- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.541
Kızlar Özişin dediği ovulasyon testlerinden aldım. Rainbow'cuğumun dediği gibi 7. günden itibaren yapmaya başladım. Dün 10. gündü ve çok hafif silik çıktı. Bugün 11.gün eve gidince yine yapıcam. Çift çizgi koyu çıktığında yumurtlamam yaklaşmış mı olacak ? O gün mü çalışmak lazım?
ablam hoşgelmişsinnnn
feryalim noldu nolduuuuu ne zamana aldınnnnn,iyi çıkar sonuçlar inşşşş ya
kızlar merhaba
ben geldim.Kendi kadın doğumcumu aradım değer bakarsan taze hamilelik dedi.çarşamba günü aynı yerde tekrar yaptır sonç eğer artarsa hamilesindir dedi.ameliyatı da ertele dedi.
başka dr.a gittim oda hamilelik var gibi ama bişey söyleyemem gerçi gününede var ama dedi.oda 2-3 gün sonra tekrarla testi ona göre bişey söylüyelim dedi.%50 var ,%50 yok derim ben bu değere dedi
bende oradan genel cerraha gittim.durumu anlattım ve şimdilik yarınki ameliyatı iptal ettirttim.
bakalım şimdi durum ne oalcak bilmiyorum:18::18:
canım yarına bir doktora randevu aldım artık iyice takipte olmak istiyorum da :) sen nasılsın şekerim
savaşcım inş. hayırlısı olsun cnm.değişik bir ilaç hormon hapı falan kullanmadıysan bu ay büyük bir ihtimal hamilesindir cnm
kızlar merhaba
ben geldim.Kendi kadın doğumcumu aradım değer bakarsan taze hamilelik dedi.çarşamba günü aynı yerde tekrar yaptır sonç eğer artarsa hamilesindir dedi.ameliyatı da ertele dedi.
başka dr.a gittim oda hamilelik var gibi ama bişey söyleyemem gerçi gününede var ama dedi.oda 2-3 gün sonra tekrarla testi ona göre bişey söylüyelim dedi.%50 var ,%50 yok derim ben bu değere dedi
bende oradan genel cerraha gittim.durumu anlattım ve şimdilik yarınki ameliyatı iptal ettirttim.
bakalım şimdi durum ne oalcak bilmiyorum:18::18:
Kızlar Özişin dediği ovulasyon testlerinden aldım. Rainbow'cuğumun dediği gibi 7. günden itibaren yapmaya başladım. Dün 10. gündü ve çok hafif silik çıktı. Bugün 11.gün eve gidince yine yapıcam. Çift çizgi koyu çıktığında yumurtlamam yaklaşmış mı olacak ? O gün mü çalışmak lazım?
yok canım bu ay hiç ilça dahi almadım.bakalım şimdi çarşambaya kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum ama.Çarşamba günü ne olduğu daha bir netlik kazanır sanırım.
Kızlar ben sabahtan beri heyecan ve stresten daha kahvaltı dahi yapmadım.biraz bişeyler atıştırayım gelirim yine
Özlemciğim aday gösterildim ya kazandım ben irinci olmamın bir önemi yok inan.Ama olusamda tadından yenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?