RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Başın sağolsun canım, ALLAH gani gani rahmet eylesin, yerinde rahatlık versin.. Ne demişler, ayrılık kolay ölüm olmasaydı..

Biz hamile kaldık da ne değişti ki sankiii, yine ekmek yemek, yine temizlik çamaşır.. Bana hamile demeye 1000 şahit lazım .. çookkk dertliyimmmm offffff

umut cnm sizde sorun neydi 2 kezde tedavi olmuştunuz değil mi cnm.Rabbim tedavisiz sağlıkla hayırla nasib etsin inşAllahh

bızde şöyle oluyor..
esımın sperm konusunda sıkıntı vardı.
benmde, bısey yok gbı görunuyo ama yumurtalıklarda yada tutunamama gbı dıyebılırım..bırde, korkuya dayalı sorunlar..ınsaAllah bu gunler de ona da hoca fln, bıde onu da yaptıralım dedık..ama bu ay yıne sogansuyu yapcam pazartsıden ıtıbaren..sankı o daha ıyıydı...esım de yıne kecıboynuzu kuru gbı devam edıcez..yıne boş durmyla olmuyo..yıne bıseyler yapalım da, gerısı Allah'ın takdırı..Mevlam ınsaAllah bu son kı yaptgımız cabalarımızın karsılıgını bzlere verır dılerım kı..
kac 2 kez ablam ??
ılk normal tedavı.sonra asılama 2-3 kez.olmadı en son 3kez tup bebek..ve her olmayısında ben kendıme gelebılmek ıcın e tabı bıraz zaman gecıyo..ne olduysa hep zaman kaybım..
ve son bıkac senedır öle duruyoduk derken, bu bıkac ay bırseyler vesıle oldu derken, böyle coştuk işte.. :)

hep ben anlatıyorum ama cogunuzun sorunu nedır bılmıyorum..?

Son düzenleme:
napıyosunuz ya tokide bi akarabadaydım oturduk ordan ev almayı düşünüyoruz merkeze 8 km uzaklıkta kocamdan sözü aldım araba alcaz banada ozaman tokiden alırım dedim kirada oturmak cok zormuş çivi çakamıyoruz herşey sorun bebeğim olcak odası olmıycak istediğim gibi süsleyemycem kendi evimiz olsun ama uzakta oturmak zorlarmı yani bu ev hem merkeze hem kaynoşa uzak öyle bi avantajı var bide arabam olcak sorun olmaz dimi:26::26:

bi beni sorup merak etme zaten ...

kızlar abileriniz için ayetel kürsi okudum başınız sağolsun mekanları cennet olsun inş.

yehancım napıosun cnm nasılsın o sormazsa ben sorarım

Hiiiiiiiiiççç düşünmeden al kuzum, araba da olacakmış...Böyle örnekler çok etrafımda hepsi de kıymetlendi, kafamızı taşlara vurduk, hiç tereddüt etme

Hiiiiiiiiiççç düşünmeden al kuzum, araba da olacakmış...Böyle örnekler çok etrafımda hepsi de kıymetlendi, kafamızı taşlara vurduk, hiç tereddüt etme
yakınına hastane yapılıyo ilkokul ve üni. kampüsü var şimdi lise yapılıyomuş arabamda olunca sorun olmaz dimi bi marketi var şimdide merkeze cok uzağız kuaöfrüm fln çarşıda herşey aynı olcak şimdide otobüse binmem kocam arabayla gelir alır ozaman daha rahat olcak bebeğime oda yapıcam sırf yavrum için istiyorum tabi bide ankastre için neyse yarın bi görelim bakalım kaç daire kalmış biraz korkularım vardı ama rahatladım

kızlar abileriniz için ayetel kürsi okudum başınız sağolsun mekanları cennet olsun inş.

İdare ediyorum çok şükür. Yemeklerimi yaptım eşcaaazzımı bekliyorum. Sen napıyosun nasılsın ? Nasıl gidiyo hamilelik ?

ohh ohh maşallah habibtemm bu yumoşlar sana bebiş olacak inşallahhhhh
cnm evden işe.işten evehaftasonu da temizlik gezme derken hafta bitiyo..annecimle oturduk biraz alışveriş falan bu günde bitti sayılır..bende durumlar aynı cnm..prolaktin düştü kafam rahat ama bu ayı değerlendiremedik o yüzden haftaya kırmızıları bekliyorum..gelsin ovu testi alıcam bu ay..bi de öyle deneyelim..sen nasılsın cnm ne var ne yok:26:
umudumm sen çok sabırlısın inşallah sabrının karşılığı yakında seninle olacak..bitkilerden fazydalanmak en güzeli..ilaç ilaç nereye kadarrr
oh gümüşüm alın evi senin de dütdütün olsun..bebişi de at arabaya gez durrsefanolsun kızzzzzz
ayy tatlı hamişimiz kıskandııı.kıyamam sanaaaa

