- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.641
iyi akşamlar arkadaşlar bir surekir giremedim kusura bakmayın geçmişi okuyamadım inş herkes iyidır benim moralim bozuk fizik tedavim pek fayda etmedi dr ikinci kez ameliyat dedi kaç gundur kendimde değilim birkaç dr daha gidecem ama bilmiyorum ne yapacam bu arada dun kırmızılarda geldi zaten onca ilaçtcn sonra olacağı buydu dua sırasıda bana gelmiş allah hepinizden razı olsun yaaa kızlar bi akıl verin ne olur ne yapmalıyım sizce
Ahhh canım benim ahh artık kelimeler yetmiyor teselli etmeye ama seni çok iyi anladığımı/anladığımızı biliyorsun değil mi
deneyeyim canım onu da mahvetti bu ay beni yaaa normalde bu kadar ağrım olmaz ama bu ay öleceğim sandım vallaaaageçmiş olsun canım inşallah birdahaki aya kısmet olur,birde yeşil çay adet ağrılarına çok iyi geliyor benim kız kardeşimde vardı bir mahalle anlardı onun adet olduğunu yeşilçayı düzenli olarak içti her sabah şimdi daha iyi
Çok güzel söylüyorsun canım ama ama ne kadar çıkarmaya da çalışsam bat dönemlerinde çok geriliyorum nedenseee ve otomatik olarak hayal kırıklığııııCanım ya uzme kendini lütfen,umudunu kaybetme bak tek değilsin.dualar ediyoruz birbirimize elbet kabul olacağı bir vakit vardır.bebeğin hayırlı zamanda seninle olacaktır canım.bize yaz,dok içini.benim dayımın kızı senelerce uğraştı bebeği olsun diye.aşılamalar mi yapılmadı,hocalara mi gidilmedi.. sonra tüp bebek tedavisi yapıldı,ilkinde gene olmadı.2.tüp bebek denemesinde hamile kaldı.bebegi doğdu 1.5 yaşındayken 2.bebeğine hamile olduğunu öğrendi hemde kendiliğinden.çünkü kafası rahatlamıştı bebeği olduğu için.artık olcakmi olmicakmi diye düşünmüyordu.demek istediğim psikoloji çok etkili hamile kalmak için..o yuzden kafanı rahatlatmaya çalış canım..
Allah'ım herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
şeyy bende 3 tane varrişyerinde pembe evde kırmızı çantamda mor
bende öyle gidiyorum cnm..ama arkadaşım tek günleri denedi ve o ay hamile kaldı:26:
Kızlar sabahtan beri migrenim tuttu ölüyorum şuan, ilaç içtim kafamı bağladım ama bana mısın demiyo, gözlerim yerinden çıkacak gibi, tansiyonum düşük hissediyorum
geçmişolsun özooooooo
Canım duan çok anlamlı benc var bunda bişey
inşallah tatlımmm
anammm savaş kızzz hamilesin sanırımmmm
çok şükür umudummm hoşgeldinnnnn
üzülme tatlım bu ay kısmet değilmişş..sağlıklı ol da bebiş gelir nasılsa
bekle savaşcığım..valla bu ameliyat işi senin kafanı oyaladı ve sanırım hamilesinnnnn
heyy maşallahhh biz o saatte öğlen yemeği yiyoz cnmmm
hayırlısı cnmm üzülme sağlık olsun..2013 hepimize iyi gelecekkk
İnşallah canım inşallah iyi olacak herşey inşallahhh
iyi akşamlar arkadaşlar bir surekir giremedim kusura bakmayın geçmişi okuyamadım inş herkes iyidır benim moralim bozuk fizik tedavim pek fayda etmedi dr ikinci kez ameliyat dedi kaç gundur kendimde değilim birkaç dr daha gidecem ama bilmiyorum ne yapacam bu arada dun kırmızılarda geldi zaten onca ilaçtcn sonra olacağı buydu dua sırasıda bana gelmiş allah hepinizden razı olsun yaaa kızlar bi akıl verin ne olur ne yapmalıyım sizce
Canım çok geçmiş olsunnn kesinlikle bir kaç dr.la daha görüş ne olur ne olmaz bi kaç görüş almalısınnnnn
Canım kırmızıları bugün bende gördüm kötü oldum tabi kii ama şimdi daha iyiyim rahatlayacağız inşallah scorpionsun dediği gibi 2013 bize iyi gelecek
senin şahsında butun arkadaşlara tşk ediyorum sizi bunun için çok seviyorum desteğiniz için tşk ler cnm benim belfıtığım var ve dr şimdi ameliyat olmamı istiyor şart koşmuyor ama ağrılarım geçmedği için ayrıca bu benim ikinci olacck eğer olursamMerhaba neşe geçmiş olsun rahatsızlığın nedir?herzaman dediğimiz gibi hayırlı zamanda gelecek bebisler inşallah canım umudumuzu kaybetmek yok:)
arkadaslar cok acil cvp verırsenız çok sebınecegım... az önce eşimle ilişkiden başındayken kıpkırmızı bı kanamam oldu (eim farketti desem daha doğru kanıda) .. kokusu sanki ne bilim kolumu yada elimi kesmiş gibi kan kokuyodu.. acillik bi durum mu hastaneye gitmelimiyiz???
