RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Ablacım doktoru hemen gel, serum takacam düşük yapma diye demiş...Ayrıca hazırlıklı gel hastanede kalabilirsin demiş...Gelir mi bu gece bilmiyorum...Ama ben ararım sık sık haber ederim size

rainbow cnm bende sizi çoook özlemişim ama şoku anca atlttım bende bebek işi olmassa bukadar duşunmuyeceğim ama bebişi çok istiyorum onun için çok kararsızım canım yaaa ama son raddeye kadar savaşacam

Sizinle olmak çok iyi geliyor banaaaa niye yanlış anlayayım canımmmmm şimdi daha iyiyim çok şükürrrr sizlerle konuşmak aldığım destek harika gelio işte sonuçları almayı bekliyorum hayırlısıylaaa bi çıksın rahatlayalım da önümüze bakalım istiyorummm

sağolun kızlarr...

bana doktor yolu gorundu demeki..

gecmısı bı ara geldıgımde okurum...

görüşmek üzere...böyle pat diye girip çıktım kusura bakmayın..sizleri seviyorum

Sağlığın yerinde olsun da canım git gel ama bize de haber ver muhakkak

Ablacım doktoru hemen gel, serum takacam düşük yapma diye demiş...Ayrıca hazırlıklı gel hastanede kalabilirsin demiş...Gelir mi bu gece bilmiyorum...Ama ben ararım sık sık haber ederim size

İnşallah bişey olmazda sağ salim gider gelirler yaaa Allahım sen koruuuu muhakkak haberdar et bizleriiiii

Allahım sen koru yarabbim umarım kötü birşey çıkmaz ya offf özlem nolur bizi habersiz bırakma bol bol dua bol bol

Ilk ameliyatından sonra dikkat etmedin mi kendine o yuzden mi tekrarladı acaba?bencede hemen karar verme çünkü doktorlar artık çok araştırmadan hemen ameliyat diyorlar
cnm dikkat etmeye çalıştım ama dr ne yazzıkki iki fıtığımı almamıştı sadece birini almıştı şimdide kalanlar çektiriyor cnm ya bilmiyorum ne yapacam

kızlar hepinize iyi akşamlarr yarın inşşş hepimiz için guzel haberler alıp vereceğimiz bir gun olsun innşş iyi akşamlarrrrrrrr

kizlar soktayim nedir bu talihsizlik ne oldu topigimizee...allahiimmm yehanin bebegini koru...ins hayirli haberlel gelirler..ayy gercekten cok uzuldum..offff nazara geldik kizlar dualarim seninle Yehancimmm

neşe için 150 tane okudum cnm .

umarım yehan kötü bir haber vermez dr.a gidecekti bugünlerde sanırım

çokmuydu acaba kanaması

Sevdemm

1001 AYET-El Kürsi

rmzeynep:101

asbelove:100

kiraztepe:50

ALPPIN:50

ebal16:20

fatmaipek:80

savas5482:50

umut81:100

zerbas:50

nartanesiii:100

rochak:50

oz_lem:50

8scorpions:50

Kalan:150

Elfida

1001 Ayet-El Kürsi

zerbas:50

rmzeynep:51

savas5482:100

fatmaipek:100

Kalan:200

Nese77

1001 Ayet-El Kürsi

rmzeynep:51

savas5482:100

fatmaipek:150

Kalan:200

yaaa varyaa kendim gibi okudum yaa... iki hafta önce ben yaşadım...Allahım ne olur yardım et tutunsun yavru...
nasılda iyiyim diyordu kuzum yaa...bende bugün kendimden korkuyordum hastaneye giderim diye bu haberi aldım daha kötü oldum...
kızlar dua edin nolur...öyle zorki ona bişe olabileceğini düşünmek bile...

Rabbim tüm melekleri korusun Yehanımınkini de...

özlem haber ver bize cnm

kızlar yaa yehana çok üzüldüm mevlam bebbeklerini onlara bağışlasın.okuyabilen kaç kişiyiz?eğer 1001 tammalayamasak bile 313 tamamlayıp okuyalım mı ona ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…