- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.101
merhabalar kızlarr
herkes iyidir umarım
ablam burdaysan birşey soracaktım.
ben şimdi progestanı gece ağızdan alıyorum.
gündüz diğer şekilde.
dün öğlen aldıktan sonra eriyor bir miktarı sıvı şekilde geri geliyor ya
o hep sarı renk olurdu 2 damla açık kahve geldi
bugünde bayağı kahve şekilde geri geldi.sonrasında bir şley yok ama
sende oldu mu böle bişey
yada bilgin var mı
bundan sonra gündüzleri de ağızdan alayım diyorum
crinon jel kullanmıştım 1 haftada o böle bu renk gelirdi
acaba artık yeterli mi geldi ondan mı bilmiyorum ki
az kaldı zaten ama...
iyiyim lexcim sen nasılsın
başka bir yerde de sordum fiyatı çok yüksek indirime de yanaşmadıben de şimdilik vazgeçtim
saol canım zaten o yüzden kışta olsun istiyorum boğazlı kazar giyerim ben kışın.
evet kızçeler 1000 sayfanın başına yazmış bulunmaktayım mesajıda bekelrsem eşimle papaz olacağız.
şimdilik hepinizw byee
Canım arkadaşlarım tanıştığımız ilk günden bu güne herşeyi büyüttük içimizde önce hayallerimizi bebek umutlarımızı sonra birbirimize olan muhabbetimizi dualarımızı öyleki 1ooo.sayfa ve 10.000. mesajını aştık çok şükür.Yanılmıyorsam 11 de hamişimiz var.Nice nice 10.000.mesajlara ve bu mesajlarda hep güzel haberler almak dileğiyle.
Maaşallah sayfamıza
bunlarda günün anlam ve önemine binaen havai fişeklerimiz,gördüğünüz gibi hiç bir masraftan kaçınmadım :))
Ayetel Kürsimizide unutmayalım
günaydın kızlar...
bugün abimin aramızdan ayrılıp ebedi aleme geçişinin tam 1.yılı içim çok buruk şuan karşımda olsa ona sarılsam öpsem koklasam ama ne yazık ki artık bunun mümkünatı yok ama yerini hiç birşey dodurmayacak o şuan beni görüyor.duyuyor ve hissediyor bunu biliyorum.SENİ ÇOKKK ÖZLEDİMMMM
rainbow bugün gündüz giremem kendi aramızda abimin ruhuna ufak bir okumamaız olacak.sıradaki arkadaş kim bilmiyorum benden ona 50 tane alır mısın
aminnn canımmmmmm..teşekkürlerrr..S a kızlar nasilsiniz.ben bugün baya tembellik yaptım yeni kalktim.savaş ve scorpio Rabbim abileriniz mekanıni cennet etsin sizede sabırlar versin canlarim
haftasonları herkes biyerlerde oluyo sanırımmm:26:haftasonu ıssızlığıııııııııııı
milletin kocası evde ohhh valla...aminnn canımmmmmm..teşekkürlerrr..
haftasonları herkes biyerlerde oluyo sanırımmm:26:
selam hatunlar nasilsinizz,..bugun doktordaydimm azonce geldimm...sag tarafta saglikli 3 tane yumurta olusmus ama solda yokmus....bu durum iyiymis...igne vuruldum popodan2 gun sonra gel dedi iltihabim var biraz ona da ilac yazdi...dualara basliyimmm isimi bitirir bitirmz..annem icinde okurmusunuz
milletin kocası evde ohhh valla...nie gelsinler buralara
evet tatlışım yaa gidiolar yada misafir ağırlıolar buyuk ihtimal.. sen napıorsun? nasıl geçio gunlerın gorusemedik epey?
oyyyy kıyamammmm kınalı kuzummm benımmtabiki okuruzzzz /okuyayım daha doğrusu yani. doktorda olumlu gelişmelerine sevindim tatlım..hadi bakalım bu ay senin olur inşaAllah
savascım abinle ilgili yazdıklarını okuyunca resmen burnunum direğinin sızladığını farkettimsiz geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versın NurAllahım .
tsk ederimmm habibtemmmm allah razi olsun sizden..ins herkes iiyi haberlerlee gelirler...birazdan gelcem sabahtan beri birsey yemedim opuyorummm sizi
Yehancım haklısın kızmakta ama bence herşeyin bir kararı olmalı.Mesela benim kayınvalidemde tam tersi herşeye el atan biri çok fazla herşeyin içinde.Çamaşırlarıma varana kadar bana sormadan yıkayan bir kadın ve bu beni çıldırtıyorArada biraz mesafenin olması daha iyi ama senin kayınvalidende çok ilgisiz en azından bu dönemlerinde senin yanında olmalı ama napcaksın her insan bir olmuyor.Sen bunları çok kafana takıp kendini harap etme kayınvaliden çok rahat demekki olan sana olur.Hamileliğinin tadını çıkar tamam mı şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?