RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Günaydın kızlarrr iyi haftalar

cnm hsgeldin günaydınlar sanada, nasılsın ?
son ki yazdığın özel msja bir türlü cvp veremedim, özr dilerm kusum, o günü felaket kötüydüm, düsüncelerin için çok saol bitanem.

Son düzenleme:
asbelove firar bebeğini düşürdü cnm
savaşımın kan değeri 7.42 falan çıkmış hayırlısı bakalım

Ay 2gün giremedim haberlere bak yaaaa..... Sağolasın canım bilgilendirdiğin içinnnn
Firarımmmmm sözün bittiği yer! Allahım sabır versinnnnn Hayırlısıyla verecek Rabbim sen yüreğini ferah tut ve Allahıma sığınnnn...
Hayırlısı bakalım inşallah savaştan iyi haberler alırızzz ama ameliyat durumunun ertelenmesi nasıl olur bilmiyorum tabi:44:

rica ederim cnm,bu arada beni sormuşsun hamdolsun iyiyim tatlım Rabbim bugünlerimizi aratmasın

cnm hsgeldin günaydınlar sanada, nasılsın ?
son ki yazdığın özel msja bir türlü cvp veremedim, özr dilerm kusum, o günü felaket kötüydüm, düsüncelerin için çok saol bitanem.

Canım aramızda böyle şeylerin lafı mı olur iyi olduğunu bilelim yeterrrrr.................
Ben iyi değilim bugün yaa kırmızılar belirtileri göstermeye başladı bugün yarın gelir hayal kırıklığı içindeyim yine anlayacağın.......

rica ederim cnm,bu arada beni sormuşsun hamdolsun iyiyim tatlım Rabbim bugünlerimizi aratmasın

Amin canım aminnn aman iyi olsun sizlerin iyi haberleriyle bizler de iyi oluyoruzzzzzz

Umutcuğum beni sormuşsun çok şükür iyiyim, kendini toparlamana sevindim..Bu ay çok beklemesek mi ne yapsak, en iyisi umutlanmamak, belki daha az üzülürüz

Asbeloveeeeeeeeee beni niye görmüyooooooooooooooonnnn

Son düzenleme:
Umucuğum beni sormuşsun çok şükür iyiyim, kendini toparlamana sevindim..Bu ay çok beklemesek mi ne yapsak, en iyisi umutlanmamak, belki daha az üzülürüz

Asbeloveeeeeeeeee beni niye görmüyooooooooooooooonnnn

Pardonnnn şekercimmmmmm firarın ve savaşın haberini alınca kafam allak bullak oldu benimde kırmızılar geliyorrrr pek iyi de değilimmmmmmm
Nasılsın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm?

oooooooo kim gelmişş seaside hanım gelmiiiiiiiiiiiiiiişşş, nerdeydin kıııızzz dubaide mi nerdeeeee özledik seniiiiiiiii

Pardonnnn şekercimmmmmm firarın ve savaşın haberini alınca kafam allak bullak oldu benimde kırmızılar geliyorrrr pek iyi de değilimmmmmmm
Nasılsın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm?

evet malesef firarımıza çok yandı içimiz ben de iyiyi çok şükür...iyi ol iyi hayırlısı yılmak pes etmek yok, umut yolculuğuna devaaaaaaaaammm

Kızlar 2012 En'lerine Rainbow ablamızı; "yılın ablası"na aday gösterdim, kabul edilirse oylamayı unutmayın,oylar ablayaaaaaaaaaaaa

Ablaaa gel de seçim propogandasına başla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…