- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.121
günaydın kızlar...
bugün abimin aramızdan ayrılıp ebedi aleme geçişinin tam 1.yılı içim çok buruk şuan karşımda olsa ona sarılsam öpsem koklasam ama ne yazık ki artık bunun mümkünatı yok ama yerini hiç birşey dodurmayacak o şuan beni görüyor.duyuyor ve hissediyor bunu biliyorum.SENİ ÇOKKK ÖZLEDİMMMM
rainbow bugün gündüz giremem kendi aramızda abimin ruhuna ufak bir okumamaız olacak.sıradaki arkadaş kim bilmiyorum benden ona 50 tane alır mısın
Canım bende evde az iş yapıyorum sonra gelip bakıyorum kim ne yazmış diye:) birazdan markete giderim az hava alır gelirim ..Çalışmak çok gzel valla evde hep aynı şeyler..Bir hamile kalsam süper olacak ama oda haa deyince olmuyor
sen neler yapıyorsun cnm.
umut cnm sizde sorun neydi 2 kezde tedavi olmuştunuz değil mi cnm.Rabbim tedavisiz sağlıkla hayırla nasib etsin inşAllahh
ben çıkayım yine gelirimmm
artık kesinleşti grip olucammm ben :18: sol diz kapağımın içi ve yukarısna doğru çok ağrı yapmaya başladı ,,kısaca eklem yerlerim ağıooo öffff...
özlem ev bakacakmıydı bugun?
seaside nerlerde?
neşem nerde fıtık için fizik nasıl gidiomus?
ablacım migreni nası oldu?
savascımda hayırlısıyla çıksın amaeliyattan insallah..
feryall huuuu nerdesinn
kiraztepe umudunu yıtırme sakın ,devlette bak doktor arastır..
hamişciklerimide kocaman öpüyoommmhamişcikleriminnnn kuzularınıda öpüyooommm
napıyosunuz ya tokide bi akarabadaydım oturduk ordan ev almayı düşünüyoruz merkeze 8 km uzaklıkta kocamdan sözü aldım araba alcaz banada ozaman tokiden alırım dedim kirada oturmak cok zormuş çivi çakamıyoruz herşey sorun bebeğim olcak odası olmıycak istediğim gibi süsleyemycem kendi evimiz olsun ama uzakta oturmak zorlarmı yani bu ev hem merkeze hem kaynoşa uzak öyle bi avantajı var bide arabam olcak sorun olmaz dimi:26::26:
yakınına hastane yapılıyo ilkokul ve üni. kampüsü var şimdi lise yapılıyomuş arabamda olunca sorun olmaz dimi bi marketi var şimdide merkeze cok uzağız kuaöfrüm fln çarşıda herşey aynı olcak şimdide otobüse binmem kocam arabayla gelir alır ozaman daha rahat olcak bebeğime oda yapıcam sırf yavrum için istiyorum tabi bide ankastre için neyse yarın bi görelim bakalım kaç daire kalmışHiiiiiiiiiççç düşünmeden al kuzum, araba da olacakmış...Böyle örnekler çok etrafımda hepsi de kıymetlendi, kafamızı taşlara vurduk, hiç tereddüt etme
kızlar abileriniz için ayetel kürsi okudum başınız sağolsun mekanları cennet olsun inş.
yehancım napıosun cnm nasılsın o sormazsa ben sorarım
ohh ohh maşallah habibtemmselam hatunlar nasilsinizz,..bugun doktordaydimm azonce geldimm...sag tarafta saglikli 3 tane yumurta olusmus ama solda yokmus....bu durum iyiymis...igne vuruldum popodan2 gun sonra gel dedi iltihabim var biraz ona da ilac yazdi...dualara basliyimmm isimi bitirir bitirmz..annem icinde okurmusunuz
cnm evden işe.işten evemilletin kocası evde ohhh valla...nie gelsinler buralara
evet tatlışım yaa gidiolar yada misafir ağırlıolar buyuk ihtimal.. sen napıorsun? nasıl geçio gunlerın gorusemedik epey?
