RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Umutcuğum beni sormuşsun çok şükür iyiyim, kendini toparlamana sevindim..Bu ay çok beklemesek mi ne yapsak, en iyisi umutlanmamak, belki daha az üzülürüz

o güne nazaran biraz daha iyiyim demetten bska çare yok..o gün bütün gelenler geldi..
evt bu ay çok kaptırmayalım kendimizi.. yoksa ben ben olmaktan çıkıyorum artık ama yok o belirtiymişş... yok bu hormonmuşş.. başlıycam heee en sonunda.. yok kardesim belirti fln yok.. günüm yaklastığında hiç belirtim yok diyecem
hani olmadı bu ay, olmadı öbür ay, olmadı bidaki ay demekten, helak oldum .. olmadı bir sonraki ay UMUT81 yani ben diye birsey kalmayacak

bende bu ay belirti aramıycam ne olursa olsun

Kızlar 2012 En'lerine Rainbow ablamızı; "yılın ablası"na aday gösterdim, kabul edilirse oylamayı unutmayın,oylar ablayaaaaaaaaaaaa

Ablaaa gel de seçim propogandasına başla

YILLARIN EN YORGUN u.. diye bir seçenek göremedim ama olsaydı beni seçin dicektim

Son düzenleme:
hadi kızlar ben kalkıyorum .. islere bakayım.. yada bi az bakim dersem isim hiç bitmeyecek .. pc mi kapatsam ne
hadi öpüldünüz

Özlemciğim balımmm kahvaltımı bende henüz yapmadım cnm diş dr. geliyorum.buyur gel bana..

bu arada geçmişi okumama bitmden heyecandan ellerim titredi.Savaş hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yazdımı son durumunu...

iyiyim canımcım sen nasılsın?bişeylerle uğraşıyordum ancac geldim

gel kız ben sana ısmarlıyayım güzel bir köy kahvaltısı migrenine iyi gelir

Ayyy ne çok isterdiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm

Özlemciğim balımmm kahvaltımı bende henüz yapmadım cnm diş dr. geliyorum.buyur gel bana..

bu arada geçmişi okumama bitmden heyecandan ellerim titredi.Savaş hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yazdımı son durumunu...

aaaaa doktorda mıydın ben de niye bu kadar gecikti diyodum..bitme dimi abla diş tedavisi daha

Canım çok sağol...

evet malesef firarımıza çok yandı içimiz ben de iyiyi çok şükür...iyi ol iyi hayırlısı yılmak pes etmek yok, umut yolculuğuna devaaaaaaaaammm

bilmiyorum canım yaa doğal yoldan hiç ümitli değilim artık nedense her ay ayrı hüsranla sonuçlanıyorrrr

Bu ruh halime çok iyi geldi bu haberrrrrrr
Eeeee ameliyat durumu ne olacak şimdi

savaşcım sanırım sen hamilesin

günaydın canım.. bana kalırsa hamilesin.. testi ne zaman yaptırdın? ne zaman kan alındı senden?

kızlar savaş ne yaptı acaba tekrar kanda baktırdımı hamiş çıktımı acaba kız ameliyata girmesin bide hamişse

kızlar merhaba

ben geldim.Kendi kadın doğumcumu aradım değer bakarsan taze hamilelik dedi.çarşamba günü aynı yerde tekrar yaptır sonç eğer artarsa hamilesindir dedi.ameliyatı da ertele dedi.

başka dr.a gittim oda hamilelik var gibi ama bişey söyleyemem gerçi gününede var ama dedi.oda 2-3 gün sonra tekrarla testi ona göre bişey söylüyelim dedi.%50 var ,%50 yok derim ben bu değere dedi

bende oradan genel cerraha gittim.durumu anlattım ve şimdilik yarınki ameliyatı iptal ettirttim.

bakalım şimdi durum ne oalcak bilmiyorum:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…