- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.081
günaydın kızlar...
bugün abimin aramızdan ayrılıp ebedi aleme geçişinin tam 1.yılı içim çok buruk şuan karşımda olsa ona sarılsam öpsem koklasam ama ne yazık ki artık bunun mümkünatı yok ama yerini hiç birşey dodurmayacak o şuan beni görüyor.duyuyor ve hissediyor bunu biliyorum.SENİ ÇOKKK ÖZLEDİMMMM
rainbow bugün gündüz giremem kendi aramızda abimin ruhuna ufak bir okumamaız olacak.sıradaki arkadaş kim bilmiyorum benden ona 50 tane alır mısın
günaydın kızlar...
bugün abimin aramızdan ayrılıp ebedi aleme geçişinin tam 1.yılı içim çok buruk şuan karşımda olsa ona sarılsam öpsem koklasam ama ne yazık ki artık bunun mümkünatı yok ama yerini hiç birşey dodurmayacak o şuan beni görüyor.duyuyor ve hissediyor bunu biliyorum.SENİ ÇOKKK ÖZLEDİMMMM
rainbow bugün gündüz giremem kendi aramızda abimin ruhuna ufak bir okumamaız olacak.sıradaki arkadaş kim bilmiyorum benden ona 50 tane alır mısın
savaş canımm biliyorsun acımız aynı..zaman öyle çabuk geçiyor ki..önce günleri saydık..sonra ayları..şimdi sıra yıllar geldi..bizim de 3 yıl 3 ay bitti..abilerimiz bizi izliyor canım..onlar hep bizimle beraber..ama bu hasret öyle bişey ki bitmez tükenmez..yerini hiçbirşey doldurmayacak biliyorum bende..bir evladım da olsa kardeşin yeri ayrı..offf yazacak çook şey var ama kızları da üzmek istemiyorum..mekanları cennet olsun inşallah..günaydın kızlar...
savaş canımm biliyorsun acımız aynı..zaman öyle çabuk geçiyor ki..önce günleri saydık..sonra ayları..şimdi sıra yıllar geldi..bizim de 3 yıl 3 ay bitti..abilerimiz bizi izliyor canım..onlar hep bizimle beraber..ama bu hasret öyle bişey ki bitmez tükenmez..yerini hiçbirşey doldurmayacak biliyorum bende..bir evladım da olsa kardeşin yeri ayrı..offf yazacak çook şey var ama kızları da üzmek istemiyorum..mekanları cennet olsun inşallah..
sağol canım benimmmmmmmsavaşın mesajında hemen geldin aklımaabinede okudum cnm.Allah kabul etsin mekanı cennet olsun inşAllah.
selamlr..nasılsınız..
artık okuyabılıyorum, sırada kı arkdaslara. 100 er alimm..
savas ve sevdem ıcın
selamlr..nasılsınız..
artık okuyabılıyorum, sırada kı arkdaslara. 100 er alimm..
savas ve sevdem ıcın
hoşgeldin nasılsın,keyfin nasıl ?
Abla bu gün ikimzden başka kimse yok herhalde Benimde bugün pek işim yok fırsat buldum girebildim.Sen anlat neler yapıyorsun :))
Selam hoşgeldin Umut.İyim,sen nasılsın?
Canım bende evde az iş yapıyorum sonra gelip bakıyorum kim ne yazmış diye:) birazdan markete giderim az hava alır gelirim ..Çalışmak çok gzel valla evde hep aynı şeyler..Bir hamile kalsam süper olacak ama oda haa deyince olmuyor
sen neler yapıyorsun cnm.
saolasın, ıyı olmaya calısyorum..
sen nasılsın , senn nasıl gdıyor?
İyi çok şükür hayırdır iyi olmaya çalışıyorum derken?Çok bakamıyorum kaçırdım herhalde yazdıysanda
son bı haftadır gıremıyorum..
bnım hıkayem uzun cnm, smdı nasıl anlatsam kı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?