cnm Allah razı olsun..aminnnnn

hiççç kaçırmayın alın derimm canımm..zamanla kıymetlenir oralar..birde şehir dısı havası temiz olur bebiş acısından..
uzakya araba almanızda kolaykalır tek sorrun gibi gozuken eşinin işine uzak olması

benden önceden merkez delisiydim zamanla anlıyorumki dışta kalan toplu siteler daha ideal..temiz havası..site içi çocuk parkları .. avmler zaten ücretsiz servisleri oluyor mesela

hayırlı olsun sımdıdeennn
yehan noldu biliyon mu,yazısını gördum ve başladım yuksek sesle ''oyyyyoyyyyoyyylamaya derken ayaaamı furdummmm masayaaaa
tel kadayıfım benim aklıma geldinnn ahada hamişlerim dedim hatta orta kattaki kiracınıda öptümmm yaa ancak yazarken aklıma geldi hee bunlarrr gebe sımdı alınır benım bu yazdıgıma diyeee sen,misyaman,ragında ve reanı niklerini biliom gerısı alınır uzulur dıye toptan hamiş dediydim (dua et açıklamayı kısa bitirdim )
ne yemekler yaptın bakem?

hoşgeldın napıon gııı?
selam kızlar hayırlı akşamlar hepinize
nasılsınız
özlemcim bugün ev bakacaktın ne oldu, beğendin mi evi
hoşgeldın kirazım,nasılsın?

nasilsinizzz habibtelerim...hayatimsinav yerimm habibte seni...nasil gidiyor...gumusummmm sen burdamisin...arabani da al evini de...ikiside gerekli seyler...ins istedigin gibi bir ev alirsin...yehan raginda nasil gidiyor hamilelik...allah kolaylik versin...

şimdi kirada oturduğumuz ev merkeze 5km toki merkeze 8km burası kira ve mahalle iğrenc bii yer hiç sevmiyorum
eşim işe zaten arabasıyla gidiyo işine uzaklık aynı sayılır zaten onun işiyle ilgili sorun yok kendi işi olduğu için isterse sabah 8de isterse 10da gidiyo otura akrabamız memnun
ben kendim için sorun olurmu diye düşünüyorumda ev aldıktan 3 4 ay sonra arabamı alırsak sorun olmaz off cok korkuyorum ya

hoşbulduk canım iyiyim hamdolsun, misafirlikteydim yeni geldim, hem topiği takip ediyorum hem de duaları okumaya çalışıyorum, sen nsılsın neler yapıyorsun

alppincin demin ilk sayfaya baktım bat ın 10 aralık görünüyor sen yeni mi yumurtlamışsın anlamadım:26:

scoriosncumm benimde kociş yok,arkadasının yerıne nöbete kaldı eşi dışgebelikten ameliyat olacakmış,çok üzüldüm

bu haftada yine yalnızım dostlar yalnızımı oynuyorummm

olsun canım üzülme bu ay boşa çıktı die,hormonların düzelmişya sen ona bak (hormon oluo o dediğim dimi).. Rabbim herşeyin hayırlsını versin..

bende folik asiti bıraktıydım doktor 4ocakta gelin genetiklerinize bakcam deyince bende moral bozuklugu olmustu boşuna içip durmayayım dediydim ama şimdi yeniden başlıcam .. belki kaza maza oluverir (eşimin korunma anlayışı şeyedeceee zaman takııooo anladınız siz) ben tedbirimi bırakmayayım ,zevk suyundan filan hamile kalanlar varmış dün gece ölee okuduydum.

ayy bendee işe gidip gelsem çalışsam keşkee..işinin kıymetini bil bacımmm

İdare ediyorum çok şükür. Yemeklerimi yaptım eşcaaazzımı bekliyorum. Sen napıyosun nasılsın ? Nasıl gidiyo hamilelik ?

bizde dışarıda yedik cnm.biraz ağrım var uzanıyorum.arada midem dönüo ama şükür rabbime.25 aralık gelsede doktora gitsem yaa görsem sıpayı

yehancım ragindacım hamişlik nasıl gidiyor

cnmmm iyiyiz hamdolsun.sende iyisin inş.öle bir tedirgin bir rahatım.şu aylar geçse de biraz rahatlarız o zaman inş. dua edin bize.

scorpimmm Allah hepimizden razı olsun cnm inş.

hayatmsınav napim kısımmm yaa yatıom anca
dinleniyorum cnm yaa.dua edin bize teyzeleri herşey yolunda gitsin inş.
sıkıntısız bir hamilelik versin Rabbim herkese

sanada geçmiş olsun cnm.meyve ye bal zencefil yut

Son düzenleme:
öylede korkularım var pişman olmam inş bakalım canlı görelim karar veririz 120 m2 mi 140m2 sizce y.odası takımım cok büyük onuda göz önüne alın:26:

cnm almışken 140 lık alın..ev dediğn bi kere alınıyo..değiştirmek yıllar alıyo..sen kanma kaynoş falan baskı yaparsa..valla ev nekadar büyük olursa o kadar rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…