- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.621
canım benim geçmiş olsun yapma böyle üzülme beraber yapçaz büyütçez veletleri inş.bozma moralini canım benim
canım geçmiş olsun adet sancısını bende çok fena yaşarım hemen acillik olurumayaklarını sıcak tut canım birde bu regl ağrıları için çaylar var onlarıda tavsiye ederim.üzüntüne gelince hiç üzülme canım en azından kırmızıların gelmeyip ikilemde bırakmıyor seni ben suan çıldırmanın eşiğine geldim gelmedi kırmızılarım ovulasyon testlerim pozitif çıkıyor iğne testini bile yaptım küflendi ama testim negatif çıkıyor düşün düşün bıktım artık gelsin su kırmızılarım benim artıkkkkk
Allahım hepimize nasip etsin inşallah canım tez vakitte hayırlısıyla hepimizin derdi ayrı işte bu ay acaip sancım var şu anda eve gitmek yatmak istiyorum ama eve gitmeye mecalim yok dualara da katılamayacağım en azından sizlerin dualarıyla oyalanıyordum kendimi rahatlatıyordum Allahım sabır ver bizlereee
Bilmiyorum feryalim yaa artık normalden olacağına dair hiç umudum kalmadı şu testte çıkamadı bi türlü zaten bazen hiç olmayacakmış gibi geliyor her kırmızıları görüşümde şimdi eşimin yanında da ağlayamam o benden daha çok üzülüyor böyle olunca zaten ben nasıl rahatlayacağım bilmiyorummmmm
çıktığında yakın yerde yokmu hastane felan iğne vurdursansen sancı diyince bile kasıklarım bir tuhaf oluyor kaçta çıkıyosun izin felan alsan
canım hepinizin niyeti normal yollarla olması ama çoğumuzun doktor yardımına ihtiyacı var olsun valla inanki artık aşılama tüp ne olursa sıcak bakıyorum daha üzülmek için çok erken bitanem bizim de zamanımız 2012 değilmiş demekki ama 2013 bizim olacak bak göreceksin demedi deme bu msjımıda hatırlatıcam sana o zaman nolur üzülme canikom
Çok kötüyüm özom yaaaa çokkkkkk Allahım sabır versin başka bişey diyemiyorum isyan etmiyorum Rabbime aslaaa
ayyyy aayyyyy bakıyorumda birileri kızı olcağını kabul etmiş sürmüş kırmızıları
Kızlar 5dk önce kırmızıları da görmüş bulunmaktayım vatana millete hayırlı olsunnnnnn
Bilmiyorum feryalim yaa artık normalden olacağına dair hiç umudum kalmadı şu testte çıkamadı bi türlü zaten bazen hiç olmayacakmış gibi geliyor her kırmızıları görüşümde şimdi eşimin yanında da ağlayamam o benden daha çok üzülüyor böyle olunca zaten ben nasıl rahatlayacağım bilmiyorummmmm
Canım ya uzme kendini lütfen,umudunu kaybetme bak tek değilsin.dualar ediyoruz birbirimize elbet kabul olacağı bir vakit vardır.bebeğin hayırlı zamanda seninle olacaktır canım.bize yaz,dok içini.benim dayımın kızı senelerce uğraştı bebeği olsun diye.aşılamalar mi yapılmadı,hocalara mi gidilmedi.. sonra tüp bebek tedavisi yapıldı,ilkinde gene olmadı.2.tüp bebek denemesinde hamile kaldı.bebegi doğdu 1.5 yaşındayken 2.bebeğine hamile olduğunu öğrendi hemde kendiliğinden.çünkü kafası rahatlamıştı bebeği olduğu için.artık olcakmi olmicakmi diye düşünmüyordu.demek istediğim psikoloji çok etkili hamile kalmak için..o yuzden kafanı rahatlatmaya çalış canım..
Allah'ım herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
canım yaa salı erken değilmi?bugün 7,42 falandı yarında yükselirse en fazla 10 mu olur bilmiyorum ki.Birde tek çizgi görürsem göçermiyim acaba:18:
arkadaşım çok güzel söylüyosunda nasıl becereceğiz kafaya takmamayı
şeyy bende 3 tane varrbenimki yeşil :))
bende öyle gidiyorum cnm..ama arkadaşım tek günleri denedi ve o ay hamile kaldı:26:yumurtlama günleri olarak 10 12 14 16 28 olarak deniliyor siz ne düşünüyorsunuz kızlar
Kızlar sabahtan beri migrenim tuttu ölüyorum şuan, ilaç içtim kafamı bağladım ama bana mısın demiyo, gözlerim yerinden çıkacak gibi, tansiyonum düşük hissediyorum
geçmişolsun özooooooo
Canım duan çok anlamlı benc var bunda bişey
inşallah tatlımmm
anammm savaş kızzz hamilesin sanırımmmmkızlar yalvarıyorum yardım edin.ben bugün hastaneye yatacağı.malum bata 3-3 gün var bugün kanda gebelik baktırdım betahcg 7,42 çıktı şimdi sizce bu ne oluyor allah ım kafayı yiyeceğim
çok şükür umudummm hoşgeldinnnnnBu arada herkese kocamaaaaaannnn bir günaydınnöpim de uyanın bi güzel
nihayet kendi evime gelebildim,10gün üstüne.,.insanın en iyi kendi evi valla..ne kadar rahat ettirselerde, kendi evin gibisi yok valla.ben bunu her zaman demişimdir..
