- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.521
Umutcuğum beni sormuşsun çok şükür iyiyim, kendini toparlamana sevindim..Bu ay çok beklemesek mi ne yapsak, en iyisi umutlanmamak, belki daha az üzülürüz
Kızlar 2012 En'lerine Rainbow ablamızı; "yılın ablası"na aday gösterdim, kabul edilirse oylamayı unutmayın,oylar ablayaaaaaaaaaaaa
Ablaaa gel de seçim propogandasına başla
o güne nazaran biraz daha iyiyim demetten bska çare yok..o gün bütün gelenler geldi..
evt bu ay çok kaptırmayalım kendimizi.. yoksa ben ben olmaktan çıkıyorum artıkama yok o belirtiymişş... yok bu hormonmuşş.. başlıycam heee en sonunda.. yok kardesim belirti fln yok.. günüm yaklastığında hiç belirtim yok diyecem
hani olmadı bu ay, olmadı öbür ay, olmadı bidaki ay demekten, helak oldum .. olmadı bir sonraki ay UMUT81 yani ben diye birsey kalmayacak
Kızlar 2012 En'lerine Rainbow ablamızı; "yılın ablası"na aday gösterdim, kabul edilirse oylamayı unutmayın,oylar ablayaaaaaaaaaaaa
Ablaaa gel de seçim propogandasına başla
YILIN EN YORGUN u.. diye bir seçenek göremedim ama olsaydı beni seçin dicektim
bende bu ay belirti aramıycam ne olursa olsun
ya umudum lütfen bu kadar karamsar olma sana hiç yakışmıyor
YILLARIN EN YORGUN u.. diye bir seçenek göremedim ama olsaydı beni seçin dicektim
feryalnurcum senden n'aber
Yılın ablası da teşrif edebildiler sonundaaaAblaaa çok acıktım kimse beni kahvaltıya davet etmiyor
cnm geçmis olsun.. anneciğin için.. tam takip edemedim, dua okundu onu gördüm, neyi vardı, umarım geçici biseydir :26:
iyiyim canımcım sen nasılsın?bişeylerle uğraşıyordum ancac geldim
gel kız ben sana ısmarlıyayım güzel bir köy kahvaltısı migrenine iyi gelir
Özlemciğim balımmmkahvaltımı bende henüz yapmadım cnm diş dr. geliyorum.buyur gel bana..
bu arada geçmişi okumama bitmden heyecandan ellerim titredi.Savaş hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyazdımı son durumunu...
Hem üzücü hem sevinçli haberler var topikte.
Hayat böyle işte.Bir yandan güzel haberler alıp seviniyoruz,bir
yandan da üzülüp hüzünleniyoruz.
Lex anneciğine çok geçmiş olsun,inşallah güzel geçer ameliyatı.
Firarperest geçmiş olsun canım,lütfen üzülmemeye çalış,mevlam hayırlı
evlatlar nasip eder inşallah.
Umut sen de hoşgeldin.Tam tanımıyorum seni ama son yazıp gittiğin mesaj
beni de üzmüştü,yeni bir ay yeni umutlar hayırlısı hakkımızda.
Savaş ne yaptı acaba?Değeri gebelik gibi gözüküyor,ne ameliyatı olacaktı
bilen var mı?
evet malesef firarımıza çok yandı içimizben de iyiyi çok şükür...iyi ol iyi hayırlısı yılmak pes etmek yok, umut yolculuğuna devaaaaaaaaammm
Özlemciğim balımmmkahvaltımı bende henüz yapmadım cnm diş dr. geliyorum.buyur gel bana..
bu arada geçmişi okumama bitmden heyecandan ellerim titredi.Savaş hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyazdımı son durumunu...
savaşcım sanırım sen hamilesin
günaydın canım.. bana kalırsa hamilesin.. testi ne zaman yaptırdın? ne zaman kan alındı senden?
savaş bildiğim kadarıyla hcg 5 ve üzerinde ise gebelik olasılığı düşünülür..bu değerin giderek artması beklenir..
3 gün öncesinden yapmışsın..bat günüde git kan ver inş artışı görürsün...inş gebesindir
kızlar savaş ne yaptı acaba tekrar kanda baktırdımı hamiş çıktımı acaba kız ameliyata girmesin bide hamişse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?