- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.241
Feryaliiiiiiiiiiimmmm nasılsın kuzum? özledim seni
firarcıgım..
ragında nın da dedıgı gbı..hamıle kalabılıyosun..yıne salıh evlatlar nasıp edıcektır ıns. Rabbım ....dıye yazmış ya ?
evlılıgınız ne kdardı ve ne zmn hamıle kalabılmıstın blmkıyorum ama, bıde bana bak ? ben hıc hamıle kalamadım ne yazıkk kı...
ınan kı yılların yorgunlugundan, ölüyorum....
bızlerın yapacagı en zor olan sey bı SABIR bırde DUA ...
bırde rabbımızın bızlere uygun gördugu ZAMANı beklemek...
Bebeğinizi kaybetmiş olduğunuzu az önce günlükte okuyunca profilinizden ulaştım bu yazdıklarınıza.
Tabi ki şu an çok yeni ve tabi ki çok daha farklı bir sürece hazırlanmış olduğunuz için birden böyle ani bir durumun garip boşluğu içerisindesinizdir. Acınız ise sizin içinizde yaşadığınız kadar büyüktür. Hiç bir şey yapamayacak olsam da, kendimce üzüntünüzü içimde yaşadığımı, paylaşmaya çalıştığımı bilmeniz için bir iki satırla da olsa bunu aktarmak istedim.
Aslında ne söyleyeceğini bilemiyor insan tabi ki. Mutlaka en uygun zaman geldiğinde inşallah birlikte olacağınız ve kucağınıza alacağınız bir bebekle bu günler biraz daha teselli bulacaktır.
Ama o zamana kadar sizin bir an evvel çok iyi olmaya çalışmanız lazım. Durumunuz ve yaşadığınız mutlaka ki hiç kolay değil ama yine de lütfen kendinize iyi bakın.
Gerçekten ağır bir imtihan ve Allah bir an evvel yüreğinizi serinletsin inşallah.
firarcıgım..
ragında nın da dedıgı gbı..hamıle kalabılıyosun..yıne salıh evlatlar nasıp edıcektır ıns. Rabbım ....dıye yazmış ya ?
evlılıgınız ne kdardı ve ne zmn hamıle kalabılmıstın blmkıyorum ama, bıde bana bak ? ben hıc hamıle kalamadım ne yazıkk kı...
ınan kı yılların yorgunlugundan, ölüyorum....
bızlerın yapacagı en zor olan sey bı SABIR bırde DUA ...
bırde rabbımızın bızlere uygun gördugu ZAMANı beklemek...
Keşke yanımda olabilseydiniz, isterdim. Eşime de demiştim bugün ne kadar yalnızız di mi diye. Aile, akraba kimse yok yanımızda. İki kişi baş başa çabaladık işte. Her zamanki gibi. Çok üzdüm ailemi de... Annem, ablam, kız kardeşim telefonda ağladıkça ben de ağladım. Ailenin cimcimesine yakıştıramadılar bu durumu. Baş edemeyeceğimi düşündüler korktular eminim. Ama ediyorum işte, edicem. Başka çarem yok.
Hepinize çok teşekkür ederim tek tek cevaplayamasam da okuyorum mesajlarınızı. Bir yandan çalan telefonlara cevap vermeye çalışıyorum Allah razı olsun hepinizden. Acı bir tecrübe yaşadık eşimle. Ona da üzülüyorum. Hevesini kursağında bıraktım. Çok istiyordu çocuğumuz olmasını. Nasıl sevinmişti buraya yazmıştım biliyosunuz. O benim şansım çok şükür onunlayım. Atlatıcaz birlikte. O daha sağlam duruyo. Bana bi şey olacak diye korkmuş. Dün gece ölüyorum diye kıvranırkenki hali kötüydü. Bugün de ben baygın çıkınca ayılamıcam diye korkmuş. Çok şükür bedenen bir problemim yok ama ruhum yorgun...
Hiçbirinizin bana karşı bi kusuru olamaz emin olabilirsiniz. Aksine yardımlarınız dualarınız karşılığında ne desem az. Allah hepinizden razı olsun. Hakkınızı helal edin benden yana hepinize hakkım varsa helal olsun. Daha fazla sürdürmeyelim bu üzüntülü hali. İnşallah en kısa zamanda yeni ve sağlıklı hamileler çıkar aranızdan. Şu an hamile olan arkadaşlarım hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi. Kendinize çok dikkat edin. Allah'a emanet olun.
İyi akşamlar hepinize bi haber vermem gerekiyo di mi sizlere?
Ne yazık ki iyi değilim. Geceyi hastanede geçirdim. Bebeğimizi kaybettik.
