RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

bende 50 tane okuyayım.içimden bir ses bebişin sıkı sıkı tututanacağını annesini bırakmıyacağını söylüyor

Kızlar YEHAN'ı aradım ama nasıl aradım elim telefona gitmiyodu...Neyse konuştum sesi iyi ama biraz üzgün biraz da korkmuştu...Hastaneye gitmişler, gidene kadar yolda çok az kanması daha olmuş, doktoru odaya almış iğne yapmışlar, serum takmışlar, bitince bir daha serum vereceklermiş...Şuanda çok şükür bi sıkıntı yokmuş,kanaması da yokmuş, bu gibi durumlar olabilirmiş, ama bu geceyi hastanede geçirecekmiş sonuca göre duruma bakacaklar, annesi ve eşi yanında...Hepinize çok çok selamı vardı, dualarımızın onunla olduğunu söyledim,ben yine ondan haber aldıkça yazarım buraya...Dualarımızı edelim canlarım

Son düzenleme:
Canlarım eşim bilgisayarı istiyor inşallah iyi haberler alırız Yehanımızdan burda olamasamda kalbim dualarım sizlerle Allahım yardım etsinnnnn

Çok şükür canım Allah razı olsun senden......

bebekle ilgili problem yok değil mi.Kalp atışlarını duydularmı

Ablacım şuanda düşük gibi bi durum yok çok şüküüüüüüürrr, serumu felan bitsin de heralde ondan sonra bakılır diye düşünüyorum.Zaten o da çok korkmuş bi haldeydi "neolacak ben de bilmiyorum,bekliyoruz, doktor sadece bu gece burdasınız dedi" dedi..Ben de çok konuşturmak istemedim zaten

Inş.dahada iyi haberlerini alırız canım ya dualarimiz onunla kötü bi haberi kaldircak gücümüz yok Rabbim yar ve yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…