- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.681
Şimdi geldim ne oldu kızlar ya yehani okudum şok oldum şimdi nasıl acaba
hoş geldin canım evet hepimiz şok olduk yaaa Allahım okuyamıyorum da teşbih çekiyorum bende Özlem arayıp haber veriyor bakalım inşallah iyi haberler gelir
Bende ayetel kursi okuyayım Rabbim yardımcısı olsun gece kasigim ağrıdı falan diyordu Hay Allah yaa
bende okuyabildiğim kadar okuyorum birazdan yasinde okuyacağım umarım iyi haberlerle gelir turşucu güzeli
Kızlar YEHAN'ı aradım ama nasıl aradım elim telefona gitmiyodu...Neyse konuştum sesi iyi ama biraz üzgün biraz da korkmuştu...Hastaneye gitmişler, gidene kadar yolda çok az kanması daha olmuş, doktoru odaya almış iğne yapmışlar, serum takmışlar, bitince bir daha serum vereceklermiş...Şuanda çok şükür bi sıkıntı yokmuş,kanaması da yokmuş, bu gibi durumlar olabilirmiş, ama bu geceyi hastanede geçirecekmiş sonuca gör duruma bakacaklar, annesi ve eşi yanında...Hepinize çok çok selamı vardı, dualarımızın onunla olduğunu söyledim,ben yine ondan haber aldıkça yazarım buraya...Dualarımızı edelim canlarım
bebekle ilgili problem yok değil mi.Kalp atışlarını duydularmı
Ablacım şuanda düşük gibi bi durum yok çok şüküüüüüüürrr, serumu felan bitsin de heralde ondan sonra bakılır diye düşünüyorum.Zaten o da çok korkmuş bi haldeydi "neolacak ben de bilmiyorum,bekliyoruz, doktor sadece bu gece burdasınız dedi" dedi..Ben de çok konuşturmak istemedim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?