RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kesinlikle canım eğer hamileysem bende aynı şeyi savunacağım.bana hep derlerde kafana takmayacaksın.deredimki nasıkl olacak bu ben bu fikri beynimden atamam.ama hakikaten bu ay gebelik hiç aklımda yoktu hep ameliyata yönlendirdim kendimi.bugünde öylesine içimiz rahat olsun ameliyat öncesi diye tahlil yaptırdık.

canım eğer bu ay hamileysem tam anlamıyla istediğim tam 24.ayım olacak.

CAnım inşallah çok güzel haberler alırız aklımızdasın stres yapma hiç kafana takma keyfine bak biraz her şeyde bir hayır vardır canım inş. hamişsindir :))

işte şimdi iki aradayım ya onun stresi var acaba neyim ben?

Canımm ikinci çizgi de birinci kadar koyu olunca o gün 12-24 saat içinde yumurtlayacaksın demek oluyor..yani o gün ilişki şarttt

Savaşcığım çok çok sevindim dualrım seninle canmmm

çok saol canım Allah razı olsun

inş. canım yaa bir netleşse kesin diyebilsek şimdi sevinçte yok içimde sadece merak var ne olacak ne bit4ecek diye:18::18:

Özlemimmmm balım.Gece başın çok ağırmış kıyamam sanaaa Şimdi nasılsın.
Bu ara benimde çok başım ağrıyor..:2:

Ablacım migren beni mahfediyor, dün sabah kalktığımdan beri ağrım vardı ama gece tavan yaptı, midem de bulanmaya başlamıştı valla az daha sürseydi acile gidecektim, ama çok şükür geçti daha iyiyim ara ara ince sızılar giriyor...Bi de migrenden sonra ertesi gün çok yorgun kalkıyorum, kafam kazan gibi oluyor Yaa ablacım havalar soğuk saçlarımızı tam olarak kurutmamız lazım ondan oluyor çoğu, hatta mümkünse bandana veya örtüyle sarmak en iyisi

iyiydir ablacımm
evet ya savaş gerçekten çok güzel bir örnek bize
çünkü bildiğim kadarıyla hiç beklemiyordu ameliyata yoğunlaşmıştı

İnşallah canım inşallah hayırlısıyla seninle bebişinnnnnnn inşallahhhhhh

Nasıl yapabiliyorlar bu muskayı Allahım islah etsin inşAllah..İnşAllah düzelir cnm çocukta var üstelik rahatsız Allahım yardım etsin çok zorrr

Canım dr. bekleyelim diyorsa beklemek lazım sonuçta her ay bu yoldan umut bağlıyorsun aşılamada bu umut katlanacak olmaazsa büüyk yıkım olacak.Geç olsun ama güç olmasın inşAllahh.
Ne zaman çıkacak cnm sonuçlar.

Seni çoooooooooooooook iyi anlıyorum. Kaç kez kafamı duvarlara vurma isteğim oldu bir bilsennnnnnnn. Kaç günümü gecemi yatakta geçirdim ((((

26aralıkta arayıp sorun dediler canım bakalım inşallah iyi haberler alırız da aşılamaya geçeriz diye ümit ediyorum Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsinnnnn

lex ve özlem bendede var migren çok fena bişey buuu.Çok geçmiş olsun.

Ya bende de böyle ara ara dayanılmaz baş ağrıları oluyor ışık ve ses istemiyorum tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyor acaba migrenden şüphelenmeli miyim?

Arkadaşlar sizden ricam bu durumlarda en iyi ilaç fatiha ve ayetel kürsi imiş. Birer tane bile olsa okuyabilirseniz benim nevin ablamın evliliği için çok makbule geçer şimdiden hepinizden Allahım razı olsunnnnnnn

Evet bak o ışık ve ses istememe migreni çağrıştırıyor. Genellikle tek taraflı, giderek şiddetlenen bir ağrı oluyor ve sık sık mide bulantısı da yapıyor

asbelove canım kaçırmışım kusura bakma kendic stresime ver.Muskadan falan bahsetmişsiniz.Çok korktuğum şeylerdir bunlar benim.mevlam inş. biran önce şifasını verir.Kim niye böyle birşey yapar anlam veremiyorum ben yaa.Hİç mi Allah korkusu yok bu insanlarda

Evet bak o ışık ve ses istememe migreni çağrıştırıyor. Genellikle tek taraflı, giderek şiddetlenen bir ağrı oluyor ve sık sık mide bulantısı da yapıyor

Benim genelde başımın arka tarafında oluyor ve dediğin gibi hafif hafif başlayıp zamanla dayanılmaz boyuta ulaşıyor bu cumartesi mide bulantısı da yaptı ama ben yediğim yemeğe yormuştum ne yapmalıyım peki teşhis için canımmm:18:

Canımmm kıyamam eksiklik mi çıkardılarrrrr
Sinir ediyorlar beni de bu ara yaaaaaa

canım ya gitgide bürokrasi artıyor şimdide çıkarmışlar misal nakil vasıtalarına borcumuz çıktı ödemezseniz para yok diyolar :) ama paranın gelmesi gene uzun sürecek galiba para gelmedikçe patron tuhaflaşıyor

lex ve özlem bendede var migren çok fena bişey buuu.Çok geçmiş olsun.

hepinize çok geçmiş olsun kızlar migren de fena bişey

Rainbowcuğum geçmiş olsun canım.
Ben sabahta yazmıştım regl oldum canım.
Yeni Bat'ı 10 Ocak yazar mısın?

Kızlar bir sorum olacak,içinizde hipotiroid olan ve ilaç kullanan var mı?
Ya da tanıdığınızda olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…