RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım camdan içeriye bakamadınız mı ? daha doğrusu cam varmıydı sizin bulundugunuz yerde...

içeri bi girin ondan sonra karar verın canım benım..

trabzanımı yokmus.. kötü ozaman.. cocugu gectım Allah korusun düşseniz ne olacak ordan ozaman duvar dibinden dibinden aşaaa yukarııı inip çıkcanız sürekli..

birde rutubet olayı filan hesaba gırınce .. merdiven trabzanını pek dert etme canım dicem maalesef rutubetten iyidir yine..

insallah evin içini begenırsınız canım...içinize sinerr...

eşinede iyi demişsin dominant özooo senii

Amin savaşcığımmm inşAllah

rocha canım ebesin demek ne güzel bir mesleği var yüzlerce canın doğumuna tanıklık ettin belkide binlerce.Ya bulmuşken sorayım hafif bir rahim sarkması var bende nelere dikkat etmem gerekiyor cnm.

hepinizden mevlam binlerce kez razı olsunnmevlam gönlünüzden geçen tüm dileklerinizi sizlere hayırlı bir şekilde versin inş

evet ameliyat sonrası inş. bebişim artık beni fazla bekletmez
inşaAllah canımmmm inşaAllah
hoşbulduk canım, hıızınıza yetişmeye çalışıyorum maşşallahınız var

hoşgeldinnn aramıza

firarımmmm hoşgeldinnnn nasılsın daha iyisin demi? senın kanaman oldugu aksam ben moralman bı cokukluk vardı enerjım yoktu..bide sankı negatıf enerjı verıyomusum gibi oldum rahatsızda oldum oyuzden yalnız takılıp çıktım kkdan canım..yoksa en zor gününde yanında olmayı isterdim..Allaha sukur sımdı daha ıyısın demi

feryalllll aşaaadaaaasınnnn gördüm seniiii

Son düzenleyen: Moderatör:

teşekkür ederim canım evet binlerce doğuma tanık oldum mesleğimi seviyorum,rahim sarkması geri dönüşü ameliyat gerektiren bişeydir,genelde zor doğumlarda olur,idrarını fazla bekletme ,yaşının genç olduğunuu tahmin ediyorum doğumlarını bitirdikten sonra ameliyat ol derim yoksa ilerde idrarını tutamazsın geçmiş olsun

rochak tatlim ben ameliyat olmayacammm sanirim savas nicki arkasasimiz ameliyat olacak simdiden gecmis olsun diyoruz,...duami ettim sana allah kabul etsin abin icinde okudum mekani cennet olsun canim benimm

İyi akşamlar hepinize bi haber vermem gerekiyo di mi sizlere?
Ne yazık ki iyi değilim. Geceyi hastanede geçirdim. Bebeğimizi kaybettik.

İyi akşamlar hepinize bi haber vermem gerekiyo di mi sizlere?
Ne yazık ki iyi değilim. Geceyi hastanede geçirdim. Bebeğimizi kaybettik.

firarrrr canımmmmm ne diyeceğimi bilemiyorummmmm inankii üzülme diyemem ağlama hiç diyemem...

nutkum tutuldu suan yazamıyorum......

tek diyecegım ne olursa olsun bitanem Allaha isyan etmeee olurmu?

kuzuuuuummmmmm benimmmmmmmm Rabbim sana sabrını versinnnnn... cennette bir meleğin var ,şefaatcın var ,seni bekliyor olacak bitanemmmmmm

Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah.. kıyamammmm yaaaa çok üzüldümmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…