- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.661
Sizinle olmak çok iyi geliyor banaaaa niye yanlış anlayayım canımmmmm şimdi daha iyiyim çok şükürrrr sizlerle konuşmak aldığım destek harika gelio işte sonuçları almayı bekliyorum hayırlısıylaaa bi çıksın rahatlayalım da önümüze bakalım istiyorummmASbeloveciğim canım benim her ay yeni bir umut ve her regl yeni bir hayal kırklığı:Ama işte hayat böyle bir şey yıkıldığımız yerden yeniden ve daha çok güçlenip ayağa yeniden kalkıyoruz.Canım benim nolur beni yanlış anlama ama aynı şeyleri yaşıyoruz aynı hayalleri kuruyoruz birbirimizi en iyi biz anlarız.Eğer biz kendi kendimize beceremiyosak mutlaka bir yardım alacağız cnm Feryal çok güzel söyledi yumurta takibi aşılama tüp bebek yeterki sağlıkla gelsin yavrularımız.
Neşeciğim cnm özlettin kendini çok geçmiş olsun bitanem bir doktorla karar vermeyin bakalım diğerleri ne diyecek..Ameliyat gündeme gelirsebebek işini erteleyecekmisin cnm..ne düşünüyorsun
sağolun kızlarr...
bana doktor yolu gorundu demeki..
gecmısı bı ara geldıgımde okurum...
görüşmek üzere...böyle pat diye girip çıktım kusura bakmayın..sizleri seviyorum
Ablacım doktoru hemen gel, serum takacam düşük yapma diye demiş...Ayrıca hazırlıklı gel hastanede kalabilirsin demiş...Gelir mi bu gece bilmiyorum...Ama ben ararım sık sık haber ederim size
Kızlaaaaaaaaaaarrr YEHAN'ın kanaması başlamış baya varmış, telefonda konuştuk şimdi, doktora gidiyolar bu gece hastahende kalabilirlermiş doktoru hemen gel demiş....Ne olur dua edin, buz kesti elim ayağım, ilerleyen saatlerde tekrar arayacamdua edin noluuuuuuurrr
cnm dikkat etmeye çalıştım ama dr ne yazzıkki iki fıtığımı almamıştı sadece birini almıştı şimdide kalanlar çektiriyor cnm ya bilmiyorum ne yapacamIlk ameliyatından sonra dikkat etmedin mi kendine o yuzden mi tekrarladı acaba?bencede hemen karar verme çünkü doktorlar artık çok araştırmadan hemen ameliyat diyorlar
Aradım kızlar daha yoldalarmış varmak üzerelermiş hastaneye
Sevdemm
1001 AYET-El Kürsi
rmzeynep:101
asbelove:100
kiraztepe:50
ALPPIN:50
ebal16:20
fatmaipek:80
savas5482:50
umut81:100
zerbas:50
nartanesiii:100
rochak:50
oz_lem:50
8scorpions:50
Kalan:150
Elfida
1001 Ayet-El Kürsi
zerbas:50
rmzeynep:51
savas5482:100
fatmaipek:100
Kalan:200
Nese77
1001 Ayet-El Kürsi
rmzeynep:51
savas5482:100
Kalan:350
Kızlaaaaaaaaaaarrr YEHAN'ın kanaması başlamış baya varmış, telefonda konuştuk şimdi, doktora gidiyolar bu gece hastahende kalabilirlermiş doktoru hemen gel demiş....Ne olur dua edin, buz kesti elim ayağım, ilerleyen saatlerde tekrar arayacamdua edin noluuuuuuurrr
Yok ablacım daha aramadım, biraz zaman geçsin yine arayacam
hAyırlı haber inşAllah..
asbeciğim ağrın geçtimi cnm.
kızlar yaa yehana çok üzüldüm mevlam bebbeklerini onlara bağışlasın.okuyabilen kaç kişiyiz?eğer 1001 tammalayamasak bile 313 tamamlayıp okuyalım mı ona ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?