oyyyy kıyamammmm kınalı kuzummm benımmtabiki okuruzzzz /okuyayım daha doğrusu yani. doktorda olumlu gelişmelerine sevindim tatlım..hadi bakalım bu ay senin olur inşaAllah
savascım abinle ilgili yazdıklarını okuyunca resmen burnunum direğinin sızladığını farkettimsiz geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versın NurAllahım .
umudumm sen çok sabırlısın inşallah sabrının karşılığı yakında seninle olacak..bitkilerden fazydalanmak en güzeli..ilaç ilaç nereye kadarrrbızde şöyle oluyor..
esımın sperm konusunda sıkıntı vardı.
benmde, bısey yok gbı görunuyo ama yumurtalıklarda yada tutunamama gbı dıyebılırım..bırde, korkuya dayalı sorunlar..ınsaAllah bu gunler de ona da hoca fln, bıde onu da yaptıralım dedık..ama bu ay yıne sogansuyu yapcam pazartsıden ıtıbaren..sankı o daha ıyıydı...esım de yıne kecıboynuzu kuru gbı devam edıcez..yıne boş durmyla olmuyo..yıne bıseyler yapalım da, gerısı Allah'ın takdırı..Mevlam ınsaAllah bu son kı yaptgımız cabalarımızın karsılıgını bzlere verır dılerım kı..
kac 2 kez ablam ??
ılk normal tedavı.sonra asılama 2-3 kez.olmadı en son 3kez tup bebek..ve her olmayısında ben kendıme gelebılmek ıcın e tabı bıraz zaman gecıyo..ne olduysa hep zaman kaybım..
ve son bıkac senedır öle duruyoduk derken, bu bıkac ay bırseyler vesıle oldu derken, böyle coştuk işte.. :)
hep ben anlatıyorum ama cogunuzun sorunu nedır bılmıyorum..?
oh gümüşüm alın evi senin de dütdütün olsun..bebişi de at arabaya gez durrnapıyosunuz ya tokide bi akarabadaydım oturduk ordan ev almayı düşünüyoruz merkeze 8 km uzaklıkta kocamdan sözü aldım araba alcaz banada ozaman tokiden alırım dedim kirada oturmak cok zormuş çivi çakamıyoruz herşey sorun bebeğim olcak odası olmıycak istediğim gibi süsleyemycem kendi evimiz olsun ama uzakta oturmak zorlarmı yani bu ev hem merkeze hem kaynoşa uzak öyle bi avantajı var bide arabam olcak sorun olmaz dimi:26::26:
ayy tatlı hamişimiz kıskandııı.kıyamam sanaaaabi beni sorup merak etme zaten ...
cnm Allah razı olsun..aminnnnnkızlar abileriniz için ayetel kürsi okudum başınız sağolsun mekanları cennet olsun inş.
hiççç kaçırmayın alın derimm canımm..zamanla kıymetlenir oralar..birde şehir dısı havası temiz olur bebiş acısından..napıyosunuz ya tokide bi akarabadaydım oturduk ordan ev almayı düşünüyoruz merkeze 8 km uzaklıkta kocamdan sözü aldım araba alcaz banada ozaman tokiden alırım dedim kirada oturmak cok zormuş çivi çakamıyoruz herşey sorun bebeğim olcak odası olmıycak istediğim gibi süsleyemycem kendi evimiz olsun ama uzakta oturmak zorlarmı yani bu ev hem merkeze hem kaynoşa uzak öyle bi avantajı var bide arabam olcak sorun olmaz dimi:26::26:
yehan noldu biliyon mu,yazısını gördum ve başladım yuksek sesle ''oyyyyoyyyyoyyylamaya derken ayaaamı furdummmm masayaaaabi beni sorup merak etme zaten ...
hoşgeldın napıon gııı?kızlar abileriniz için ayetel kürsi okudum başınız sağolsun mekanları cennet olsun inş.