e ne diyelim sükür kavusturana
bide gezdiğim her yerde pc fln yokdu..olan yerde de girmek zor geldi, kimin de girdim iki yazim dedim, ve tabu geçmişi de okuyamadım..o an girdiğimde az bi takip edebildim, bide değisik klavye olunca harf aradım durdum bazen..hiç sevmiyorum şu q klavyeyi
bilmiyrm herkes beni özledi mi ama ben özlediğim insanların arasında gayet güzelim
gerçi gezdim fln, çok iyi geldi..sanki dopik aldım gibi oldu..tabi ayın sonuna ne olurum yine bilmiyorum
bu arada, Rainbow ablm..şu adını anmiyim sen anla..
26 Aralık ..tabi bu gün olarak 2-3 oynayabilir.. pöfffff
------------
yaa kızlarrr reann nerelerde haberiniz var mı, ayın 6 sında girmis, nerde bu kızçemm yaaa
kız reaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....çabuk gelllllllllllll insaAllah iyisindirrrrrrrrrrr, iyisinizdiiiiiiiiiiiiiiiiir
üzülme tatlım bu ay kısmet değilmişş..sağlıklı ol da bebiş gelir nasılsaKızlar günaydın.
Geçmişi okumadan önce haber vermek istedim.
Biraz önce regl oldum,tam 4 gün geciktim.
Haftasonu olması sebebi ile testte alamadım.
Bugün öğlen arası gidip test alacaktım,kısmet değilmiş.
Şimdi geçmişi okumaya gidiyorum.
Bakalım başka batı geçen ve hamile olan var mı?
bekle savaşcığım..valla bu ameliyat işi senin kafanı oyaladı ve sanırım hamilesinnnnnkızlar merhaba
ben geldim.Kendi kadın doğumcumu aradım değer bakarsan taze hamilelik dedi.çarşamba günü aynı yerde tekrar yaptır sonç eğer artarsa hamilesindir dedi.ameliyatı da ertele dedi.
başka dr.a gittim oda hamilelik var gibi ama bişey söyleyemem gerçi gününede var ama dedi.oda 2-3 gün sonra tekrarla testi ona göre bişey söylüyelim dedi.%50 var ,%50 yok derim ben bu değere dedi
bende oradan genel cerraha gittim.durumu anlattım ve şimdilik yarınki ameliyatı iptal ettirttim.
bakalım şimdi durum ne oalcak bilmiyorum:18::18:
heyy maşallahhh biz o saatte öğlen yemeği yiyoz cnmmmyeni uyanmışş biri olarakkk günaydın kızlarrr...nasılsınız ne var ne yok?
bi gecmıse bakayım...
yaww ne ara saat 12 olmuşben 12ye kadar mı uyumuşumm
hayırlısı cnmm üzülme sağlık olsun..2013 hepimize iyi gelecekkkKızlar 5dk önce kırmızıları da görmüş bulunmaktayım vatana millete hayırlı olsunnnnnn
iyi akşamlar arkadaşlar bir surekir giremedim kusura bakmayın geçmişi okuyamadım inş herkes iyidır benim moralim bozuk fizik tedavim pek fayda etmedi dr ikinci kez ameliyat dedi kaç gundur kendimde değilim birkaç dr daha gidecem ama bilmiyorum ne yapacam bu arada dun kırmızılarda geldi zaten onca ilaçtcn sonra olacağı buydu dua sırasıda bana gelmiş allah hepinizden razı olsun yaaa kızlar bi akıl verin ne olur ne yapmalıyım sizce
iyi akşamlar arkadaşlar bir surekir giremedim kusura bakmayın geçmişi okuyamadım inş herkes iyidır benim moralim bozuk fizik tedavim pek fayda etmedi dr ikinci kez ameliyat dedi kaç gundur kendimde değilim birkaç dr daha gidecem ama bilmiyorum ne yapacam bu arada dun kırmızılarda geldi zaten onca ilaçtcn sonra olacağı buydu dua sırasıda bana gelmiş allah hepinizden razı olsun yaaa kızlar bi akıl verin ne olur ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?