- 30 Ekim 2012
- 868
- 45
- 48
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.601
Benim genelde başımın arka tarafında oluyor ve dediğin gibi hafif hafif başlayıp zamanla dayanılmaz boyuta ulaşıyor bu cumartesi mide bulantısı da yaptı ama ben yediğim yemeğe yormuştum ne yapmalıyım peki teşhis için canımmm:18:
Rainbowcuğum geçmiş olsun canım.
Ben sabahta yazmıştım regl oldum canım.
Yeni Bat'ı 10 Ocak yazar mısın?
Kızlar bir sorum olacak,içinizde hipotiroid olan ve ilaç kullanan var mı?
Ya da tanıdığınızda olabilir.
canım yaa salı erken değilmi?bugün 7,42 falandı yarında yükselirse en fazla 10 mu olur bilmiyorum ki.Birde tek çizgi görürsem göçermiyim acaba:18:
Okudum bile :))
asbelove canım kaçırmışım kusura bakma kendic stresime ver.Muskadan falan bahsetmişsiniz.Çok korktuğum şeylerdir bunlar benim.mevlam inş. biran önce şifasını verir.Kim niye böyle birşey yapar anlam veremiyorum ben yaa.Hİç mi Allah korkusu yok bu insanlarda
canım ya gitgide bürokrasi artıyor şimdide çıkarmışlar misal nakil vasıtalarına borcumuz çıktı ödemezseniz para yok diyolar :) ama paranın gelmesi gene uzun sürecek galiba para gelmedikçe patron tuhaflaşıyor
hepinize çok geçmiş olsun kızlar migren de fena bişey
Nöroloji uzmanına gidebilisin canım. Sinüzit, tansiyon vs. bu gibi şeyleri eledikten sonra geriye migren kalıyor. Aslında çözümü de yok. Sigara, alkol, aşırı kafein, bazen çikolata, stres tetikliyor. Düzenli uyumak ve stresten uzak kalmak gerekiyor. Başarabilen varsa bana da akıl verirse sevinirim :)
kızlar ben kaçar.kafam bir tuhaf oldu birsaat falan uzanayım bakayım ne olacak
Tatlım annemde var. Bir dönem ilaç kullandı. Hipotiroid bazılarında kilo yapabiliyor.
Tiroid hastalıkları çok önemli kızlar, mutlaka baktırın. Hamile kalmayı da zorlaştırıyor malesef
Benim de baktırmam lazım ya, ödüm kopuyor ben de sınırdayım.
Kızlar 5dk önce kırmızıları da görmüş bulunmaktayım vatana millete hayırlı olsunnnnnn
üzülme asbelovem
yeni ay ve yeni umutlarla devam edeceğiz yolumuza
İnşallah canım inşallahhh ama şu an üzüntüden değil sancıdan ağlıyorum resmennnnn
ölüyorum sanki sancıdannnn üzüntümü sancım geçince yaşayacağım sanırımmm
çok geçmiş olsun birtanem
Anladııııımmmm bu kasıklardaki ağrılar normal o zaman.. Ya bende dün geceye kadar böle bişe yoktu ama bugün baya şiddetli, durumumu bilmesem adet olucam dicem yani. Ama adetin ağrısından daha şiddetli..
bilmem çığlık atar mıyım kiiii ?? Ben tepkilerimi öleee çok açık belli edemem utanırımmmher ne koşulda olursa olsun inşallah sağlıklıdır iyidir yerinde rahattır mutludur. Çok düşünüyorum kendi kendime bunları. Mutlu olsun istiyorum..
Ammannn kuzuumm dikkat et yemene, boğazın hiç durmasın. Ben nerdeyse bi oturmaya 1 kilo mandalina yiyorum o derece fazla.. Ama meyve güzel bişe, faydalı. Önceden meyve hiiiç yemezdim ama şimdi resmen canım çekiyor. Akşamları beni görecen ohooo neler yiyorum neler, silip süpürüyorum ortalığı. Bu akşam da balık yaptım fırında sölemesi ayıp, kan olsun can olsun bebeğime.. Teyzesiiiii biz de seni çookk öpüyoruuuzzzz
bi de bu çin takvimine göre cinsiyet belirliyolar ya, doğru çıkıyor mu gerçekteeeennn ??
Asbelovemmmm üzülme diyemiyorum artık sadece sabır sabır sabır
evet cnm sen benden birkaç gün daha geridesin yaa gayet normal şuan başlaması.birde normalde adet olacağın günler çok ağrı olurmuş aklında olsun
cnm inan bende sağlıklı olsun iyi olsun hayırlı olsun başka hiçbir şey istemiyorum.geri herşeye razıyım...
cnm mandalina yiyenin kızı olurmuş hadi bakalımmmmm :))))
o çin takvimi rus takvimi işin eğlencesi cnm yaaa,tutar tutmaz kısmet işi
Çok kötüyüm özom yaaaa çokkkkkk Allahım sabır versin başka bişey diyemiyorum isyan etmiyorum Rabbime aslaaa
İnşallah canım inşallahhh ama şu an üzüntüden değil sancıdan ağlıyorum resmennnnn
ölüyorum sanki sancıdannnn üzüntümü sancım geçince yaşayacağım sanırımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?