RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Firarcığım mesajını yeni okudum cnm yukardaki ne zor şeyler yaşanmış.Rabbim bir daha yaşatmasın inşAllah..

Kafanı dinleme sürecinide çok iyi anlıyorum cnm benimNe zaman kendini yii hissedersin lütfen dön aramıza..

Son düzenleme:
Keşke yanımda olabilseydiniz, isterdim. Eşime de demiştim bugün ne kadar yalnızız di mi diye. Aile, akraba kimse yok yanımızda. İki kişi baş başa çabaladık işte. Her zamanki gibi. Çok üzdüm ailemi de... Annem, ablam, kız kardeşim telefonda ağladıkça ben de ağladım. Ailenin cimcimesine yakıştıramadılar bu durumu. Baş edemeyeceğimi düşündüler korktular eminim. Ama ediyorum işte, edicem. Başka çarem yok.

Kuzum kalbimiz seninle, yalnız değilsin hem de hiç, topikte aşşağıda görüyorum herkes burda ama biliyorum ki ne yazacaklarını şaşırdılar, herkes çok üzüldü eminim...İşte bu bizim aramızdaki gönül bağını gösteriyor...Acını derinden paylaşıyoruz...Kim doğru düzgün ailesinin yanındaki, bak ben annemi-babamı yıllardır göremiyorum bişe olsa biz de yapayalnızız, eş olmak böyle bir şey işte...Kenetlenin birbirinize destek olun...Eşin de zor tutuyordur kendini eminim, ama seni daha fazla üzmemek için dik durmaya çalışıyordur, onu da atlama olur mu, birbirinize teselli verin...Her ne olursa olsun sonunda karı-koca iki baş kalıyoruz

firarcığımmm balımmm benimmm ne zaman istersen ozaman gel tatlım.. ruhen ve bedenen dinlenmek çok önemli gerçekten.. Allahım sana kuvvet versin bugünleri atlatmana.. sabırlar versin.. eşinle sana

hakkında hayırlısı olsun canım

firarcım canım benimmmmm ahhhhhhhhhhh inan ki ne diyeceğimi bilemiyorum üzüldüm çook üzüldüm, "Allah tan geldik yine ona döneceğiz de" "doğduktan sonra ölseydi daha çok üzülürdüm" diye düşün "bunda da vardır bir hayır" de Allah'a sığın inşallah çok çabuk atlatırsın bu durumu yeniden aramıza dönersin, dualarımız seninle

Hepinize çok teşekkür ederim tek tek cevaplayamasam da okuyorum mesajlarınızı. Bir yandan çalan telefonlara cevap vermeye çalışıyorum Allah razı olsun hepinizden. Acı bir tecrübe yaşadık eşimle. Ona da üzülüyorum. Hevesini kursağında bıraktım. Çok istiyordu çocuğumuz olmasını. Nasıl sevinmişti buraya yazmıştım biliyosunuz. O benim şansım çok şükür onunlayım. Atlatıcaz birlikte. O daha sağlam duruyo. Bana bi şey olacak diye korkmuş. Dün gece ölüyorum diye kıvranırkenki hali kötüydü. Bugün de ben baygın çıkınca ayılamıcam diye korkmuş. Çok şükür bedenen bir problemim yok ama ruhum yorgun...

içime taş oturdu sanki yaaa...canım arkadaşım sen allahın sevgili kuluymuşsun ki Rabbim senden bir melek aldı yanına.
bir hadisi şerifte çocuğu ölen anneler salih imanla can verirse yeri cennettir diyor peygamberimiz a.s

kelimeler dökülmüyor ki şimdi ama acını en derinden paylaşıyorum inan...
Rabbim sana tekrardan nasip etsin bir yavru inş.
benim yengemde düşürdü ilk bebeğini,şimdi yavrusu kucağında...

senin imtihanında buymuş cnm.Rabbim herkesi farklı sınıyor.bakalım bana isyan edecek mi diye.
sen bundada bir hayır varmış de,Rabbim eşimle beni daha sıkı bağla bu imtihanla birbirimize de...

ne olur habersiz bırakma bizi...hamile kalabiliyorsun arkadaşım Rabbim sana evlatların en salihini en güzelini versin inş.

