RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Sizin durumunuzu biliyorum ve dua ediyorum sizin için. İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hamileliği tadarsınız.
Ben 10 aylık evliyim ilk gebeliğimdi sizin acınız benden daha çoktur belki ben ne diyeceğimi bilemiyorum.
Hiç çocuk sahibi olamamak, olup da onu kucağına alamamak hepsi ayrı zor.. Rabbim sabır dayanma gücü versin ne diyeyim özür dilerim.

Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için. Haklısınız elbet bu günlerde geçecek. Şu an yaşadığım son 12 saatin etkisindeyim. Yaşadıklarımı sindirmeye çalışıyorum. Zamanla daha iyi olucam inşallah.. Doğru zamanda belki yeniden anne olucam. Zaman gösterecek. İlginiz için çok sağolun Allah razı olsun.

Allah yardımcınız olsun. Sadece burada okuduğum kadarıyla yazıyorum durumunuzu hiç bilmeden.

Ama belli ki çok yorgun düşmüşsünüz ve ne güzel ki Sabır ve Dua nız sürüyor.

Hepimiz hepimize inşallah ümit ve umut dolu dualarda bulunabilelim ve inşallah yaşadığınız sıkıntılı süreçler mutlaka bir şekilde en güzel mükafatlarla size geri dönecektir.

İnşallah muradınıza tez zamanda ve en önemlisi inşallah sağlıkla ve hayırlı olanıyla kavuşmanızı, tüm evlat isteyenler için de aynı şekilde canı gönülden dualarımı ve dileklerimi paylaşıyorum.

İyi akşamlar hepinize bi haber vermem gerekiyo di mi sizlere?
Ne yazık ki iyi değilim. Geceyi hastanede geçirdim. Bebeğimizi kaybettik.

canım yazdıklarını okudum okudum okudumm..düşündüm bu durumda ne yazabilirim..içime bir taş oturdu..hala bilemiyorum ne diyeceğimi..sadece kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum ve ağlıyorum...
bir acıyı kabullenmenin yolunu ben şöyle buldum..başıma gelenin daha beterini düşündüm şükrettim hep..meleğin seni bekleyecek..inşallah sağlıklı geçecek bir hami,lelikle bebişini kucağına alacaksın..şimdi biraz dinlenmen gerek..ne desen haklısın..eğer burada olmak seni üzecekse biraz uzaklaş..geldiğinde biz burada olacağız..eski neşene kavuştuğun günleri görmek isteriz..
Allah yardımcın olsun canımmm...Allah beterinden korusun..üzülme diyemem..içine atma acını..eşine sarıl..bunu ancak beraber atlatabilirsiniz..kendine iyi bak..seni seviyoruz..

Kızlar merhaba. İnterneti iptal ettik, şu an cepten bakıyorum yazdıklarınıza. Firarcığım, üzülmeden mümkün değil,biliyorum. Lütfen metanetini kaybetme canım. Ben hiç hamile kalmadım tatlım ve ne hissettiğini anlayamam biliyorum. Abimin eşi ilk bebeğini altı aylıkken kaybetti ve altı yedi ay içinde hamile kaldı, şimdi çok tatlı bir yeğenim var. Allah hepimiz için hayırlısını versin bir tanem. Lütfen umudunu kaybetme olur mu...

Cok şükür canım sen naptin ses çıktımi ev sahibinden bende seni özledim benle dalga gecmeni

Yok kuzum ses seda yok, acele etmiyorum yaa, bu sene dayanırım belki elimiz bollaşsın hem belki daha iyi bi ev çıkar karşımıza...salonda yatarız ya da misafir odamız da yatarız diye düşünüyoruz, o küflü odada yatılmaz kışın heee dalga geçicem senle paçalı donunla

Çok teşekkür ederim scorpions Allah razı olsun. Üzülmeyin lütfen ben de iyi olacağım inşallah zamanla. Aranızda böyle bir yer edindiğim için ilginiz için çok teşekkür ederim. Sizin haberlerinizi okumak için zaman zaman burada olucam. İnşallah iyi olacak her şey. İnşallah..

Amin canım sağolasın zamanla düzelecek her şey inşallah...

canımm yaşadığın hepimizin başıan gelebilir..zaten son yıllarda benim çevremde çok bebek kaybeden var..özellikle de ilk hamileliklerinde..neden oluyor nasıl oluyor anlamıyorum..ama demekki hayırlı olan buymuş onu diyorum..biliyormusun zaman herşeyin ilacı..inşallah yakında yeniden birarada olucaz..inşallah okumak için geldiğinde bende burada olurum..

Sen paçalı iyidir dedin bak eteğin altına giymeden dışarı cikmiyorum havalarda sogudu.canım yaa çok dikkat et ama kendine hasta olma sakın

kız özlemmmm sen bana trip mi atıyon heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:

Sen paçalı iyidir dedin bak eteğin altına giymeden dışarı cikmiyorum havalarda sogudu.canım yaa çok dikkat et ama kendine hasta olma sakın

Bi de kızıyodunuz bana bak dedim işte paçalı iyidir ablam da bi sus diyodu bana, yola geldi feryal kuzum valla benim ev de morg gibi buz buuuzzzzzz, çok dikkat etmek lazım, sıcak su torbası iyi geliyo bak ayaklarının altında olsun devamlı

aaayyy birileri de hamile kaldı kalalı peeeekkk bi nazlı oldu O hamile arkadaşa burdan sesleniyorum, ben hamile kalırsam eğer bak gör sana neler edecem [/SIZE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…