- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.581
Canım işte kafan rahat olunca bebek geliyorun bir kanıtı daha.Ben hamileliğinin 100de yüz olduğunu düşünüyorum cnm.Değer yarına ikiye katlanacak sonrada artarak devam edecek inşAllahhhh.Ne kadardır bekliyordun cnmÇok sevindim çarşamayı heyecanla bekliyorum....
CAnım inşallah çok güzel haberler alırız aklımızdasın stres yapma hiç kafana takma keyfine bak biraz her şeyde bir hayır vardır canım inş. hamişsindir :))
Canımm ikinci çizgi de birinci kadar koyu olunca o gün 12-24 saat içinde yumurtlayacaksın demek oluyor..yani o gün ilişki şarttt
Savaşcığım çok çok sevindim dualrım seninle canmmm
lex Rabbim anneciğine şifa versin canım
savascım çoookk güzeeeeelll bi haaaberrr buuuhadi bakalım insallah
feryalim en iyisini yapmışsın canım..
özlem ev sahbi sizden kaçıo ben anladım
ablam diş tedaviside hiç bişeee benzemiooki çok geçmiş olsun...
bende artık bi kahvaltımı yapmaya gidebilirim..
Canım inşallah değerlerin çarşamba 4e 5e katlanır inşallahhhh
Allahım hayırlısıyla nasip etti bebişini de inşallahhhhhhh
Hiç iyi değilim kırmızılarım gelmek üzerrrreeeee
Bende özledim canım haftasonu giremedim yine misafirlikler vs. bir de halamın kızının evliliği yıkılma noktasında onunla uğraşıyoruz Allahım yardım edecek inşallah veeee karnım ağrımaya başladı kırmızılar yoluna girdiiiiiii
Özlemimmmm balım.Gece başın çok ağırmış kıyamam sanaaaŞimdi nasılsın.
Bu ara benimde çok başım ağrıyor..:2:
gamyoncu seaside sizde ne var ne yok bakim
Savaş cnm evdemiisn sen .Salı günü sabah idrardada yapabilirisn testi.muhtemelen silik çıkacaktır.Eşin ne diyor bu duruma.Kaçıncı ayınızdı bu ay.24 değil mi:)) kısmete bak
kesinlikle canım eğer hamileysem bende aynı şeyi savunacağım.bana hep derlerde kafana takmayacaksın.deredimki nasıkl olacak bu ben bu fikri beynimden atamam.ama hakikaten bu ay gebelik hiç aklımda yoktu hep ameliyata yönlendirdim kendimi.bugünde öylesine içimiz rahat olsun ameliyat öncesi diye tahlil yaptırdık.
canım eğer bu ay hamileysem tam anlamıyla istediğim tam 24.ayım olacak.
işte şimdi iki aradayım ya onun stresi var acaba neyim ben?
çok saol canım Allah razı olsun
inş. canım yaa bir netleşse kesin diyebilsek şimdi sevinçte yok içimde sadece merak var ne olacak ne bit4ecek diye:18::18:
Canım yaa bilmiyorum ama yastığında ibranice yazılı içinde eşinin saçı olan bir muska tarzı bişey bulmuş kuzenim kızcağız perişan olmuş durumda zaten düzelmesi gerekli çünkü bir de 11yaşında özürlü bir evlatları var va bakımı çok ağırrr hem annesine hem babasına ihtiyacı var o çocuğun her türlü ama eşi acaip uzaklaşmış durumda ailesinden evladını bile sormaz oldu haklarında hayırlısı diyoruz ama çok zor çok....
Eşimin sonucunu beklemek zorundayım canım çünkü karyotip bozuk çıkarsa aşılama da işe yaramayacak eşimin annesiyle babası hala-teyze çocukları ondan olabilir demiş dr. beklemekte fayda var diye düşünüyorum bilmiyorum tabi doğru mu düşünüyorum
Ablacım migren beni mahfediyor, dün sabah kalktığımdan beri ağrım vardı ama gece tavan yaptı, midem de bulanmaya başlamıştı valla az daha sürseydi acile gidecektim, ama çok şükür geçti daha iyiyim ara ara ince sızılar giriyor...Bi de migrenden sonra ertesi gün çok yorgun kalkıyorum, kafam kazan gibi oluyorYaa ablacım havalar soğuk saçlarımızı tam olarak kurutmamız lazım ondan oluyor çoğu, hatta mümkünse bandana veya örtüyle sarmak en iyisi
lex ve özlem bendede var migren çok fena bişey buuu.Çok geçmiş olsun.
Nasıl yapabiliyorlar bu muskayı Allahım islah etsin inşAllah..İnşAllah düzelir cnm çocukta var üstelik rahatsız Allahım yardım etsin çok zorrr
Canım dr. bekleyelim diyorsa beklemek lazım sonuçta her ay bu yoldan umut bağlıyorsun aşılamada bu umut katlanacak olmaazsa büüyk yıkım olacak.Geç olsun ama güç olmasın inşAllahh.
Ne zaman çıkacak cnm sonuçlar.
Savaşcığım çok heyecanlıyım senin adınaa...Salı günü idrar testi yap evde.Mutlaka çıkar silikkk
Nasıl yapabiliyorlar bu muskayı Allahım islah etsin inşAllah..İnşAllah düzelir cnm çocukta var üstelik rahatsız Allahım yardım etsin çok zorrr
Canım dr. bekleyelim diyorsa beklemek lazım sonuçta her ay bu yoldan umut bağlıyorsun aşılamada bu umut katlanacak olmaazsa büüyk yıkım olacak.Geç olsun ama güç olmasın inşAllahh.
Ne zaman çıkacak cnm sonuçlar.
26aralıkta arayıp sorun dediler canım bakalım inşallah iyi haberler alırız da aşılamaya geçeriz diye ümit ediyorum Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsinnnnn
Ya bende de böyle ara ara dayanılmaz baş ağrıları oluyor ışık ve ses istemiyorum tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyor acaba migrenden şüphelenmeli miyim?
Arkadaşlar sizden ricam bu durumlarda en iyi ilaç fatiha ve ayetel kürsi imiş. Birer tane bile olsa okuyabilirseniz benim nevin ablamın evliliği için çok makbule geçer şimdiden hepinizden Allahım razı olsunnnnnnn
Evet bak o ışık ve ses istememe migreni çağrıştırıyor. Genellikle tek taraflı, giderek şiddetlenen bir ağrı oluyor ve sık sık mide bulantısı da yapıyor
Canımmm kıyamam eksiklik mi çıkardılarrrrr
Sinir ediyorlar beni de bu ara yaaaaaa
Ablacım migren beni mahfediyor, dün sabah kalktığımdan beri ağrım vardı ama gece tavan yaptı, midem de bulanmaya başlamıştı valla az daha sürseydi acile gidecektim, ama çok şükür geçti daha iyiyim ara ara ince sızılar giriyor...Bi de migrenden sonra ertesi gün çok yorgun kalkıyorum, kafam kazan gibi oluyorYaa ablacım havalar soğuk saçlarımızı tam olarak kurutmamız lazım ondan oluyor çoğu, hatta mümkünse bandana veya örtüyle sarmak en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?