- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.141
scoriosncumm benimde kociş yok,arkadasının yerıne nöbete kaldı eşi dışgebelikten ameliyat olacakmış,çok üzüldüm
bu haftada yine yalnızım dostlar yalnızımı oynuyorummm
olsun canım üzülme bu ay boşa çıktı die,hormonların düzelmişya sen ona bak (hormon oluo o dediğim dimi).. Rabbim herşeyin hayırlsını versin..
bende folik asiti bıraktıydım doktor 4ocakta gelin genetiklerinize bakcam deyince bende moral bozuklugu olmustu boşuna içip durmayayım dediydim ama şimdi yeniden başlıcam .. belki kaza maza oluverir (eşimin korunma anlayışı şeyedeceee zaman takııoooanladınız siz) ben tedbirimi bırakmayayım ,zevk suyundan filan hamile kalanlar varmış dün gece ölee okuduydum.
ayy bendee işe gidip gelsem çalışsam keşkee..işinin kıymetini bil bacımmm
çıktım ama dönüşüm hızlı oldu :)))))nasilsinizzz habibtelerim...hayatimsinav yerimm habibte seni...nasil gidiyor...gumusummmm sen burdamisin...arabani da al evini de...ikiside gerekli seyler...ins istedigin gibi bir ev alirsin...yehan raginda nasil gidiyor hamilelik...allah kolaylik versin...
sana tavsiyem eger bulabilirseniz y.odasında ebeveyn banyosu olanlardan alın.. 3+1 ve 140m2 sanırım sana daha iyi olur..öylede korkularım var pişman olmam inş bakalım canlı görelim karar veririz 120 m2 mi 140m2 sizce y.odası takımım cok büyük onuda göz önüne alın:26:
heee şimdi jeton dustu :))) tmm canım ozamannnn süpeerrrrr senınde araban olacakkkşimdi kirada oturduğumuz ev merkeze 5km toki merkeze 8km burası kira ve mahalle iğrenc bii yer hiç sevmiyorum
eşim işe zaten arabasıyla gidiyo işine uzaklık aynı sayılır zaten onun işiyle ilgili sorun yok kendi işi olduğu için isterse sabah 8de isterse 10da gidiyo otura akrabamız memnun
ben kendim için sorun olurmu diye düşünüyorumda ev aldıktan 3 4 ay sonra arabamı alırsak sorun olmaz off cok korkuyorum ya
hoşbulduk canım iyiyim hamdolsun, misafirlikteydim yeni geldim, hem topiği takip ediyorum hem de duaları okumaya çalışıyorum, sen nsılsın neler yapıyorsun
alppincin demin ilk sayfaya baktım bat ın 10 aralık görünüyor sen yeni mi yumurtlamışsın anlamadım:26:
dimi bende öyle düşünüyorumda ısınma sorunu olurmu acaba dedim ay şöyle rahatça yatak odssı takımımı dizmekistiyorrum bi güzelce dizemedim şimdi dolabım sığmadı boş bi odaya koyduk dolabımızı parça parça duruyo bu gece uyuyamam heralde düşünmektencnm almışken 140 lık alın..ev dediğn bi kere alınıyo..değiştirmek yıllar alıyo..sen kanma kaynoş falan baskı yaparsa..valla ev nekadar büyük olursa o kadar rahat edersin
selam kızlar hayırlı akşamlar hepinize
nasılsınız
özlemcim bugün ev bakacaktın ne oldu, beğendin mi evi
ebeveyn banylu bulursam asla kaçırmam o evden kmsede caydıramaz beni zaten bayılıyorum öyle oluncasana tavsiyem eger bulabilirseniz y.odasında ebeveyn banyosu olanlardan alın.. 3+1 ve 140m2 sanırım sana daha iyi olur..
