RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Rabbim mekanını cennet etsin inşAllahh.Çok büyük bir acı zaman hafifletmez özlem bitmez ama duadan başka ne gelir elden.Rabbim sabrını versin abinide Cennetine alsın inşAllah.Amin

Regl olduğum için bir fatiha 3 ihlas okudum abine Rabbim kabul etsin inşAllah.

Savaşcım ne denir ki bu durumlarda sözün bittiği yer..abinin yattığı yerler nur olsun.Allah gani gani rahmet eylesin.

Savas5482

1001 Ayet-el Kürsi

rimel84:20

elfida:30

rmzeynep:81

oz_lem:50

ebal16:20

fatmaipek:50

kiraztepe:50

8scorpions:50

asbelove:100

kabilarda:50

ALPPIN:50

LEX:31

gumus19:30

fatmaipek:89

Kalan:300

Sevdemm

1001 AYET-El Kürsi

rmzeynep:101

fatmaipek:80

savas5482:50

Kalan:550

savaş canımm biliyorsun acımız aynı..zaman öyle çabuk geçiyor ki..önce günleri saydık..sonra ayları..şimdi sıra yıllar geldi..bizim de 3 yıl 3 ay bitti..abilerimiz bizi izliyor canım..onlar hep bizimle beraber..ama bu hasret öyle bişey ki bitmez tükenmez..yerini hiçbirşey doldurmayacak biliyorum bende..bir evladım da olsa kardeşin yeri ayrı..offf yazacak çook şey var ama kızları da üzmek istemiyorum..mekanları cennet olsun inşallah..

savaşın mesajında hemen geldin aklıma abinede okudum cnm.Allah kabul etsin mekanı cennet olsun inşAllah.

selamlr..nasılsınız..
artık okuyabılıyorum, sırada kı arkdaslara. 100 er alimm..
savas ve sevdem ıcın

Son düzenleme:

Savas5482

1001 Ayet-el Kürsi

rimel84:20

elfida:30

rmzeynep:81

oz_lem:50

fatmaipek:50

8scorpions:50

kabilarda:50

LEX:31

gumus19:30

fatmaipek:89

umut81:100

Kalan:200

Sevdemm

1001 AYET-El Kürsi

rmzeynep:101

fatmaipek:80

savas5482:50

umut81:100

Kalan:450

Abla bu gün ikimzden başka kimse yok herhalde Benimde bugün pek işim yok fırsat buldum girebildim.Sen anlat neler yapıyorsun :))

hoşgeldin nasılsın,keyfin nasıl ?

hsb tsk ederım..
nasıl olsun..ınsan evınden bıras uzaklaşınca, unutmus gbı oluyo da, pazar döndkten snra artık bakıcaz..

artık bu ay da nasıl gecer Allah bılır..
sızler nasılsınız, var mı bı degsıklk, dış tedavın bıttı mı, valla buradan uzak kaldkca eskıyı de okuyamıyorum.

Son düzenleme:
Abla bu gün ikimzden başka kimse yok herhalde Benimde bugün pek işim yok fırsat buldum girebildim.Sen anlat neler yapıyorsun :))

Canım bende evde az iş yapıyorum sonra gelip bakıyorum kim ne yazmış diye:) birazdan markete giderim az hava alır gelirim ..Çalışmak çok gzel valla evde hep aynı şeyler..Bir hamile kalsam süper olacak ama oda haa deyince olmuyor

sen neler yapıyorsun cnm.

Çık gez valla:)sizin orda hava nasıl bilmiyorum ama bizim burda çok güzel tam gezmelik.bende 12,30 da çıkacağım anneme gidicem kısmetse tabi.ama önce çarşıda biraz dolaşırım.Sabah erken kalkmak olmasa çalışmak güzel evet :)Aynen ablacım ha deyince olmuyor hayırlı zamanda bebişlerin gelir inşallahBende heyecanlı bekleyişteyim bakalım az kaldı ama olmadı sanırım bu ay içime öyle doğuyor hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…