- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.161
FATMacığım hg. canım ohhh pırıl pırıl olmuştur her yer.Bnde inşAllah yarına hayal ediyorum büyük temizliği:)
selam hatunlar nasilsinizz,..bugun doktordaydimm azonce geldimm...sag tarafta saglikli 3 tane yumurta olusmus ama solda yokmus....bu durum iyiymis...igne vuruldum popodan2 gun sonra gel dedi iltihabim var biraz ona da ilac yazdi...dualara basliyimmm isimi bitirir bitirmz..annem icinde okurmusunuz
sinavcım canımnasılsınonca mesaja evap yazsam sayfalar dolacak kısadan keseyim dedim di
özlem eşin hazırkıta ne iiçin bekliyordu bacımm
sinavcım canımnasılsınonca mesaja evap yazsam sayfalar dolacak kısadan keseyim dedim di
özlem eşin hazırkıta ne iiçin bekliyordu bacımm
vızzz o vızzzz sen yannış duymuşsunnnn
yürü lennn sıpaa seniiialaaaarrrrımmmmmm amaaaaaa öööüüüüüüüü
Maaşallah canım nihayet gösterdi yüzünü yumuşlarbolca çalışma bu ay.
Canım annen içinde okuruz tabiki...1001 ayetel kürsimi istiyorsun cnm.
ahaaa dediiii lafaaa bakkktemizlik yapmak içinöyle bi gaza getirdim ki ayakta bekliyodu beni yapalım diye
ne atar yapıyon oluuumm ne hareket çekiyonasker karısı değil misiniz hepiniz aynısınız
gonlunuzde ne kadar cikarsa ablammm..tsk ederimmm vallahi cok duygulandim...iyiki varsinizzz...melegim rahat uyusun diye,...ins bu ay olur..iyi haberler veririm...sizleri cok seviyorummmm habibtelerimmmmm
herkese iyi akşamlar
Savas5482
1001 Ayet-el Kürsi
rimel84:20
elfida:30
rmzeynep:81
oz_lem:50
ebal16:20
fatmaipek:50
kiraztepe:50
8scorpions:50
asbelove:100
kabilarda:50
ALPPIN:50
LEX:31
gumus19:30
fatmaipek:89
umut81:100
hayatimsinav:200
toplam:1001
Allahım kabul etsin Savaşcığımızın ameliyatı çok güzel geçsin sağlıkla aramıza dönsün snrada bebeği gelsin inşAllah.Amin
Hoşgeldin cnm aramıza.Kendinden biraz bahsedermisin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?