heee şimdi jeton dustu :))) tmm canım ozamannnn süpeerrrrr senınde araban olacakkkevınızde olacak masallah bide bebiş gelecek tam olacak
ayy iyi hatırlattn dısarıya mandalina koyduydum ılısın diye gidip yiyim :))) bal&zencefill iyi fikirrrbizde dışarıda yedik cnm.biraz ağrım var uzanıyorum.arada midem dönüo ama şükür rabbime.25 aralık gelsede doktora gitsem yaa görsem sıpayı
cnmmm iyiyiz hamdolsun.sende iyisin inş.öle bir tedirgin bir rahatım.şu aylar geçse de biraz rahatlarız o zaman inş. dua edin bize.
scorpimmm Allah hepimizden razı olsun cnm inş.
hayatmsınav napim kısımmm yaa yatıom anca
dinleniyorum cnm yaa.dua edin bize teyzeleri herşey yolunda gitsin inş.
sıkıntısız bir hamilelik versin Rabbim herkese
sanada geçmiş olsun cnm.meyve ye bal zencefil yut
hahahaay cnmm yalnızlık ta zor..ama bazen de kafa dinliyor insann
hormon tatlım hormon..neden çıktı anlamadık belirti de vermedi kendi kendine de düştü:26:
folik asiti bırakma cnm..ben temmuzdan beri içiyorum alıştım..ama acıktırıyo heeeee:18:
kıız öyle korunmamı olurrrrilahii..ama bazı erkek sevniyomuş naparsın..bi tane doğur da sen ele alırsın korunmayı valla hadi çocuk isterken neyse de istemezken bi kazaya kurban gitmek varrrr
lan scorpi niye beni sormuyon leeeeeeeeennnnsana böyle yapıyomm
Hoşgeldin canımm, evi dıştan gördüm camlar pimapen değildi, yan taraftaki daire süperdi ama, ev sahibi güya akşam anhtarı getirecekti ama bekliyoz hala ses yok, inşallah güzeldir
yemek yiyim de geliyom
ebeveyn banylu bulursam asla kaçırmam o evden kmsede caydıramaz beni zaten bayılıyorum öyle olunca
bnde 10 m2 istiyorum hayırlısı kısmet bakalım belki kalmadı ev ben boşa çabalıyorum yarın bi bakalım
bebişimi atıcam arabamızın arka koltuğuna bide güzel araba koltuğu alıcaz mecburen yavrumla gezicez ohhh ne güzel
Rabbim mekanını cennet etsin inşAllahh.Çok büyük bir acı zaman hafifletmez özlem bitmez ama duadan başka ne gelir elden.Rabbim sabrını versin abinide Cennetine alsın inşAllah.Amin
Regl olduğum için bir fatiha 3 ihlas okudum abine Rabbim kabul etsin inşAllah.
Savaşcım ne denir ki bu durumlarda sözün bittiği yer..abinin yattığı yerler nur olsun.Allah gani gani rahmet eylesin.
savaş canımm biliyorsun acımız aynı..zaman öyle çabuk geçiyor ki..önce günleri saydık..sonra ayları..şimdi sıra yıllar geldi..bizim de 3 yıl 3 ay bitti..abilerimiz bizi izliyor canım..onlar hep bizimle beraber..ama bu hasret öyle bişey ki bitmez tükenmez..yerini hiçbirşey doldurmayacak biliyorum bende..bir evladım da olsa kardeşin yeri ayrı..offf yazacak çook şey var ama kızları da üzmek istemiyorum..mekanları cennet olsun inşallah..
kızlar abileriniz için ayetel kürsi okudum başınız sağolsun mekanları cennet olsun inş.
kızlar hepinizden allah razı olsun.araya kopyalamayı unuttuğum varsa nolur yanlış anlamasın atlamışımdır.
nasılsınız bacılar.....
bugün eşim yoktu bende kendimi temizliğe vurdum temizlik yaptım çamaşır yıkattım kuruttum ütüledim yemeğimide yedim şimdide geldim benim oyuncağın başına :126:
Neeyyy bi ses mi duydum ne :44: bi alınmak mı dedi beni görmüyon mu dedi, duyamadım göremedim:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?