konuşmak için gitmiştim doktor bana çok yaşlısın direk tüp bebek yapalımben de kabul etmedim
yehan cnm takma kafana..bilmiyorkibirgün sana muhtaç kalacak bu kayınvalde..o annesine bakıyor da ona kim bakacak bi düşünmesi lazım..bu kadar mesafe konmaz gelinle araya yahu..gaddarmıdır nedir..hem de bebiş gelecek yuh diyorum..ama sen takma şimdilikk..bebişi düşünnnnyaw iyi de istememezlik gb bi durum yokki. Kendisine de söylüyorum bi tuhaf bi ilgisizlik var vs die. asla kabul etmiyolar ama tavırlar bi tuhaf. Kayınvalidem yaşlı annesine bakıyo falan, en ufak bişede bunu öne sürüyolar. Annesine bakıyo da, yaşlı kadını yalnız bırakamıyo da vs. Tamam anlıyorum ama benim de bişelere ihtiyacım oluyo yani. ALLAH herkesin kalbine göre versin yaaa..
Canım arkadaşlarım tanıştığımız ilk günden bu güne herşeyi büyüttük içimizde önce hayallerimizi bebek umutlarımızı sonra birbirimize olan muhabbetimizi dualarımızı öyleki 1ooo.sayfa ve 10.000. mesajını aştık çok şükür.Yanılmıyorsam 11 de hamişimiz var.Nice nice 10.000.mesajlara ve bu mesajlarda hep güzel haberler almak dileğiyle.
Maaşallah sayfamıza
bunlarda günün anlam ve önemine binaen havai fişeklerimiz,gördüğünüz gibi hiç bir masraftan kaçınmadım :))
Scorpi nerelerdesin yaf yoksun ne zamadır
herkes uyuymus..bnm tatılımde yarın bıtıyorrr..artık dönüyoruzzwe annemde gelemıyor malesef..ama ben buraya gelınce cok ıyı oldum..blkide biter bnm bulantılarım döndüğümde...yemek yedımm karnımm doydu cokk şükürrr
hmn ilk sayfaya baktım warmı yenı bı haberr dıe bı mujdeeehenuz waktı gelmemmıs weletlerınn ..dört gözle onları beklıyorum hepinizi öpüyorummm
Kızlar ben bugün geçmişi okumadım firarperest nasıl oldu?
benim başım ağrıyor cnm bugün.İnşAllah migrene çevirmez az daha bakıp yatacağım sanırım.Mutfağı bile toplamadım
Maaşallah sayfamıza
yaa gayet objektif olarak yazıyorum yanlışsam söyleyin. Tarafsız yazıcam ki doğruları bende görebileyim. Şimdi kayınvalidemle aramızda sadece 1 durak var yakın sayılırız yani. Dün eşimin teyzesiyle teyzesinin kızı(eşi yeni ölen vardı hatırlarsınız) kayınvalideme gitmiş. Ulan beni de bi ara kızım gel de, evde yalnız ne yapacan de, biliyo yalnız olduğumu. ortama dahil etmiyo beni resmen ve sinir oluyorum. 6 aylık evliyim 1 kere bile gelin akşam yemeği bizde yiyelim veya gelin oturalım dediğini görmedim. Beni 40 yılda 1 arar, havadan sudan asılsız şeylerden konuşur kapatır. Kendisi de öle çok gelmez ama gelince yine alakasız şeylerden konuşur, bana açıklama yapması gereken şeylerden hiç bahsetmez(mesela evlendim 6 ay oldu ama hala gelin mevlüdü yapmadılar, buna bi açıklama getirebilir). 6 aydır zaten böle ama artık hamileyim yani, daha çok bekliyorum bazı şeyleri. ilk doktora gittiğimde o da benimle gelebilirdi. benim annem eşim ve ben gittik. bu çocuk onun bişesi olmuyo heralde. Bunun dışında eşim anlatıyo geçen akşam, annem hamileyken mutfağa giremezmiş midesi bulanırmış falan diyo. Ama gelinim mutfağa girebiliyo mu, bunlar ne yiyolar ne içiyolar diye bi düşünce yok. Ben ALLAH'a şükür çok kötü değilim her işimi görebiliyorum ama yapamaz olsaydım da sahip çıkmazdı biliyorum. 1 akşam çağır ya 1 tabak yemek yedir ne kaybedersin. Ben yapamasam, her akşam oğlu dışardan yemek getirse ne olcak ? beni düşünmüyosun hadi, oğlunu da mı düşünmüyosun. anlamıyorum valla. öle ya kızım canın bişe istiyo mu de bi sor, yazık valla. dün ağladım sinirimden.. nası bi mantık nası bi umursamazlık anlamadım gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?