RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Savas5482

1001 Ayet-el Kürsi

rimel84:20

elfida:30

rmzeynep:81

oz_lem:50

ebal16:20

fatmaipek:50

kiraztepe:50

8scorpions:50

asbelove:100

kabilarda:50

ALPPIN:50

LEX:31

gumus19:30

fatmaipek:89

umut81:100

Kalan:200

Sevdemm

1001 AYET-El Kürsi

rmzeynep:101

fatmaipek:80

savas5482:50

Kalan:450

FATMacığım hg. canım ohhh pırıl pırıl olmuştur her yer.Bnde inşAllah yarına hayal ediyorum büyük temizliği:)

hoşbulduk cnm .hazır eşim evde yokken yapıyım dedim yarına bişey kalmadı hava güzel olursa gezmeye gideriz.

kızlar biri ev alınca ben çoooooookkkkkk seviniyorum nedense ....

Maaşallah canım nihayet gösterdi yüzünü yumuşlar bolca çalışma bu ay.
Canım annen içinde okuruz tabiki...1001 ayetel kürsimi istiyorsun cnm.

sinavcım canımnasılsın onca mesaja evap yazsam sayfalar dolacak kısadan keseyim dedim di

özlem eşin hazırkıta ne iiçin bekliyordu bacımm

doğru diosun ablaaaa napeemm yaa parmaklara kuffet verdim bendeeee eşim yokkk bende sıkılyorummm..nazımı pc cekıo

hee sahii özleeeemmmmmm ev işi noldu kıssssssssss

selam sonunda oturdum nasilsiniz hatunlarrrr ablacim benim bat tarihimi 1 ocak yazarmisin cunku tahmini o gunu bakalim artik...29 kasimda erken adet oldum....2 gun sonra tekrar doktora gidecem...menegon adli bir igne vuruldumm...ve bana yine ilac verdi gunde 6 adet ilac iciyorum...eczane oldum yahu

sinavcım canımnasılsın onca mesaja evap yazsam sayfalar dolacak kısadan keseyim dedim di

özlem eşin hazırkıta ne iiçin bekliyordu bacımm

temizlik yapmak için öyle bi gaza getirdim ki ayakta bekliyodu beni yapalım diye

vızzz o vızzzz sen yannış duymuşsunnnn

yürü lennn sıpaa seniii alaaaarrrrımmmmmm amaaaaaa öööüüüüüüüü

ne atar yapıyon oluuumm ne hareket çekiyon asker karısı değil misiniz hepiniz aynısınız

Son düzenleme:
Maaşallah canım nihayet gösterdi yüzünü yumuşlar bolca çalışma bu ay.
Canım annen içinde okuruz tabiki...1001 ayetel kürsimi istiyorsun cnm.

gonlunuzde ne kadar cikarsa ablammm..tsk ederimmm vallahi cok duygulandim...iyiki varsinizzz...melegim rahat uyusun diye,...ins bu ay olur..iyi haberler veririm...sizleri cok seviyorummmm habibtelerimmmmm

Kızlar eve bakmaya gittik ama ev sahibi şehir dışına çıkmış içini göremedik..Dışardan baktım: Ana cadde üstünde altta dükkanlar var üstünde yan yana iki daire dubleks, yandaki süpeeeerrrrdiiiiii, camlar yapılı duvarlar balkonlar o biçim, bi de bizim kiralayacağımıza baktım çok dandirik duruyodu o evin yanında Neyse camları pimapen değildi tahtaydı ayrıca içerdeki merdivenin demir parmaklıkları yokmuş...Eşim de hemen atladı yaa bişe olmaz bizim çocuğumuz yok zaten dedi...Ters ters baktım...Eve gelirken de azarladım, ne atlıyon lan hemen dedim...sonuçta çocuk yok ama ya olursa hadi onu bırak eve çocuklu bebekli misafir gelmeyecek mi....gıcık oldum, sakın ev sahibinin yanında da böyle deme dedim....tamam diyo yaniiii kızlar eve bakamadım ev sahibinin gelmesini bekliyossss

alppıncığım sana yapılan tedavi aşılamanın bir önceki evresi.Sen aşılama yapılacak gibi hazırlanıyorsun çatlatma iğneside yapacak dr. sana sonrada şu gün çalışma yapın diyecek...Hadi bakalım cnm...Bu ay olacak gibi geçiyor içimden

Savas5482

1001 Ayet-el Kürsi

rimel84:20

elfida:30

rmzeynep:81

oz_lem:50

fatmaipek:50

8scorpions:50

kabilarda:50

LEX:31

gumus19:30

fatmaipek:89

hayatimsinav:200

toplam:1001
Allahım kabul etsin Savaşcığımızın ameliyatı çok güzel geçsin sağlıkla aramıza dönsün snrada bebeği gelsin inşAllah.Amin

temizlik yapmak için öyle bi gaza getirdim ki ayakta bekliyodu beni yapalım diye

ne atar yapıyon oluuumm ne hareket çekiyon asker karısı değil misiniz hepiniz aynısınız
ahaaa dediiii lafaaa bakkk
neyse ben kabul ediyorummmmmmm azz kafadan çatlak ve deliyimmmm
bunu kabul etmeyenleeerrr utansınnnn
özüneeeee dönnn özoooo özüneee yoksaa çekilişteki kazandığın hediyelerin hepsini zimmetime geçirimm ,üzerlerine abanırım dünden beri takipliom seniii olummmm benden kaçmaz
gonlunuzde ne kadar cikarsa ablammm..tsk ederimmm vallahi cok duygulandim...iyiki varsinizzz...melegim rahat uyusun diye,...ins bu ay olur..iyi haberler veririm...sizleri cok seviyorummmm habibtelerimmmmm

bendeee seniiiiiiiiiiiiiii seviommmmm habipteeeeemmm

hayirlisi ablacimmm menegon adli igne verdi bugun vuruldum 2.gunu gel dedi...vallahi cok heyecanliyim ...anlamiyorum zaten dilinden esimle geciyoruz yanina...ama tedavi yontemi cok guzel...begendim...ins bu ay olur ablacim iyi dileklerin icin tsk ederim...bundnan sonra bir igne dahami varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hepinizden mevlam binlerce kez razı olsunnmevlam gönlünüzden geçen tüm dileklerinizi sizlere hayırlı bir şekilde versin inş

evet ameliyat sonrası inş. bebişim artık beni fazla bekletmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…