RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

merhabalar kızlarr
herkes iyidir umarım
ablam burdaysan birşey soracaktım.
ben şimdi progestanı gece ağızdan alıyorum.
gündüz diğer şekilde.
dün öğlen aldıktan sonra eriyor bir miktarı sıvı şekilde geri geliyor ya
o hep sarı renk olurdu 2 damla açık kahve geldi
bugünde bayağı kahve şekilde geri geldi.sonrasında bir şley yok ama
sende oldu mu böle bişey
yada bilgin var mı
bundan sonra gündüzleri de ağızdan alayım diyorum
crinon jel kullanmıştım 1 haftada o böle bu renk gelirdi
acaba artık yeterli mi geldi ondan mı bilmiyorum ki
az kaldı zaten ama...

elfida güle güle cnm görüşmek üzeree

sinav hg. hayatımmm

umut cnm sizde sorun neydi 2 kezde tedavi olmuştunuz değil mi cnm.Rabbim tedavisiz sağlıkla hayırla nasib etsin inşAllahh

Canım o jelle ilgili bir durum değil.Evet bendede oluyordu kahve rengi eski kanama cnm rahimden temizleniyor.sarıda farklı bir akıntı.Yani jelle alakalı deil cnm bu durum sadece akıntın jele karışıyor.Dr.um bana jelin daha etkili olduğunu söylüyordu aynen devam et canım.Bunlar normall..

anladım ablacım.korkuyorum yaa öncesinde de böle kahve akıntım olup kanamam olmuştu 3 gün sonra.dinleniyorum şimdi.ilaçlarımı alıyorum.rabbim korusun inş.

S a kızlar nasilsiniz.ben bugün baya tembellik yaptım yeni kalktim.savaş ve scorpio Rabbim abileriniz mekanıni cennet etsin sizede sabırlar versin canlarim

az önceki misafir bendim yani.. dedimki dur bi kendimi bulayım ilk nasıl başlamısım yazmaya ne demişimde giriş yapmışım topişee diyee... önce sondan başladımmm ...sonra baştan baslayalım ben enn isiiii dedim.. yazdıklarınızı okudum ablamın ve özlemimın tarıflerınıde yazdım..kim hangi burcmus oğrenmış oldum

amaaa kendimi bulamadı bi turlu:44::26:bende sıkıldım ve online takılmaya karar verdim

şuan çok üşüyorum gripmi olucam nee

boğazlı bady üzerine örme yun elbise onun ustunede kapkalın bi hırka (dısarda giymek için almıstım ama gün bugün evde giymek içmiş )

ellerim buzzzz ısınamıyorum bi turlu yaaa

altıma taytkotlardan(licralı kot tarzı bişi ) giydiydim o mu üşütüo acaba beni :26:

iyiyim lexcim sen nasılsın
başka bir yerde de sordum fiyatı çok yüksek indirime de yanaşmadı ben de şimdilik vazgeçtim

Valla ben aşılamamı devlette yaptırmayı düşünüyorum Allah izin verirse dr.um harika çünkü ama bence pes etmemelisin öyle hemen Dr.larla görüş bence canımmm

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahhhhhh

Maaşallah maaşallahhhhhhh

Canım ne desem boş biliyorum Allah mekanını cennet sizlere de sabır versinnnn
Hem senin hem scorpionun abisine 7'şer ayetel jürsi okudum Allahım kabul etsinnnnnn

selam hatunlar nasilsinizz,..bugun doktordaydimm azonce geldimm...sag tarafta saglikli 3 tane yumurta olusmus ama solda yokmus....bu durum iyiymis...igne vuruldum popodan 2 gun sonra gel dedi iltihabim var biraz ona da ilac yazdi...dualara basliyimmm isimi bitirir bitirmz..annem icinde okurmusunuz

aminnn canımmmmmm..teşekkürlerrr..

haftasonları herkes biyerlerde oluyo sanırımmm:26:
milletin kocası evde ohhh valla... nie gelsinler buralara
evet tatlışım yaa gidiolar yada misafir ağırlıolar buyuk ihtimal.. sen napıorsun? nasıl geçio gunlerın gorusemedik epey?

oyyyy kıyamammmm kınalı kuzummm benımm tabiki okuruzzzz /okuyayım daha doğrusu yani. doktorda olumlu gelişmelerine sevindim tatlım..hadi bakalım bu ay senin olur inşaAllah

savascım abinle ilgili yazdıklarını okuyunca resmen burnunum direğinin sızladığını farkettim siz geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versın NurAllahım .

tsk ederimmm habibtemmmm allah razi olsun sizden..ins herkes iiyi haberlerlee gelirler...birazdan gelcem sabahtan beri birsey yemedim opuyorummm sizi

ben çıkayım yine gelirimmm

artık kesinleşti grip olucammm ben :18: sol diz kapağımın içi ve yukarısna doğru çok ağrı yapmaya başladı ,,kısaca eklem yerlerim ağıooo öffff...

özlem ev bakacakmıydı bugun?

seaside nerlerde?

neşem nerde fıtık için fizik nasıl gidiomus?

ablacım migreni nası oldu?

savascımda hayırlısıyla çıksın amaeliyattan insallah..

feryall huuuu nerdesinn

kiraztepe umudunu yıtırme sakın ,devlette bak doktor arastır..

hamişciklerimide kocaman öpüyoommm hamişcikleriminnnn kuzularınıda öpüyooommm

Hayatım sınav canımcim dediğin gibi kocam evde işlerde var.gripmi oluyon canım takviye yap bakem iyi bak kendine

Canım ben zaten öle her işe karışan k.validelerden hiç hazetmem, kimse de hoşlanmaz heralde bundan. Benim k.validem öle olura olmaza girişmez, kendi halinde bi kadın. Hee bana bi zararı olur mu olmazz ama faydası da yok. Annemin bi tabiri vardır, NE YAKAR NE SÖNDÜRÜR diye aynı o hesap işte.. Ben eşime sölemem gerekenleri söledim, en kısa zamanda iletecektir annesine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…