RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canım herşeyi bırak çok sağlıksız bir ortam.Hasta olursunuz valla, iflah olmaz öyle rutubetli yerler. Nereden mi biliyorum kocişimin bekar evi alt kattı hep küf kokardı... hatırlayınca bile tüylerin diken diken oluyor. Durumunuzu toparlayınca yeni bir yer bakın ama bu sefer ince eleyip sık doku herşeyine bak, biz de ev bakarken bazı hatalar yaptık, hop deyince de taşınılmıyor. Ev sahibinizi bana yolla ne demekmiş ole bir odaya eşya koymak falan anlaşmadan

özlem cnmmm inşallah biran önce taşınırsınız oradan yaaaa..hasta olursunuz Allah korusun..sen arada bazanın içindekileri falan havalandır cnm o küf kokusu sinerse çıkmaz valla
maşallahh Rainbowcuğummmmmmmmmmmm
1000 sayfa hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuun
gerçi bende 500
bende deeeeeeeeeeeee
selam kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız
asbelovecum aşılama işini konuşmak için gitmiştim doktor bana çok yaşlısın direk tüp bebek yapalım ben de kabul etmedim
cnm yaaa başka doktorlara gittt.olurmu öle şeyy sanki 50 yaşında menepoza az kalmış gibi muamele yapılırmı..
yehan cnm takma kafana..bilmiyorkibirgün sana muhtaç kalacak bu kayınvalde..o annesine bakıyor da ona kim bakacak bi düşünmesi lazım..bu kadar mesafe konmaz gelinle araya yahu..gaddarmıdır nedir..hem de bebiş gelecek yuh diyorum..ama sen takma şimdilikk..bebişi düşünnnn

Ayyyyyy ablam beniiiiiiiiiiimmm yeni gördüm ne güzel olmuş

herkes uyuymus..bnm tatılımde yarın bıtıyorrr..artık dönüyoruzz we annemde gelemıyor malesef..ama ben buraya gelınce cok ıyı oldum..blkide biter bnm bulantılarım döndüğümde...yemek yedımm karnımm doydu cokk şükürrr
hmn ilk sayfaya baktım warmı yenı bı haberr dıe bı mujdeee henuz waktı gelmemmıs weletlerınn ..dört gözle onları beklıyorum hepinizi öpüyorummm

kimse kalmamış yaaauu

benimde eşim nöbetçi.. banyoyuda hallettim geldm...

şu iltihabım için napmalı bir bakınayım diğer topıklere...

ablacım soğansuyu kist için dio:S yine aklımın bi kösesinde duracak ama

Savas5482

1001 Ayet-el Kürsi

rimel84:20

elfida:30

rmzeynep:81

oz_lem:50

ebal16:20

fatmaipek:50

kiraztepe:50

8scorpions:50

asbelove:100

kabilarda:50

ALPPIN:50

LEX:31

gumus19:30

fatmaipek:89

Kalan:300

Sevdemm

1001 AYET-El Kürsi

rmzeynep:101

asbelove:100

kiraztepe:50

ALPPIN:50

ebal16:20

fatmaipek:80

Kalan:600

Maaşallah canım annen şifa oldu demek sana. annen neden gelemiyor cnm.

Kızlar ben bugün geçmişi okumadım firarperest nasıl oldu?

Canım kanaması ve ağrılar durdu çarşamba günü dr.a gidecek.Keyfide daha iyi çok şükür.

Oo maşallah sayfalar akıp gitmiş.Böyle tatlı sohbetler yapacağımız nice sayfalarımız olur inşallah

Yehancım haklısın kızmakta ama bence herşeyin bir kararı olmalı.Mesela benim kayınvalidemde tam tersi herşeye el atan biri çok fazla herşeyin içinde.Çamaşırlarıma varana kadar bana sormadan yıkayan bir kadın ve bu beni çıldırtıyorArada biraz mesafenin olması daha iyi ama senin kayınvalidende çok ilgisiz en azından bu dönemlerinde senin yanında olmalı ama napcaksın her insan bir olmuyor.Sen bunları çok kafana takıp kendini harap etme kayınvaliden çok rahat demekki olan sana olur.Hamileliğinin tadını çıkar tamam mı şekerim

günaydın kızlar...

bugün abimin aramızdan ayrılıp ebedi aleme geçişinin tam 1.yılı içim çok buruk şuan karşımda olsa ona sarılsam öpsem koklasam ama ne yazık ki artık bunun mümkünatı yok ama yerini hiç birşey dodurmayacak o şuan beni görüyor.duyuyor ve hissediyor bunu biliyorum.SENİ ÇOKKK ÖZLEDİMMMM

rainbow bugün gündüz giremem kendi aramızda abimin ruhuna ufak bir okumamaız olacak.sıradaki arkadaş kim bilmiyorum benden ona 50 tane alır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…