RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

firarcigimmm okudugum an gozyaslarimi tutmadim...allah sana saglik versin...sabir versin...habibtem benim sozun bittigi an ne diyecegimi bilemiyorum...allah sana hayirli evlatlar nasip etsin...ins en kisa zamanda hamilelik mujdesini verirsin...ne diyecegimi bilemiyorum...seni cok opuyorummm habibtemm

Firarcığımmm acın büyük sözlerimiz seni teselli etmeyecek biliyorum, herşeyin yolunda gideceğine hepimiz çok inanmıştık ama Rabbim böyle uygun görmüş.Çok zor evlatla imtihan olmak fakat sabreder isyan etmezsen ahirette ödülüde o derece büyük olacak.

Rabbim yeniden hamile kalmanı nasip etsin sağlıkla kucağına almanıda inşAllah.Nolur kendini yıpratma sadece zaman bırak zaman herşeyin ilacı.Bir süre kafanı dinle acını yaşa ama lütfen yeniden aramıza dön herşeyin yeniden güzel olacağına inan.

Rabbim sabır versinn..

sussmaaaaaa ne olurrr sussmaaaa firarımmm gel içini dök haykır ama susmaaa bak bizler burdayız yanıbasındayızzz bitanemmmm...

ayyy bi an şaka yapıosun sandım ! ağlaaaa...ağlayabildiğin kadar ağlaaaa ,asla içindekileri ertelemeye kalkma...biliyorumki eşinde çok üzüldü senin kadar... ikinizede çok geçmiş olsun Başınız saolsun kıyamammmmm

şuan kelimelerin bi anlamı yok farkındayım ama olsun...yaz sen yinede...yazabiliyorsan yaz... tutma sakın içinde kalbinde....

Rabbimin izniyle insaAllah cabuk toparlanacaksın/toparlanacaksınız eşinle

hereyde vardır bir hayır..senin sınavında böyleymiş güzel kardeşim benimmmm ....

bunları yaşacayacın varmış maalesef isyan etme olurmu? neden /niçinler aklında sürekli biliyorum

geeeellll sarılalımmmm seninleeee birlikte ağlayalımmmm..

teşekkür ederim cnm sanırım ameliyattan kaçış yok

yehancım ragindacım hamişlik nasıl gidiyor

ben iyiyim çok şükür de iyi haberler alamadım.. Geçmişi bi okumam lazımmmmm

kuzum benim ne denir nasıl teselli verilir bilmiyorum? geçmiş olsun mu demeliyim ne söylemeliyim inan tutuldum şuan...Ama kalbimiz seninle, bütün iyi dileklerimiz seninle..acıyı da tatlıyı da burda yaşayacaz, bizler senin yanındayız...Rabbim hakınızda hayırlısını versin, meleğin cennette seni seni bkliyor olacak, artık bir melek annesisin...Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasib edecek...acını paylaşıyorum kuzuummmmm

dün rmzeynoya tarif etmiştim burda, un çorbası yaptım, etli bezelya yemeği yaptım, pilav yaptım, köfte biber kızarttım öleee iştee.. şimdi kalktım sofradan hiç iyi haberler almadım geçmişi okumam lazım kuzuumm.. Bi daha da unutma beni fururum heeee

ooo maşallahhh kızzz ben senın gibi yemekler yapmıomm 2 çeşit yeter arada tatlı yapıom canım istersee odaaa ... eşimde canı tatlı isterse yemegın yanında recel yıyooo..benım herif türünün tek örnegi diyebilirim

yok anammm daaa unutmam seniiii... radarım aldım gariii

yaaa firara çok üzüldümmm yaaa geçen gün bi sıkıntım vardı ondanmıydıki acaba dıyorum..içim sıkılıyordu çok huzursuzdum

Allahım seni ve diğer bebiş beklerin bebişlerini korusun inşAllah saglıklı bir gebelik gecırın canlarımmm..

Ne diyeceğimi, ne düşüneceğimi bilmiyorum ki... Neden diyorum sadece böyle olmayabilirdi ya olmayabilirdi. Ben hiç böyle hayal etmemiştim. İlk hamileliğimin böyle sonuçlanacağını hiç düşünmemiştim. Başından beri olumsuz gitti sanki bi şeyler. Geç döllenme dedik doktor hata yapıyo dedik. Değilmiş, bebeğim kendi kendine düştü bir müdahaleye fırsat kalmadı. Dün gündüz çok iyiydim yazmıştım size de. Gece 1 de dayanılmaz sancılar yaşadım. Adet sancısının 2-3 katı şiddetinde bi var bi yoktu. Karnım kesiliyo sandım. Ne kadar ağladım. Yatsam olmuyo kalksam hiç olmuyo. 3 e kadar dayanabildim. Eşim tabi evde fır dönüyo napıyım bi şey söyle diyo. Yapamadı bi şey tabi ne yapacaktı ki. Ambulans çağırdı sonra. Aldılar beni. Tansiyonum düşmüş. Bi iğne yaptılar bi de serum. Biraz rahatlamıştım. Hastanede hemen alttan muayene yaptı doktor hani şu sevmediğimiz doktor Haklıymış. Düşük yapmışsın için parça dolu dedi. Ağladım. Muayene bile edemiyorum kürtaj çok zor olur kaldıramazsın dedi. Beklicez kendi kendine düşecek dedi. Yatırdılar beni. Ağrılarım geçti ama hissediyorum içimden bi şeyler kopuyo. Bi ara lavaboya gittim epey büyük bi parça düşürdüm. Sabaha kadar yattım uyuyamadım. Hastanede bebek sesleri duyuluyodu, içim acıdı. Sabah tekrar muayene oldum içimde biraz daha parça kalmış ağrı yok düşmez dedi doktor. Küçük bi müdahele yapıp alıcaz dedi. Vakum mu dedi ne. Normalde ayakta yapılan muameleymiş ama beni uyuttular dayanamam diye. Uyumuşum, uyandığımda bitmişti her şey Biraz daha yattım çıktık sonra. Benden sonra 2 kişi daha geldi aynı şekilde. 4 hamilelikten birinde oluyomuş bu özellikle ilk gebeliklerde. Benim nasibim buymuş demek ki. Hala şaka gibi geliyo. Ben mi yaşadım diyorum bunları sürekli ben miyim bu? Kusura bakmayın zor yazıyorum. Üzgünüm.

