RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Neşe ablacım geçmiş olsun

arkadaslar cok acil cvp verırsenız çok sebınecegım... az önce eşimle ilişkiden başındayken kıpkırmızı bı kanamam oldu (eim farketti desem daha doğru kanıda) .. kokusu sanki ne bilim kolumu yada elimi kesmiş gibi kan kokuyodu.. acillik bi durum mu hastaneye gitmelimiyiz???

adetim tam olarak gectıgımız cuma bitmişti..

ancak eşimle salı gunu ve perşembe gunu bırlıkte olduk (normalde salı bıttı diye yıkanmıstım ama cumaya kadar lekelenme tarzında adetım devam etti)

yani adet kanı değil.. de ne kanı bu yahuuu???

Ahhh canım benim ahh artık kelimeler yetmiyor teselli etmeye ama seni çok iyi anladığımı/anladığımızı biliyorsun değil mi

Tşk ederim canım bilmez miyimmmm

deneyeyim canım onu da mahvetti bu ay beni yaaa normalde bu kadar ağrım olmaz ama bu ay öleceğim sandım vallaaaa

Çok güzel söylüyorsun canım ama ama ne kadar çıkarmaya da çalışsam bat dönemlerinde çok geriliyorum nedenseee ve otomatik olarak hayal kırıklığıııı

Merhaba neşe geçmiş olsun rahatsızlığın nedir?herzaman dediğimiz gibi hayırlı zamanda gelecek bebisler inşallah canım umudumuzu kaybetmek yok:)
senin şahsında butun arkadaşlara tşk ediyorum sizi bunun için çok seviyorum desteğiniz için tşk ler cnm benim belfıtığım var ve dr şimdi ameliyat olmamı istiyor şart koşmuyor ama ağrılarım geçmedği için ayrıca bu benim ikinci olacck eğer olursam

tatlım hiç bir fikrim yok ama bir Dr.a gözüksen iyi olacak bence ne olur ne olmaz devam ediyor mu yoksa bi kerelik bişeymiydi?

canım Hala devam ediyor mu kanama

Kızlaaaaaaaaaaarrr YEHAN'ın kanaması başlamış baya varmış, telefonda konuştuk şimdi, doktora gidiyolar bu gece hastahende kalabilirlermiş doktoru hemen gel demiş....Ne olur dua edin, buz kesti elim ayağım, ilerleyen saatlerde tekrar arayacam dua edin noluuuuuuurrr

Topigimize nazar değdi galiba.dua edelim arkadaşlar

ay çok uzuldum ya inşş ufak bir kanamadır rşuan reglyim ama içten dileklerimi gönderiyorum

ASbeloveciğim canım benim her ay yeni bir umut ve her regl yeni bir hayal kırklığı: Ama işte hayat böyle bir şey yıkıldığımız yerden yeniden ve daha çok güçlenip ayağa yeniden kalkıyoruz.Canım benim nolur beni yanlış anlama ama aynı şeyleri yaşıyoruz aynı hayalleri kuruyoruz birbirimizi en iyi biz anlarız.Eğer biz kendi kendimize beceremiyosak mutlaka bir yardım alacağız cnm Feryal çok güzel söyledi yumurta takibi aşılama tüp bebek yeterki sağlıkla gelsin yavrularımız.

Neşeciğim cnm özlettin kendini çok geçmiş olsun bitanem bir doktorla karar vermeyin bakalım diğerleri ne diyecek..Ameliyat gündeme gelirsebebek işini erteleyecekmisin cnm..ne düşünüyorsun

Ne oldu bu akşam bize yaaaa hayırdır inşallah nolur gelişmeleri haber ver Allahım sen koruuuuuu

şimdi tekrar baktım..peceteye sıldım azıcık gelio.. yaa iltihaptanmıki yaa :18: niye bölee olduki..

eşimde garip tv bakıo yarıda kaldı diye üzüldüü

Ilk ameliyatından sonra dikkat etmedin mi kendine o yuzden mi tekrarladı acaba?bencede hemen karar verme çünkü doktorlar artık çok araştırmadan hemen ameliyat diyorlar

ayy sen ciddimisinnn
Rabbim yavrusunu Yehanıma bağışlasın inşaAllah..lütfeennn Allahımmm lütfeeennnn yazdıklareını okuyunca içim ürperdi

YYAA RABBİMMMMMMMMMMMMMMM şimdi ona mesaj yazacaktım o ne tatlı avatar öyle diyecektim Offffffff iyi haberler alacağız inşAllahhhhhhhhhhhhhhhh.Yazacakmı gelişmeleri Özlemciğimmmmm

tatlım hiç bir fikrim yok ama bir Dr.a gözüksen iyi olacak bence ne olur ne olmaz devam ediyor mu yoksa bi kerelik bişeymiydi?

Benimde neden olabileceği hakkında bir fikrim yok.istersen bir doktora görün için rahat olsun

sağolun kızlarr...

bana doktor yolu gorundu demeki..

gecmısı bı ara geldıgımde okurum...

görüşmek üzere...böyle pat diye girip çıktım kusura bakmayın..sizleri seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…