- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.181
canım dua varsa bende okuyabilirim
35 yaşındayım ,elazığdan katılıyorum 2 yıldır çocuk istiyoruz,bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ,ve ebeyim
rochak hg sende nasilsin...
Kızlar eve bakmaya gittik ama ev sahibi şehir dışına çıkmış içini göremedik..Dışardan baktım: Ana cadde üstünde altta dükkanlar var üstünde yan yana iki daire dubleks, yandaki süpeeeerrrrdiiiiii, camlar yapılı duvarlar balkonlar o biçim, bi de bizim kiralayacağımıza baktım çok dandirik duruyodu o evin yanındaNeyse camları pimapen değildi tahtaydı ayrıca içerdeki merdivenin demir parmaklıkları yokmuş...Eşim de hemen atladı yaa bişe olmaz bizim çocuğumuz yok zaten dedi...Ters ters baktım...Eve gelirken de azarladım, ne atlıyon lan hemen dedim...sonuçta çocuk yok ama ya olursa hadi onu bırak eve çocuklu bebekli misafir gelmeyecek mi....gıcık oldum, sakın ev sahibinin yanında da böyle deme dedim....tamam diyo yaniiii kızlar eve bakamadım ev sahibinin gelmesini bekliyossss
hoş geldin canımm
inşaAllah canımmmm inşaAllahhepinizden mevlam binlerce kez razı olsunnmevlam gönlünüzden geçen tüm dileklerinizi sizlere hayırlı bir şekilde versin inş
evet ameliyat sonrası inş. bebişim artık beni fazla bekletmez
hoşbulduk canım,hıızınıza yetişmeye çalışıyorum maşşallahınız var
Amin savaşcığımmm inşAllah
rocha canım ebesin demek ne güzel bir mesleği var yüzlerce canın doğumuna tanıklık ettin belkide binlerce.Ya bulmuşken sorayım hafif bir rahim sarkması var bende nelere dikkat etmem gerekiyor cnm.
35 yaşındayım ,elazığdan katılıyorum 2 yıldır çocuk istiyoruz,bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ,ve ebeyim
Sırası gelen arkadaa 1001 Ayetel Kürsi okuyoruz cnm
alppıncım evet cnm birde çatlatma iğnesi yapacak dr.un bu ilaçlardan sonra.
rochak tatlim ben ameliyat olmayacammm sanirim savas nicki arkasasimiz ameliyat olacak simdiden gecmis olsun diyoruz,...duami ettim sana allah kabul etsin abin icinde okudum mekani cennet olsun canim benimm
hoşgeldin cnm .yarışmacı arkadaşlarada başarılar diliyormusun
rochak tatlim ben ameliyat olmayacammm sanirim savas nicki arkasasimiz ameliyat olacak simdiden gecmis olsun diyoruz,...duami ettim sana allah kabul etsin abin icinde okudum mekani cennet olsun canim benimm
İyi akşamlar hepinize bi haber vermem gerekiyo di mi sizlere?
Ne yazık ki iyi değilim. Geceyi hastanede geçirdim. Bebeğimizi kaybettik.
Sırası gelen arkadaa 1001 Ayetel Kürsi okuyoruz cnm
alppıncım evet cnm birde çatlatma iğnesi yapacak dr.un bu ilaçlardan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?