Ne diyeceğimi, ne düşüneceğimi bilmiyorum ki... Neden diyorum sadece böyle olmayabilirdi ya olmayabilirdi. Ben hiç böyle hayal etmemiştim. İlk hamileliğimin böyle sonuçlanacağını hiç düşünmemiştim. Başından beri olumsuz gitti sanki bi şeyler. Geç döllenme dedik doktor hata yapıyo dedik. Değilmiş, bebeğim kendi kendine düştü bir müdahaleye fırsat kalmadı. Dün gündüz çok iyiydim yazmıştım size de. Gece 1 de dayanılmaz sancılar yaşadım. Adet sancısının 2-3 katı şiddetinde bi var bi yoktu. Karnım kesiliyo sandım. Ne kadar ağladım. Yatsam olmuyo kalksam hiç olmuyo. 3 e kadar dayanabildim. Eşim tabi evde fır dönüyo napıyım bi şey söyle diyo. Yapamadı bi şey tabi ne yapacaktı ki. Ambulans çağırdı sonra. Aldılar beni. Tansiyonum düşmüş. Bi iğne yaptılar bi de serum. Biraz rahatlamıştım. Hastanede hemen alttan muayene yaptı doktor hani şu sevmediğimiz doktorHaklıymış. Düşük yapmışsın için parça dolu dedi. Ağladım. Muayene bile edemiyorum kürtaj çok zor olur kaldıramazsın dedi. Beklicez kendi kendine düşecek dedi. Yatırdılar beni. Ağrılarım geçti ama hissediyorum içimden bi şeyler kopuyo. Bi ara lavaboya gittim epey büyük bi parça düşürdüm. Sabaha kadar yattım uyuyamadım. Hastanede bebek sesleri duyuluyodu, içim acıdı. Sabah tekrar muayene oldum içimde biraz daha parça kalmış ağrı yok düşmez dedi doktor. Küçük bi müdahele yapıp alıcaz dedi. Vakum mu dedi ne. Normalde ayakta yapılan muameleymiş ama beni uyuttular dayanamam diye. Uyumuşum, uyandığımda bitmişti her şey Biraz daha yattım çıktık sonra. Benden sonra 2 kişi daha geldi aynı şekilde. 4 hamilelikten birinde oluyomuş bu özellikle ilk gebeliklerde. Benim nasibim buymuş demek ki. Hala şaka gibi geliyo. Ben mi yaşadım diyorum bunları sürekli ben miyim bu? Kusura bakmayın zor yazıyorum. Üzgünüm.
Cok şükür canım sen naptin ses çıktımi ev sahibinden bende seni özledim benle dalga gecmeni
canım yazdıklarını okudum okudum okudumm..düşündüm bu durumda ne yazabilirim..içime bir taş oturdu..hala bilemiyorum ne diyeceğimi..sadece kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum ve ağlıyorum...
bir acıyı kabullenmenin yolunu ben şöyle buldum..başıma gelenin daha beterini düşündüm şükrettim hep..meleğin seni bekleyecek..inşallah sağlıklı geçecek bir hami,lelikle bebişini kucağına alacaksın..şimdi biraz dinlenmen gerek..ne desen haklısın..eğer burada olmak seni üzecekse biraz uzaklaş..geldiğinde biz burada olacağız..eski neşene kavuştuğun günleri görmek isteriz..
Allah yardımcın olsun canımmm...Allah beterinden korusun..üzülme diyemem..içine atma acını..eşine sarıl..bunu ancak beraber atlatabilirsiniz..kendine iyi bak..seni seviyoruz..
Amaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn ppppfffffffffffffffffffffff
Kızlar merhaba. İnterneti iptal ettik, şu an cepten bakıyorum yazdıklarınıza. Firarcığım, üzülmeden mümkün değil,biliyorum. Lütfen metanetini kaybetme canım. Ben hiç hamile kalmadım tatlım ve ne hissettiğini anlayamam biliyorum. Abimin eşi ilk bebeğini altı aylıkken kaybettive altı yedi ay içinde hamile kaldı, şimdi çok tatlı bir yeğenim var. Allah hepimiz için hayırlısını versin bir tanem. Lütfen umudunu kaybetme olur mu...
Çok teşekkür ederim scorpions Allah razı olsun. Üzülmeyin lütfen ben de iyi olacağım inşallah zamanla. Aranızda böyle bir yer edindiğim için ilginiz için çok teşekkür ederim. Sizin haberlerinizi okumak için zaman zaman burada olucam. İnşallah iyi olacak her şey. İnşallah..
Yok kuzum ses seda yok, acele etmiyorum yaa, bu sene dayanırım belki elimiz bollaşsın hem belki daha iyi bi ev çıkar karşımıza...salonda yatarız ya da misafir odamız da yatarız diye düşünüyoruz, o küflü odada yatılmaz kışınheee dalga geçicem senle paçalı donunla
lan scorpi niye beni sormuyon leeeeeeeeennnnsana böyle yapıyomm
Hoşgeldin canımm, evi dıştan gördüm camlar pimapen değildi, yan taraftaki daire süperdi ama, ev sahibi güya akşam anhtarı getirecekti ama bekliyoz hala ses yok, inşallah güzeldir
yemek yiyim de geliyom
Sen paçalı iyidir dedin bak eteğin altına giymeden dışarı cikmiyorum havalarda sogudu.canım yaa çok dikkat et ama kendine hasta olma sakın
aaayyy birileri de hamile kaldı kalalı peeeekkk bi nazlı olduO hamile arkadaşa burdan sesleniyorum, ben hamile kalırsam eğer bak gör sana neler edecem [/SIZE]
Bilemem artıkkkkkkkkkkkk hiççç iyi görmüyorum gidişatınıııııııı benden söylemesiiiii
kız özlemmmm sen bana trip mi atıyon heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?