RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Nöroloji uzmanına gidebilisin canım. Sinüzit, tansiyon vs. bu gibi şeyleri eledikten sonra geriye migren kalıyor. Aslında çözümü de yok. Sigara, alkol, aşırı kafein, bazen çikolata, stres tetikliyor. Düzenli uyumak ve stresten uzak kalmak gerekiyor. Başarabilen varsa bana da akıl verirse sevinirim :)

Tatlım annemde var. Bir dönem ilaç kullandı. Hipotiroid bazılarında kilo yapabiliyor.
Tiroid hastalıkları çok önemli kızlar, mutlaka baktırın. Hamile kalmayı da zorlaştırıyor malesef
Benim de baktırmam lazım ya, ödüm kopuyor ben de sınırdayım.

canım yaa salı erken değilmi?bugün 7,42 falandı yarında yükselirse en fazla 10 mu olur bilmiyorum ki.Birde tek çizgi görürsem göçermiyim acaba:18:

İnşallah görmeyeceksin çift çizgi bat ne zamandı ki canım çıkmaz diye endişe ediyorsun canımcımmmm

Allahım razı olsunnnnnn canımmmm.............

evet canım yaaa ne kusuru öyle şeylerin lafı mı olur aramızda
İnşallah ablamda bir an önce feraha erer sizlerinde desteğiyle inşallahhhhh

Hemde nasıl canım saçma saçma şeyler yapıyorlarrr Allahım yardım etsin bir an önce çözersin inşallahhhh

O biraz zor be tatlım bir gideyim bakalım ne diyecekler

Ben de kullanıyorum bir yıldır ilacı.
Zaten doktor bir süre bebek düşünmeyin,önce normal değerlere
inelim sonra düşünürsünüz demişti.
Evet hamile kalmayı zorlaştırıyor.Bence biran önce baktır.
Ben ilaç kullanmaya devam ederken bile değerler artmıştı.

Herkeseeeee güzel bir hafta diliyorummm canlarımmmm nasılsınızzz ? Ben bugün bomba gibiyim valla, cappy nin yeni bir meyve suyu çıkmış, ballı atom diye ondan içmiştim, bu enerjimin sebebi o mu acepppp ?

Geçmişi okuyup anca gelebildimmm ooooooo süper haberler varrrrr savaş hakkında hayırlısı canım ama 5 üzeri gebelik diye biliyorum ve inşallah bebişin seninledir diyorum. Hele şükür yeni bir hamile haberi alabildik sonunda, epeydir hamile haberi gelmiyordu.

raginda canım nasılsın ? Sabah kahvaltına çok dikkat et canım. Aksatmamaya çalış. Bazen benim de canım istemiyor ama ne yapayım zorluyorum kendimi. Hiç olmazsa, süte bal karıştırıp iç, miden boş kalmasın canım.

Bu arada oylamada dün gece bende ablamı seçmiştim, ablaların ablasııııııııı bitane ablamızz o bizimmmmmmmm birkaç kişi için daha kategorilerde isim yazdım ama süleeemeemmmmmm

Bunun dışında yarın doktor kontrolüm var amaaaaaannnnn bi heyecanlıyım ki sormayınnnnnn. Yarın 11.15 te randevumuz. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim.. Acaba kalp atışını duyabilir miyizzz çok merak ediyorumm ?? Bir de dün geceden beri kasıklarım ağrıyor, arada şiddetli oluyor, adet olucakmış gb, adet sancısına benziyor ama biraz daha şiddetlisi.. Neden olur ki, korkuyorum biraz..:18::18::18:

Amma da yazasım varmış vallaaa

YEHAN cnm bir öyle bir böyleyiz yaa.bir an bir anı tutmuyor.ama boğazım yerinde maşşaallah :)
dediğin gibi dikkat edicem inş. bundan sonra yemelerime..

cnm yarın büyük ihtimal kalp atışlarını duyabilirsin.ağzını elinle kapat çığlık atabilirsin

güzel haberlerini bekliyoruz cnm yesin o miniği teyzesi

cnm ben şuan ağrıdan kıvranıcam nerdeyse.rahim genişlemeye başlıyormuş ondan oluyormuş.başka birşeyden değildir Rabbimin izniyle.

dinlen çok yorma bak kendini tamam mı

Son düzenleme:
Anladııııımmmm bu kasıklardaki ağrılar normal o zaman.. Ya bende dün geceye kadar böle bişe yoktu ama bugün baya şiddetli, durumumu bilmesem adet olucam dicem yani. Ama adetin ağrısından daha şiddetli..

bilmem çığlık atar mıyım kiiii ?? Ben tepkilerimi öleee çok açık belli edemem utanırımmm her ne koşulda olursa olsun inşallah sağlıklıdır iyidir yerinde rahattır mutludur. Çok düşünüyorum kendi kendime bunları. Mutlu olsun istiyorum..

Ammannn kuzuumm dikkat et yemene, boğazın hiç durmasın. Ben nerdeyse bi oturmaya 1 kilo mandalina yiyorum o derece fazla.. Ama meyve güzel bişe, faydalı. Önceden meyve hiiiç yemezdim ama şimdi resmen canım çekiyor. Akşamları beni görecen ohooo neler yiyorum neler, silip süpürüyorum ortalığı. Bu akşam da balık yaptım fırında sölemesi ayıp, kan olsun can olsun bebeğime.. Teyzesiiiii biz de seni çookk öpüyoruuuzzzz

bi de bu çin takvimine göre cinsiyet belirliyolar ya, doğru çıkıyor mu gerçekteeeennn ??

evet cnm sen benden birkaç gün daha geridesin yaa gayet normal şuan başlaması.birde normalde adet olacağın günler çok ağrı olurmuş aklında olsun

cnm inan bende sağlıklı olsun iyi olsun hayırlı olsun başka hiçbir şey istemiyorum.geri herşeye razıyım...

cnm mandalina yiyenin kızı olurmuş hadi bakalımmmmm :))))

o çin takvimi rus takvimi işin eğlencesi cnm yaaa,tutar tutmaz kısmet işi

Canım çoğunluk 1-2 kişi hariç hep kız diyorlar. İlk ekşi istemişti canım hatırlarsın, daha test sonucu bile yoktu ortada. Adetime de en az 1 hafta vardı :) mandalinayı da çok yiyorum bakalım hayırlısı. Topikteki herkes bilir, önemli olan sağlıkla dünyaya gelmesi ama gönlüm hep kızdan yana. Eşim 3 erkek kardeşler, kız yok. Eşim en büyükleri, ee ilk torun. Kız çok bekleniyo tabi ama hayırlısı nasipte ne varsa o olacak tabiki. Sen hissediyo musun bişiler ??

İnşallah canım inşallahhh ama şu an üzüntüden değil sancıdan ağlıyorum resmennnnn
ölüyorum sanki sancıdannnn üzüntümü sancım geçince yaşayacağım sanırımmm

canım geçmiş olsun adet sancısını bende çok fena yaşarım hemen acillik olurum ayaklarını sıcak tut canım birde bu regl ağrıları için çaylar var onlarıda tavsiye ederim.üzüntüne gelince hiç üzülme canım en azından kırmızıların gelmeyip ikilemde bırakmıyor seni ben suan çıldırmanın eşiğine geldim gelmedi kırmızılarım ovulasyon testlerim pozitif çıkıyor iğne testini bile yaptım küflendi ama testim negatif çıkıyor düşün düşün bıktım artık gelsin su kırmızılarım benim artıkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…