çok dua edeceğim firarcım sana Rabbim sana sabır ve ferahlık versin...
Allah yardımcın olsun kardeşim,Ona emanetsin...

firarperestim geçmiş olsun canım benım.. Allahım birdaha yaşatmasın bu acıyı sizede hiç bi anneye de.. Allahım eşinle sizi hep ayakta dimdik tutsun.. Allahım siz aramadan hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar versin ..bi kusurum olduysa affet canım..

umudumm sen çok sabırlısın inşallah sabrının karşılığı yakında seninle olacak..bitkilerden fazydalanmak en güzeli..ilaç ilaç nereye kadarrr

ah kuzum..sabrım arş-ı ala ya ulaştı da...bazen ok dolunca sabır fln kalmıyo
zaten ılac fln mıdem almıyo artık..bıtkılerle kendımı masumca kandırıyom sadece

sen napıyosun cnm..?

Hiçbirinizin bana karşı bi kusuru olamaz emin olabilirsiniz. Aksine yardımlarınız dualarınız karşılığında ne desem az. Allah hepinizden razı olsun. Hakkınızı helal edin benden yana hepinize hakkım varsa helal olsun. Daha fazla sürdürmeyelim bu üzüntülü hali. İnşallah en kısa zamanda yeni ve sağlıklı hamileler çıkar aranızdan. Şu an hamile olan arkadaşlarım hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi. Kendinize çok dikkat edin. Allah'a emanet olun.

Amin insaAllah..
öle tabı herkesın ımtıhanı farklı..ama ben artık dayanamıyomm..ruhum fln kaldırmıyo.. (
neden tutmadgna dktorum bıle bı anlam veremedıydı..1. yle 2. cı aynı yerde oldu..ıkısınde de hersey cok guzel gıttı..ama neden olmadgna bıtek Rabbım bılır..
doktorlar da bı yere kdar..
bu Gebelik..konusunda , Kan Pıhtılasmasından Dolayı Embrıyonun tutunmaması dıye bı konu gecıyo..gecenlerde o dkkatımı cekınce, ona baktıydım ve bıkac maddesı var neden tutunmamasıyla ılgılı..bıraz o konuda kafam karıstı nedense ..
embrıyolar gayet ıyı gıdıyodu..hersey zamannda yapıldıydı..
testler fln yapldı o zamanlar ama bırsey cıkmadı

İyi akşamlar hepinize bi haber vermem gerekiyo di mi sizlere?
Ne yazık ki iyi değilim. Geceyi hastanede geçirdim. Bebeğimizi kaybettik.

firarperestcım... cnmm cok gecmıs olsunn..Rabbım bıda böle yasatmasın ınsaAllah..
son gunlerde pek yoktum..ne oldu dıcem ama :26:

firarcıgım..
ragında nın da dedıgı gbı..hamıle kalabılıyosun..yıne salıh evlatlar nasıp edıcektır ıns. Rabbım ....dıye yazmış ya ?
evlılıgınız ne kdardı ve ne zmn hamıle kalabılmıstın blmkıyorum ama, bıde bana bak ? ben hıc hamıle kalamadım ne yazıkk kı...
ınan kı yılların yorgunlugundan, ölüyorum....
bızlerın yapacagı en zor olan sey bı SABIR bırde DUA ...
bırde rabbımızın bızlere uygun gördugu ZAMANı beklemek...

merhaba umut nasılsın

Bebeğinizi kaybetmiş olduğunuzu az önce günlükte okuyunca profilinizden ulaştım bu yazdıklarınıza.

Tabi ki şu an çok yeni ve tabi ki çok daha farklı bir sürece hazırlanmış olduğunuz için birden böyle ani bir durumun garip boşluğu içerisindesinizdir. Acınız ise sizin içinizde yaşadığınız kadar büyüktür. Hiç bir şey yapamayacak olsam da, kendimce üzüntünüzü içimde yaşadığımı, paylaşmaya çalıştığımı bilmeniz için bir iki satırla da olsa bunu aktarmak istedim.

Aslında ne söyleyeceğini bilemiyor insan tabi ki. Mutlaka en uygun zaman geldiğinde inşallah birlikte olacağınız ve kucağınıza alacağınız bir bebekle bu günler biraz daha teselli bulacaktır.

Ama o zamana kadar sizin bir an evvel çok iyi olmaya çalışmanız lazım. Durumunuz ve yaşadığınız mutlaka ki hiç kolay değil ama yine de lütfen kendinize iyi bakın.

Gerçekten ağır bir imtihan ve Allah bir an evvel yüreğinizi serinletsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…