RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canım inşallah değerlerin çarşamba 4e 5e katlanır inşallahhhh
Allahım hayırlısıyla nasip etti bebişini de inşallahhhhhhh

asbelove naber canıkom?

Rainbow ablacığım napıyon canımcım dişini ne ettin.Ben randevu işini hallettim çok eyecanlıyım beya :))

Hiç iyi değilim kırmızılarım gelmek üzerrrreeeee

sinavcım uyusaydın biraz daha
Afiyet olsun cnm.bende birazdan yapacağım..

asbeloveciğim canımmmm özledim seniiii
denk geemiyoruz bu ara...

Bende özledim canım haftasonu giremedim yine misafirlikler vs. bir de halamın kızının evliliği yıkılma noktasında onunla uğraşıyoruz Allahım yardım edecek inşallah veeee karnım ağrımaya başladı kırmızılar yoluna girdiiiiiii

Sevdemm

1001 AYET-El Kürsi

rmzeynep:101

asbelove:100

kiraztepe:50

ALPPIN:50

ebal16:20

fatmaipek:80

savas5482:50

umut81:100

zerbas:50

nartanesiii:100

rochak:50

oz_lem:50

8scorpions:50

Kalan:150

Elfida

1001 Ayet-El Kürsi

zerbas:50

rmzeynep:51

savas5482:100

fatmaipek:100

Kalan:200

Nese77

1001 Ayet-El Kürsi

rmzeynep:51

savas5482:100

Kalan:350

Son düzenleme:
asbelove cnm kurtarılacak gibi değilmi evlilikleri herşeyin hayırlısı inşAllah.Canım beklemek insanı çok yoruyor aşılama düşünüyordunuz yaptırsanız bu ay gelirsse kırmızılar ne düşünüyorsun cnm bu konuda.Tahlillerimi bekleyeceksiniz eşinin.

Feryalcim Allah kolaylık versin cnm ..

rochak Allah kolaylık versin cnm mesafe uzak ama napacan iş..

Canım yaa bilmiyorum ama yastığında ibranice yazılı içinde eşinin saçı olan bir muska tarzı bişey bulmuş kuzenim kızcağız perişan olmuş durumda zaten düzelmesi gerekli çünkü bir de 11yaşında özürlü bir evlatları var va bakımı çok ağırrr hem annesine hem babasına ihtiyacı var o çocuğun her türlü ama eşi acaip uzaklaşmış durumda ailesinden evladını bile sormaz oldu haklarında hayırlısı diyoruz ama çok zor çok....
Eşimin sonucunu beklemek zorundayım canım çünkü karyotip bozuk çıkarsa aşılama da işe yaramayacak eşimin annesiyle babası hala-teyze çocukları ondan olabilir demiş dr. beklemekte fayda var diye düşünüyorum bilmiyorum tabi doğru mu düşünüyorum

gamyoncu seaside sizde ne var ne yok bakim

Savaş cnm evdemiisn sen .Salı günü sabah idrardada yapabilirisn testi.muhtemelen silik çıkacaktır.Eşin ne diyor bu duruma.Kaçıncı ayınızdı bu ay.24 değil mi:)) kısmete bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…