Ben ne diyeceğimi bilemedim.. Haberi aldığımda masadaydık daha yemek yiyordum. Özom haber verdi sağolsun.. Firarımmm umarım bu ilk ve son acın olur. Tekrarını ömrün boyunca inşallah yaşamazsın bir dahaa..
Ben çoookk çoookk üzüldüm inanki, en az senin kadar üzülüyorum, acını paylaşıyorum. 2 gündür aklım hep sendeydi. Hayatının en büyük sınavını veriyosun şuan ama zaman ilaç demişler, atlatacaksın bunları da...
Eşine ve sana sabırlar diliyorum..
Ben hep bakardım senin doğum tarihine, eşime derdim ayyy aralarında 1 hafta olucak ne güzel diyee Hakkında hayırlısı bitanem, tez zamanda atlatmanı ve bize güzel haberler vermeni diliyorum. Seni seviyoruz.. Kendine dikkat et lütfenn..

Kuzum benim gözümde yaşlarla okudum...Allah sabır versin canım, ne desem boş hep aynı kelimeler çıkacak ağzımdan ama bu da sizin sınavınızmış...Allahım dayanma gücü versin, en kısa zamanda toparlanırsınız inşallah

Yehanım seninde lokmaları boğazına dizmişim kusura bakma...Dün geç saatte de firardan bahsedip meraklanmıştık hatırlarsan, o yüzden haber vereyim dedim

özleeemm firarı konuştuğumuz saatle, olayın olduğu zamana bi bakar mısın yaaa ? Şu mesajlara bi bak da bul, ben bahsetmiştim sanırım aklım firarda inşallah bişe olmaz diyee.. ALLAH aşkına bunu sölediğim msjın zamanını bi bul yaa.. Bu kadar olur yaniii

Bir şeyler söylemek zordur hepinizi anlıyorum. Ben de başkası için olsa diyemezdim bi şey. Teşekkür ediyorum hepinize. En başından beri yardımcı oldunuz, arkadaş oldunuz. Dualar ettiniz bana. Hakkınızı ödeyemem. Benim için şimdilik defter kapandı. Bi daha ne zaman açarım bilmiyorum. Doktor 3 ay hamile kalma dedi ama ben daha uzun bi süre düşünmicem sanırım. Aranızda pek aktif olmasam da gelip okurum yazdıklarınızı, güzel haberlerinizi. Bana kırılmayın ama böyle karar verdik eşimle. Kendimi toparlamam lazım.

Yehanım seninde lokmaları boğazına dizmişim kusura bakma...Dün geç saatte de firardan bahsedip meraklanmıştık hatırlarsan, o yüzden haber vereyim dedim

Kuzummm olur mu öyle şeyyyy, iyi ki de haber verdin... Geç gelsem bakmasam hiç yazılanlara ve firara 2 cümle olsun yazamasam çok üzülürdüm... Lanet olsun yaaa valla, ağlayarak okudum son yazdıklarını firarın. Allah bir daha yaşatmasın böyle şeyleri inşallah. Çok çok zor bi durum ama derdi veren ALLAH sabrını da verecektir eminim. Firarım dualarımız seninle, lütfen kendine dikkat et...

Hep diyorum yaaa bazen burdaki iletişim, konuşma yanyana olsun istiyo insan. Şuan keşke hep beraber firarımızın yanında olabilsek ne güzel olurdu. Sadece yazdıklarımızla yanında olabiliyoruz, elimizden başka da bişe gelmiyor malesef..

maalesefki ömrüm boyunca unutamayacağın durumların olmuş Firarcığım

bu şuan ne kadar söylenir bilemiyorum ama bebişin karnında daha büyümeden melek oldu yada meleğinin sakatlık ihtimali üzerine gebeliğini sonlandırmak sana zor gelebilirdi,,,ömür boyu vicdan azabı duyacaktın sonra..bir düşünsene bunları
Rabbim herşeyi bir şekilde kararlıyor işte acı tatlı

yine tıkandım kaldım..........

tek diyeceğim sen zorda olsa yaz canım...

birde mümkünse yani istersen avatar filan koyma ? hani yine sen bilirsin...

***canlarım ben firara 100 tane okumak istiyorum feraha çıksın,sabırlı olsun,bu zamanları çabuk atlatması için...diyerek isteyen gönlünden kopanda dua okuyabılır tabiki.. 1001 olması sart değil yada olsada olur siz bilirsini,z...

Kuzum benimm sen kendin için neyi uygun görüyorsan öyle yap...Yeniden yola çıkmak hemen öyle olmaz...Azıcık ruhen ve bedenen dinleneceksin...Sonra geleceksin ve umut yolculuğumuza devam etcez...Ama kafanı boşalt güzelce dinlen...Bizi de unutma olur mu? Biz çok merak ederiz seni...Acın çok taze ama Rabbim sınıyor bizi kimini öyle kimini böyle, isyan etme, neden ben deme olur mu? Allahım senin hakkında bunu hayırlı görmüş de vermiş...Seni seviyoruz canım keşke yanında olabilseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…