- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.201
teşekkür ederim cnm sanırım ameliyattan kaçış yokteşekkür ederim canım evet binlerce doğuma tanık oldum mesleğimi seviyorum,rahim sarkması geri dönüşü ameliyat gerektiren bişeydir,genelde zor doğumlarda olur,idrarını fazla bekletme ,yaşının genç olduğunuu tahmin ediyorum doğumlarını bitirdikten sonra ameliyat ol derim yoksa ilerde idrarını tutamazsın geçmiş olsun
yehancım ragindacım hamişlik nasıl gidiyor
ohh ohh maşallah habibtemmbu yumoşlar sana bebiş olacak inşallahhhhh
cnm evden işe.işten evehaftasonu da temizlik gezme derken hafta bitiyo..annecimle oturduk biraz alışveriş falan bu günde bitti sayılır..bende durumlar aynı cnm..prolaktin düştü kafam rahat ama bu ayı değerlendiremedik o yüzden haftaya kırmızıları bekliyorum..gelsin ovu testi alıcam bu ay..bi de öyle deneyelim..sen nasılsın cnm ne var ne yok:26:
umudumm sen çok sabırlısın inşallah sabrının karşılığı yakında seninle olacak..bitkilerden fazydalanmak en güzeli..ilaç ilaç nereye kadarrr
oh gümüşüm alın evi senin de dütdütün olsun..bebişi de at arabaya gez durrsefanolsun kızzzzzz
ayy tatlı hamişimiz kıskandııı.kıyamam sanaaaa
heee yaa kıskanıyorum ben öleee unutmayın beniiiiii
cnm Allah razı olsun..aminnnnn
hiççç kaçırmayın alın derimm canımm..zamanla kıymetlenir oralar..birde şehir dısı havası temiz olur bebiş acısından..
uzakya araba almanızda kolaykalır tek sorrun gibi gozuken eşinin işine uzak olması
benden önceden merkez delisiydim zamanla anlıyorumki dışta kalan toplu siteler daha ideal..temiz havası..site içi çocuk parkları .. avmler zaten ücretsiz servisleri oluyor mesela
hayırlı olsun sımdıdeennn
yehan noldu biliyon mu,yazısını gördum ve başladım yuksek sesle ''oyyyyoyyyyoyyylamaya derken ayaaamı furdummmm masayaaaa
tel kadayıfım benim aklıma geldinnn ahada hamişlerim dedim hatta orta kattaki kiracınıda öptümmm yaaancak yazarken aklıma geldi hee bunlarrr gebe sımdı alınır benım bu yazdıgıma diyeee sen,misyaman,ragında ve reanı niklerini biliom gerısı alınır uzulur dıye toptan hamiş dediydim (dua et açıklamayı kısa bitirdim )
ne yemekler yaptın bakem?
hoşgeldın napıon gııı?
hoşgeldın kirazım,nasılsın?
dün rmzeynoya tarif etmiştim burda, un çorbası yaptım, etli bezelya yemeği yaptım, pilav yaptım, köfte biber kızarttım öleee iştee.. şimdi kalktım sofradan hiç iyi haberler almadım geçmişi okumam lazım kuzuumm.. Bi daha da unutma beni fururum heeee
Yehanım seninde lokmaları boğazına dizmişim kusura bakma...Dün geç saatte de firardan bahsedip meraklanmıştık hatırlarsan, o yüzden haber vereyim dedim
Bir şeyler söylemek zordur hepinizi anlıyorum. Ben de başkası için olsa diyemezdim bi şey. Teşekkür ediyorum hepinize. En başından beri yardımcı oldunuz, arkadaş oldunuz. Dualar ettiniz bana. Hakkınızı ödeyemem. Benim için şimdilik defter kapandı. Bi daha ne zaman açarım bilmiyorum. Doktor 3 ay hamile kalma dedi ama ben daha uzun bi süre düşünmicem sanırım. Aranızda pek aktif olmasam da gelip okurum yazdıklarınızı, güzel haberlerinizi. Bana kırılmayın ama böyle karar verdik eşimle. Kendimi toparlamam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?