- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 198
- 44
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.441
Kızlar sabahtan beri migrenim tuttu ölüyorum şuan, ilaç içtim kafamı bağladım ama bana mısın demiyo, gözlerim yerinden çıkacak gibi, tansiyonum düşük hissediyorum
Canım duan çok anlamlı benc var bunda bişey
canım baya yağmurlu buralar
kızlar bana da lazım ondan ama nerden bulacam
önce gaiptenmiki dedim ama yokyok bak duymusum işteeesesimi taaaaa oradan duydun demi
evınız hayırlı olsunnn canımmmm...çok sevındımmmm...içinde bebiş çığlıklarıyla inlesinnapıyosunuz kızlar hamile haberleri yokmu:26:
evi kaçırmadık alıyoruz inş bugün gittik satış ofisi kapalı bakamadık yarın bakıp peşinatı yatırcaz bileziklerim gidiyo
akramabamızla konuştukn kendisi mobilyacı dolapları iyi değil evin yeni dolap yapıcak simferin ankastre setini alıcaz siyah dolaplarda beyaz olcak güzel olcak inş laminant açık renk olcak yarın peşinatı verirsek 15 20 gün içinde taşıncaz bebek varsa naparım bilemiyorum umarım bat gelmeden taşınırız
cok fazla işi yok evin alan kişi ödeyememiş iade etmiş belki temizlemişlerdir
mutağım harika olacak hayallerimdeki gibi
bu arada 120 m2 alıyoruz 140m2 hem site dışında hemde satışta yok şu an kısmet
dualara katılamıyorum üzgünüm cok yoğunuz akşama misafirim gelcek çıkıyım öpüyorum
uyur iş yapar olmasın senin komşu
kızlar yalvarıyorum yardım edin.ben bugün hastaneye yatacağı.malum bata 3-3 gün var bugün kanda gebelik baktırdım betahcg 7,42 çıktı şimdi sizce bu ne oluyor allah ım kafayı yiyeceğim
kızlar yalvarıyorum yardım edin.ben bugün hastaneye yatacağı.malum bata 3-3 gün var bugün kanda gebelik baktırdım betahcg 7,42 çıktı şimdi sizce bu ne oluyor allah ım kafayı yiyeceğim
Umut canım kan pıhtılaşmasına bakıldımı sizde orayı anlamadım birde genetik tahlilleriniz yapıldı mı.
Bu arada herkese kocamaaaaaannnn bir günaydınnöpim de uyanın bi güzel
nihayet kendi evime gelebildim,10gün üstüne.,.insanın en iyi kendi evi valla..ne kadar rahat ettirselerde, kendi evin gibisi yok valla.ben bunu her zaman demişimdir..
e ne diyelim sükür kavusturana
bide gezdiğim her yerde pc fln yokdu..olan yerde de girmek zor geldi, kimin de girdim iki yazim dedim, ve tabu geçmişi de okuyamadım..o an girdiğimde az bi takip edebildim, bide değisik klavye olunca harf aradım durdum bazen..hiç sevmiyorum şu q klavyeyi
bilmiyrm herkes beni özledi mi ama ben özlediğim insanların arasında gayet güzelim
gerçi gezdim fln, çok iyi geldi..sanki dopik aldım gibi oldu..tabi ayın sonuna ne olurum yine bilmiyorum
bu arada, Rainbow ablm..şu adını anmiyim sen anla..
26 Aralık ..tabi bu gün olarak 2-3 oynayabilir.. pöfffff
------------
yaa kızlarrr reann nerelerde haberiniz var mı, ayın 6 sında girmis, nerde bu kızçemm yaaa
kız reaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....çabuk gelllllllllllll insaAllah iyisindirrrrrrrrrrr, iyisinizdiiiiiiiiiiiiiiiiir
iyiyim zerbaşım sen nasılsın
umut hoşgeldin canım bizi sormuyorsun ama
iyiyim cnm idare ediyoruz.yeni bir ay yeni umutlar
hsb gamyoncum..olur mu yaa..zaten gçemişle derdim var, kimini okuyabiliyormu, kimini okuyamıyorum..tam senin adını aşaşğıda gördüm yazayım dedim..baktım kayboldun.. askolsun öle düsünme....bnde 10gündür yoktum..kaç kisi sordu beni acaba dersem olur mu :) yada ben bazen o kadar anlatıyorum kimisi de es geçiyor..bende böyle düsünüyorm bazen
e napıyon nasıl gidiyor snin..bi şu geçmisle geleceği bir tutunca herkese yetisecem ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?