RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Biz geldik ev sahibi yok ortada, ev sahibisiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
neyse kız lex kalkta bi çay koy kahvaltı edek hep beraber ama tülay otursun iş yapmasın, feryal sen de sıcak poğaça kap gel

Öziş ben 7 de kalktım, çooktan kahvaltımı ettim ama bir türk kahvesi yapsak, fal baksak mis mis

hoşbuldum umutcum sende hoşgeldin.napim sizin güzel haberlerinizi bekliyorum :)
bu arada ev işinde kolay gelsin kendini çok yorma tatlımm

Firarcım yeni gördüm çok geçmiş olsun.Sanada sürekli yazarak tekrar hatırlatmak istemem ama Allah'ım ne yazdıysa onu yaşıyoruz,bu herkesin başına gelebilir.Ablamında ilk bebeği düştü ama şimdi 2 yaşında dünyalar tatlısı bir kızı var.Allah bir dahaki hamileliğinde sağlıklı bebişler nasip etsin canım.

Biz geldik ev sahibi yok ortada, ev sahibisiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
neyse kız lex kalkta bi çay koy kahvaltı edek hep beraber ama tülay otursun iş yapmasın, feryal sen de sıcak poğaça kap gel

kızım aynen elimi birşeye sürmem ama ben daha kahvaltı bilemmm yapmadımmmm

hoşbuldum umutcum sende hoşgeldin.napim sizin güzel haberlerinizi bekliyorum :)
bu arada ev işinde kolay gelsin kendini çok yorma tatlımm

saolasın tsk ederim de.. ben yormasam kendimi kim yoracak anacım.. varsa yoksa bu evde umut umut yine umut ..her odaya bikaç tane umut salacam.. anca biter

cnm geçmis olsun.. anneciğin için.. tam takip edemedim, dua okundu onu gördüm, neyi vardı, umarım geçici biseydir :26:

Hem üzücü hem sevinçli haberler var topikte.
Hayat böyle işte.Bir yandan güzel haberler alıp seviniyoruz,bir
yandan da üzülüp hüzünleniyoruz.

Lex anneciğine çok geçmiş olsun,inşallah güzel geçer ameliyatı.

Firarperest geçmiş olsun canım,lütfen üzülmemeye çalış,mevlam hayırlı
evlatlar nasip eder inşallah.

Umut sen de hoşgeldin.Tam tanımıyorum seni ama son yazıp gittiğin mesaj
beni de üzmüştü,yeni bir ay yeni umutlar hayırlısı hakkımızda.

Savaş ne yaptı acaba?Değeri gebelik gibi gözüküyor,ne ameliyatı olacaktı
bilen var mı?

hadi kızlar görüsmk üzere.. islerimi bi toparliyim, gelirim ..ama çok yazmayın... takip etmesi zor oluyo.. azıcık sıkın dişinizi..:18:yada topikte bi msjda bi çırpıda yazıverin yazacağınızın hepsini..

Umut sen de hoşgeldin.Tam tanımıyorum seni ama son yazıp gittiğin mesaj
beni de üzmüştü,yeni bir ay yeni umutlar hayırlısı hakkımızda.

hsb cnm saolasın kabilarda..bnde bikaç gördüğüm kisiler oluyor arada, tam yazışamadık ondandır..
evt o günü berbat haldeydim..çok çok çok doluydum..sanki halimi anlata anlata bitiremezdim..ama insan bi çabalarda bulunup bulunup, hayalkırıklığına uğrayınca, felaket oluyor..birde son zamanda, ha onu yapim, ha bunu yapim, kendmi çok yordum ondan olsa gerek..ama birseyler yapmadan da olmuyor ki.. ? hadi kendini bırak rahat tut .. hiç bana göre değil..sabır et demek yine öle..zamanı var demek yine bana göre değil..hiç bunların ne anlama geldiğini anlamak bile zor geliyo sanki..
özr dilerim sizleride üzdüm, kendim için..bilirim ki herkesin acısı kendine zor gelir..sizi de etkilediysem, hakkınıız helal edin..
okuduğunuz dualarınızı unutamam, her zaman aklımdasınız.
yeni ay yepyeni umutlar deniliyor her zaman..
ama, olmadı öbür ay, olmadı bidaki ay.. olmadı umut81 yok kalmadı, bitti, tükendi olucak en sonnuda..

ve birde, ocak ayı, yeni yasımın olacağı günüme, Allahım nolur bu kez yüzüm gülsün de, yeni yaşıma şu düsünce olmadan girebilirim insaAllah Rabbim sen yardım et ..cünkü zaman geçiyor, sabır kalmıyor, birde yasımızın geçtiğinden dolayı, + lar - lere dönüsüyo,, en çok buna üzülüyorum..tabiki herseyin hayırlısı ama işte elde değil yıllarca yasadıklarımdan..

Son düzenleme:

Firara ne olduuuuu? Geçmişi okuyamadım nolur yardımmm
Savaştan bebeiş haberi mi var yoksam:44: ameliyat durumu ne olcek acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…