RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

asbelove naber canıkom?

Rainbow ablacığım napıyon canımcım dişini ne ettin.Ben randevu işini hallettim çok eyecanlıyım beya :))

Kızlar Özişin dediği ovulasyon testlerinden aldım. Rainbow'cuğumun dediği gibi 7. günden itibaren yapmaya başladım. Dün 10. gündü ve çok hafif silik çıktı. Bugün 11.gün eve gidince yine yapıcam. Çift çizgi koyu çıktığında yumurtlamam yaklaşmış mı olacak ? O gün mü çalışmak lazım?

savaşcım inş. hayırlısı olsun cnm.değişik bir ilaç hormon hapı falan kullanmadıysan bu ay büyük bir ihtimal hamilesindir cnm

lexcim benimde bugün 11. günüm sen dün çalışma yapmışmıydın

Sevdemm

1001 AYET-El Kürsi

rmzeynep:101

asbelove:100

kiraztepe:50

ALPPIN:50

ebal16:20

fatmaipek:80

savas5482:50

umut81:100

zerbas:50

nartanesiii:100

rochak:50

oz_lem:50

8scorpions:50

Kalan:150

Elfida

1001 Ayet-El Kürsi

zerbas:50

rmzeynep:51

savas5482:100

rochak:50

fatmaipek:100

Kalan:300

Nese77

1001 Ayet-El Kürsi

rmzeynep:51

savas5482:100

Kalan:500

Son düzenleme:

Canım önce bir emin ol da ameliyat olursun hayırlısıyla. İnşallah hamilesindir

savaşcım inş. hayırlısı olsun cnm.değişik bir ilaç hormon hapı falan kullanmadıysan bu ay büyük bir ihtimal hamilesindir cnm

yok canım bu ay hiç ilça dahi almadım.bakalım şimdi çarşambaya kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum ama.Çarşamba günü ne olduğu daha bir netlik kazanır sanırım.

Kızlar ben sabahtan beri heyecan ve stresten daha kahvaltı dahi yapmadım.biraz bişeyler atıştırayım gelirim yine

Canım işte kafan rahat olunca bebek geliyorun bir kanıtı daha.Ben hamileliğinin 100de yüz olduğunu düşünüyorum cnm.Değer yarına ikiye katlanacak sonrada artarak devam edecek inşAllahhhh.Ne kadardır bekliyordun cnm Çok sevindim çarşamayı heyecanla bekliyorum....

yeni uyanmışş biri olarakkk günaydın kızlarrr... nasılsınız ne var ne yok?

bi gecmıse bakayım...

yaww ne ara saat 12 olmuş ben 12ye kadar mı uyumuşumm

Tüm geçmiş olsun dileklerine çokkkkkkkk teşekkürler.Bugün dr.a gittim ama işlem yaptırmadım,2 dişim kaldi biri kaplama olacak aciliyeti yok birde yanında dolgulu diş yenilenecekti hafif bir çürük varmış.Aciliyeti olduğunu düşünmüyorum içimden yaptırmak gelmedi zaten minik çürük için kocaman oyuyorlar dişi yandakini kaplatırken onada bakarız artık.Ne zaman Allah kerim

Zaten yatırdığım diğer tüm dişler sızlıyor sürekli onların kanallarının tıkanması gereiyormuş ağrının geçmesi için oda zamanla olacakmış.bir rahat bu taraftan yiyorum o tarafıda oydurmamaya karar verdim..Hayırlısı bakalımmm

Canımm ikinci çizgi de birinci kadar koyu olunca o gün 12-24 saat içinde yumurtlayacaksın demek oluyor..yani o gün ilişki şarttt

Savaşcığım çok çok sevindim dualrım seninle canmmm

CAnım inşallah çok güzel haberler alırız aklımızdasın stres yapma hiç kafana takma keyfine bak biraz her şeyde bir hayır vardır canım inş. hamişsindir :))

Feryalcim bak şimdi bende heyecanlandım hangi gün cnm:)

lexcim iyice koyulaşınca yumurtlaman çok yakın demek canım o günde sonraki günlerde çalışma..Annenede çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşAllah.

Umutcuğum yılın en umutlusu seçilmeni tercih ederim cnm benim..Gün doğmadan neler doğarr..

lex Rabbim anneciğine şifa versin canım

savascım çoookk güzeeeeelll bi haaaberrr buuu hadi bakalım insallah

feryalim en iyisini yapmışsın canım..

özlem ev sahbi sizden kaçıo ben anladım

ablam diş tedaviside hiç bişeee benzemiooki çok geçmiş olsun...

bende artık bi kahvaltımı yapmaya gidebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…