- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.461
Günaydıııııııııııınnn tülaaaaaaaayyyyferyaaaaaaaaaall gamyoncuuu lexxxx sizlere de günaydıııııııııınnn
umut hoşgeldin toparlanmana sevindim reanı ben de çok merak ediyorum
Günaydıııııııııııınnn tülaaaaaaaayyyyferyaaaaaaaaaall gamyoncuuu lexxxx sizlere de günaydıııııııııınnn
günaydın kızlar iyi haftalar
kızlar hepinize merhabaaaaaaa
herkes iyidir umarım...
firarcığım nasıl acaba??
rean ve aybikekayrayı bende merak ed,yorum
savaşçım arkadaşımın 6 çıkmıştı bebeği var şuan ama ne olur ne olmaz sen 1 gün sonra tekrar yaptır cnm inşşşşşşşşşşşşşşşşş hamilesindir
günaydın kızlarrr.. mutlu haftalar,mutlu haberlerrrrleeee... benım kırmızılarım 5 gün erken geldiii.. rainbowwww yeni bat ım6 ocakkk .. beni kaydettttttttttttt
günaydın kızlarrr.. mutlu haftalar,mutlu haberlerrrrleeee... benım kırmızılarım 5 gün erken geldiii.. rainbowwww yeni bat ım6 ocakkk .. beni kaydettttttttttttt
Selam kızlar günaydın, herkese iyi bir hafta diliyorum!
Malesef evde internetim yok iki gündür, pek takip edemedim. Nasılsınız?
TTnetin sınırlı paketiniz kullanıyordum ve her ay 42 TL ödüyordum. Geçen ay fatura bir geldi 98 TL!!!!!!!! TTnete bir gitttik, kampanyamız sona ermiş bu ayki de 80 TL gelecek. Kociş de sinirlendi kapatın dedi sinirleAkşam diyor ki bir internet paketi bulalım Neyse ben bu işi halledene kadar haftasonu gelir.
Özlem'cim benim de migrenim bu aralar çok kötü canım, durmadan başım ağrıyorİlaç alıyorum, uyuyorum...insanın hayat kalitesi çok düşüyor, berbat bir şey.
Savaş senin duanı okudum arkadaşım, haber veremedim. Sen de bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah canım.
Perşembe günü annem ameliyat olacak ben de yanında kalacağım.Kendinize çok iyi bakın. Ben gelemesem de beni unutmayın
Selam kızlar günaydın, herkese iyi bir hafta diliyorum!
Malesef evde internetim yok iki gündür, pek takip edemedim. Nasılsınız?
TTnetin sınırlı paketiniz kullanıyordum ve her ay 42 TL ödüyordum. Geçen ay fatura bir geldi 98 TL!!!!!!!! TTnete bir gitttik, kampanyamız sona ermiş bu ayki de 80 TL gelecek. Kociş de sinirlendi kapatın dedi sinirleAkşam diyor ki bir internet paketi bulalım Neyse ben bu işi halledene kadar haftasonu gelir.
Özlem'cim benim de migrenim bu aralar çok kötü canım, durmadan başım ağrıyorİlaç alıyorum, uyuyorum...insanın hayat kalitesi çok düşüyor, berbat bir şey.
Savaş senin duanı okudum arkadaşım, haber veremedim. Sen de bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah canım.
Perşembe günü annem ameliyat olacak ben de yanında kalacağım.Kendinize çok iyi bakın. Ben gelemesem de beni unutmayın
rimelimm avatarına bayıldımmmm
darısı bize inşallah
annene çok geçmiş olsun lexcim[/QUOT
Çok sağol canım.
İNŞAALLAH canımmm,olur bizimde olur, umut umutbölee sevımlı yaramaz yada sewımli cadılarımız olurrrrrr
kızlar savaş ne yaptı acaba tekrar kanda baktırdımı hamiş çıktımı acaba kız ameliyata girmesin bide hamişse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?