RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ay cnmm yalnızlık ta zor..ama bazen de kafa dinliyor insann
hormon tatlım hormon..neden çıktı anlamadık belirti de vermedi kendi kendine de düştü:26:
folik asiti bırakma cnm..ben temmuzdan beri içiyorum alıştım..ama acıktırıyo heeeee:18:
kıız öyle korunmamı olurrrrilahii..ama bazı erkek sevniyomuş naparsın..bi tane doğur da sen ele alırsın korunmayıvalla hadi çocuk isterken neyse de istemezken bi kazaya kurban gitmek varrrr

çıktım ama dönüşüm hızlı oldu :)))))
eşim olmayınca sıkılıyorum evdee... dua okumadan önce bi yerleri sil dedim kendime,temizlik imandan gelir dedim sildim geldim biraz ısınayım buzz gibi olan evin diğer odalarından banyoya geciş yaparaktan dua okumak için abdest alıcam
öylede korkularım var pişman olmam inş bakalım canlı görelim karar veririz 120 m2 mi 140m2 sizce y.odası takımım cok büyük onuda göz önüne alın:26:
sana tavsiyem eger bulabilirseniz y.odasında ebeveyn banyosu olanlardan alın.. 3+1 ve 140m2 sanırım sana daha iyi olur..
heee şimdi jeton dustu :))) tmm canım ozamannnn süpeerrrrr senınde araban olacakkk evınızde olacak masallah bide bebiş gelecek tam olacak

bende evde pinekliyorum işte napıyım.. eşimde yok size muhtacımmmmmmmmm

cnm almışken 140 lık alın..ev dediğn bi kere alınıyo..değiştirmek yıllar alıyo..sen kanma kaynoş falan baskı yaparsa..valla ev nekadar büyük olursa o kadar rahat edersin
dimi bende öyle düşünüyorumda ısınma sorunu olurmu acaba dedim ay şöyle rahatça yatak odssı takımımı dizmekistiyorrum bi güzelce dizemedim şimdi dolabım sığmadı boş bi odaya koyduk dolabımızı parça parça duruyo bu gece uyuyamam heralde düşünmekten
annene sormadan iş yapamıyomusun dedim
hayır büyük gözüyle baksın dedi
neye bakcak oturcak olan benm annenle baskı yapmayın sakın bana ben 149m2 olanı istiyorum dedim
tmm bakalım gidince dedi
baştan pazarlığı yaptım

lan scorpi niye beni sormuyon leeeeeeeeennnn sana böyle yapıyomm

selam kızlar hayırlı akşamlar hepinize
nasılsınız
özlemcim bugün ev bakacaktın ne oldu, beğendin mi evi

Hoşgeldin canımm, evi dıştan gördüm camlar pimapen değildi, yan taraftaki daire süperdi ama, ev sahibi güya akşam anhtarı getirecekti ama bekliyoz hala ses yok, inşallah güzeldir

yemek yiyim de geliyom

ebeveyn banylu bulursam asla kaçırmam o evden kmsede caydıramaz beni zaten bayılıyorum öyle olunca
bnde 10 m2 istiyorum hayırlısı kısmet bakalım belki kalmadı ev ben boşa çabalıyorum yarın bi bakalım
bebişimi atıcam arabamızın arka koltuğuna bide güzel araba koltuğu alıcaz mecburen yavrumla gezicez ohhh ne güzel

ayy iyi hatırlattn dısarıya mandalina koyduydum ılısın diye gidip yiyim :))) bal&zencefill iyi fikirrr

allahım delirdim sanırım burnuma kahve kokusu geliooo ,aşerdim sanırım türk kahvesii içmekkk istiyorummmmm... bu saatte içsem uykumu kaçırırmı acaba
hahaha ayy doru dıon kısss... şimdi isterken iyide bide istemezken... abowww.. maalesef ben hap kullanırken ii alışmıştıııı.. şimdi zorlanıo ,istemıo beyfendı @@
ikiz olursa tüpleri baglatcamm yokyok üçüz olsun sparisi verdım ona göre

sende beni sormadınnnn..alındımmm gitti işteeeeeeeeeeeee sanaaaaaaaaaaaaaaaaa

bugünün trendi alınmak

Umutcuğum çok uzun ve zor sınavlardan geçmişsiniz Allahım yardım etsin yakın zamanda normal yoldan nasib etsin nşAllah.Hayat bir imtihan cnm hepimiz farklı farklı imtihanlardan geçiyoruz.
peki neden tutmuyor embriyolar kalitelimiydi kçıncı gün transfer ediliyor.

şuan benım oturdugum ev kira ve tokinin..

burdaki evler çok güzeelll eşime dıyorum bazen tayıncı olmasakta alsak surdan bı ev dıye..

bulundugum evde y.odasında ebevyn banyosu + giyinip soyunma veya yukluk olarak kullanabilecegin bir odası daha var yanı bunların hepsı yatak odasında (anlatabıkdım umarım)

ısıtma olarak haliyle buyuk evin..ısınması yakıt-elektırık ve aidatıda ona gore fazla gelecektir..

bulundugum ev yazın mukemmel ama kışın zor olmustu gecen sene en kucuk odada tıkılıp kalmak :S şimdi doğalgaz baglattık ve salonda oturuyoruz..salona termostat ayarı filan takıldı..aklınızda olsun

bir evde y.odası ve mutfak çok önemli bence .. çunku en çok vakit gecırdıgımız yerler buralar

Ragindacım sana mesaj yazdıktan sonra acilen çıkmam gerekti cnm kusura bakma Canım kanamadan sonra rahimde kalıtılar olabiliyor.Benim ultrasoda görünüyordu bunlar.Zaman zaman dışarı atılıyor önemli değil yani sakın stres yapma.Yapacak bir şey değil cnm.içini ferah tut

nasılsınız bacılar.....
bugün eşim yoktu bende kendimi temizliğe vurdum temizlik yaptım çamaşır yıkattım kuruttum ütüledim yemeğimide yedim şimdide geldim benim oyuncağın başına :126:

Savaşcım ne denir ki bu durumlarda sözün bittiği yer..abinin yattığı yerler nur olsun.Allah gani gani rahmet eylesin.

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahhhhhh

Canım ne desem boş biliyorum Allah mekanını cennet sizlere de sabır versinnnn
Hem senin hem scorpionun abisine 7'şer ayetel jürsi okudum Allahım kabul etsinnnnnn[/QUOTE]

nasılsınız bacılar.....
bugün eşim yoktu bende kendimi temizliğe vurdum temizlik yaptım çamaşır yıkattım kuruttum ütüledim yemeğimide yedim şimdide geldim benim oyuncağın başına :126:

ohhh ne güzel ben paspasları çarşafları hallettim temizliğe geçecektim, düşün yani kocam da hadi yapalım diye hazırkıta bekliyodu ama gelen giden derken kaldı öyle, bi daha kocamın bu halini bulamicam ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…