adetim tam olarak gectıgımız cuma bitmişti..
ancak eşimle salı gunu ve perşembe gunu bırlıkte olduk (normalde salı bıttı diye yıkanmıstım ama cumaya kadar lekelenme tarzında adetım devam etti)
yani adet kanı değil.. de ne kanı bu yahuuu???
arkadaslar cok acil cvp verırsenız çok sebınecegım... az önce eşimle ilişkiden başındayken kıpkırmızı bı kanamam oldu (eim farketti desem daha doğru kanıda) .. kokusu sanki ne bilim kolumu yada elimi kesmiş gibi kan kokuyodu.. acillik bi durum mu hastaneye gitmelimiyiz???
adetim tam olarak gectıgımız cuma bitmişti..
ancak eşimle salı gunu ve perşembe gunu bırlıkte olduk (normalde salı bıttı diye yıkanmıstım ama cumaya kadar lekelenme tarzında adetım devam etti)
yani adet kanı değil.. de ne kanı bu yahuuu???
Neşe ablacım geçmiş olsun
30 snlik bi kanama diyebilirim.. şimdi baktım hiçbişi yok :44:
Kızlaaaaaaaaaaarrr YEHAN'ın kanaması başlamış baya varmış, telefonda konuştuk şimdi, doktora gidiyolar bu gece hastahende kalabilirlermiş doktoru hemen gel demiş....Ne olur dua edin, buz kesti elim ayağım, ilerleyen saatlerde tekrar arayacamdua edin noluuuuuuurrr
ay çok uzuldum ya inşş ufak bir kanamadır rşuan reglyim ama içten dileklerimi gönderiyorumKızlaaaaaaaaaaarrr YEHAN'ın kanaması başlamış baya varmış, telefonda konuştuk şimdi, doktora gidiyolar bu gece hastahende kalabilirlermiş doktoru hemen gel demiş....Ne olur dua edin, buz kesti elim ayağım, ilerleyen saatlerde tekrar arayacamdua edin noluuuuuuurrr
Kızlaaaaaaaaaaarrr YEHAN'ın kanaması başlamış baya varmış, telefonda konuştuk şimdi, doktora gidiyolar bu gece hastahende kalabilirlermiş doktoru hemen gel demiş....Ne olur dua edin, buz kesti elim ayağım, ilerleyen saatlerde tekrar arayacamdua edin noluuuuuuurrr
senin şahsında butun arkadaşlara tşk ediyorum sizi bunun için çok seviyorum desteğiniz için tşk ler cnm benim belfıtığım var ve dr şimdi ameliyat olmamı istiyor şart koşmuyor ama ağrılarım geçmedği için ayrıca bu benim ikinci olacck eğer olursam
cnm geçmiş olsun rahim ağzında tahriş olma yada ufak bir yara gibi birşey olabilir cnm bidaha gelmese bile yarın hamen,bir dr a git cnm kafan rahat etsin30 snlik bi kanama diyebilirim.. şimdi baktım hiçbişi yok :44:
tatlım hiç bir fikrim yok ama bir Dr.a gözüksen iyi olacak bence ne olur ne olmaz devam ediyor mu yoksa bi kerelik bişeymiydi?
Benimde neden olabileceği hakkında bir fikrim yok.istersen bir doktora görün için rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?