RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

özlemcim ben milyoncudan aldım 2tl nettede var gittigidiyorda başka birşey sipariş edersen unutma cnm

sesimi taaaaa oradan duydun demi
önce gaiptenmiki dedim ama yokyok bak duymusum işteee
evınız hayırlı olsunnn canımmmm...çok sevındımmmm...içinde bebiş çığlıklarıyla inlesin
uyur iş yapar olmasın senin komşu

yok canım yaa o kadının normal iş yapma saatı 12 sanırım arada yapıoo böleee

kızlar yalvarıyorum yardım edin.ben bugün hastaneye yatacağı.malum bata 3-3 gün var bugün kanda gebelik baktırdım betahcg 7,42 çıktı şimdi sizce bu ne oluyor allah ım kafayı yiyeceğim

kızlar yalvarıyorum yardım edin.ben bugün hastaneye yatacağı.malum bata 3-3 gün var bugün kanda gebelik baktırdım betahcg 7,42 çıktı şimdi sizce bu ne oluyor allah ım kafayı yiyeceğim

günaydın canım.. bana kalırsa hamilesin.. testi ne zaman yaptırdın? ne zaman kan alındı senden?

Umut canım kan pıhtılaşmasına bakıldımı sizde orayı anlamadım birde genetik tahlilleriniz yapıldı mı.

günaydın ablam..aradan bikaç sene geçtiği için tam ne neydi hatırlamıyorum, dosyaya bakmam lazım..
tüm tahliller yapıldı diye biliyorum ama, artık eksik kalan bisey var mı bilemiyorum..

savaş bildiğim kadarıyla hcg 5 ve üzerinde ise gebelik olasılığı düşünülür..bu değerin giderek artması beklenir..

3 gün öncesinden yapmışsın..bat günüde git kan ver inş artışı görürsün...inş gebesindir

Bu arada herkese kocamaaaaaannnn bir günaydınn öpim de uyanın bi güzel
nihayet kendi evime gelebildim,10gün üstüne.,.insanın en iyi kendi evi valla..ne kadar rahat ettirselerde, kendi evin gibisi yok valla.ben bunu her zaman demişimdir..
e ne diyelim sükür kavusturana

bide gezdiğim her yerde pc fln yokdu..olan yerde de girmek zor geldi, kimin de girdim iki yazim dedim, ve tabu geçmişi de okuyamadım..o an girdiğimde az bi takip edebildim, bide değisik klavye olunca harf aradım durdum bazen..hiç sevmiyorum şu q klavyeyi
bilmiyrm herkes beni özledi mi ama ben özlediğim insanların arasında gayet güzelim

gerçi gezdim fln, çok iyi geldi..sanki dopik aldım gibi oldu..tabi ayın sonuna ne olurum yine bilmiyorum

bu arada, Rainbow ablm..şu adını anmiyim sen anla..
26 Aralık ..tabi bu gün olarak 2-3 oynayabilir.. pöfffff

------------
yaa kızlarrr reann nerelerde haberiniz var mı, ayın 6 sında girmis, nerde bu kızçemm yaaa
kız reaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....çabuk gelllllllllllll insaAllah iyisindirrrrrrrrrrr, iyisinizdiiiiiiiiiiiiiiiiir

Son düzenleme:

umut hoşgeldin canım bizi sormuyorsun ama

umut hoşgeldin canım bizi sormuyorsun ama

hsb gamyoncum..olur mu yaa..zaten gçemişle derdim var, kimini okuyabiliyormu, kimini okuyamıyorum..tam senin adını aşaşğıda gördüm yazayım dedim..baktım kayboldun.. askolsun öle düsünme....bnde 10gündür yoktum..kaç kisi sordu beni acaba dersem olur mu :) yada ben bazen o kadar anlatıyorum kimisi de es geçiyor..bende böyle düsünüyorm bazen
e napıyon nasıl gidiyor snin..bi şu geçmisle geleceği bir tutunca herkese yetisecem ins.

iyiyim cnm idare ediyoruz.yeni bir ay yeni umutlar

evet aynen öyle canım

şaka yapıyorum umudum

Elfida

1001 Ayet-El Kürsi

zerbas:50

kiraztepe:50

nartanesiii:100

rmzeynep:51

savas5482:100

oz_lem:50

rochak:50

Kalan:550

Nese77

1001 Ayet-El Kürsi

kiraztepe:50

nartanesiii:100

rmzeynep:51

oz_lem:50

savas5482:100

Kalan650

önceki aldığım savas ve sevdem için 100' er okumustum.
smdi de 100' er alıyorum.bitince yine sıradakine alırınm ins.

Günaydıııııııııııınnn tülaaaaaaaayyyy feryaaaaaaaaaall gamyoncuuu lexxxx sizlere de günaydıııııııııınnn

umut hoşgeldin toparlanmana sevindim reanı ben de çok merak ediyorum

kızlar hepinize merhabaaaaaaa

herkes iyidir umarım...

firarcığım nasıl acaba??

rean ve aybikekayrayı bende merak ed,yorum

savaşçım arkadaşımın 6 çıkmıştı bebeği var şuan ama ne olur ne olmaz sen 1 gün sonra tekrar yaptır cnm inşşşşşşşşşşşşşşşşş hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…