hoşgeldın kirazım,nasılsın?selam kızlar hayırlı akşamlar hepinize
nasılsınız
özlemcim bugün ev bakacaktın ne oldu, beğendin mi evi
öylede korkularım var pişman olmam inş bakalım canlı görelim karar veririz 120 m2 mi 140m2 sizce y.odası takımım cok büyük onuda göz önüne alın:26:oh gümüşüm alın evi senin de dütdütün olsun..bebişi de at arabaya gez durrsefanolsun kızzzzzz
şimdi kirada oturduğumuz ev merkeze 5km toki merkeze 8km burası kira ve mahalle iğrenc bii yer hiç sevmiyorumhiççç kaçırmayın alın derimm canımm..zamanla kıymetlenir oralar..birde şehir dısı havası temiz olur bebiş acısından..
uzakya araba almanızda kolaykalır tek sorrun gibi gozuken eşinin işine uzak olması
benden önceden merkez delisiydim zamanla anlıyorumki dışta kalan toplu siteler daha ideal..temiz havası..site içi çocuk parkları .. avmler zaten ücretsiz servisleri oluyor mesela
hayırlı olsun sımdıdeennn
yehan noldu biliyon mu,yazısını gördum ve başladım yuksek sesle ''oyyyyoyyyyoyyylamaya derken ayaaamı furdummmm masayaaaa
tel kadayıfım benim aklıma geldinnn ahada hamişlerim dedim hatta orta kattaki kiracınıda öptümmm yaaancak yazarken aklıma geldi hee bunlarrr gebe sımdı alınır benım bu yazdıgıma diyeee sen,misyaman,ragında ve reanı niklerini biliom gerısı alınır uzulur dıye toptan hamiş dediydim (dua et açıklamayı kısa bitirdim )
ne yemekler yaptın bakem?
hoşgeldın napıon gııı?
hoşgeldın kirazım,nasılsın?
hiççç kaçırmayın alın derimm canımm..zamanla kıymetlenir oralar..birde şehir dısı havası temiz olur bebiş acısından..
uzakya araba almanızda kolaykalır tek sorrun gibi gozuken eşinin işine uzak olması
benden önceden merkez delisiydim zamanla anlıyorumki dışta kalan toplu siteler daha ideal..temiz havası..site içi çocuk parkları .. avmler zaten ücretsiz servisleri oluyor mesela
hayırlı olsun sımdıdeennn
yehan noldu biliyon mu,yazısını gördum ve başladım yuksek sesle ''oyyyyoyyyyoyyylamaya derken ayaaamı furdummmm masayaaaa
tel kadayıfım benim aklıma geldinnn ahada hamişlerim dedim hatta orta kattaki kiracınıda öptümmm yaaancak yazarken aklıma geldi hee bunlarrr gebe sımdı alınır benım bu yazdıgıma diyeee sen,misyaman,ragında ve reanı niklerini biliom gerısı alınır uzulur dıye toptan hamiş dediydim (dua et açıklamayı kısa bitirdim )
ne yemekler yaptın bakem?
hoşgeldın napıon gııı?
hoşgeldın kirazım,nasılsın?
nasilsinizzz habibtelerim...hayatimsinav yerimm habibte seni...nasil gidiyor...gumusummmm sen burdamisin...arabani da al evini de...ikiside gerekli seyler...ins istedigin gibi bir ev alirsin...yehan raginda nasil gidiyor hamilelik...allah kolaylik versin...
İdare ediyorum çok şükür. Yemeklerimi yaptım eşcaaazzımı bekliyorum. Sen napıyosun nasılsın ? Nasıl gidiyo hamilelik ?
yehancım ragindacım hamişlik nasıl gidiyor
öylede korkularım var pişman olmam inş bakalım canlı görelim karar veririz 120 m2 mi 140m2 sizce y.odası takımım cok büyük onuda göz önüne alın:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?