RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

günayyyyyydın tülayııııııııııııııııııııımmmmmmmmm öperim çooooooooooooook

günaydın kızlarrr.. mutlu haftalar,mutlu haberlerrrrleeee... benım kırmızılarım 5 gün erken geldiii.. rainbowwww yeni bat ım 6 ocakkk.. beni kaydettttttttttttt

günaydın kızlar iyi haftalar

günaydınlarr...sana iyi haftalar cnm :)

hsb özlem nbr nasılsın..saolasın..

ragında.. hsgeldin cnm günaydın sanada..nbr nasılsın
---
ahh bide şu 10gündür ki olan evin islerini bitirebilsem de otursam şu pc ye artık pc oturursam, bida bakılcak hali kalmaz

Selam kızlar günaydın, herkese iyi bir hafta diliyorum!

Malesef evde internetim yok iki gündür, pek takip edemedim. Nasılsınız?
TTnetin sınırlı paketiniz kullanıyordum ve her ay 42 TL ödüyordum. Geçen ay fatura bir geldi 98 TL!!!!!!!! TTnete bir gitttik, kampanyamız sona ermiş bu ayki de 80 TL gelecek. Kociş de sinirlendi kapatın dedi sinirle Akşam diyor ki bir internet paketi bulalım Neyse ben bu işi halledene kadar haftasonu gelir.

Özlem'cim benim de migrenim bu aralar çok kötü canım, durmadan başım ağrıyor İlaç alıyorum, uyuyorum...insanın hayat kalitesi çok düşüyor, berbat bir şey.

Savaş senin duanı okudum arkadaşım, haber veremedim. Sen de bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah canım.
Perşembe günü annem ameliyat olacak ben de yanında kalacağım.Kendinize çok iyi bakın. Ben gelemesem de beni unutmayın

Günaydınnnnnnnnnnn çılgınnnnnnnnn öziş günaydınnnnnnnnnn

annene çok geçmiş olsun lexcim

Biz geldik ev sahibi yok ortada, ev sahibisiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
neyse kız lex kalkta bi çay koy kahvaltı edek hep beraber ama tülay otursun iş yapmasın, feryal sen de sıcak poğaça kap gel

kızlar savaş ne yaptı acaba tekrar kanda baktırdımı hamiş çıktımı acaba kız ameliyata girmesin bide hamişse

Kızlar günaydın.
Geçmişi okumadan önce haber vermek istedim.
Biraz önce regl oldum,tam 4 gün geciktim.
Haftasonu olması sebebi ile testte alamadım.
Bugün öğlen arası gidip test alacaktım,kısmet değilmiş.

Şimdi geçmişi okumaya gidiyorum.
Bakalım başka batı geçen ve hamile olan var mı?

İNŞAALLAH canımmm,olur bizimde olur, umut umut bölee sevımlı yaramaz yada sewımli cadılarımız olurrrrrr

inşallah inşallah

kızlar savaş ne yaptı acaba tekrar kanda baktırdımı hamiş çıktımı acaba kız ameliyata girmesin bide hamişse

bence savaş hamile değeri 7.42 çıkmıştı sanırım
keşke birdaha kan verseydii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…